wymarzony pierścionek część XXI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 15:18   #4111
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
A jaka jest średnia wieku? Małolaci po maturze?Wiele osób na zaocznych studiuje bo coś trzeba. Liczą się raczej kontakty towarzyskie i jako tako zaliczony semestr. A Ty studiujesz bo chcesz zdobyć wiedzę- więc dla nich faktycznie możesz być dziwna.
Nie nie, Haniu, bo to studia dla ludzi, którzy mają już tytuł mgr, więc wszyscy są już po studiach jakichś. Te studia to dla wszystkich drugi kierunek...
Dlatego trochę mnie to dziwi...
Ja nie mówię, że zawsze mi się chce uczyć, czytać... ale jednak interesuje mnie to i nie poszłam tylko po dyplom, ale też żeby się nauczyć...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:22   #4112
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć!
Dopadło mnie przeziębienie znienacka...
Wczoraj pół dnia chodziliśmy po lesie, piękna pogoda
Łamało mnie trochę w kościach, ale jakoś to zignorowałam. Wieczorem przyjechali znajomi, a ja robiłam się coraz bardziej ciepła... Dziś jestem placek, zatkany nos, bolące gardło i słabość.

Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo mam ciężki i długi dzień przed sobą.
No zycze Ci, zeby przeszlo, teraz wszyscy choruja.
Ja choruje juz blisko 2 tyg, tzn od tego czau mam katar i megakaszel. Oczywiscie lekarz stwierdzil, ze nic mi nie jest, choc charcze i sie dusze kaszlem plus przeszlam zapalenie pluc niedawno. Uwielbiam jakze doszkolonych lekarzy w LIMie
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja cały weekend praktycznie spędziłam na uczelni...
Jednak się myliłam, coś z tych książek zostaje mi w głowie i nawet trochę poudzialałam się na zajęciach...
Chociaż ostatni wykład ('jedyne' 5 godzin) był taki, że praktycznie nic z niego nie wiem...Koleś równie dobrze mógłby mówić po chińsku - a przedmiot jest fajny i ciekawy... będę musiała przed egzaminem udać się na 'korepetycje'
Fajnie trzymam kciuki za motywacje
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Weekend był nawet przyjemny, nie licząc tego, że TŻ mnie non stop wkur... Jakiś taki dziwny humor miał, nie umiałam się z nim dogadać. W sobotę wieczorem zagościliśmy u mojej siostry, Ewa została na podsłuchu w domu (teściom zostawiliśmy elektroniczną nianię) Wypiłam jedno całe wino i piwo, chyba nie pamiętam całego wieczoru
Umarlabym mnie pol wina juz zabija.
Cytat:
Że zacytuję znienawidzone przez siebie hasło: 'oj tam, oj tam'

Trzeba się jakoś pozytywnie wyróżnić wśród całej tej bandy
Tez nie znosze tego powiedzonka, a teraz jest wybitnie popularne

Cytat:
wiem wiem, wiem też że nie wszystkie kobiety mają 75C

W czekoladowy nałóg łatwo wpaść
PS. już kiedyś pisałam- nie pisz do mnie hania811..wystarczy hania
Ja chyba dopiero teraz zauwazylam, ze masz tam jakies cyferki po nicku
..tak mi sie teraz skojarzylo, ze gdyby bylo 911, to mozna byc rzec:
call nine-one-one, we have a situation
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:28   #4113
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie, Haniu, bo to studia dla ludzi, którzy mają już tytuł mgr, więc wszyscy są już po studiach jakichś. Te studia to dla wszystkich drugi kierunek...
Ja nie mówię, że zawsze mi się chce uczyć, czytać... ale jednak interesuje mnie to i nie poszłam tylko po dyplom, ale też żeby się nauczyć...
Aha..to dziwne że jesteś wyjątkiem jeżeli chodzi o przykładanie się do zajęć

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość

Umarlabym mnie pol wina juz zabija.

Ja chyba dopiero teraz zauwazylam, ze masz tam jakies cyferki po nicku
..tak mi sie teraz skojarzylo, ze gdyby bylo 911, to mozna byc rzec:
call nine-one-one, we have a situation
heh..kiedyś mogłam 2 wypić i byłam lekko podchmielona

Tak to jest jak sie tworzy nika myśląc że na forum wypowie się raz czy dwa
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:36   #4114
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Aha..to dziwne że jesteś wyjątkiem jeżeli chodzi o przykładanie się do zajęć

..
To się jeszcze może skończyć tak, że ci, co się nie przykładają, wszystko zdadzą, a ci co się przykładają, odpadną na egzaminach ironia losu

Hania

Stary 2011-10-03, 15:57   #4115
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro
w takim razie udanego biegu! ja mam zamiar dzisiaj wieczorem pobiegać, mam nadzieję, że będzie dobrze mi szło, przez wesele miałam przerwę i trochę podupadła kondycja, ale za to przed imprezą miałam swój najlepszy bieg - dostałam swego rodzaju euforii biegowej

Cytat:
PS. już kiedyś pisałam- nie pisz do mnie hania811..wystarczy hania
ups, zapomniałam, jakoś tak automatycznie wklepuję te cyferki

Cytat:
mnie też to dziwi, zwłaszcza że to pewnie płatne studia

Cytat:
To się jeszcze może skończyć tak, że ci, co się nie przykładają, wszystko zdadzą, a ci co się przykładają, odpadną na egzaminach ironia losu
nie wierzę
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 16:54   #4116
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Haniu, z nikim jeszcze nie złapałam kontaktu... z kilkoma osoba jakoś więcej gadam, ale kandydata na przyjaciela na razie nie znalazłam

Jestem ostatnio mocno aspołeczna A widzę, że ludzie dziwnie tam patrzą na to np. jak ktoś właśnie jest aktywny, nosi ze sobą książki, czyta
Chyba jestem dziwna
dzisiaj się dowiedziałam, że wszyscy inteligentni ludzie są aspołeczni i coś w tym jest.
robisz podyplomowe? wydawało mi się, że normalne magisterskie dlaczego trzeba mieć tytuł magistra?

misku gratuluje dostania się do specjalisty. wiem, że to trudne

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 18:54   #4117
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
dzisiaj się dowiedziałam, że wszyscy inteligentni ludzie są aspołeczni i coś w tym jest.
robisz podyplomowe? wydawało mi się, że normalne magisterskie dlaczego trzeba mieć tytuł magistra?

misku gratuluje dostania się do specjalisty. wiem, że to trudne
No to na pewno coś w tym jest Ja jestem aspołeczna, a przy tym szalenie inteligentna

biia, to są normalne studia magisterskie, nie podyplomowe, ale tylko dla osób mających już skończone inne studia z tytułem mgr, dlatego studia są trochę krótsze, niż normalne 5-letnie

Hania

Stary 2011-10-03, 20:58   #4118
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

I jak zamierzasz to zrobić??
Planuję po pierwsze wreszcie założyć konto oszczędnościowe, po drugie od razu po wypłacie przelewać określoną kwotę i rządzić się tym, co zostało. Wiem mniej więcej ile możemy wydawać miesięcznie bez szaleństw, ale i bez restrykcyjnych ograniczeń, chciałabym się w tej kwocie mieścić.

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
No zycze Ci, zeby przeszlo, teraz wszyscy choruja.
Ja choruje juz blisko 2 tyg, tzn od tego czau mam katar i megakaszel. Oczywiscie lekarz stwierdzil, ze nic mi nie jest, choc charcze i sie dusze kaszlem plus przeszlam zapalenie pluc niedawno. Uwielbiam jakze doszkolonych lekarzy w LIMie
Ja opanowałam większość objawów, ale nie jestem do końca zdrowa, ciągle mam zatkany nos i co kilka godzin zaczyna mnie boleć gardło...
Więc cały czas się wspomagam witaminami, orofarem, szałwią.
Mój TŻ chodzi z kaszlem już dwa tygodnie i nie może się go pozbyć...

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
w takim razie udanego biegu! ja mam zamiar dzisiaj wieczorem pobiegać, mam nadzieję, że będzie dobrze mi szło, przez wesele miałam przerwę i trochę podupadła kondycja, ale za to przed imprezą miałam swój najlepszy bieg - dostałam swego rodzaju euforii biegowej
Dzięki! Właśnie wprowadzam w życie plan naprawczo-aktywizacyjny, planuję wytrwale biegać i uczyć się angielskiego, oprócz tego ograniczyć czas spędzony w internecie. Myślę, że wszystko to wyjdzie mi na zdrowie
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 08:25   #4119
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Cytat:
No to na pewno coś w tym jest Ja jestem aspołeczna, a przy tym szalenie inteligentna
Ja jestem aspołeczna
Ale żeby móc o sobie z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że jestem inteligentna, to nie bardzo. Kiedyś tak myślałam, ale mi przeszło

Cytat:
Planuję po pierwsze wreszcie założyć konto oszczędnościowe, po drugie od razu po wypłacie przelewać określoną kwotę i rządzić się tym, co zostało. Wiem mniej więcej ile możemy wydawać miesięcznie bez szaleństw, ale i bez restrykcyjnych ograniczeń, chciałabym się w tej kwocie mieścić.

Dzięki! Właśnie wprowadzam w życie plan naprawczo-aktywizacyjny, planuję wytrwale biegać i uczyć się angielskiego, oprócz tego ograniczyć czas spędzony w internecie. Myślę, że wszystko to wyjdzie mi na zdrowie
Super plan My mamy konto oszczędnościowe od 3 lat, ale różnie bywa z tym wpłacaniem
Ja też będę uczyć się w końcu angielskiego, zapisałam się na kurs internetowy - samodzielnie do niczego nie dojdę, mam za mało wiedzy, a kursy stacjonarne są aktualnie poza moim zasięgiem czasowym.

Wczoraj kupiłam sobie trencz w Bershce i płaszcz w Monnari. Bolą mnie te zakupy nadal

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 08:26   #4120
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 08:32   #4121
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, Miśku

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 08:33   #4122
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, Miśku

poka co kupiłaś
Stary 2011-10-04, 08:43   #4123
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Cześć!

Ja jestem aspołeczna
Ale żeby móc o sobie z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że jestem inteligentna, to nie bardzo. Kiedyś tak myślałam, ale mi przeszło

Super plan My mamy konto oszczędnościowe od 3 lat, ale różnie bywa z tym wpłacaniem
Ja też będę uczyć się w końcu angielskiego, zapisałam się na kurs internetowy - samodzielnie do niczego nie dojdę, mam za mało wiedzy, a kursy stacjonarne są aktualnie poza moim zasięgiem czasowym.

Wczoraj kupiłam sobie trencz w Bershce i płaszcz w Monnari. Bolą mnie te zakupy nadal
Oj Asiuk, jak już zrobiłaś zakupy-nie żałuj, tylko się tym ciesz

Czemu wątpisz w swoją inteligencję? Może to mało skromne, ale ja w swoją nie wątpię uważam, że jestem inteligentna - może nie wybitna, ale inteligentna

Hania

Stary 2011-10-04, 08:59   #4124
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
poka co kupiłaś
Trencz: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...a/32005/171720 , w kolorze beżowym.

Płaszcz też jasny, beżowy. W ogóle nie widzę go na stronie Monnari

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Cześć

Oj Asiuk, jak już zrobiłaś zakupy-nie żałuj, tylko się tym ciesz

Czemu wątpisz w swoją inteligencję? Może to mało skromne, ale ja w swoją nie wątpię uważam, że jestem inteligentna - może nie wybitna, ale inteligentna
Cześć!

Ja tak mam, zwłaszcza jak z kasą krucho, a ja kupuję drogie rzeczy - z tym że potrzebowałam obydwóch płaszczyków, przeszłam całą Silesię i w większości były albo pogniecione szmaty, albo już całkiem drogie za 1500 zł.

Kiedyś myślałam, że jestem szalenie inteligentna, wręcz wybitna Ale z wiekiem człowiekowi mózg się starzeje, nie rozwija się tak, jak kiedyś, wiele umiejętności zanika. Mam wrażenie takiej straty właśnie, poza tym moja wiedza o świecie, zwykłym życiu pozostawia wiele do życzenia. No i ten mój emocjonalny bajzel, nie do końca racjonalny sposób postępowania dyskwalifikuje mnie jako osobę naprawdę inteligentną

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 08:59   #4125
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!

Dori, jeśli zaglądasz, wszystkiego dobrego z okazji urodzin

Cytat:
Cześć!

Ja jestem aspołeczna

Pokaż płaszcze

My mieliśmy konto oszczędnościowe przed kupnem mieszkania, później wypłaciliśmy wszystko i przez 10 miesięcy na koncie było 0 zł aż zmienili warunki wprowadzając opłaty, więc zlikwidowałam. I teraz jakoś nie mogliśmy się zebrać, żeby założyć nowe, ale najwyższy czas.

Dziś mam zamiar wybrać kurs i się zapisać. Ja potrzebuję konwersacji, bo z gramatyką i czytaniem sobie radzę.

Ja czasem bywam aspołeczna, tak siebie odbieram, ale ostatecznie z każdego etapu życiowego - liceum, uczelnie, akademik, prace - wychodzę z jakimiś trwałymi znajomościami/przyjaźniami, więc chyba nie jest ze mną tak źle

Zrobiłam sobie dziś cudowne kaloryczne śniadanie - upiekłam bułkę, prawdziwe masełko, ser żółty, biały kanapkowy, pomidorki koktajlowe z bazylią. Rozpusta, ale postanowiłam sobie pofolgować.
Stary 2011-10-04, 09:05   #4126
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
My mieliśmy konto oszczędnościowe przed kupnem mieszkania, później wypłaciliśmy wszystko i przez 10 miesięcy na koncie było 0 zł aż zmienili warunki wprowadzając opłaty, więc zlikwidowałam. I teraz jakoś nie mogliśmy się zebrać, żeby założyć nowe, ale najwyższy czas.

Dziś mam zamiar wybrać kurs i się zapisać. Ja potrzebuję konwersacji, bo z gramatyką i czytaniem sobie radzę.

Zrobiłam sobie dziś cudowne kaloryczne śniadanie - upiekłam bułkę, prawdziwe masełko, ser żółty, biały kanapkowy, pomidorki koktajlowe z bazylią. Rozpusta, ale postanowiłam sobie pofolgować.
My mieliśmy jakieś standardowe oszczędnościowe konto, teraz T. zamienił je na jakieś fundusze - nie znam się na tym i nie mam pojęcia, o co chodzi

Konwersacji boję się panicznie. Zawsze tak było - zamiast działać, rozwijać się, próbować, bałam się kompromitacji

Ja się dziś całkiem rozpędziłam - do kawy zjadłam drożdżówkę z serem i kruszonką

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 09:05   #4127
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Trencz: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...a/32005/171720 , w kolorze beżowym.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cześć!

Ja tak mam, zwłaszcza jak z kasą krucho, a ja kupuję drogie rzeczy - z tym że potrzebowałam obydwóch płaszczyków, przeszłam całą Silesię i w większości były albo pogniecione szmaty, albo już całkiem drogie za 1500 zł.

Kiedyś myślałam, że jestem szalenie inteligentna, wręcz wybitna Ale z wiekiem człowiekowi mózg się starzeje, nie rozwija się tak, jak kiedyś, wiele umiejętności zanika. Mam wrażenie takiej straty właśnie, poza tym moja wiedza o świecie, zwykłym życiu pozostawia wiele do życzenia. No i ten mój emocjonalny bajzel, nie do końca racjonalny sposób postępowania dyskwalifikuje mnie jako osobę naprawdę inteligentną
Ładny płaszczyk Asiuk, taki..wesoły W takim płaszczyku na pewni ma się dobry humor

Asiuk, inteligencji się nie traci, wiedzę tak, ale inteligencji nie więc na bank dalej jesteś inteligentna

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2011-10-04 o 09:09
Stary 2011-10-04, 09:10   #4128
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć!

fajny ten z Bershki, drugi pewnie też, bo w monnari mają fajne rzeczy.

Ja mam mega problem z płaszczami czy kurtkami, bo mam bardzo długie ręce (dłuższe niż mój prawie 2m brat ), co dyskwalifikuje większość tego typu zakupów, bo rękawy są często 3/4. Z bluzkami nie mam problemu, bo można je podwinąć, zmarszczyć, albo kupić na krótki czy do łokcia, no ale przy płaszczach i kurtkach słabo to wygląda. Na szczęście kilka sieciówek brytyjskich, w których kupuję, ma też kolekcje dla ludzi wyższych, okrojone co prawda, ale zawsze.

co do twojej inteligencji, to jest jej kilka rodzajów, bałagan emocjonalny nie oznacza, że jesteś mało inteligentna, może raczej bogata emocjonalnie, także nie przesadzaj.

Robiłam kiedyś testy na inteligencję, psychologowie mnie badali, wysłali nas na to w szkole średniej. Ciekawe to było przeżycie, sporo się wtedy o sobie dowiedziałam

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

ja mam konto oszczędnościowe, na które chcę wpłacać kasę na urlop, bo euro takie drogie, że każdy wyjazd o wiele droższy niż planowałam, ale nie za wiele tam wpłaciłam
Stary 2011-10-04, 09:33   #4129
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ładny płaszczyk Asiuk, taki..wesoły W takim płaszczyku na pewni ma się dobry humor

Asiuk, inteligencji się nie traci, wiedzę tak, ale inteligencji nie więc na bank dalej jesteś inteligentna
Czemu wesoły? Jakoś tak nie pomyślałam o nim

Cytat:
fajny ten z Bershki, drugi pewnie też, bo w monnari mają fajne rzeczy.

Ja mam mega problem z płaszczami czy kurtkami, bo mam bardzo długie ręce (dłuższe niż mój prawie 2m brat ), co dyskwalifikuje większość tego typu zakupów, bo rękawy są często 3/4. Z bluzkami nie mam problemu, bo można je podwinąć, zmarszczyć, albo kupić na krótki czy do łokcia, no ale przy płaszczach i kurtkach słabo to wygląda. Na szczęście kilka sieciówek brytyjskich, w których kupuję, ma też kolekcje dla ludzi wyższych, okrojone co prawda, ale zawsze.

co do twojej inteligencji, to jest jej kilka rodzajów, bałagan emocjonalny nie oznacza, że jesteś mało inteligentna, może raczej bogata emocjonalnie, także nie przesadzaj.

Robiłam kiedyś testy na inteligencję, psychologowie mnie badali, wysłali nas na to w szkole średniej. Ciekawe to było przeżycie, sporo się wtedy o sobie dowiedziałam
Byłam też w Solarze - bardzo fajny płaszczyk dorwałam, kurtkę też, ale obydwie rzeczy dziwnie na mnie leżały - w ramionach i biuście dobre, w okolicach bioder zaczynały się marszczyć.
Podobał mi się płaszczyk w Camaieu, ale jakościowo był kiepski, taki pognieciony i sztywny.

Ja mam odwrotny problem - płaszcze i marynarki mają przeważnie za długie rękawy

Robiłam kiedyś testy na inteligencję, ale takie w Gazecie Wyborczej, więc mało wiarygodne (podobno wzięli je z Mensy, ale nie wiem, czy poziom trudności taki sam). Czemu was w szkole średniej na badania wysłali? A jak ktoś miał kiepskie wyniki? Fajnie byłoby zrobić takie testy, ale można się rozczarować Że jest się głupszym od Dody

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 09:38   #4130
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu wesoły? Jakoś tak nie pomyślałam o nim

No kolor ma taki wesoły kolor! Tak sobie o nim pomyślałam

Hania

Stary 2011-10-04, 09:39   #4131
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
My mieliśmy jakieś standardowe oszczędnościowe konto, teraz T. zamienił je na jakieś fundusze - nie znam się na tym i nie mam pojęcia, o co chodzi

Konwersacji boję się panicznie. Zawsze tak było - zamiast działać, rozwijać się, próbować, bałam się kompromitacji

Ja się dziś całkiem rozpędziłam - do kawy zjadłam drożdżówkę z serem i kruszonką
Ja też się zawsze bałam kompromitacji w mowie... trochę to się już zmieniło, ośmieliłam się i generalnie komunikuję się z przechodniami nawet jak jestem w jakimś innym kraju i chcę się dowiedzieć jak gdzieś dojść itp. Ale potrzebuję się rozkręcić komunikacyjnie w normalnych okolicznościach.

Cytat:

ja mam konto oszczędnościowe, na które chcę wpłacać kasę na urlop, bo euro takie drogie, że każdy wyjazd o wiele droższy niż planowałam, ale nie za wiele tam wpłaciłam
wybrałaś wyjazd na urlop?
Stary 2011-10-04, 09:48   #4132
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
No kolor ma taki wesoły kolor! Tak sobie o nim pomyślałam
Ale ja mam beżowy

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 09:54   #4133
hania811
Zakorzenienie

hej,

Asiuk super ten trencz- kupiłabym czerwony...no ale teraz to ja w nic takiego inwestować nie mogę.
Dziś idę z mamą na łowy do CH. Znaczy mama ma łowić- ja pewnie kupię tzreciego zwykłego bawełniaka w H&M tym razem w kolorze czerwonym właśnie.

Co to inteligencji- chciałam zauważyć że nie powinno się postrzegać ludzi jako inteligentnychg wtedy kiedy mają jakieś zespół określonych cechy - czyli dobrze i szybko się uczą, mają ogromną wiedzę ogólną itd. Można być wybitnie uzdolnionych matematycznie a w życiu codziennym być zupełnie nieporadnym i po prostu głupiutkim.
Asiuk jesteś architektem wiec jestes inteligentna wizualno- przestrzennie chociażby)
..i myślę że nie tylko

Twoje emocjonalne problemy też świadczą o dużej wrażliwości a co za tym idzie inteligencji właśnie
Stary 2011-10-04, 09:55   #4134
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja mam beżowy
Eeee...myślałam, że się porwałaś na taki różówo-koralowy... wesolutki... taki się wyświetlił na zdjęciu

Ale ładny jest sam w sobie. Z resztą trencz to klasyka gatunku

Hania

Stary 2011-10-04, 10:09   #4135
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
hej,

Asiuk super ten trencz- kupiłabym czerwony...no ale teraz to ja w nic takiego inwestować nie mogę.
Dziś idę z mamą na łowy do CH. Znaczy mama ma łowić- ja pewnie kupię tzreciego zwykłego bawełniaka w H&M tym razem w kolorze czerwonym właśnie.

Co to inteligencji- chciałam zauważyć że nie powinno się postrzegać ludzi jako inteligentnychg wtedy kiedy mają jakieś zespół określonych cechy - czyli dobrze i szybko się uczą, mają ogromną wiedzę ogólną itd. Można być wybitnie uzdolnionych matematycznie a w życiu codziennym być zupełnie nieporadnym i po prostu głupiutkim.
Asiuk jesteś architektem wiec jestes inteligentna wizualno- przestrzennie chociażby)
..i myślę że nie tylko

Twoje emocjonalne problemy też świadczą o dużej wrażliwości a co za tym idzie inteligencji właśnie
Tak mi mówcie, że miałam kupić czerwony

Akurat wizualno-przestrzennie to w ogóle u mnie porażka - kompletnie nie mam orientacji przestrzennej i czasami jednak ciężko coś sobie wyobrazić

Cytat:
Eeee...myślałam, że się porwałaś na taki różówo-koralowy... wesolutki... taki się wyświetlił na zdjęciu

Ale ładny jest sam w sobie. Z resztą trencz to klasyka gatunku

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 10:19   #4136
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Akurat wizualno-przestrzennie to w ogóle u mnie porażka - kompletnie nie mam orientacji przestrzennej i czasami jednak ciężko coś sobie wyobrazić

To jak TY tą architekturę skończyłaś Jak nie masz przestrzennej to masz matematczno- logiczną

Ja bym kupiła czerwony- ale mi taki kolor pasuje do ubrań i samej mnie Dobrze bym się w nim czuła. Poza tym mój humor i nastawienie nie pozwala mi na szarości i beże

Nawet jak zakładam szarości to mam do tego pstrokate dodatki.

A już totalny szał mam na laserowe kolczyki. Kumpela kupiła mi zestaw tęczowy - czadowy bo totalny odblask, a do tego wszystko w kształcie końcówek od suwaków
Stary 2011-10-04, 10:24   #4137
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Asiuk, beżowy też ładny. Taki bardziej do Ciebie pasuje, to taki kupiłaś

Cytat:
To jak TY tą architekturę skończyłaś Jak nie masz przestrzennej to masz matematczno- logiczną

Ja bym kupiła czerwony- ale mi taki kolor pasuje do ubrań i samej mnie Dobrze bym się w nim czuła. Poza tym mój humor i nastawienie nie pozwala mi na szarości i beże

Nawet jak zakładam szarości to mam do tego pstrokate dodatki.

A już totalny szał mam na laserowe kolczyki. Kumpela kupiła mi zestaw tęczowy - czadowy bo totalny odblask, a do tego wszystko w kształcie końcówek od suwaków
Ja też tak mam, że jak ubieram rzeczy w stonowanych kolorach, to do tego np. jakiś pstrokaty szal, czy chusta

Co to są laserowe kolczyki?

Hania

Stary 2011-10-04, 10:29   #4138
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też tak mam, że jak ubieram rzeczy w stonowanych kolorach, to do tego np. jakiś pstrokaty szal, czy chusta

Co to są laserowe kolczyki?
heh...laserowy-odblaskowy kolor Nie to że strzelają laserem
Stary 2011-10-04, 10:36   #4139
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
heh...laserowy-odblaskowy kolor Nie to że strzelają laserem
Heh..no nie podejrzewałam, że będziesz razić ludzi laserem z kolczyków
Tylko nie zrozumiałam, że laserowy, to kolor odblaskowy hih...

Hania

Stary 2011-10-04, 10:45   #4140
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Uhhh co to ja miałam napisać

Zuzaneczko super że poród poszedł tak ekspresowo i dużo zdrówka dla Jasia.

Twin trzymam kciuki

Biia gratulacje!! A Fuerto wygląda naprawdę jak inna planeta.

Butter szybko się wdrożysz w studiowanie i będzie lepiej. Co do noszenia książek i udzielania się na zajęciach to obecnie panuje moda na leserstwo, ale w granicach rozsądku, czyli udajesz, że się nie uczysz ale po prostu jesteś inteligentna i dlatego zdajesz Moim zdaniem jak interesuje Cię kierunek studiów to czytanie u zdobywanie wiedzy na ten temat jest przyjemnością.

Haniu skupienie myśli wokół jednego tematu jest normalne w ciąży, w końcu jakby nie było Twoje życie wywróci się do góry nogami. Ja wyżywałam się rozmawiając o konsystencji kupek na forum mamuśkowym gdzie nikt nie miał pretensji o pisanie na ten temat ale zawsze z przyjemnością spotykam się z ludźmi, z którymi mogę pogadać o wszystkim tylko nie o dzieciach. To taka miła odskocznia

Emi_lko trzymam kciuki za wprowadzenie w życie planu oszczędnościowego.

Misku super że impreza się udała no i fajnie, że termin u specjalisty się znalazł. Jak tam choroba? Przechodzi?

Haniu spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego
Dorinko dla Ciebie również jeśli tu zajrzysz.

Ufff a ja w ramach prezentu urodzinowego wygrałam voucher pkp intercity i jadę do Krakowa do psiapsióły Cieszę się ogromnie bo potrzebuję się wyrwać na kilka dni z domu.

Napalałam się na spotkanie z forumowymi dziewczynami ale niestety sytuacja finansowa zmusiła mnie do rezygnacji. Trudno.

Ahhh Sanetko co do braku czasu dla siebie, to musisz po prostu zmusić swoich bliskich do włączenia się w opiekę nad Bartkiem. Ja trochę narzuciłam TZtowi pewne formy spędzania czasu z Oliwką ale moje zdrowie psychiczne też jest ważne i potrzebuje choćby pół godziny dziennie bez świadomości konieczności porzucenia wszelkich zajęć ze względu na potrzebę dziecka.

Asiuk fajny trencz, choć mi również ta czerwień przypadła do gustu
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości