|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
Dlatego trochę mnie to dziwi... Ja nie mówię, że zawsze mi się chce uczyć, czytać... ale jednak interesuje mnie to i nie poszłam tylko po dyplom, ale też żeby się nauczyć... |
|
|
|
|
#4112 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja choruje juz blisko 2 tyg, tzn od tego czau mam katar i megakaszel. Oczywiscie lekarz stwierdzil, ze nic mi nie jest, choc charcze i sie dusze kaszlem plus przeszlam zapalenie pluc niedawno. Uwielbiam jakze doszkolonych lekarzy w LIMie Cytat:
trzymam kciuki za motywacje![]() Cytat:
mnie pol wina juz zabija.Cytat:
![]() Cytat:
..tak mi sie teraz skojarzylo, ze gdyby bylo 911, to mozna byc rzec: call nine-one-one, we have a situation
|
|||||
|
|
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak to jest jak sie tworzy nika myśląc że na forum wypowie się raz czy dwa
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ironia losu
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie udanego biegu! ja mam zamiar dzisiaj wieczorem pobiegać, mam nadzieję, że będzie dobrze mi szło, przez wesele miałam przerwę i trochę podupadła kondycja, ale za to przed imprezą miałam swój najlepszy bieg - dostałam swego rodzaju euforii biegowej
ups, zapomniałam, jakoś tak automatycznie wklepuję te cyferki Cytat:
nie wierzę |
|
|
|
|
#4116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i coś w tym jest.robisz podyplomowe? wydawało mi się, że normalne magisterskie dlaczego trzeba mieć tytuł magistra? misku gratuluje dostania się do specjalisty. wiem, że to trudne |
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem aspołeczna, a przy tym szalenie inteligentna ![]() biia, to są normalne studia magisterskie, nie podyplomowe, ale tylko dla osób mających już skończone inne studia z tytułem mgr, dlatego studia są trochę krótsze, niż normalne 5-letnie |
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Planuję po pierwsze wreszcie założyć konto oszczędnościowe, po drugie od razu po wypłacie przelewać określoną kwotę i rządzić się tym, co zostało. Wiem mniej więcej ile możemy wydawać miesięcznie bez szaleństw, ale i bez restrykcyjnych ograniczeń, chciałabym się w tej kwocie mieścić.
Cytat:
Więc cały czas się wspomagam witaminami, orofarem, szałwią. Mój TŻ chodzi z kaszlem już dwa tygodnie i nie może się go pozbyć... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
![]() Ale żeby móc o sobie z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że jestem inteligentna, to nie bardzo. Kiedyś tak myślałam, ale mi przeszło ![]() Cytat:
My mamy konto oszczędnościowe od 3 lat, ale różnie bywa z tym wpłacaniem ![]() Ja też będę uczyć się w końcu angielskiego, zapisałam się na kurs internetowy - samodzielnie do niczego nie dojdę, mam za mało wiedzy, a kursy stacjonarne są aktualnie poza moim zasięgiem czasowym. Wczoraj kupiłam sobie trencz w Bershce i płaszcz w Monnari. Bolą mnie te zakupy nadal
|
|||
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Czemu wątpisz w swoją inteligencję? Może to mało skromne, ale ja w swoją nie wątpię uważam, że jestem inteligentna - może nie wybitna, ale inteligentna
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Trencz: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...a/32005/171720 , w kolorze beżowym.
Płaszcz też jasny, beżowy. W ogóle nie widzę go na stronie Monnari ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Ja tak mam, zwłaszcza jak z kasą krucho, a ja kupuję drogie rzeczy - z tym że potrzebowałam obydwóch płaszczyków, przeszłam całą Silesię i w większości były albo pogniecione szmaty, albo już całkiem drogie za 1500 zł. Kiedyś myślałam, że jestem szalenie inteligentna, wręcz wybitna Ale z wiekiem człowiekowi mózg się starzeje, nie rozwija się tak, jak kiedyś, wiele umiejętności zanika. Mam wrażenie takiej straty właśnie, poza tym moja wiedza o świecie, zwykłym życiu pozostawia wiele do życzenia. No i ten mój emocjonalny bajzel, nie do końca racjonalny sposób postępowania dyskwalifikuje mnie jako osobę naprawdę inteligentną
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dori, jeśli zaglądasz, wszystkiego dobrego z okazji urodzin Cytat:
![]() My mieliśmy konto oszczędnościowe przed kupnem mieszkania, później wypłaciliśmy wszystko i przez 10 miesięcy na koncie było 0 zł aż zmienili warunki wprowadzając opłaty, więc zlikwidowałam. I teraz jakoś nie mogliśmy się zebrać, żeby założyć nowe, ale najwyższy czas. Dziś mam zamiar wybrać kurs i się zapisać. Ja potrzebuję konwersacji, bo z gramatyką i czytaniem sobie radzę. Ja czasem bywam aspołeczna, tak siebie odbieram, ale ostatecznie z każdego etapu życiowego - liceum, uczelnie, akademik, prace - wychodzę z jakimiś trwałymi znajomościami/przyjaźniami, więc chyba nie jest ze mną tak źle ![]() Zrobiłam sobie dziś cudowne kaloryczne śniadanie - upiekłam bułkę, prawdziwe masełko, ser żółty, biały kanapkowy, pomidorki koktajlowe z bazylią. Rozpusta, ale postanowiłam sobie pofolgować.
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konwersacji boję się panicznie. Zawsze tak było - zamiast działać, rozwijać się, próbować, bałam się kompromitacji ![]() Ja się dziś całkiem rozpędziłam - do kawy zjadłam drożdżówkę z serem i kruszonką
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim płaszczyku na pewni ma się dobry humor ![]() Asiuk, inteligencji się nie traci, wiedzę tak, ale inteligencji nie więc na bank dalej jesteś inteligentna
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-10-04 o 09:09 |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam mega problem z płaszczami czy kurtkami, bo mam bardzo długie ręce (dłuższe niż mój prawie 2m brat ), co dyskwalifikuje większość tego typu zakupów, bo rękawy są często 3/4. Z bluzkami nie mam problemu, bo można je podwinąć, zmarszczyć, albo kupić na krótki czy do łokcia, no ale przy płaszczach i kurtkach słabo to wygląda. Na szczęście kilka sieciówek brytyjskich, w których kupuję, ma też kolekcje dla ludzi wyższych, okrojone co prawda, ale zawsze.co do twojej inteligencji, to jest jej kilka rodzajów, bałagan emocjonalny nie oznacza, że jesteś mało inteligentna, może raczej bogata emocjonalnie, także nie przesadzaj. Robiłam kiedyś testy na inteligencję, psychologowie mnie badali, wysłali nas na to w szkole średniej. Ciekawe to było przeżycie, sporo się wtedy o sobie dowiedziałam ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- ja mam konto oszczędnościowe, na które chcę wpłacać kasę na urlop, bo euro takie drogie, że każdy wyjazd o wiele droższy niż planowałam, ale nie za wiele tam wpłaciłam |
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podobał mi się płaszczyk w Camaieu, ale jakościowo był kiepski, taki pognieciony i sztywny. Ja mam odwrotny problem - płaszcze i marynarki mają przeważnie za długie rękawy ![]() Robiłam kiedyś testy na inteligencję, ale takie w Gazecie Wyborczej, więc mało wiarygodne (podobno wzięli je z Mensy, ale nie wiem, czy poziom trudności taki sam). Czemu was w szkole średniej na badania wysłali? A jak ktoś miał kiepskie wyniki? Fajnie byłoby zrobić takie testy, ale można się rozczarować Że jest się głupszym od Dody
|
||
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
No kolor ma taki wesoły kolor! Tak sobie o nim pomyślałam
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybrałaś wyjazd na urlop? |
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
Asiuk super ten trencz- kupiłabym czerwony...no ale teraz to ja w nic takiego inwestować nie mogę. Dziś idę z mamą na łowy do CH. Znaczy mama ma łowić- ja pewnie kupię tzreciego zwykłego bawełniaka w H&M tym razem w kolorze czerwonym właśnie. Co to inteligencji- chciałam zauważyć że nie powinno się postrzegać ludzi jako inteligentnychg wtedy kiedy mają jakieś zespół określonych cechy - czyli dobrze i szybko się uczą, mają ogromną wiedzę ogólną itd. Można być wybitnie uzdolnionych matematycznie a w życiu codziennym być zupełnie nieporadnym i po prostu głupiutkim. Asiuk jesteś architektem wiec jestes inteligentna wizualno- przestrzennie chociażby )..i myślę że nie tylko ![]() Twoje emocjonalne problemy też świadczą o dużej wrażliwości a co za tym idzie inteligencji właśnie
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee...myślałam, że się porwałaś na taki różówo-koralowy... wesolutki... taki się wyświetlił na zdjęciu
![]() Ale ładny jest sam w sobie. Z resztą trencz to klasyka gatunku
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat wizualno-przestrzennie to w ogóle u mnie porażka - kompletnie nie mam orientacji przestrzennej i czasami jednak ciężko coś sobie wyobrazić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie masz przestrzennej to masz matematczno- logiczną![]() Ja bym kupiła czerwony- ale mi taki kolor pasuje do ubrań i samej mnie Dobrze bym się w nim czuła. Poza tym mój humor i nastawienie nie pozwala mi na szarości i beże![]() Nawet jak zakładam szarości to mam do tego pstrokate dodatki. A już totalny szał mam na laserowe kolczyki. Kumpela kupiła mi zestaw tęczowy - czadowy bo totalny odblask, a do tego wszystko w kształcie końcówek od suwaków
|
|
#4137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co to są laserowe kolczyki? |
||
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to że strzelają laserem
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Heh..no nie podejrzewałam, że będziesz razić ludzi laserem z kolczyków
![]() Tylko nie zrozumiałam, że laserowy, to kolor odblaskowy hih...
|
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Uhhh co to ja miałam napisać ![]() Zuzaneczko super że poród poszedł tak ekspresowo i dużo zdrówka dla Jasia. Twin trzymam kciuki ![]() Biia gratulacje!! A Fuerto wygląda naprawdę jak inna planeta. Butter szybko się wdrożysz w studiowanie i będzie lepiej. Co do noszenia książek i udzielania się na zajęciach to obecnie panuje moda na leserstwo, ale w granicach rozsądku, czyli udajesz, że się nie uczysz ale po prostu jesteś inteligentna i dlatego zdajesz Moim zdaniem jak interesuje Cię kierunek studiów to czytanie u zdobywanie wiedzy na ten temat jest przyjemnością.Haniu skupienie myśli wokół jednego tematu jest normalne w ciąży, w końcu jakby nie było Twoje życie wywróci się do góry nogami. Ja wyżywałam się rozmawiając o konsystencji kupek na forum mamuśkowym gdzie nikt nie miał pretensji o pisanie na ten temat ale zawsze z przyjemnością spotykam się z ludźmi, z którymi mogę pogadać o wszystkim tylko nie o dzieciach. To taka miła odskocznia ![]() Emi_lko trzymam kciuki za wprowadzenie w życie planu oszczędnościowego. Misku super że impreza się udała no i fajnie, że termin u specjalisty się znalazł. Jak tam choroba? Przechodzi? Haniu spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego Dorinko dla Ciebie również jeśli tu zajrzysz. Ufff a ja w ramach prezentu urodzinowego wygrałam voucher pkp intercity i jadę do Krakowa do psiapsióły Cieszę się ogromnie bo potrzebuję się wyrwać na kilka dni z domu.Napalałam się na spotkanie z forumowymi dziewczynami ale niestety sytuacja finansowa zmusiła mnie do rezygnacji. Trudno. Ahhh Sanetko co do braku czasu dla siebie, to musisz po prostu zmusić swoich bliskich do włączenia się w opiekę nad Bartkiem. Ja trochę narzuciłam TZtowi pewne formy spędzania czasu z Oliwką ale moje zdrowie psychiczne też jest ważne i potrzebuje choćby pół godziny dziennie bez świadomości konieczności porzucenia wszelkich zajęć ze względu na potrzebę dziecka. Asiuk fajny trencz, choć mi również ta czerwień przypadła do gustu
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

Jakiś taki dziwny humor miał, nie umiałam się z nim dogadać. W sobotę wieczorem zagościliśmy u mojej siostry, Ewa została na podsłuchu w domu