|
|
#4441 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
łeeeeeee bez sensu ja bym zmacała zwaszcza po kilku łykach wyborowej
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowiłam,że psychiatra
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam, może wysoki jest
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4444 | |||
|
BAN stały
|
No już nie bądźmy tacy pruderyjni
![]() Cytat:
Mój piękny dzień mi popsułaś... zniszczyłaś... zdeptałaś Z rolnictwem chyba coś związane ![]() Cytat:
Się rozkleję zaraz ![]() Cytat:
![]() Rano żem już tu mahau Myślałem o Tobie
|
|||
|
|
|
#4445 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wylicytowałam płaszcz
ciekawe czy się w niego zmieszczę ![]() o, no dokładnie, mój ból, akurat o tym myślałam w metrze.. bo widziałam dwie dziewczyny z fajnymi połączeniami, jedna miała ciemne włosy, jasny sweterek w duże czarne kropy pod tym bluzkę czarną w jasne kropeczki, długą zamaszystą spódnicę czarną i jasne balerinki, świetnie to wyglądało, a druga miała koszulę białą w cienkie paski szare i bordowe i do tej koszuli mocno kwiecistą kolorową apaszkę , niby powinno się gryźć ale się nie gryzło i też świetnie wyglądało.. nie wiem jak ludzie to robią....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zgubiłaś czy coś..? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4447 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nooo ja tak rozmyslałam w autobusie i patrzac na takie 2 laski se myslałam bosz...jak ja wyglądam-jak bida z nendzom a wychodząc z domu wydawało mi sie ze fajnie ![]() szczytem mojego łączenia ciuchów jest ubranie czarnego tiszerta pod sweterek duzym dekoldem tak ze trochy wystaje a drugie przemyslenie było takie ze zeby robic te zestawy to trza kilka stow wydac na komponenty no i dodatki..dodatki kurna duzo robio..a ja fogle nie uzywam, bo nie umien i nie mam ![]() i trzecie przemyslenie-jak ja bym sie ubrala tak ja ta laska to bym myslala ze wygladam jak kretyn...a jak widze ją to widze ze wyglada super
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-04 o 18:28 |
|
|
|
|
#4448 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4449 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() Cytat:
![]() ad1. ad2. ad1. ad2. nooo
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
białe ![]() Cytat:
ad2. jako i ja i biegam ciągle w tym samym , ale nie mam gdzie i po co się stroić
|
|
|
#4452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no raczej ![]() Cytat:
pfff ![]() zmieścisz się zmieścisz
|
|||
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
żałuję tylko, że na Arkonę nie zdążyliśmy
![]() przez korki i objazdy Pandy jechały z łodzi do wawy 6 godzin ![]() Co do playlisty, to Alestorm na pewno grał Keelhauled i One more Drink, Turisas To Holmgard and Beyond, Stand Up and Fight i ofkors Rasputina, a Finntroll na początek stare Manniskopesten, a potem m.in. Midnattens Widunder, Under Bergets Rot, Nattfodd, Solsagan, Nedgang, Den Frusna Munnen. I Trollhammaren a na bis Jaktens TidSuper grają, a Vreth ciągnie całe show, świetny jest )nagranie chyba z przedwczoraj z Berlina, w wawie było podobnie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=khf-yv3GlMI
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:31 |
|
|
|
#4454 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
A wiesz że na serio bywa taniej, ostatnio się zdziwiłam, jak mama mnie posłała do sklepu po groszek, najlepiej Pudliszki, i w Białym to najdroższy groszek był, droższy niż Bonduelle, a w Wwie Pudliszki są cenowo gdzieś tak po środku, nie mówiąc już o tym że w moim drogim sklepie i tak groszek wychodził taniej niż w tym białostockim... Innych produktów nie porównywałam, ale może byłoby podobnie?
znaczy sie uprawiać, suszyć, palić, czy jakoś tak? ![]() było coś chyba o KRUS i o zrównaniu dopłat bezpośrednich, jedne z tych rzeczy o których nie mam zielonego pojęcia i które z pewnością nie są takie proste żeby wyjasnić je jednym słowem "sprawiedliwe" "niesprawiedliwe" itp.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4455 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle chodzi za mna moj nowy nieodkryty look
-sukienka z simple, kryjące rajty i buty na słupku takie troche retro i długie falowane wuosy i wielki sanglasy ![]() bol jest taki ze bym wygladała w tym jak pol doopy zza krzaka, przy swoim wzrosciku i nuszkach
|
|
#4456 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze spytaj, czy nie tęskni za ławką ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Powiem mu jakby co ![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4457 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
a bywa i tak..
|
||
|
|
|
#4458 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Opowiadaj, jak tam Vorlesungen usw. ![]() I czy legalizować ![]() Cytat:
--- Tak se myślę, że taka płyta z autografami "for Mariola" to musi być coś równie pięknego dla Mai, jak dla mnie byłoby zdjęcie Anji z podpisem "Dla Gryxia" ![]() I też nie umiem komponować zestawów odzieżowych i chodzę w kółko w tym samym, byle szybko i wygodnie, bo przebierać mi się nie chce
|
|||
|
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
portfel znaczy zmieścisz się
|
|
|
#4460 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jencze w tró jakby ktos reflektował
|
|
#4462 |
|
BAN stały
|
Jeszcze nie miałam żadnych, dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia
Póki co łażę po mieście, stopy mam już całe poobcierane i spuchnięte od tego chodzenia. No ładnie tu, ładnie Większość formalności pozałatwiałam, bilet semestralny mam, więc mogę śmigać (5 linii metra!), jutro jeszcze jakieś spotkanie organizacyjne na wydziale. Kurde, najgorsze w tym wszystkim to, że studiować trzeba. Pod względem towarzyskim na razie bieda, nawet nie było okazji do socjalizacji, ale w piątek wielka impreza inauguracyjna, więc... ![]() Aha, byłam dziś w Lushu. No super, jak to w Lushu. Tylko wkurza mnie, że te panie w Lushach są tak milutkie i skore do pomocy, rzucają się na człowieka od progu, już chcą cię miziać, smarować, pokazywać... I to chyba wszędzie tak jest. A tu w dodatku jeszcze nie przywykłam do tego ich bełkotu i nie będę się wdawać w dyskusję nt. właściwości świeżych maseczek do twarzy. Wolałabym sobie sama na luzie podotykać i poobwąchiwać, a sklepiki są tak małe, że trudno uciec od pań konsultantek.A, i jeszcze - widziałam Bondy w Douglasie! I LouLou mają też. Reszta asortymentu raczej taka jak u nas. Rajd po perfumeriach niszowych jeszcze przede mną.
|
|
|
|
#4463 | |
|
BAN stały
|
Zapomniałem o obolałej Flo
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na boku "Maiola" "Alooo" i jakiś kuń narysowany (i nic nie marudziłam cały dzień
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:55 |
|
|
|
|
#4466 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
buuuu, chciałam iść wieczorem do kina i nie rezwerwnęłam wcześniej a teraz już biletów brak
nic to, zrobię sobie w zamian grzańca.... i pranie
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać , bo mi się przypomniało jak Ty np o 17 piszesz, że idziesz się ogarnąć i ubrać
||
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
W sklapie leżał
, dobrze ,że ekspedientka była przy ladzie jak klientka zauwazyła portfel po moim wyjściu, . poczekał na mnie , wróciłam tam spocona jak mysz.
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wcześniej, widziałam, ale za mądrego to nic nie napisałam niestety ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4470 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A dla przykładu, że drożej w Gdańsku- jest niedaleko piekarnia, chleb kosztuje 2 zł, a już w mieście ten sam z tej piekarni 2,60 ![]() Jeszcze pewnie czapeczki też nie zmienia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

Tylko se blokadę na allegro itp ustawić najpierw

może Ci wytłumaczymy
)
tak więc wiszą ale za nie nie zapłaciliśmy
.

ale ten czas leci 
mam podpisy Trolli, trochę z Alestorma, Turisas i sama nie pamiętam kogo jeszcze 

zmieścisz się