|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Blacky gratuluję załatwienia kolejnych ślubnych spraw
![]() E87 u nas z kolei licytują się, kto co kupi dzieciaczkowi. i jest wielkie oburzenie jak odezwiemy się z Tż-tem " ta i co jeszcze mu kupicie"
|
|
|
|
#2642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najgorszy był taki, że mieliśmy próbę generalną ślubu, jak w Stanach, no i na nią musiałam założyć moją suknię (ale w śnie była zupełnie inna niż moja Mori Lee!). Już po wszystkim wychodzimy z kościoła, ale widzę, że mina TZta nietęga, no więc pytam "co, nie podoba Ci się moja suknia, tak?..." "no tak...". I sen był tak realistyczny, że po obudzeniu leżałam jakieś 10 minut i się zastanawiałam jak mam odzyskać te 900 zł zaliczki, które już zapłaciłam za suknię Cytat:
A kamerzystę mamy za 2750, stąd: http://www.worldvideo.pl/ Polecam Ci ich, bo robią bardzo fajnie i w dobrej cenie ![]() Gratuluję złożonej magisterki i życzę powodzenia w szukaniu pracy, na pewno się uda! [QUOTE=jagodzia133;2978831 9]a mi się podoba gdybym miała miec poduszkę to na pewno bym wzięła taką bo mój Niusio mówi że mnie kocha za to że jestem takie dziecko(tzn że czasami mam takie odchyły i się zachowuję jak dziecko płacze udając dziecko na niby oczywiście gadam jak dziecko itd) a do tego KOCHAM Bajki :PQUOTE]Jeśli lubisz bajki, to może zatańczcie pierwszy taniec do walca z Kopciuszka? Moja koleżanka ostatnio tańczyła i bardzo łądnie się to prezentowało
|
||||
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobra kawa. U mnie w pracy niestety jest inna i rano nie mam takiej przyjemności z picia.
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy na ślubie kuzyna TZ gdzie też był ten ksiądz i było ot tak.. normalnie..
|
|
#2645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie niestety proboszcz nie jest za "całowaniem się" w kościele. Bardzo sie burzy po takiej propozycji. Cytat:
Znam babkę, która pracuje w poradni rodzinnej i bardzo często do niej kierowani są małżonkowie, którzy chcą się rozstać. Od 8 lat pracuje z takimi ludźmi i od 8 lat jeździ jako świadek do kurii na sąd biskupi i jeszcze ani razu w jej "karierze" nie zdarzyło sie, by sąd stwierdził takie małżeństwo jako nieważne.... A ja mam dzisiaj Marysie pod opieką i na szczęście zasnęła, bo łatwo z nianie było. Siostra od poniedziałku do pracy chodzi, mała sie musi przyzwyczaić, z tym problemów nie ma, ale zaczyna ząbkować i jest niespokojna.
|
|
#2646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maxwelka ja mam takie dwa... jeden kupiłam sobie w zakopanym, a drugi z Nescafe, przy kawie był
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Księgę planujemy, bo to fajne pamiątka A winietki chcemy w kształcie garnituru i sukienki, takie co to się w środku mieszczą jakieś słodycze jako podziękowanie dla gości ![]() Cytat:
Okazuje się, że nie jestem sama taka narwana ![]() A to jest taka kremowa? Bo moja kosmetyczka mi zawsze robi jakąś kremową, ale to jest chyba Tchibo. |
||
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie da sie za Wami nadążyć!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, żartuję. Ja póki co piję w takim normalnym, z Coffee Heaven, dostałam kiedyś od przyjaciółki na imieniny Ale większe gabaryty by się przydały...Noooooooooo... Obudziłam się zlana potem! |
|
|
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do koszmarków to nie mam ich za wiele ale jak już się jakiś pojawi to najgorszy scenariusz z możliwych Dziś mi się rzecz jasna po wczorajszej wycieczce po salonach śniły suknie, snu nie pamiętam dobrze ale jak się obudziłam to czułam się tym snem zwyczajnie zmęczona Nawet w nocy nie mam spokoju
|
|
|
#2652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ten z nescafe ma trochę ucho obite, a ten z zakopanego jest po zielonej herbacie i ma taki ciemny nalot w środku... |
|
|
|
|
#2653 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() gratulacje ![]() Cytat:
ksiadz który udprawiał mszę slubna mojej siostry to na koniec im powiedział że moga się pierwszy raz oficjalnie pocałować słodko było
|
|||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I winko będzie, koniak i whiskey (ale tylko parę butelek). Piwko pewnie pójdzie bardziej drugiego dnia.
|
|
#2655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam jedną osobę, która otrzymała unieważnienie ślubu kościelnego i w jego przypadku ta druga osoba była winna całkowitemu rozpadu małżeństwa.
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
takie kwiaty mi się podobają
004primary1.jpg104.jpg
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=magduś2;29796475]takie kwiaty mi się podobają
Załącznik 4263552Wydaje mi się że te niebieskie to frezje.. a jeśli tak słyszy się że szybko więdną i krótko się trzymają... Ale kiedyś dostałam bukiecik od TŻ i w wazoniku stały dobre kilka dni
|
#2658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze będziemy mieć barmana, który będzie mieć swój alkohol, więc trzeba to będzie jakoś podzielić.---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- [QUOTE=melod_y;29796510] Cytat:
To nie wiem kto Ci mówił, że krótko...
|
||||
|
|
|
#2659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2011-10-05 o 11:32 |
||
|
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=melod_y;29796510]
Cytat:
może w kwietniu tak szybko nie "padną" tylko zastanawiają mnie dwie rzeczy: czy nie ubrudzą mi sukni w kościele oraz jak ja mam wytłumaczyć kwiaciarce o co chodzi chyba trzeba te zdjęcia wydrukować..
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=maxwelka;29796512]
Cytat:
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był piekny widziałam na zdjęciach... |
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogóle zapomniałam Wam pokazać. Bardzo podoba mi się ta sukienka. Niestety PMka z butami ma mniej wzrostu niz ja bez więc
http://allegro.pl/dom-mody-fularazyw...847424128.html
|
#2666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ładna
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
No dobra dziewczyny... uderzam dzisiaj na salony :P:P heheh raczej SALONIKI bo u mnie dużych nie ma...
Jeśli tylko uda mi sie coś znaleźć i pstryknąć fotki to wrzuce, ale szanse sa marne bo jest tam sporo babeczek coś ok. 5 a ide z mamą.... 3majcie kciuki... ![]() :p rosi:
|
|
|
|
#2668 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziekuje
i przyłaczam sie do stwierdzenia, ze za mundurem Panny sznurem![]() Cytat:
musi być a co![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Ja niestety nie mam talentów plastycznych i nie skuszę sie na zrobienie sama nic z galanterii papierniczej![]() :ma d:Za to szukam akualnie piosenki którą mogła bym specjalnie zaspiewac dla mojego TŻ na weselu
|
|
|
#2669 | |||
|
Zadomowienie
|
Patrząc na stan moich kubków też by im się przydała wymiana, szczególnie tenu po zielonej herbacie, ale jakoś tak nie moge sie z nim rozstać... mam sentyment do niego...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
czekamy na relacje
|
|||
|
|
|
#2670 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego sama zapas wódki muszę mieć. Bo większość stawia na wódkę, ciotka z mamą będą piły koniak, paru wujków whiskey. Ale wina będzie sporo (tylko koniak i whiskey w mniejszych ilościach).Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Najgorszy był taki, że mieliśmy próbę generalną ślubu, jak w Stanach, no i na nią musiałam założyć moją suknię (ale w śnie była zupełnie inna niż moja Mori Lee!). Już po wszystkim wychodzimy z kościoła, ale widzę, że mina TZta nietęga, no więc pytam "co, nie podoba Ci się moja suknia, tak?..." "no tak...". I sen był tak realistyczny, że po obudzeniu leżałam jakieś 10 minut i się zastanawiałam jak mam odzyskać te 900 zł zaliczki, które już zapłaciłam za suknię
Do tego mam już jutro pierwszą rozmowę o pracę. Kurcze - wszystko mi się pięknie układa. Aż się boję, że zaraz jakiś meteoryt na mnie spadnie, bo za dużo tego szczęścia.
Ewentualnie mogę liczyć na to, że jak w czerwcu będą decyzje personalne w kurii to przyślą nam jakiegoś fajnego. Chociaż teraz przysłali trzech młodych i żaden mi się nie widzi. Byłam na ślubie odprawianym przez jednego znich - ten ksiądz jest 2 lata starszy ode mnie, właśnie go wyświęcili... I chociaż często zwracał się w kazaniu do młodych po imieniu, to wyszło sztucznie i jakoś nie zapadło mi to kazanie w pamięć. A z rozrzewnieniem wspominam na przykład ślub mojej koleżanki sprzed dwóch lat, gdzie ksiądz w kazaniu opowiedział historie ich poznania i tego, jak ich miłość doprowadziła ich prze ołtarz... Do tej pory pamiętam jakie to było ekstra i jak miło się słuchało.
) To jest taka dzianinka/sweterek robiony na drutach/szydełku. Oczywiście w kolorze sukni

klask i:
i nie skuszę sie na zrobienie sama nic z galanterii papierniczej
czekamy na relacje