|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
DOKŁADNIE TAK!!!! DZIĘKUJE BARDZO!
|
#2732 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pierścionkiem bo my tu bardzo cikawskie jesteśmy
|
||||
|
|
|
#2733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i nigdy nie bylam profesjonalnie malowana... na pewno pojde na probny!
|
||
|
|
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoras PMKA pisala dzisiaj o tym ze chce winiety wksztalcie sukni i garniaka - masz moze taki szablon?
|
|
|
|
#2736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() Bedziemy zamawiać takie http://allegro.pl/podziekowania-dla-...844775424.html albo takie http://allegro.pl/winietki-podziekow...854625975.html |
||
|
|
|
#2738 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wrócilam ,,po latach'' i na wstępie się poddaje;/ nie nadrobię Was w życiu
mam takie pytanie nie wiecie czy są teraz jakieś przeceny na buty ślubne w salonach bo myślę zakupić chociaż jedną rzecz co by mieć juz uhahany ryjek
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
dziewqczyny a ma któraś fajnego fotografa z małopolski?? gdzie takch szukać??
|
|
|
|
#2740 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadlam na chwilkę do Was, niestety powróciłam do studenckich obowiązków i nie mam czasu za dużo. Jak znajdę, to do Was będę wpadać wcześniej.
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-10-05 o 13:24 |
|
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy zamawialas? Moze bys mi mogla pozniej taki szablonik przeslac poczta mailowa? Ja chce robic chyba sama - zobacze czy dam rade
|
|
|
|
|
#2743 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogladać suknie poszłam z kolezankami ze studiów - szczerze to uważam, że mi dobrze doradzały i wcale nie mówiły na każdą suknię "ale fajna". Poza tym, innym razem poszłam z mojego TŻ brata dziewczyną i ona też wyraziła swoje zdanie, więc mam kilka opinii. Za suknię płacę sama a nawet w przypadku kiedy płaciliby moi rodzice, to w życiu nie przyjęłabym argumentu, że mam inną suknię szukać bo to oni płacą i przed tym muszą powiedzieć czy im się podoba czy nie. Wiadomo, gdyby mi ustalili limit, to starałąbym się go nie przekroczyć, ale to nie oznaczałoby, że mam mieć taką suknię jaką oni sobie wymarzą. A i rozumiem, że mamy są dla niektórych dziewczyn są najlepszymi doradczyniami - u mnie niestety tak nie działa
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-10-05 o 13:26 |
||||
|
|
|
#2744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Kazda z nas ma rozne stosunki z rodzicami, jakbym wiedziala ze moja by mnie tylko potrafila krytykowac albo w ciemno mowic ze slicznie wygladam to bym jej ze soba nie brala |
||
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wezmę amę i dwie przyjacółki
są to najważnejsze kobietki w moim życiu.Ja kamerzysty nie chce trylko fotograf
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak jak mówię - mama nie była do końca przekonana do mojej sukni w momencie, kiedy ją wybrałam, ale teraz już wie, że skoro ja się w niej dobrze czuje, to jest to najważniejsze |
||
|
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak na dzisiejszy dzień bo to sie może oczwiście zmienić.a wiadomo że opinia kogos młodszego też jest wskazana dlatego mam zamiar zabrać ze sobą jeszcze siostry
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zalezy od tego, czy wiemy, że mama ma podobne gusta czy zupelnie inne czy chce ubra ć,,siebie" czy córcie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
z okolic czorsztyna był jeden fajny ale za chiny sobie nie przypomne jak się nazywał..
|
#2752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba sobie zamwoie na probe bo jak chce robic to musze pomalu zaczac - bo planowo ok 120-130 gosci bedziemy miec, wiec sie nazbiera---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
sąsiad na górze robi remont już chyba 3 tydzień, zaraz odurnieje
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robię zdjęcia- masz cennik za części a nie za jakość. o to mi chodzi. Co to robota wypuszczać gorsze filmy. Powinni od razu do pakietu sobie doliczyć cama i szczycić się jakością a nie byle cokolwiek wyrwać. Ja jak się komuś nie podoba to mu nie powiem daj tysiąc mniej i Ci oddam zdjęcia prosto z aparatu, bo to świadczy o mojej firmie i o tym co reprezentuje swoimi zdjęciami. A ta firma nie bierze mało i tak. To napisz do mp studios i zapytaj ich czy ci zrobia film bez półowy swojego sprzętu za mniejsza kase a później będą go pokazywać w necie i się nim promować.
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
ile białogłów tyle poglądów
![]() ![]() ![]() ważne, żebyśMY były zadowolone
|
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
Ja najpierw byłam mierzyć ze świadkową, a w poniedziałek jadę z mamą.
Na pewno bym nic nie kupiła bez jej aprobaty i to nie tylko dlatego, że ona płaci. Po prostu wiem, że jeśli suknia będzie dobra, to jej też się spodoba. A mama to jednak mama - sprawdzi szwy, jak się tren podpina, czy nie za ciężka. No i najważniejsze: będzie jej miło, że była tego częścią. Nie wyobrażam sobie wykluczenia mamy z wyboru sukni - byłoby jej bardzo przykro.Generalnie waham się między dwoma modelami, więc pewnie będę je mierzyć jeszcze ze 2-3 razy i prosić o opinię różne osoby.
|
|
#2758 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Laseczki za gratulacje, jesteście kochane
Co do obrony... Bardzo źle nie było, ale stresująco na pewno. Po wszystkim nie czułam właściwie nic, dalej nie czuję jakiejś szczególnej euforii, chyba to jeszcze do mnie nie dotarło ![]() Poza tym tak mi się zdaje, że taką prawdziwą wolność poczuję dopiero kiedy znajdę pracę i kiedy TŻ się obroni... Bo na razie to jeszcze dalej u nas w takim zawieszeniu wszystko. Witam nowe PMki jagodziu, piękna biżu i piękny welon, będziesz normalnie wyglądać meeeeeeega ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy teraz z niecierpliwością na drugą przymiarkę ![]() Cytat:
Hehe, a tak serio, to kciuki się 3mają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A w czym Mamuśki przegięły? Opowiedz nam, smutne to, że nie będzie wesela przez głupie zachowanie Rodziców...Cytat:
Cytat:
![]() Mi się też strasznie nie podoba, jak ślub wygląda jak pogrzeb (a niestety często właśnie tak to wygląda). My na pewno przez cały ślub będziemy się szczerzyć i 3mać za ręce, bo zawsze na ślubach się 3mamy i w ogóle jak gdziekolwiek razem siedzimy I radość będzie nas rozpierać, więc na 100% nie będziemy smutaśni tam siedzieć i wgapiać się w księdza. Przysięga też będzie mówiona z pamięci, nie wyobrażam sobie, żebym miała powtarzać po księdzu coś, co ślubuję TŻtowi. Więc u nas mam nadzieję, będzie radośniej, nawet jeśli ksiądz nie dopisze ![]() A co do pocałunku i oklasków... Cóż, my na pewno damy sobie buzi po przysiędze, nikt wszak nie będzie mi bronił całować mojego własnego Męża A tym bardziej do tego specjalnie zachęcać A oklaski mam nadzieję wyjdą spontanicznie od Gości, choć naszym Przyjaciołom przy okazji na pewno powiemy, że mają się nie krępować i bić brawo, jak będzie odpowiednia chwila Bo ludzie czasem się wstydzą zacząć klaskać.Moi się bardzo cieszą. TŻta... chyba też, chociaż to Im bardziej zwisa, bo 2 córeczki już wydali po swojemu za mąż, a My z TŻtem nie podzielamy Ich gustów, więc wiadomo ![]() Cytat:
Ja też na szczęście zdążyłam, żeby nie płacić, była to jednak całkiem niezła motywacja do skończenia pisania pracy
|
|
#2759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jesli zasugerujemy mamie, że mamy inny gust będzie szczęśliwa z powodu , że jest tam z nami.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

i pierścionkiem
i nigdy nie bylam profesjonalnie malowana... na pewno pojde na probny!

mam takie pytanie nie wiecie czy są teraz jakieś przeceny na buty ślubne w salonach bo myślę zakupić chociaż jedną rzecz co by mieć juz uhahany ryjek
<3

Za co dostała troszkę od tej Pani tam sprzedającej bo mówi że pierwszy raz słyszy od mamy że ta suknia jest skromna. Ale do rzeczy. Dla pewności zaprowadziłam mamę tez do salonu Regina gdzie mają suknie Agnes, nie było mojego nowego modelu z kolekcji 2012( a mianowicie 10750) ale Pani dała mi wręcz propozycje nie do odrzucenia, bo powiedziała ze może mi ja zamówić, będzie w salonie na 14 listopada najpóźniej i jeśli mi się nie spodoba kobieta oddaje mi zaliczkę a ja idę spokojnie zamówić suknie w innym salonie.
A w czym Mamuśki przegięły? Opowiedz nam, smutne to, że nie będzie wesela przez głupie zachowanie Rodziców...