|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Grazinko
"Gio". wachalam te nowe "cody", ale to juz nie to - tzn. mowie o wlasnych odczuciach bo komus moga sie bardzo podobac. Gio i Mania wymiataja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Grazin, jakie Ty pyszności robisz
![]() ![]() ![]() ![]() Daisyyy, szarlotka pycha tylko ja nie umiem takiej zrobić ![]() Dziewczyny poradźcie ![]() ![]()
#4834 |
Zakorzenienie
|
czy moje dziecko zawsze musi mieć rozmiar buta pomiędzy rozmiarami dostępnymi ???????
![]() kupie mniejsze to zaraz będą za małe, kupie większe to będą jej latać na nodze !!!! nosz !!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łobuziaki:P ja tego małego potwora pasami przypinać musze ![]() Cytat:
ale o co chodiz z tymi fiolkami? skad one sa? mi kiedy rumun chciał je sprzedac ![]() no sebek jest szalony ![]() odkrył na poważnie swoje stopy ![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, bo dawno mnie nie było. Ostatnio mam strasznie dużo zajęć, pochłonięta jestem pisaniem pracy i tak ten czas pędzi jak szalony. Jest mi niezmiernie miło, że pamiętałyście też we wczorajszych życzeniach o mojej Marcelince. Dziękuję wszystkim w jej imieniu ![]() Dzisiejszym świętującym maluszkom my też składamy najlepsze życzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Andziot
u nas Olek moze i ma rozmiarowo stopy ok, ale za to podbicie takie, ze ![]() ![]() Znalazlam wiecej "5" - zebow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam kiedyś Manię ale bardziej podoba mi się męskie Aqua di Gio ![]() Jem na obiad kanapki ![]()
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Grazin
o, no wlasnie MoniaK podala prawidlowa nazwe - Aqua di Gio ![]() Wykopcie mnie stad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olusiowi miotłe daj niech zamiata ![]()
![]() |
#4841 | |||||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wszystkiego najlepszego dla Edzika i Wiktorka!! ![]() ![]() Mala dzisiaj byla taka smieszna, badala mi twarz lapkami, zabrudzila mi okulary, a potem je zdjela ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja bym nie miala nic przeciwko, zeby wazyla 6,5kg, tak szczerze. Teraz juz czuje, ze jest ciezkawa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem zielona w temacie jabluszka, czy trzeba je maluszkom gotowac najpierw? Czy mozna upiec? Powodzenia!! Tylko pozazdroscic znajomym, ze tak im dziecko pieknie spi... Cytat:
![]() Wiesz, z tymi zarobkami jest tak samo tutaj, 2 lata za najnizsza krajowa, porazka ![]() No nic, na pewno mlodszym osobom bez zobowiazan latwiej sie na takie cos zdecydowac ![]() A szarlotka super apetyczna ![]() Chcialam jeszcze Wam poodpisywac, ale kolezanka wyslala eska, ze juz w pociagu i do nas jedzie ![]() Odezwe sie w weekend (albo po ![]() Buziaczki dla wszystkich ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przesłałam na PW.
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Zosia zawsze musi swój rejon mopem przejechać ![]() inaczej jest afera na cały dom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Kasia łódzka dużo zdrówka dla was
![]() Enchan tak jak napisałaś - kombinowałas i wykombinowałaś ![]() ![]() ![]() aga87 ![]() Paulizia tak na wszelki wypadek podytuje o te metody karmienia butlą w nocy ![]() ![]() ![]() Night ![]() ![]() ![]() Andziot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katerina u nas też juz zimniej się robi coraz bardziej.. nie wiem jak rnao, bo zawsze w domu zakamuflowana siedzę, ale wieczorem wczoraj juz naprawdę ciepło trzeba się ubierać! a jescze parę dni było tak słonecznie ![]() Ddaiissyy oby miała racje i juz po burzy było!! Siostra miała cesarkę na życzenie.. jak usłyszałam, ze załatwiła sobie zaswiadczenie myslałam, że umrę.. bo ja po CC dojśc do siebie nie mogła i dla mnie to w ogóle koszmar był.. ale chciała to miała.. ale znosi wszytsko okej, na drugi dzień juz z łożka wstała, gdzie ja dopiero po trzech dniach! Serio taka Gabi już duża, że huśtawka nie bardzo daje rade? A do ilu kg jest? Ja jak szukałam niedawno tej dla ns to specjalnie na takei większe dzieci wybierałam.. ale wy macie od urodzenia, więc to co innego... Na pewno jakieś super zabawy wymyślisz ![]() ![]() A wiesz, ze jestem w szoku po tym jak napisałaś, że kontroler musi za te niskie krajowe pracować?! Wydawało mi się, że to bardzo dobrze płatny zawód - tak jak pilota!! szok noo K19 jak najbardziej zaciskamy za szczepeinei ![]() Grazin jaki Seba ![]() ![]() ![]() My już po spacerku.. Musilismy wyjść, bo syrena małemu się włączyła, a za nic w świecie nie chciał w domu oczek zamknąć.. za to ledwo do wózka wskoczył - od razu kimka wrrr Teraz zjadł i bawi się na macie.. malkretuje koljene zwierzyny waląc w niej rękami.. dzis padło na osła ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-10-05 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Grazin
raczej kosiarke bo sama miotla moze nie dac rady ![]() ![]() ![]() Ogolnie jednak musze stwierdzic, ze dba o porzadek, zabawki uklada na miejsce, zbiera paprochy z podlogi, ustawia rowno buciki i... zamyka klape w kibelku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Wcześniej grafiki, teraz linkowania na płytę (html), a od jutra korekta książki
![]() Szeroki zakres ![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
ktosia86
![]() Grazin ale artysta z Sebusia ![]() ![]() andziot, eve To pomocne Wasze dzieciaczki sa ![]() Moja mama mi opowiadala, ze jak mialam 2 latka nakryla mnie siedzaca obok klozetu z pielucha tetrowa w rece. I mylam na zmiane kibelek, swoje buzie i kafelki wokol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
jejjuuuuu litosci
ale Zosia dzis marudna, sama zasnac nie, jesc je baaardzo malooo, nawet sloiczka zjadla tylko niecale pol... teraz wreszcie sie troche bawi bo na spacerze pospala. kiedy sie z katarem idzie do lekarza? goraczki nie ma, alekatar jest juz mega gesty i taki zielonkawy jakby... niestety zeby go wyciagnac jej frida z noska potrzebuje meza bo nie da sobie nic do nosa wlozyc... andziotku ja tak mam z butami...37 za male a 38 za duze.... ![]() gratuluje przewrotu!!! tylko moja Zoska taka nieruchawa ![]() ![]() dziekuje za odpowiedz odnosnie kaszek ![]() to dalej bede na oko robila ![]() a ja wiem ze sobie troche wkrecam kochana moja, ale sie martwie, bo ciagle jakies cwiczenia, rehabilitacje ja nie widze rezultatu, a widze ze jest jakos tak do tylu, urodzila sie w tym samym dniu co twoja Gabulka a jakos tak jeszcze polowy tych rzeczy co Gabi nie potrafi, plus wlasnie mi ktos niedawno powiedzial, ze to ze ma prawa strone mocniejsza to nasza wina bo nie zapobiegalismy jak widzielismy symptomy jak byla mala;( wiec sie poryczalam jak uslyszalam taka opinie, wiem panikara jestem ale nic nie poradze ![]() dobrze ze mam was ![]() GRATULUJE WAGI GABULKOWEJ ![]() EDIT: odpisuje na meeeega raty bo Zoska meeeega marudna ![]() daisyyy dziekujemy za kciuki kochana ![]() dziekuje ci za te kaszki, naprawde nie ma problemu kiedy wyslesz wtedy wyslesz ![]() i gratuluje nocki gabulkowej ![]() paulizia olejku olbas u nas tez nie ma...dalam jej za to kilka kropelek kropli mietowych na pieluszke na korej spi, zeby lepiej jej sie oddychalo... enchan ratuluje spania Gabulki! ale wam dzisiaj dzieciaczki pieknie spaly! no martwie si etroche bo jednak tyle tych rehabilitacji, ale ja nie widze zadnej poprawy... albo nie umiem z nia cwiczyc...i ciagle jakos widze w porownaniu do innych dzieci ze chyba troche wolniej sie rozwija? no i juz znowu syrena...........biedna jest ale ja tez juz nie wytrzymuje... aha i zapominalabym lolus Zosia je przez sen, czasem sie wybudzi ale tak normalnie minimalnie na sekundke, ze zaraz zasypia jak tylko ja dostawie do U, wiec na szczescie u nas ten system sie sprawdza, ale dzis jestem taka zmeczona ze chyba to oleje i zobacze jak dlugo pospi bez karmienia na snie.. choc dzis w ogole malenko je... Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2011-10-05 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek!
![]() Cały dzień nadrabiam ale wciąż jestem do tyłu ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Grażyno, po pierwszy zahebyście, że jesteś ![]() A po drugie, to ja na pasku wiszę już co najmniej 24h ale tylko z doskoku jestem rzeczywiście online :? ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Ocho jeszcze Edzik i Wiktor miesięcznice mają ![]() Sttooooooo Laaaaat! ![]() ![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-10-05 o 15:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
Korekta taka językowa??
![]() |
#4851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja robię tak jak ty, bo by mi plecy wysiadły jakby takiego klocka nosiła więc mu zmieniam pozycje , raz na macie , raz na narożniku , raz w leżaczku i od nowa ![]() k190172 ![]() Grazin twój Sebulek ślicznie w turbanie wygląda ![]() ![]() dużo do wyboru nie mamy ![]() niewiele kupiłam troszkę słoiczków dla Maciusia i śliniaki i tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Korekta językowa i redakcja (czyli stylistyczna)
![]()
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Szarlotka w piekarniku. Strasznie sie stresuje
![]() Udaj sie, udaj sie, udaj sie, udaj sie... ![]() Zosiaa to Ty umiesz takie pychotki robic. To moj debiut. Nie znam tego piekarnika tutaj, bo zamazane sa symbole i widoczny jest tylko termoobieg wiec na nim piecze ![]() ![]() Grazin Seba jaki kombinator ![]() ![]() Andziot, Camomile nie znosze jak mi Antek sciaga okulary ![]() ![]() ![]() ![]() Lolka polecam sie na przyszlosc, ale kumpela zazdroscila mi ze Antos tak sam je i sprobowala na swojej corci, ktora jest 5 tygodni starsza od Antka i niestety sie krztusila ![]() ![]() Anula u nas dzis podobnie. Przez ten katar paskudny troszke marudzil i nie chcial jesc zupki. Jak widzi fride to jest placz i wyrywanie rurki. Hmm... moze by lekarz faktycznie cos poradzil. Nie zaskodzi pojsc ![]()
#4855 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Eve a ja z kolei damskie Aqua di Gio wielbię. Stary zapach jak świat a ciągle w cenie się trzyma no i mega trwały. Kocham go
![]() To co strzelamy sobie kolejne dzidzi by znów mieć noworodka w domku ![]() ![]() MoniaK; jak Tymonek po kaszce ? O kupce nie poradze... nie wiem jak bardzo rzadka? Gabrysia też nie robi bobków tylko takie lejące. A ciasto prościzna, ofc ze byś umiała ![]() Chodzi o maseczki w saszetkach - maseczki do buzi Lolusiu, to Antonkowi tylko spacerek pomaga usnąć? A np balkon ? Nie działa usypiająco? Niestety tak jest z kontrolerem, potem zarabia się ponoć ok 20tys/msc no ale 2 lata za minimalną krajową... zresztą Camomile, potwierdza, że u nich tak samo, więc myślę ze to standardy międzynarodowe - w końcu to b. odpowiedzialny zawód... O rany, nie dałabym się pociąć na życzenie.. Ale ważne, ze dobrze się czuje siostra. Grazin, co ten Sebulek wyczynia ![]() ![]() anulko, zielony katar ? A może to zatoki ? Nic lepiej ?
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-10-05 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
anula nie ma co porównywać dzieci !!!!!!! np Sebek młodszy od Gabi a już więcej potrafi, Wojtuś asiak starszy a jeszcze się nie przewraca na brzuszek (tzn nie wiem czy jeszcze, bo dawno asiak nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym
Dziewczynki mające niedaleko do Krk, informuję, że fajny chyba Outlet otwierają w Modlniczce (koło Leroy) Będzie 120 sklepów. Doczekać się nie mogę ![]()
#4860 | |||
Zakorzenienie
|
Zasnela
![]() ![]() Cytat:
![]() a do lekarza chyba na razie kurcze nie chce isc bo ostatnio jak bylam z katarem to i tak nic mi nie poradzil ![]() oj nawet nie strasz mnie ze zatoki kochana moja, mam nadziejem ze nie, moze katar si epo prostu gestszy zrobil? caly czas jej gluty wylaza biedactwu i straszliiwe sie to tego slini, wiec ogolnie wyglada bosko ![]() Cytat:
nie wiem poza tym ten humor chyba mam taki wlasnie przez pogode, bo zimno u nas meeegastycznie, przez prace ktorej juz wlasciwie nie mam i jeszcze Zoskowy katar, moze ona taka marudna bpo oprocz kataru czuje, ze matka zla i przygnebiona.... Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.