![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Yo!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To normalnie, ani nie dużo, ani nie mało. Takie są stawki. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gryszardzie, ale ja o tym właśnie myślałam. Tylko może nieskładnie wczoraj to ujęłam, bom się zdołowała. A załamałam się tym, że zamiast się cieszyć, że Głowa Państwa ogłasza konkurs a nie po cichutku daje zarabiać jakiemuś panu Kaziowiu, synowi cioci Ziuty pana Gienia zatrudnionego w Kancelarii, który ma komputr, spiracononego foroszopa i "robi graficzki", to jedni wrzeszczą, że konkurs nie jest sprawiedliwy a drudzy, że za tanio. Tyle, że ta przyjemność zazwyczaj tyle właśnie kosztuje, o ile klient nie jest za bardzo marudny, bo wtedy to może zapłacić i 50 tys. ![]() A konkurs to konkurs - albo akceptuje się warunki albo nie. Nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa. Tym bardziej, że gdy konkursy organizują firmy mając identyczny regulamin, to jakoś nikt tego nie komentuje. Na dodatek, przecież to tak naprawdę jest zaszczyt jeśli się wygra - Prezydent to nie koncern spożywczy. Oczywiście jeśli nie jest się z przeciwnego obozu. ![]() Więc napiszę wyraźnie - nie załamał mnie regulamin ani wysokość nagrody - załamały mnie komentarze ludzi. I jakoś coraz bardziej nabieram pewności, że właśnie krzyczą ci, co udziału brać nie mogą. Albo zakochani w Jaro. ![]() Normalni, albo nienormalni (jak kto woli) graficy nie marudzą, tylko zaczynają intensywnie myśleć i podskakują z radości, że największa potencjalna konkurencja zasiada w komisji i tym samym udziału brać nie może. ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
oby nie
![]() ![]() ![]() nie dopsze ![]() a co tu taki pomorek? ![]() ja zdążyłam pojechać na przegląd auta i do Ikei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to se spaliłam włosy. ![]() ![]() ![]() A co do zakupów, to nie będę Wam opisywała wczorajszych doświadczeń, bo do dzisiaj bolą mnie nogi a i tak nic nie kupiłam. ![]() Ale za to doszłam do dwóch wniosków: 1. Ubrania powinny być sprzedawane w kompletach dobieranych przez projektantów albo chociaż stylistów i być produkowane w rozmiarach na wzrost powyżej 174 cm. 2. Pomysł Mao z mundurkami nie był taki zły. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
o! zgodzę sie ze wszystkim tylko pogrubione bym zamieniła na poniżej 160 ![]()
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |||||
BAN stały
|
Cześć!
![]() No więc jak to było z tym nielubieniem, Teziaku? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobię więc pyszny koktajl z surowej wątróbki i szpinaku ![]() ![]() I na dodatek pije, klnie i byle co doprowadza go do pasji (a tu jeszcze, o nieszczęsny, ta anemia) ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Byłem w Biedrze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Albo co gorsza obce spocone, elementy wykonują jakieś podejrzane ruchy w bardzo bliskim pobliżu ![]() ![]() do trzeh razy sztuka ![]() Ja dziś przejechałam na zerwonym ![]() Cytat:
![]() Kuffa C mi się spsuło i muszę puka z ałej siły w klawisz,żeby sie wbiło ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty piracie Ty... ![]()
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
I jak ci było?
![]() Ludzie się dziś na mnie dziwnie gapili. zy baba ryzaa w auie na ały głos losterellera to taki dziwny widok ![]() I holernie brakuje mi towarzystwa w autku. hyba nie lubię jeździ sama ![]()
#4660 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello wieczornie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad3. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ja mam tak z J i O ![]() robię w zepsutym pikarniku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojehałam jak debil za tirem przede mną, który też pojechał na zerwonym ![]()
![]() |
#4663 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A właśnie! Zapomniałem zacytować Twoje pytanie sprzed trzech dni bodaj, tzn. pan od L życzył Ci przed samodzielną jazdą powodzenia drogą sms, ja napisałem "ale przecież Ty już po kursie?", na co mi bezczelnie ( ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | ||
Zakorzenienie
|
Teoria się kłania ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aj ![]() ![]() ![]() Jakby to napisać ![]() ![]() ![]() To nie napiszę ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba osiwiałam ale przeżyłam a jak przeżyłam dzisiejszy wieczór u weta to już przeżyję wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żenikt się nie pruje "No jak jeździsz? Skręć tu! Jedź tak a nie inaczej! Stój, bo jadą!" itp ![]()
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
hellow
![]() ja jutro nie będę jednak ![]() no latam, latam i zaglądam ![]() Cytat:
![]() a jak Kota?
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4671 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4674 |
grozi wypollizowaniem
|
ha! to przez ciebie ![]() ![]()
#4675 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
ʞɐɯǝuɐ
|
zapalenie pęcherza mamy nadal, w usg wyszły pogrubione ścianki i osad o charakterze mineralnym.
kto nie chce ten niech nie czyta, będzie opis mega stresującego wieczoru z kotem w roli głównej: zaczęło się tym że mi się schowała za szafki kuchenne jak przyjechał taxik (skąd ona to wiedziała? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||||||
Zakorzenienie
|
Po pierwsze primo Ewuś gratulejszym zaiebistej robo - wszystko genialne - tylko teraz jeszcze powiedz a na czym ta praca polegać ma? bo warunki bueno
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() i dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
2. oj, miałam wspólczuję - to żarcie żelaza jest beeeee Cytat:
![]() Cytat:
zielona pietruszkę tesz jadam na kromkę zamiast ogórka Cytat:
![]() kolejne farbienie? strzelam? Cytat:
![]() pogrubione chyba wydrukuję an transparencie i hoduuu na ulice z tym cze ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- musiał mieć zajęte akurat ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-05 o 20:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i owszem, utrzymuję, głównie korespondenyjne ![]() ![]() Musiałam uwiezni tą magzną lizbę postów ![]()
![]() |
#4680 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę spać, bo mnie mąż wkurza
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.