|
|
#2791 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
u nas wszystko dobrze, kolejjny raz przekonuję się-a raczej utwierdzam w tym, że mam najlepszego męża jakiego mogłabym sobie wymarzyć
![]() jakaśniemoc mnie dopadła, nie wiem czy to przesilenie-nic mi się nie chce, najchętniej zakopałabym się pod ciepłym kocem i nie wychodziła do wiosny Na odstresowanie TŻ planuje intensywny weekend także byle do soboty-byle przeżyć jutrzejszy dzień![]() Frezyjko trzymam kciuki żeby zadzwonili do Ciebie z pracą marzeń nie poddawaj się choć domyslam się akie to musi byc frustrujące
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Byou super, że masz takiego kochanego męża
|
|
|
|
#2793 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to już dawno![]() i trzymam kciuki, bo akurat 11 ![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() pójdę, mimo że tż się nie oświadczył ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zaraz mam rozmowę
|
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie wszystko stracone
|
|
|
|
#2796 |
|
MBZ♥
|
Carmi
jestem szczęśliwa, a tamto to przejściowe kłopoty ważne żeby być razem![]() Skimos i powal ich na kolana![]() Peach do niedzieli jeszcze trochę czasu ![]()
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-06 o 11:02 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
BYou super, że masz takiego kochanego męża
to bardzo ważne mieć oparcie bliskiej osoby na codzień Frezi współczuję problemów ze znalezieniem pracy a gdybyś bardziej zaczęła zajmować się paznokciami? a co do myszy - byłabym w głębokim szoku gdyby mysz z wczoraj znalazła się u mnie na drugim piętrze chociaż z drugiej srony wyglądała na miłą to może bym ją zaadoptowała ![]() idę liczyć tonery bo ile można siedzieć nad papierkami
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no mniej o prawie 1200 DKK czyli jakies 615 zl - i z urzedu mi napisali ze oni tyle dostali od pracowdawcy ile wyslali Napisalam do firmy zeby mi to wyjasnili - wyglada jakby opodatkowali jedna kwote dwa razy Pewnie tak kazdemu robia i maja nadzieje ze sie nikt nie skapnie i tak od kazdego po 500-600 zl to im sie uzbiera Cytat:
![]() a mi D. napisal wczoraj ok 2 w nocy ze o mnie mysli
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-10-06 o 11:05 |
|||
|
|
|
#2799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- kciuki leca ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- milo
|
|
|
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no jest frustrujące ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze to jakos przez nieuwage? myslisz, ze chcieli Cie w c**** zrobic? |
|
|
|
|
#2802 |
|
MBZ♥
|
Osz
myszy są sprytne i wszystkożerne u mojej babci przegryzły się przez piankę montażową, która stanęła im na drodze![]() Arrakis nie daj im się okraść ![]() miło i dobrze rokująco na przyszłość, że D myśli o Tobie o 2 w nocy a jeszcze fajniej, że to napisał
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
niee, teraz to już na pewno nie
na pewno to będzie po zamieszkaniu razemCytat:
sanrio, daj znać jak poszło kciuki są
|
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze.... nie wiem ![]() tu w Sączu nie ma na to popytu... troszkę mniej tu kobiety o siebie dbają.... ![]() poza tym cały czas słyszę dookoła, że nie po to skończyłam studia.... kursy językowe, żeby teraz siedzieć i robić paznokcie.... to jest moje hobby, ale nie wiem czy dobry pomysł na pracę..... pył, kurz.... siedzenie..... odkąd robię paznokcie, to mam cały czas katar, zaniesione płuca i codziennie rano muszę odchrząkać (wiecie co)..... do tego bóle pleców.... nie jest to dobre dla zdrowia..... jak na jakiś czas luz, ale jako praca to źle to widzę ![]() ryczeć mi się chce!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolezanka ma identyczna sytuacje - dostala tez o ok 1000 DKK mniej. A jej babka z biura powiedziala ze wyslali do urzedu 2900 DKK ona dostala 2000 - a powinna ponad 3000 dostac Wiec nie sadze ze przez nieuwage. Szczegolnie ze duzo slyszalam, ze ta firma oszukuje na kase jak sie da i trzeba ich pilnowac ze wszystkim. Tak to nie mam zastrzezen - wszystko zalatwili, praca byla, placili na czas, nie oszukiwali na godzinach i ogolnie pod tym katem wszystko super. Ale z tym wakacyjnym najpierw babka mowila ze to automatycznie od nich idzie z ostatnia wyplata, a jak pytalam przed samym wyjazdem to powiedziala ze to przez urzad i ze trzeba do nich maila wyslac i dopiero mi strone urzedu podala.... Cytat:
Hehh.... no fajnie a nawet slyszalam w nocy smsa ale mi sie wstawac po tel nie chcialo wiec rano przeczytalam ![]() A napisal pewnie bo mu ostatnio zrbilam wyrzut ze nigdy sie do mnie po koncertach nie odzywa i ze pewnie o mnie zapomina otoczony fankami ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Ja od babci ciagle slysze ze skonczylam zarzadzanie a chce sie "tym malowaniem" zajmowac i ze powinnam miec normalna prace a nie taka niepowazna jak "to malowanie' i ostatnio jak jej powiedzialam ze nawet we wszystkich testach osobowosci mi wychodzi ze powinnam sie realizowac w artystycznych zawodach to stweidzila ze wizaz nie jest artystyczny w ogole.... i ze w ogole moda, makijaz itp to takie niepowazne zainteresowania sa.....
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi tulę mocno
|
|
|
|
#2807 |
|
MBZ♥
|
Arrakis tkie drobiazgi,a pokazują zaangażowanie i uczucie drugiej osoby
![]() a o kasę walcz-pamiętaj ile Cię kosztował wyjazd i pobyt tam Frezyjko moja koleżanka też "robi" paznokcie, najpierw dorywczo-bo studia, teraz ma swój salon początkowo były tylko pazury, teraz rozwinęła się i ma maszyny do zbiegów na twarz, jakieś odchudzanie ultradźwiękami. Choc to ciężka praca to widzę, że Jej sprawia satysfakcję. W moim rodzinnym mieście każdy Jej odradzał ten fach:bo nie będzie mieć klientek, po co komu paznokcie?A teraz żeby się do Niej dostać trzeba poczekać na termin Może warto to przemysleć? |
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
już po, uff nie było źle, ale po ang trochę się jąkałam, a niby chwilę wcześniej oceniłam swój ang na 8 w skali do 10
Niech mnie wezmą, niech mnie wezmą
|
|
|
|
#2809 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszą sesję jestem w stanie zrozumieć- spięta, nie wie co i jak- ok, ale na drugiej powinna już szaleć a nie "nigdy nie widziałam nagiego mężczyzny z tak bliska", wniosek- jest dziewicą i jak jej każą pokazać odrobinę cycka to będzie wielki płacz, bo jej nikt nagiej nie widział. Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej się nie potykam na każdym kroku i nie wyginają mi się nogi we wszystkie strony.Cytat:
![]() Buty ładne. Nie lubię koturn, ale ogólnie mi się podobają ![]() Cytat:
![]() Ja już o 10 byłam po zajęciach ![]() Poszłam na 7 na zaległą patomorfologię, która się skończyła przed 8. Wbiłam się na inną grupę z higieny żywności... boszz co za masakra... tak debilnego przedmiotu jeszcze na tych studiach nie miałam. Na koniec mieliśmy dokonać analizy organoleptycznej czegoś, co było w probówkach i pieczonego mięsa- zjadłyśmy z koleżanką cały plaster schabu i pół plastra karkówki (tylko tłuszczyk zostawiłyśmy) P. napisał mi rano "dzień dobry Moja Piękna " więc albo znormalniał albo zrozumiał czego się tyczył wyrzut w moim głosie.BYou ale ja czekałam na jego ruch. Odezwał się dzień wcześniej i normalnie gadaliśmy i dlatego później do niego zadzwoniłam ![]() No tak, nudno na pewno nie będzie... ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz cos napisze...A o kase bede walczyc - skoro nalezy sie tyle to mam tyle dostac a nie mniej ;baba: Cytat:
no widzisz - jeszcze soe go da zreformowac
|
|
|
#2811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i bedzie juz tylko milo i fajnie ciesze sie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
, moze z tym ang nie bylo tak zle i jestes zbyt krytyczna?
|
||
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
buuu z nosa mi cieknie. jak ja bede dziś jeździć?
Skimos trzymam kciuki. |
|
|
|
#2813 |
|
MBZ♥
|
Arrakis
ależ Go wzięłaś na przetrzymanie![]() Stygmatku ja bym nie dzwoniła jak napisałby to owszem odpisałabym, ale na telefon czekałabym od Niego. trzymam kciuki za Jego ogarnięcie się
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-06 o 11:35 |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() powiem Wam, że czuję się fatalnie.. @ mi się zaczęła/zaczyna i normalnie konam..chyba wyjdę dzisiaj znowu wcześniej, bo nie usiedze tu do 17 ![]() skimos, bys dostała tę pracę ![]() Frezi, za Ciebie też mocno trzymam żeby coś się znalazło ![]() BYou, no koleżanka juz taka jest i tego nie przeskoczę..poza tym nie mam do niej pretensji, bo wiem na jaką umowę pracuję więc niestety powiedziała prawdę.. przeraża mnie trochę fakt, że moglibyśmy zostać bez jednego źródła dochodów..bo nie wiem jak sobie wtedy poradzimy, zwłaszcza, że zarabiam całkiem nieźle.. poza tym mam wrażenie, że osób czyhających na podobne oferty co ja jest z tysiąc na jedno miejsce ![]() ehh.. może chociaż trochę schudnę ze stresu, bo ostatnio odechciało mi się jeść jak o tym myślę..
|
|
|
|
#2815 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co robić z tym, że tu nie ma na to szansy.... Cytat:
Cytat:
![]() pozazdrościć koleżance...![]() Cytat:
żeby Cię wybrali ![]() Cytat:
![]() nie chudnij ze stresu, bo to niezdrowe |
|||||
|
|
|
#2816 |
|
MBZ♥
|
Majasn ale tu chodzi o Jej empatię, a raczej jej brak. Jak nie miała tematu do rozmowy to mogła powiedzieć o pogodzie
![]() to prawda ,zę jest mało takich ofert-ale Kto ma kciuki zazdrośnicowe? ![]() Frezyjko Tobie też by się udało! Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-06 o 11:43 |
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frezi, pryzkro mi, że z pracą nieciekawie... ![]() No to tak: olej - głowę myłam trzykrotnie i nie wiedziałam nawet po pierwszym myciu, czy wszystko spłukałam, jakoś nie umiem tego wyczuć. No ale umyłam głowę i... w życiu nie miałam takich problemów z rozczesaniem włosów - były sztywne i splątane, ała no a potem wysuszyłam i na długości ładnie błyszczą, wyglądają na lekkie, końcówki pozostawiają wieeele do życzenia, w sumie nie widzę różnicy, no ale następnym razem wetrę jeszcze odrobinę w same końcówki, w dotyku są jak od fryzjera, takie gładkie i lekkie, rozczesują się ładnie, jak w reklamie jak na pierwszy raz jestem dość zadowolona bbkrem - uznałam, że zobaczę, czy to takie cudo i nałożę na nieprzygotowaną twarz - bez kremu, bez korektora. i... to jest cudo kolor idealny - świetnie stapia się ze skórą, konsystencja gumowata, ale mi to nie przeszkadza, chyba dzieki niej dobrze się osadza na skórze, nie dawałam korektora, więc po pierwszym nałożeniu poprawiłam sobie okolice nosa i policzki (ach ta czerwień) i póki co wyglądam pięknie ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Maja, w Twoim wieku i z takim doświadczeniem na pewno szybko coś znajdziesz |
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
ojj bo sie zajelam tymi mailami w sprawie kasy i zpaomnialam
![]() ehhh no wlasnie u mnie tez nie dlatego chce sie wyprowadzic.... Cytat:
kusicie tak tym bbkremem ze chyba sie skusze jak bede miala wiecej kasy
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miałam o 9:00 wyjechać góry, to o 9:00 siedziałam w Tarnowie w gazownictwie Tak czy siak, pakuję plecak i jadę sama na 3 Korony albo na Wierchomlę jeszcze się nie mogę zdecydować. Jakby któraś chciała się ze mną zabrać, to zapraszam jeszcze może odwiedzę TŻa, bo nalegał, się tylko zastanawiam, bo jest u rodziców i chce, żebym tam przyjechała... ok, idę zerknąć na mapkę i ssssspadam
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

Na odstresowanie TŻ planuje intensywny weekend
także byle do soboty-byle przeżyć jutrzejszy dzień
trzymam kciuki żeby zadzwonili do Ciebie z pracą marzeń

Właśnie mi powiedział że przyjeżdzaja jego rodzice w odwiedziny o 18, będziemy w domu po 17 i pewnie nie zdążymy żadnego jedzenia zrobic..

01.08.2013