Zazdrośnice - część 42.! :-) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-06, 10:45   #2791
BYou
MBZ♥

Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)

u nas wszystko dobrze, kolejjny raz przekonuję się-a raczej utwierdzam w tym, że mam najlepszego męża jakiego mogłabym sobie wymarzyć
jakaśniemoc mnie dopadła, nie wiem czy to przesilenie-nic mi się nie chce, najchętniej zakopałabym się pod ciepłym kocem i nie wychodziła do wiosnyNa odstresowanie TŻ planuje intensywny weekendtakże byle do soboty-byle przeżyć jutrzejszy dzień

Frezyjko trzymam kciuki żeby zadzwonili do Ciebie z pracą marzeńnie poddawaj sięchoć domyslam się akie to musi byc frustrujące

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:46   #2792
carmelova
Zakorzenienie

Byou super, że masz takiego kochanego męża
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:58   #2793
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
a deser?

No i nic mi nie pomaga, kicham jak głupia i zdycham w łóżku...jutro jadę do TŻta Właśnie mi powiedział że przyjeżdzaja jego rodzice w odwiedziny o 18, będziemy w domu po 17 i pewnie nie zdążymy żadnego jedzenia zrobic..
biednaś
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Heloł
W pracy z każdą godziną jest coraz lepiej chociaż jeszcze nie czuję "klimatu". Może dlatego, że mam osobne stanowisko a reszta dziewczyn (2-3 na zmianie) siedzi razem przy rejestracji... Nie wiem, no, zobaczymy.

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...IE-1329KH.html fajne?
fajne a w pracy jeszcze pare dni i będziesz obcykana
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Ja oglądałam też Tap Madl i powiem wam że porażka poziom tego programu i uczestniczek, jurorów (Tyszki) także
Ale jedno co ciekawe to nie wiedziałam że Anja Rubik sepleni

Peach

ja jutro mam rozmowę telefoniczną - pierwszy etap rekrutacji do pracy na której mi bardzo zależy. Trzymajcie kciuki od 11
noo sepleni ale to już dawno

i trzymam kciuki, bo akurat 11
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość

Peach, gratuluję Oby do wtorku
dziękuje tak, już odliczam dni
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Lecę na pociąg, nie wiem czy się odezwę bo zostawiam lapka a nie chcę z kompa TŻta na wizaż wchodzić także miłego weekendu wszystkim itd itp.

P.S.
IDŹCIE NA WYBORY!!!!!!!!!
paaa, bawcie się dobrze
pójdę, mimo że tż się nie oświadczył
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Peach wspaniała wiadomość-a kwiatów zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez frezyjka85;29813171
czuję się zmęczona i boli mnie głowa, bo trochę wczoraj popłakałam w ramię męża [COLOR=White
(przez brak pracy i taką bezsilność w tej kwestii )[/COLOR]
aj... przytulam
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:59   #2794
skimos
Zakorzenienie

aaa zaraz mam rozmowę

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:59   #2795
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
pójdę, mimo że tż się nie oświadczył
jeszcze nie wszystko stracone
Stary 2011-10-06, 11:01   #2796
BYou
MBZ♥

Carmi też się bardzo cieszę jestem szczęśliwa, a tamto to przejściowe kłopotyważne żeby być razem

Skimos i powal ich na kolana

Peach do niedzieli jeszcze trochę czasu

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:02
Stary 2011-10-06, 11:01   #2797
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

BYou super, że masz takiego kochanego męża to bardzo ważne mieć oparcie bliskiej osoby na codzień
Frezi współczuję problemów ze znalezieniem pracy trzymam kciuki, byś coś znalazła
a gdybyś bardziej zaczęła zajmować się paznokciami?
a co do myszy - byłabym w głębokim szoku gdyby mysz z wczoraj znalazła się u mnie na drugim piętrze chociaż z drugiej srony wyglądała na miłą to może bym ją zaadoptowała

idę liczyć tonery bo ile można siedzieć nad papierkami

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:02   #2798
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
wczoraj na wieczornym spacerze z Orfim idąc chodnikiem zauważyłam mysz - była łaciata i wyglądała jak hodowlana i tak see pomyślałam "kurczę Kawka wykopała od siebie mysz i teraz do mnie przyszła".
Mam nadzieję, że nie poszła za mną i nie wie gdzie mieszkam
napewno cie sledzila jak najlepszy mysi detektyw

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość

na pewno mu ciacho smakowalo, ja jestem antytalent do ciast i wyszedl pyszny (nawet mama pochwalila a to juz cos)
chlebek bananowy chyba nie moze nie wyjsc - jest prosty, szybki, tani i pyszny

Cytat:

Arrakis jak to mniej?
no mniej o prawie 1200 DKK czyli jakies 615 zl - i z urzedu mi napisali ze oni tyle dostali od pracowdawcy ile wyslali a nie sadze zeby w urzedzie oszukiwali...
Napisalam do firmy zeby mi to wyjasnili - wyglada jakby opodatkowali jedna kwote dwa razy
Pewnie tak kazdemu robia i maja nadzieje ze sie nikt nie skapnie i tak od kazdego po 500-600 zl to im sie uzbiera ale nie ze mna takie numery - ja zbyt dociekliwa jestem, szczegolnie jesli o moje pieniadze chodzi - juz dawno te ich wszystkie rozliczenia przeanalizowalam przy pomocy translatora google zeby wiedziec co jest czym...

Cytat:
u nas wszystko dobrze, kolejjny raz przekonuję się-a raczej utwierdzam w tym, że mam najlepszego męża jakiego mogłabym sobie wymarzyć
jakaśniemoc mnie dopadła, nie wiem czy to przesilenie-nic mi się nie chce, najchętniej zakopałabym się pod ciepłym kocem i nie wychodziła do wiosnyNa odstresowanie TŻ planuje intensywny weekendtakże byle do soboty-byle przeżyć jutrzejszy dzień

Frezyjko trzymam kciuki żeby zadzwonili do Ciebie z pracą marzeńnie poddawaj sięchoć domyslam się akie to musi byc frustrujące
fajne musi byc takie przekonanie

a mi D. napisal wczoraj ok 2 w nocy ze o mnie mysli

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:05
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:04   #2799
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
a co do myszy - byłabym w głębokim szoku gdyby mysz z wczoraj znalazła się u mnie na drugim piętrze chociaż z drugiej srony wyglądała na miłą to może bym ją zaadoptowała
wymysl jej imie

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
aaa zaraz mam rozmowę
kciuki leca

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a mi D. napisal wczoraj ok 2 w nocy ze o mnie mysli
milo
Stary 2011-10-06, 11:05   #2800
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cholercia, niefajnie :/ NS to podobno ciężki rynek pracy. A nie myslałaś o rozkręceniu czegoś własnego?
nie.... nie mam pomysłu i niestety, ale nie jestem przedsiębiorcza

Cytat:

no to życzę miłego weekendu

no jest frustrujące

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

aj... przytulam

Cytat:
aaa zaraz mam rozmowę
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:05   #2801
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
no mniej o prawie 1200 DKK czyli jakies 615 zl - i z urzedu mi napisali ze oni tyle dostali od pracowdawcy ile wyslali a nie sadze zeby w urzedzie oszukiwali...
Napisalam do firmy zeby mi to wyjasnili - wyglada jakby opodatkowali jedna kwote dwa razy
Pewnie tak kazdemu robia i maja nadzieje ze sie nikt nie skapnie i tak od kazdego po 500-600 zl to im sie uzbiera ale nie ze mna takie numery - ja zbyt dociekliwa jestem, szczegolnie jesli o moje pieniadze chodzi - juz dawno te ich wszystkie rozliczenia przeanalizowalam przy pomocy translatora google zeby wiedziec co jest czym...
walcz walcz o swoje
moze to jakos przez nieuwage? myslisz, ze chcieli Cie w c**** zrobic?
Stary 2011-10-06, 11:07   #2802
BYou
MBZ♥

Osz
myszy są sprytne i wszystkożerneu mojej babci przegryzły się przez piankę montażową, która stanęła im na drodze

Arrakis
nie daj im się okraść 600 zł to bardzo dużo. mam nadzieję, że szybko odzyskasz swoje pieniądze
miło i dobrze rokująco na przyszłość, że D myśli o Tobie o 2 w nocya jeszcze fajniej, że to napisał

Stary 2011-10-06, 11:09   #2803
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie wszystko stracone
niee, teraz to już na pewno nie na pewno to będzie po zamieszkaniu razem
Cytat:

masakra, dobrze, że zauważyłaś, nie daj się

sanrio, daj znać jak poszło kciuki są
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:10   #2804
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
BYou super, że masz takiego kochanego męża to bardzo ważne mieć oparcie bliskiej osoby na codzień
Frezi współczuję problemów ze znalezieniem pracy trzymam kciuki, byś coś znalazła
a gdybyś bardziej zaczęła zajmować się paznokciami?

idę liczyć tonery bo ile można siedzieć nad papierkami

kurcze.... nie wiem

tu w Sączu nie ma na to popytu... troszkę mniej tu kobiety o siebie dbają....

poza tym cały czas słyszę dookoła, że nie po to skończyłam studia.... kursy językowe, żeby teraz siedzieć i robić paznokcie....

to jest moje hobby, ale nie wiem czy dobry pomysł na pracę.....

pył, kurz.... siedzenie.....

odkąd robię paznokcie, to mam cały czas katar, zaniesione płuca i codziennie rano muszę odchrząkać (wiecie co)..... do tego bóle pleców.... nie jest to dobre dla zdrowia..... jak na jakiś czas luz, ale jako praca to źle to widzę

ryczeć mi się chce!!!!!!!!!!
Stary 2011-10-06, 11:18   #2805
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
walcz walcz o swoje
moze to jakos przez nieuwage? myslisz, ze chcieli Cie w c**** zrobic?

kolezanka ma identyczna sytuacje - dostala tez o ok 1000 DKK mniej. A jej babka z biura powiedziala ze wyslali do urzedu 2900 DKK ona dostala 2000 - a powinna ponad 3000 dostac

Wiec nie sadze ze przez nieuwage. Szczegolnie ze duzo slyszalam, ze ta firma oszukuje na kase jak sie da i trzeba ich pilnowac ze wszystkim.

Tak to nie mam zastrzezen - wszystko zalatwili, praca byla, placili na czas, nie oszukiwali na godzinach i ogolnie pod tym katem wszystko super.

Ale z tym wakacyjnym najpierw babka mowila ze to automatycznie od nich idzie z ostatnia wyplata, a jak pytalam przed samym wyjazdem to powiedziala ze to przez urzad i ze trzeba do nich maila wyslac i dopiero mi strone urzedu podala....

Cytat:

Arrakis
nie daj im się okraść 600 zł to bardzo dużo. mam nadzieję, że szybko odzyskasz swoje pieniądze
miło i dobrze rokująco na przyszłość, że D myśli o Tobie o 2 w nocya jeszcze fajniej, że to napisał
A pewnie, ze sie nie dam. Dla mnie 600 zl to 2 miesiace szkoly oplacone chociazby....

Hehh.... no fajnie a nawet slyszalam w nocy smsa ale mi sie wstawac po tel nie chcialo wiec rano przeczytalam

A napisal pewnie bo mu ostatnio zrbilam wyrzut ze nigdy sie do mnie po koncertach nie odzywa i ze pewnie o mnie zapomina otoczony fankami oczywiscie z tymi fankami to w zartach powiedzialam.... no wiec napisal

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

tu w Sączu nie ma na to popytu... troszkę mniej tu kobiety o siebie dbają....

poza tym cały czas słyszę dookoła, że nie po to skończyłam studia.... kursy językowe, żeby teraz siedzieć i robić paznokcie....

to jest moje hobby, ale nie wiem czy dobry pomysł na pracę.....

pył, kurz.... siedzenie.....

odkąd robię paznokcie, to mam cały czas katar, zaniesione płuca i codziennie rano muszę odchrząkać (wiecie co)..... do tego bóle pleców.... nie jest to dobre dla zdrowia..... jak na jakiś czas luz, ale jako praca to źle to widzę
ojj tym to sie nie przejmuj w ogole co mowia....
Ja od babci ciagle slysze ze skonczylam zarzadzanie a chce sie "tym malowaniem" zajmowac i ze powinnam miec normalna prace a nie taka niepowazna jak "to malowanie' i ostatnio jak jej powiedzialam ze nawet we wszystkich testach osobowosci mi wychodzi ze powinnam sie realizowac w artystycznych zawodach to stweidzila ze wizaz nie jest artystyczny w ogole.... i ze w ogole moda, makijaz itp to takie niepowazne zainteresowania sa.....
Stary 2011-10-06, 11:18   #2806
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Frezi tulę mocno Mam nadzieję, że obie szybko znajdziemy coś fajnego.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:24   #2807
BYou
MBZ♥

Arrakis tkie drobiazgi,a pokazują zaangażowanie i uczucie drugiej osoby
a o kasę walcz-pamiętaj ile Cię kosztował wyjazd i pobyt tam

Frezyjko moja koleżanka też "robi" paznokcie, najpierw dorywczo-bo studia, teraz ma swój salonpoczątkowo były tylko pazury, teraz rozwinęła się i ma maszyny do zbiegów na twarz, jakieś odchudzanie ultradźwiękami. Choc to ciężka praca to widzę, że Jej sprawia satysfakcję. W moim rodzinnym mieście każdy Jej odradzał ten fach:bo nie będzie mieć klientek, po co komu paznokcie?A teraz żeby się do Niej dostać trzeba poczekać na terminMoże warto to przemysleć?

Stary 2011-10-06, 11:24   #2808
skimos
Zakorzenienie

już po, uff nie było źle, ale po ang trochę się jąkałam, a niby chwilę wcześniej oceniłam swój ang na 8 w skali do 10

Niech mnie wezmą, niech mnie wezmą

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:26   #2809
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
kurde jak mnie ta Ania z Modelek wkurza. Nic nie umie i tylko się żali no żesz
To chyba taki typ dziewczyny, która osiąga cel jak się rozpłacze i powie, że ją stać na więcej. O ile w innych sytuacjach rzeczywiście kogoś może być stać na więcej, to jej już dwie sesje nie wyszyły i uważam, że powinna być do odstrzału.
Pierwszą sesję jestem w stanie zrozumieć- spięta, nie wie co i jak- ok, ale na drugiej powinna już szaleć a nie "nigdy nie widziałam nagiego mężczyzny z tak bliska", wniosek- jest dziewicą i jak jej każą pokazać odrobinę cycka to będzie wielki płacz, bo jej nikt nagiej nie widział.
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wróciłam z randki Smerf jest dokładnie taka jak ją sobie wyobrażałam - mądra, ciepła i opanowana Film bardzo mi się podobał. Polecam!!!
A trzymałyście się za rączkę i piłyście coca-colę z jednego kubeczka? Było buzi na pożegnanie?
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Już nawet ta Gabryśka jest lepsza. A ta tylko płaczę i narzeka. A na obcasach chodzi TRAGICZNIE
Na obcasach to już ja lepiej chodzę niż ona przynajmniej się nie potykam na każdym kroku i nie wyginają mi się nogi we wszystkie strony.
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Heloł
W pracy z każdą godziną jest coraz lepiej chociaż jeszcze nie czuję "klimatu". Może dlatego, że mam osobne stanowisko a reszta dziewczyn (2-3 na zmianie) siedzi razem przy rejestracji... Nie wiem, no, zobaczymy.

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...IE-1329KH.html fajne?
Fajnie, że idzie Ci lepiej. Jeszcze kilka dni i już się na dobre tam zadomowisz i będzie dobrze

Buty ładne. Nie lubię koturn, ale ogólnie mi się podobają
Cytat:
wczoraj na wieczornym spacerze z Orfim idąc chodnikiem zauważyłam mysz - była łaciata i wyglądała jak hodowlana i tak see pomyślałam "kurczę Kawka wykopała od siebie mysz i teraz do mnie przyszła".
Mam nadzieję, że nie poszła za mną i nie wie gdzie mieszkam
rozbroiłaś mnie

Ja już o 10 byłam po zajęciach
Poszłam na 7 na zaległą patomorfologię, która się skończyła przed 8. Wbiłam się na inną grupę z higieny żywności... boszz co za masakra... tak debilnego przedmiotu jeszcze na tych studiach nie miałam. Na koniec mieliśmy dokonać analizy organoleptycznej czegoś, co było w probówkach i pieczonego mięsa- zjadłyśmy z koleżanką cały plaster schabu i pół plastra karkówki (tylko tłuszczyk zostawiłyśmy)

P. napisał mi rano "dzień dobry Moja Piękna " więc albo znormalniał albo zrozumiał czego się tyczył wyrzut w moim głosie.

BYou ale ja czekałam na jego ruch. Odezwał się dzień wcześniej i normalnie gadaliśmy i dlatego później do niego zadzwoniłam
No tak, nudno na pewno nie będzie...

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
już po, uff nie było źle, ale po ang trochę się jąkałam, a niby chwilę wcześniej oceniłam swój ang na 8 w skali do 10

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:29   #2810
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arrakis tkie drobiazgi,a pokazują zaangażowanie i uczucie drugiej osoby
a o kasę walcz-pamiętaj ile Cię kosztował wyjazd i pobyt tam
oo wlasnie mi przypomnialas ze mu nie odpisalam nic zaraz cos napisze...

A o kase bede walczyc - skoro nalezy sie tyle to mam tyle dostac a nie mniej ;baba:

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość

P. napisał mi rano "dzień dobry Moja Piękna " więc albo znormalniał albo zrozumiał czego się tyczył wyrzut w moim głosie.

no widzisz - jeszcze soe go da zreformowac
Stary 2011-10-06, 11:30   #2811
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze zmadrzal i bedzie juz tylko milo i fajnie ciesze sie bardzo

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:

wezma wezma, bede kciuki trzymac , moze z tym ang nie bylo tak zle i jestes zbyt krytyczna?
Stary 2011-10-06, 11:33   #2812
aleksandrettaa
Zakorzenienie

buuu z nosa mi cieknie. jak ja bede dziś jeździć?
Skimos trzymam kciuki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:33   #2813
BYou
MBZ♥

Arrakis ależ Go wzięłaś na przetrzymanie

Stygmatku ja bym nie dzwoniłajak napisałby to owszem odpisałabym, ale na telefon czekałabym od Niego. trzymam kciuki za Jego ogarnięcie się

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:35
Stary 2011-10-06, 11:36   #2814
majasn
Zakorzenienie

hej

powiem Wam, że czuję się fatalnie..
@ mi się zaczęła/zaczyna i normalnie konam..chyba wyjdę dzisiaj znowu wcześniej, bo nie usiedze tu do 17

skimos, bys dostała tę pracę

Frezi, za Ciebie też mocno trzymam żeby coś się znalazło

BYou, no koleżanka juz taka jest i tego nie przeskoczę..poza tym nie mam do niej pretensji, bo wiem na jaką umowę pracuję więc niestety powiedziała prawdę..

przeraża mnie trochę fakt, że moglibyśmy zostać bez jednego źródła dochodów..bo nie wiem jak sobie wtedy poradzimy, zwłaszcza, że zarabiam całkiem nieźle..
poza tym mam wrażenie, że osób czyhających na podobne oferty co ja jest z tysiąc na jedno miejsce

ehh..

może chociaż trochę schudnę ze stresu, bo ostatnio odechciało mi się jeść jak o tym myślę..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:40   #2815
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

ojj tym to sie nie przejmuj w ogole co mowia....
Ja od babci ciagle slysze ze skonczylam zarzadzanie a chce sie "tym malowaniem" zajmowac i ze powinnam miec normalna prace a nie taka niepowazna jak "to malowanie' i ostatnio jak jej powiedzialam ze nawet we wszystkich testach osobowosci mi wychodzi ze powinnam sie realizowac w artystycznych zawodach to stweidzila ze wizaz nie jest artystyczny w ogole.... i ze w ogole moda, makijaz itp to takie niepowazne zainteresowania sa.....
no wiem....

ale co robić z tym, że tu nie ma na to szansy....

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Frezi tulę mocno Mam nadzieję, że obie szybko znajdziemy coś fajnego.

Cytat:
Frezyjko moja koleżanka też "robi" paznokcie, najpierw dorywczo-bo studia, teraz ma swój salonpoczątkowo były tylko pazury, teraz rozwinęła się i ma maszyny do zbiegów na twarz, jakieś odchudzanie ultradźwiękami. Choc to ciężka praca to widzę, że Jej sprawia satysfakcję. W moim rodzinnym mieście każdy Jej odradzał ten fach:bo nie będzie mieć klientek, po co komu paznokcie?A teraz żeby się do Niej dostać trzeba poczekać na terminMoże warto to przemysleć?

pozazdrościć koleżance...

Cytat:

żeby Cię wybrali

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość

Frezi, za Ciebie też mocno trzymam żeby coś się znalazło

przeraża mnie trochę fakt, że moglibyśmy zostać bez jednego źródła dochodów..bo nie wiem jak sobie wtedy poradzimy, zwłaszcza, że zarabiam całkiem nieźle..
poza tym mam wrażenie, że osób czyhających na podobne oferty co ja jest z tysiąc na jedno miejsce

ehh..

może chociaż trochę schudnę ze stresu, bo ostatnio odechciało mi się jeść jak o tym myślę..
dziękuję

nie chudnij ze stresu, bo to niezdrowe
Stary 2011-10-06, 11:41   #2816
BYou
MBZ♥

Majasn ale tu chodzi o Jej empatię, a raczej jej brak. Jak nie miała tematu do rozmowy to mogła powiedzieć o pogodzie
to prawda ,zę jest mało takich ofert-ale Kto ma kciuki zazdrośnicowe?

Frezyjko Tobie też by się udało!

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:43
Stary 2011-10-06, 11:51   #2817
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

niech Cię wezmą!

Frezi, pryzkro mi, że z pracą nieciekawie...

No to tak: olej - głowę myłam trzykrotnie i nie wiedziałam nawet po pierwszym myciu, czy wszystko spłukałam, jakoś nie umiem tego wyczuć. No ale umyłam głowę i... w życiu nie miałam takich problemów z rozczesaniem włosów - były sztywne i splątane, ała no a potem wysuszyłam i na długości ładnie błyszczą, wyglądają na lekkie, końcówki pozostawiają wieeele do życzenia, w sumie nie widzę różnicy, no ale następnym razem wetrę jeszcze odrobinę w same końcówki, w dotyku są jak od fryzjera, takie gładkie i lekkie, rozczesują się ładnie, jak w reklamie jak na pierwszy raz jestem dość zadowolona
bbkrem - uznałam, że zobaczę, czy to takie cudo i nałożę na nieprzygotowaną twarz - bez kremu, bez korektora. i... to jest cudo przynajmniej póki co kolor idealny - świetnie stapia się ze skórą, konsystencja gumowata, ale mi to nie przeszkadza, chyba dzieki niej dobrze się osadza na skórze, nie dawałam korektora, więc po pierwszym nałożeniu poprawiłam sobie okolice nosa i policzki (ach ta czerwień) i póki co wyglądam pięknie jak będzie mi się trzymał cały dzień i mnie nie zapcha, to umrę ze szczęścia.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Maja, w Twoim wieku i z takim doświadczeniem na pewno szybko coś znajdziesz
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:52   #2818
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arrakis ależ Go wzięłaś na przetrzymanie
ojj bo sie zajelam tymi mailami w sprawie kasy i zpaomnialam

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no wiem....

ale co robić z tym, że tu nie ma na to szansy....
ehhh no wlasnie u mnie tez nie dlatego chce sie wyprowadzic....

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

No to tak: olej - głowę myłam trzykrotnie i nie wiedziałam nawet po pierwszym myciu, czy wszystko spłukałam, jakoś nie umiem tego wyczuć. No ale umyłam głowę i... w życiu nie miałam takich problemów z rozczesaniem włosów - były sztywne i splątane, ała no a potem wysuszyłam i na długości ładnie błyszczą, wyglądają na lekkie, końcówki pozostawiają wieeele do życzenia, w sumie nie widzę różnicy, no ale następnym razem wetrę jeszcze odrobinę w same końcówki, w dotyku są jak od fryzjera, takie gładkie i lekkie, rozczesują się ładnie, jak w reklamie jak na pierwszy raz jestem dość zadowolona
bbkrem - uznałam, że zobaczę, czy to takie cudo i nałożę na nieprzygotowaną twarz - bez kremu, bez korektora. i... to jest cudo przynajmniej póki co kolor idealny - świetnie stapia się ze skórą, konsystencja gumowata, ale mi to nie przeszkadza, chyba dzieki niej dobrze się osadza na skórze, nie dawałam korektora, więc po pierwszym nałożeniu poprawiłam sobie okolice nosa i policzki (ach ta czerwień) i póki co wyglądam pięknie jak będzie mi się trzymał cały dzień i mnie nie zapcha, to umrę ze szczęścia.
ja zawsze jeszcze daje odzywke po myciu bo inaczej sa wlasnie takie splatane po smaym okleju. I daje na koncowki dosc duzo go... a efekty tak naprawde widac po kilku dniach stosowania dopiero - wlosy sie przyzwyczaic troche musza...

kusicie tak tym bbkremem ze chyba sie skusze jak bede miala wiecej kasy
Stary 2011-10-06, 11:59   #2819
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze jeszcze daje odzywke po myciu bo inaczej sa wlasnie takie splatane po smaym okleju. I daje na koncowki dosc duzo go... a efekty tak naprawde widac po kilku dniach stosowania dopiero - wlosy sie przyzwyczaic troche musza...
no to będę też tak robić, no i lepiej potraktuję końcówki - ogólnie jestem zadowolona, bo efekt czuję. jestem w szoku, że po pierwszym użyciu jest tak dobrze
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 12:06   #2820
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzień dobry mama mnie zaraziła, więc chodzę i kaszlę, i kicham a to dopiero początek, bo jeszcze żyję
Miałam o 9:00 wyjechać góry, to o 9:00 siedziałam w Tarnowie w gazownictwie wkurza mnie tooooooo!!! Czemu nikt nie szanuje tego, że mam wolne i to MÓJ czas? Sam szef nalegał na jeden wolny dzień w tygodniu dla każdej, no to o co kaman?

Tak czy siak, pakuję plecak i jadę sama na 3 Korony albo na Wierchomlę jeszcze się nie mogę zdecydować. Jakby któraś chciała się ze mną zabrać, to zapraszam jeszcze może odwiedzę TŻa, bo nalegał, się tylko zastanawiam, bo jest u rodziców i chce, żebym tam przyjechała... ok, idę zerknąć na mapkę i ssssspadam

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości