|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TVP a Religia
freak chic a to?
http://davidicke.pl/index.php/artyku...-satanizm.html |
|
|
|
|
#692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zwykły hedonizm- mnie to odpowiada, tak jak Tobie "Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną"... Ja o satanizmie nie mówię jako o religii, ale jako o swoistym światopoglądzie, więc po co piszesz mi o teistycznym? Nie kontynuuje dalszej rozmowy z Tobą. Dalsze bajki wciskaj innym w wątku. Chcesz żeby było na Twoje, poporstu powiedz... Żegnam. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-06 o 14:07 |
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie twierdzę,ze hedonizm jest zły, ale,że nie jest satanizmem![]() Pisałam o teistycznym bo to też satanizm a Ty się uparłaś,że La Vey jest wyznacznikiem Dla mnie eot ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- ale taki buddyzm to wyrzeknięcie się cierpienia a jednoczęsnie szczęście osiągnięte dzięki wnętrzu a ja się nie zgodze. Zaczyna się atak na katolicyzm i pada słowo Kaczyński - trudno się nie odnieść jeśli ma się inne zdanie |
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Siska81, powciskaj komuś swoje "PEŁO". Humor Ci się POprawi.
Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-06 o 14:21 |
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#699 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[chociaż mam inne podejście do używek]. Ale jaja ![]() Ale rozumiem częściowo o co Ci chodzi, bo faktycznie mogą być różne "odmiany", tak jak rózne odłamy ma chrześcijaństwo.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo z "odbijaniem piłeczek", mistrz się odezwał jeśli chodzi akurat o tę kwestię...
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#705 | ||
|
jestę wieszczę
|
pieniactwo, sianie nienawiści i zamętu. Siska81, temat o Nergalu, ale to Wy tutaj wyskakujecie z Cejrowskim, więc się odniosłam. Ty mi natomiast nie potrafisz odpowiedzieć konstruktywnie na mojego posta. Oj, ktoś tu unika debaty ...
![]() Dawidowskasia, widzisz, w moim środowisku jest inaczej. Podchodzi do mnie kuzyn i pyta, na kogo głosowałam. Odpowiadam, że na PO. W tym momencie zaczyna się osądzanie mnie od czci i wiary. Od kilkunastu osób usłyszałam, że jestem kretynką, idiotką itp. W Katowicach przed wyborami prezydenckimi było fajnie. Był autobus Kaczyńskiego. Obok pełno zapaleńców. Tacy jak ja postali chwile, posłuchali i poszli, bo nie chcieliśmy tego słuchać. Nie było to dla nas zbytnio interesujące po pierwszych, nasączonych nienawiścią hasłach. Następnego dnia przyjechał autobus Komorowskiego. Widziałam jak "kaczyńskie babcie" okładały parasolką wolontariusza PO. Co chwilę ktoś przerywał imprezę hasłami "Komorowski i Tusk to mordercy!". Zacietrzewieniu, nienawiści, realizacji hasła "wolno myśleć, ale nie wolno myśleć inaczej" mówię nie .---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#709 |
|
jestę wieszczę
|
Na tego, którego skomentowałaś jako "odbijanie piłeczki"
.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie to samo zawsze powtarzam, widząc wybryki PiSowców, Prawicy Rzeczpospolitej i innych LPRów. Tipsiara wstawia zdjęcie komentyjesz je i odrazu atakujesz ale przecież ten wstrętny PIS też miesza się do kościoła . ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co się orientuję greka i "dobra nowina" nie są zarezerwowane dla chrześcijaństwa. Ba! Nawet Bóg nie jest.
|
|
|
|
|
#712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą mi też te przykazania pasują choć są oczywiste i dość prymitywne (jak się zachować u kogoś w domu) Był ktoś taki jak Crowley (miałam karty tarota jego autorstwa ) i on miał zupełnie inne poglądy a tu jak coś zacytuje to pewna osoba wmawia,ze to nie tak,jest inny satanizm itpCytat:
![]() Jednemu wykładowcy powiedziałma na fajce o PiSie - to stwierdził,że mam się nikomu nie przyznawać Najśmieszniej sze jest to,że jak pytałam ich o reformy to nie mieli zielonego pojęcia![]() Na początku na Tuska glosowałam, ale potem jak zobaczyłam tę pogardę, nienawiść to się zdecydowałam zmienić opcję Już nie wspomnę o cudach ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Qurcze (nie nawiązuje do Kaczyńskiego ) ciężko to rozstrzygnąć. Z jednej strony jest wolność słowa, z drugiej nie można nikogo obrażać.Fajnie,ze są różne dziwne postaci w tv, ale z drugiej strony ktoś może brac przykład. Wypadałoby,żeby publiczna była takim przykładem - może rzeczywiście ani Rydzyk, ani Nergal nie pwinni byc tam obecni ![]() Czemu nie puszczaja dobrych filmów tylko durnowate seriale?Kocham kino leci we wtorki o 22:30 - przecież to nie jest największa oglądalność ![]() I nie, nie chce filmów religijnych (chyba,że są dobre) ani tendencyjnych. Chciałabym,żeby kino na wysokim poziomie czy to Lynch czy Kurosawa były emitowane w normalnych godzinach. Powinien wrócic teatr tv i programy ambitne. Nikt nikomu nie każe tego ogladać, ale jednak tvp ma pewne zadania |
|||
|
|
|
|
#713 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Ryba psuje się od głowy. Politycy szafują kościołem, więc i naród to robi. Jak widać po Nergalu, taki rozgłos mu bardzo służy. To WY kreujecie gwiazdy, zajmując się takimi rzeczami. Przykro mi, ale to właśnie wymienione przeze mnie partie najwięcej wiją się u stóp biskupów. PO też się nie popisało w sprawie z krzyżem np., fanatykami, i nieszczęsnym pochówkiem na Wawelu. Tak, Polska polityka to żenada. Dwie największe partie tę żenadę nakręcają. Ja to olewam. Szukam gdzie indziej. ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
Widzisz, jak zobaczyłam pogardę i nienawiść PiS-PO to poszukałam trzeciej opcji. Siska81 nadal nie odpowiedziała na żaden post, tylko się czepia i wyszukuje jakieś nowe paranoje, ale to mnie nie dziwi . Spodziewałam się tego.
Edytowane przez Bananalama Czas edycji: 2011-10-06 o 19:17 |
||
|
|
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
Tak Was podczytuję i niestety ale poziom niektórych osób, przypomina mi poziom ludzi z portalu fronda.pl.
Omijanie podanych argumentów, komentarze w stylu 'tralala' bardzo wiele wnoszące do tematu, PEŁOwanie ... Żenada. Mam wrażenie że gdyby nie pewne ograniczenia dotyczące używanych słów na Wizażu, to leciałyby inne epitety 'pedalskie lewactwo, Paliśmieć, komuchy, ubecy, masoni itp. ' co zwykle towarzyszy wypowiedziom ludzi popierających pewną partię. ![]() A wracając do Nergala, w Dzienniku przeczytałam dzisiaj artykuł o morderstwie nastolatka w Czeladzi. Wypowiedział się pewien ksiądz, który stwierdził że to morderstwo to wina Nergala ![]() dawidowskasia ten post tyczy się tego wątku, tamten miałam otwarty i nie spojrzałam gdzie piszę
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusk pieknie klęka przed księdzem
|
|
|
|
|
|
#716 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Cóż, spodziewałam się wcześniej czy później takich nadużyć. Winą nie jest patologia, używki, rodzice z marginesu i brak perspektyw. Winny jest Nergal. ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Dla mnie ważne, że nie przed Rydzem . Ale nie mój interes, bo obie partie mam w poważaniu.
|
||
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#718 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
a moglo byc tez tak,ze Cejrowski
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i to wina Nergala że do tego doszło.A Tusk może sobie klękać przed kim mu się tylko podoba, nic mi do tego.
Edytowane przez Ejniacz Czas edycji: 2011-10-06 o 19:43 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

nie twierdzę,ze hedonizm jest zły, ale,że nie jest satanizmem

) i on miał zupełnie inne poglądy a tu jak coś zacytuje to pewna osoba wmawia,ze to nie tak,jest inny satanizm itp