![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Witam
![]() Jesień chyba nadchodzi ![]() Dziś typowego obiadu nie robię, bo Tż ze mną w domu siedzi, tzn. zaraz będzie siedział ![]() ![]() W sklepie i tak byłam, bo zawsze czegoś zabraknie- wzięłam picie, chleb, słonecznik i ser, bo już końcówka była ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-05 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Jestem w pracy i po czterech dniach wolnych jak zwykle nie mogę dojść do ładu i składu ![]() Pogoda u mnie się zepsuła i chyba będzie padać, bo strasznie szaro się zrobiło. Na obiad mam barszcz czerwony i łazanki ![]() Katar mnie strasznie męczy ![]() Miłego dnia ![]()
#2763 |
Zakorzenienie
|
Mnie też katar męczy i już nie wiem od czego, ale najgorzej jest z rana
![]() Pyszny obiad Lilo masz dziś ![]() Muszę pranie poskładać i wywiesić nowe. Szop pracz ze mnie ![]() effie- widzę, że jesteś. Te buty co chciałaś są od 13.10 w Biedro, a w Lidlu są lepszej jakości (chyba), ale za 39,99 ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-05 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmowa może wyglądać różnie, ale np. jak masz nietypowy temat to mogą zapytać dlaczego ten temat właśnie wybrałaś, z jakiej literatury korzystałaś i która była najbardziej pomocna... tak mi się wydaje ![]() Wróciłam z zakupów - dwie ciężkie siaty! 100 zł nie moje, o sorry 93 zł ![]() Ale mam zapasów na najbliższe 7-8 dni i obiadowo i kolacjowo i śniadaniowo ![]() Ano i u mnie też zrobiło się jesiennie, choć w miarę ciepło ale pochmurnie. Lili no paplo Ty jedna gdybyśmy mieszkały wszystkie w jednym miejscu to pobiłybyśmy się pod sklepem ![]() Żartuję oczywiście - ja intensywnie myślę kopić czy nie ![]()
![]() |
#2766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -nie mogę stracić 40 zł -nie mam w okolicy Lidla Byłam w Aldiku po podudzia z kurczaka. Jutro wytarzam w przyprawach i upiekę ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-05 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Kolejny dzień się lenię.
Wieczorem ma wpaść kumpel, jutro na zajęcia, a wieczorem pewnie przyjedzie tata TŻ remontować. Także korzystam z ostatnich chwil lenistwa. A jako, że duża ilość wolnego czasu sprzyja różnym pomysłom wynazłam paletki sleek i się zastanawiam, którą kupić... http://allegro.pl/sleek-oh-so-specia...846869618.html http://allegro.pl/sleek-paleta-cieni...855359861.html http://allegro.pl/sleek-paleta-cieni...855359861.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysprzątałam mieszkanie i zasiadłam z kawą. Później chyba poćwiczę ![]()
![]() |
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
ja nie używam cieni wiec sie nie wypowiem
![]() miałam dzis szkolenie 4h i na razie wydaje się okey ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie po staremu ![]() wróciłam nie dawno do domu, wykąpałam się i zaraz trochę popracuję ale nie zostało mi dużo na dzisiaj więc do top model ogarnę ![]() na obiad upiekłam schab i wyszedł niezły ![]() niestety pogoda się pieprzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
zawsze mam racje
|
anastazja: no ja też mam parę papierów do przerobienia, wszystko byłoby super, gdyby nie to, że ten mój vaio nadal nie skończony.
A cała zabawa przez to, że na zainstalowanej wersji windows 7, nie raczył pójść przedpotowy program form ularze ips ![]() No i muszę działać na czymś innym, ale tż ma to w końcu dokończyć ![]() I moją motywacją jest też zdążyć z robotą na top model ![]() Nadrobię was jutro lub pojutrze ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-05 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No i zawitała jesień. Nic to, trzeba zaprzyjaźnić się z moimi jesiennymi botkami ![]() Podejdę dziś do Lidla, zobaczyć te buty i legginsy (chyba kupię te drugie) ![]() Jeszcze mam w planach lumpka, muszę się dowiedzieć kiedy są u nas dostawy bo nie mam zielonego pojęcia, a przy poniedziałku nic ciekawego nie było więc mniemam że dostawa jest poprostu w inny dzień. Uciekam ![]()
#2775 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Byłam dziś na zakupach, przed pracą i jestem właścicielką czarnego sweterka, rozpinanego, leginsów i sukienki. Muszę jeszcze za butami popatrzeć i bluzkami. Może później pójdę. Na obiad mam łazanki z wczoraj, więc dziś nie gotowałam. Milego dnia ![]() Cytat:
![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-10-06 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2777 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2778 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja niestety od poniedziałku będę miała
![]() Wczoraj zrobiłam do obiadu marchewkę z groszkiem - okazało się, że TŻ pierwszy raz taką jadł ![]() ![]() U mnie całkiem fajna pogoda tylko ten wiaaatr ![]() Miłego dnia SPD ![]()
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziś większość czasu poza domem spędziłam, musiałam do stomatologa podejść, do Biedro (udało mi się ostatnio sztukę Coelho dostać za 8,99 ![]() ![]() Kupiłam babkę waniliową, bo gości dziś pod wieczór mamy ![]() U mnie lato w pełni, pogoda na krótki rękaw ![]()
![]() |
#2780 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja często robię marchewkę z groszkiem do obiadu. Szczególnie do ryby u mnie uwielbiają. ![]() U mnie jeszcze też ![]()
![]() |
#2781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja już mam weekend ale to już niestety osttani tak długi weekend ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
zawsze mam racje
|
No ja w tygodniu w sumie tez, ale jesli bym miala czasem to wole spac
![]()
#2783 |
Zakorzenienie
|
Cześć
dzięki za opinie co do paletek. Siedzę na uczelni i czekam na zajęcia. Doceniam fakt posiadania netbooka. Muszę też skonfigurować sieć uczelnianą w telefonie. Dzięki l4 mam sporo wolnego, ale jak mi przyjdzie wrócić do pracy to masakra. Każdy dzień zajęty albo uczelnią albo pracą, a niektóre rano na uczelnię, a potem do pracy czyli jakieś 12h poza domem. Raz w miesiącu, może dwa mam jeden dzień zupełnie wolny. TŻ jeszcze gorzej ma bo dwie prace, studia dzienne i podyplomówka. Z jednej strony trzeba korzystać z chęci i działać teraz bo potem to nam się nie będzie chciało, ale nie ukrywam, że chętnie pożyłabym studiami, posiedziała całe dnie w bibliotece i popisała magisterkę. Wszystko byłoby ok gdyby nie zapieprz w pracy. Na uczelni też będzie trzeba popracować trochę. Czasami mam ochotę to rzucić (w sensie pracę), ale w czerwcu będę szukała pracy po skończonych studiach i wtedy mogę żałować swojej decyzji. Przyzwyczaiłam się też, że jakaś kasa wpływa na konto co miesiąc, a na wykończenie mieszkania też będzie potrzeba. Szczęście w nieszczęściu, że miałam ten wypadek bo jak już lepiej się poczułam to mogłam naładować trochę akumulatory. Takie rzeczy jak zrobienie prania czy posprzątanie robiłam z chęcią bo normalnie nie mam na to czasu. Marzy mi się czas jak wprowadzimy się do naszego mieszkanka i będziemy spędzać długie zimowe wieczory z kocykiem, książką, filmem i herbatą. Wprowadzenie na zimę może i jest realne, ale ta reszta niestety nieprędko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
W sensie, że na popołudnia od jutra, dlatego się krzywię
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Oglądam właśnie Kuchenne Rewolucje i leję ![]() Cieszę się bardzo, bo dziś zrealizowałam swój plan, tzn poćwiczyłam tyle ile planowałam. No i już drugi tydzień nie jem słodyczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To może jutro bo dziś już nie mam siły ![]()
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
uff to dobrze bo już się bałam, że coś się stało
![]() Cytat:
![]() i gratuluje cwiczen ![]() ![]() ja dziś musze się przygotować na nastepny tydzien na uczelni wiec czeka mnie baaardzo dużo czytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Kelpie, do zimy prędko zleci a później już z górki
![]() No i spierniczyła się pogoda na dobre. Zimno i deszczowo. Ok w niedzielę ma być słonecznie ale 11 stopni to mimo wszystko zimno. Wczorajszy dzień zleciał ekspresowo. Zrobiliśmy szybkie zakupy w rossmanie. Dorwałam w końcu bloker z Ziajki i balsam ![]() ![]() Później tż pojechał na kurs a ja wyruszyłam do lumpka (nic nie kupiłam, ale z pewnością się tam jeszcze pojawię - nie poddaję się ![]() ![]() ![]() ![]() Wierzcie, gdybym miała więcej funduszy to pewnie kupiłabym więcej. Ale przynajmniej wiem na co zapoluję w przyszłym miesiącu ![]() Idę płukać włosy bo siedzę w turbanie z maską ![]() Muszę się zabrać za jakieś śniadanie. Obiad mam gotowy ![]()
#2789 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wstałam, piję kawkę ![]() ![]() Pogoda nie za ładna dziś, szkoda, chyba faktycznie prawdziwa jesień nadeszła, wczoraj w nocy tak wiało, masakra ![]() Kelpie- jak już się wprowadzisz to reszta pójdzie z górki. Zazdroszczę tej przeprowadzki na swoje ![]() Tak się obżarłam wczoraj pałkami z kurczaka, jeszcze do tego zżarłam bagietkę czosnkową ![]() ![]() Dziś dietka ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-07 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie też jesień przyszła.Od rana jest tak ciemno, że musiałam światło w domu mieć zapalone. Na szczęście jeszcze jest dość ciepło, bo 17 stopni i nie pada. ![]() ![]() Na obiad dziś u mnie zalewajka ![]() Jak dobrze, że dziś już piątek. Wprawdzie jutro muszę na chwilę przyjść do pracy, ale potem mam zamiar się lenić i nie robić NIC ![]() Przed pracą znów byłam na zakupach i dziś dorwałam czarne rurki i szary, dłuższy sweterek z golfem i krótkim rękawkiem. Zadowolonam z zakupów ![]() No to do pracy, w sensie najpierw herbatka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.