![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Październik- zapraszam
nieaktualny
1. Wysyłam raz w tygodniu 2. Osoby z mniejszą ilością przekupek proszę by wysłały pierwsze WYMIANA TYLKO ZA: 1. CIEPLEJSZE SWETERKI, KARDIGANY, BLUZY BEZ WZORÓW, KURTECZKI... ODDAM WIELE ZA EKOSKÓRKĘ ROZMIAR XXS/XS LUB XS W IDEALNYM STANIE2. Spodnie rozmiar xxs terranova i bershka najchętniej 3. Z kosmetyków: żele pod prysznic i do kąpieli, szampony i lakiery do włosów, kosteczki, olejki, piasek, kawior i inne do kąpieli, mydła, pasty do zębów. 4. Szczoteczka do zębów elektryczna, gruba suszarko-lokówka. 5. Rzeczy do domu w kolorze czekolada, szary, fioletowy: zasłony, narzuty, obrusy, chodniczki 6 Buty - adidasy i na obcasie, kozaczki - rozmiar 35- 22,5cm wkładka
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-10 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik- zapraszam
WSZYSTKIE CIUSZKI Z TEGO POSTU SĄ W STANIE BARDZO DOBRYM I IDEALNYM PASUJĄ NA ROZMIAR XS I MAŁE S... Rozmiary podaję wg siebie (czasem na metce jest M a ja pomimo, że noszę xxs/xs nie mieszczę się w nie) o ewentualne dodatkowe wymiary proszę pytać....
1 Szara tunika - stan idealny rozmiar xs/smaartuuss92 2 Szara bluzeczka / tuniczka Reserved rozmiar z metki S (pasuje na xs) 3 Bluzeczka/ tuniczka w kropki Orsay pasuje na xs, ślicznie podkreśla figurę, świetny delikatny materiałmaartuuss92 4 Fioletowa (zdjęcie nie oddaje właściwego odcienia koloru) tuniczka, zawiązywana na karku w kokardę, układa się w bombkę. 5 Tuniczka w paski pasuje na xs/s i s 6 cache cache rozmiar 1 pasuje na xs, czarna bluzeczka w idealnym stanie 7 Czarna bluzeczka w kropeczki chyba C&A pasuje na xs 8 Cropp koszulka pasuje na xs/s 9 Niebieska bokserka pasuje na rozmiar xs/s
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-02 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1 Przedmiot: Sukienka Kolor: Fioletowy (aparat nie złapał mi dokładnie odcienia- dużo ładniejszy niż na zdjęciu) Rozmiar: 34 Marka: fashion b.p.c Wymiary: długość od pachy 67cm, szerokość pod biustem 34cm - w miejscu gdzie zaczyna się górny zamek Opis: tylko przymierzana 2 Przedmiot: Sukienka z szerokim paskiem Kolor: Szary/czarny w drobniutki wzór, koronka na całą długość od pachy w dół po obu stronach Rozmiar: 34 Marka: New Yorker Wymiary: długość od pachy w dół 63cm (długość koronki), szerokość pod biustem 35-37cm (ciężko zmierzyć) Opis: tylko przymierzona 3 Przedmiot: Sukienka odcinana pod biustem Kolor: troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu (piwonia) Rozmiar: S (ale moim zdaniem xs i małe S) Marka: New Look Wymiary: długość od pachy 67cm, szerokość pod biustem 32cm (naciąga się) Opis: Nowa z metkami 4madzior7891 nie ma Przedmiot: Sweterek/tuniczka na guziki Kolor: Szary (jasnoszary) Rozmiar: 34 Marka: Tally Weijl Wymiary: długość od ramienia 80cm Opis: stan idealny, z tyłu taliowany gumą, rewelacyjnie układa się do sylwetki- może również pasować na xxs 5 Przedmiot: Tunika Kolor: szara/ kolorowa Rozmiar: xs/s Marka: Mischia easy Wymiary: Jest nierówna- długość całkowita od 64 do 72 cm Opis: stan idealny/bardzo dobry (ubrana kilka razy) - troszkę w stylu nietoperza, ślicznie układa się na ciele 6 Przedmiot: Sweterek długi na guziki + pasek Kolor: szary (ciemniejszy odcien zarości) Rozmiar: XS ale będzie również dobrze leżał na S Marka: House Wymiary: długość od ramienia 87cm Opis: stan idealny/bardzo dobry (ubrany kilka razy) 7 Przedmiot: Żakiet taliowany Kolor: ciemny brąz - sztruks Rozmiar:S ale odpowiedni na xs Marka: chicore Wymiary: długość od ramienia 50cm, rękaw od ramienia 59cm, rękaw od pachy 44-45cm stan bardzo dobry 8 maartuuss92 Przedmiot: Sweterek Kolor: ciemno czerwony(zdjęcie nie oddaje koloru) Rozmiar: xs Marka: Cubus Opis: sweterek jest w idealnym stanie, ma piękne rękawy, ślicznie układa się na ciele. 9 #155 misianka NIE MA Przedmiot: Bluzeczka z długim rękawem Kolor: granatowy Rozmiar: xs Marka: Cameieu Opis: NOWA bluzeczka. Ślicznie układa się do sulwetki, na ramionach bufki
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-04 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1 Kamizelka xs- cieplutka, podszycie z misia. Stan bardzo dobry
2 Szara bluza z wysokim golfem. DenimCo r36 (ale na xs lepiej wygląda) 3 Tally Weijl xs bluza w idealnym stanie 4 Biały cieplutki nietoperz w bardzo dobrym stanie rozmiar S ( na xs również ładnie się prezentuje) madzior7891 nie ma 5 Szaliczek długi 6 Szaliczek fioletowy 7 Koszulka EmoGirl xs stan bardzo dobry
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-04 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY DAMSKIE:
1 Kenzo słonik - pojemność wyjściowa 50ml 2 JPG pojemność wyjściowa 100ml - został tyle co zaznaczone 3 NOWA miniaturka Salvador Dali DALI 2ml 4 NOWA miniaturka Givenchy Ange Ou Demon le secret elixir edp intense 4ml z kartonikiemmagdalenka2 5 NOWA miniaturka Gucci Flora by Gucci eau Fraiche edt 5ml z kartonikiem 6 NOWA miniaturka Chanel Coco Mademoiselle PARFUM (nie edp i nie edt tulko perfum) 1,5ml z kartonikiem oddam za coś fajnego, 7,5ml kosztuje ponad400zł. 7 NOWE Dior J'adore edt 1ml z kartonikiem 8 NOWE Masaki Matsushima Suu... edp 1ml z kartonikiem 9 NOWE Masaki Matsushima Shiro... edp 1ml z kartonikiemCala 10 NOWE Masaki Matsushima Masaki/Masaki edp 1ml z kartonikiem 11 NOWE Celine Dion Signature edt 1,2ml z kartonikiem- mam 2 sztuki 12 NOWE DKNY golden delicious edp 1,5ml z kartonikiem- mam 7sztuk 13 NOWE Swarovski Aura by Swarovski 1,2ml edp 14 NOWA miniatura Marry Me Lanvin 4,5ml edp w kartoniku 15 NOWA miniatura Burberry Body 4,5ml w kartoniku ZAPACHY MĘSKIE: 1 NOWA miniatura Sean John Unforgivable 15ml edt z kartonikiem 2 NOWE Gap core edt 2ml z kartonikiem- mam 8sztuk 3 NOWE LOEWE Solo Loewe absoluto 2ml z kartonikiem- mam 2 sztuki 4 NOWE LOEWE 7 2ml z kartonikiem 5 NOWE LOEWE Solo 2ml z kartonikiem 6 NOWE Davidoff Hot Water 1,2ml z kartonikiem 7 NOWE Masaki Matsushima M;OC 1ml z kartonikiem 8 NOWE JPG Le male terrible edt extreme 1ml z karonikiem- mam 2 sztukimiszona 9 NOWE JPG le male edt 1ml- mam 2 sztukimiszona 10 NOWE Guerlain homme edt 1 ml z kartonikiem 11 NOWE Lacoste Bleu edt 2ml z kartonikiem 12 NOWE Lacoste Vert 2ml z kartonikiem 13 NOWE CK Eternity 1,2ml z kartonikiem 14 NOWE CK Free 1,2ml z kartonikiem 15 NOWE CK one Shock 1,2ml z kartonikiemmiszona 16 NOWE Kenzo L'eau Par Kenzo 1ml z kartonikiem
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-07 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA 1 Dr Brandt dark circles away Koniec ze zmęczonymi, podkrążonymi oczami! Nowe serum dermatologa gwiazd, dr. Fredrica Brandta, jest rozwiązaniem jednej z większych bolączek kobiet. Dark Circles Away Collagen Eye Serum zmniejsza efekt zmęczonych oczu, natychmiastowo poprawiając rozświetlenie i blask skóry wokół oczu. Dark Circles Away Collagen Eye Booster walczy z 3 największymi problemami okolicy oka. Stymulując mikrokrążenie i redukując uszkodzenia wywołane procesem zapalnym, serum pomaga rozjaśnić skórę pod oczami. Drenaż nadmiaru płynów zmniejsza opuchnięcia, a rozbijanie złogów tłuszczu pomaga walczyć z workami pod oczami. Skóra staje się mocniejsza i mniej transparentna, a okolice oczu nawilżone i wyraźnie lepiej wyglądające. DARK CIRCLES AWAY COLLAGEN EYE BOOSTER, serum rozjaśniające i poprawiające wygląd skóry wokół oczy, 15 ml - 299 zł MAM 2 SZTUKI PO 5ml 2NOWE Lancome VISIONNAIRE - ZAAWANSOWANA PIELĘGNACJA KORYGUJĄCA zmarszczki, pory, niejednorodność cery 2ml- mam 5 sztuk w saszetkach- razem 10ml 3 NOWE Clinique tournaround koncentrat 7ml w kartonikumiszona 4 NOWE Clinique tournaround koncentrat 7ml w kartonikumiszona 5 NOWE Clinique tournaround koncentrat 7ml w kartoniku Cala 6 NOWE Clinique tournaround overnight krem na noc 7 ml w kartonikuCala 7 NOWE Clinique tournaround overnight krem na noc 7 ml w kartoniku 8 NOWE Clinique tournaround overnight krem na noc 7 ml w kartoniku 9 NOWE Clinique krem na dzień even better SPF20 15ml Cala 10 NOWE Clinique krem na dzień even better SPF20 15mlCala 11 NOWE Clinique krem na dzień even better SPF20 15ml 12 NOWE Clinique krem na dzień even better SPF20 15ml 13 NOWE Clinique all about eyes 5ml słoiczek 14 NOWE Clinique all about eyes 5ml słoiczek 15 NOWE Clinique moisture sourge 15mlCala 16 NOWE Clinique moisture sourge 15ml 17 NOWE Chanel hydra beauty serum 5ml w kartoniku 18 NOWE Chanel hydra beauty serum 5ml w kartonikumagdalenka2 19 NOWE Clarins Multi-Active Nuit krem 15ml 20 NOWE BiothermSkin Ergetic krem na noc 15 ml w kartoniku 21 NOWE BiothermSkin Ergetic krem na noc 15 ml w kartoniku 22 NOWE Biotherm Skin Vivo krem na noc 15 ml w kartoniku 23 NOWE Lancome Absolue precious cells 15ml w kartoniku 24 NOWE Clarins blue orchid olejek do twarzy- super dla skóry odwodnionej lub potrzebującej nawilżenia 30ml w kartoniku 25 NOWE Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku 26 NOWE Clinique emulsja nawilżająca do skóry mieszanej- może służyć jako serum 50ml w kartoniku 27 NOWE Pat&Rub balsam do rąk rewitalizujący żurawina/ cytryna 50mlmiszona 28 NOWE Furterer Okara Szampon wzmacniający kolor włosów farbowanych 15 ml 29 NOWY żel domycia ciała 25ml Givenchy Ange Ou Demon OCZYSZCZANIE
1 NOWE Dr Irena Eris płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 50mlasullka00 2 NOWE Dr Irena Eris płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 50masullka00l 3 NOWE Dr Irena Eris płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 50ml 4 NOWE Estee Lauder mousse do demakijażu 30ml do skóry normalnej/mieszanej KOLORÓWKA POMADKI W KOLEJNOŚCI OD LEWEJ STRONY TAK JAK NA ZDJĘCIU 1 Clinique pomadka paprica (test) 2 NOWA pomadka Sephora R09 czerwień 3 Używana kilkakrotnie pomadka Sephora R17 4 NOWA Estee Lauder Pure color 309 crystal bronze 5 NOWA Estee Lauder Pure color 309 crystal bronze 6 NOWA baza pod cienie Art Decomiszona 7 NOWA baza pod cienie Art Decoczerwonykanarek 8 NOWY cień fioletowy Sephora- metaliczny połysk kolor N'34 midnight kiss 9 NOWE cień grafit/czerń z drobinkami kolor N'07 starry sky 10 NOWY Estee Lauder żel do brwi 11 NOWY tusz do rzęs Clinique high impact 3,5ml czarnyCala 12 NOWY tusz do rzęs Clinique high impact 3,5ml czarnyasullka00 13 NOWY tusz do rzęs Sephora Full Action 3ml czarny 14 NOWY tusz do rzęs Sephora Full Action 3ml czarnymadzior7891 15 NOWY podkład Clinique even better 15ml kolor 05 neutralczerwonykanarek 16 NOWY podkład Clinique superbalanced 7ml kolor 05 vanilla 17 NOWY podkład Clinique superbalanced 7ml kolor 05 vanilla 18 NOWY podkład Clinique superbalanced 7ml kolor 05 vanilla
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-07 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
LAKIERY DO PAZNOKCI WSZYSTKIE NOWE- zaszalałam z zakupem a znalazłam kilka ulubionych kolorów i tych nie będę używała
PROSZĘ WPISYWAĆ LAKIERY OPISEM- SĄ PO KOLEI WG OPISU- TAK MI ŁATWIEJ Kolorki mogą odrobinę się różnić niż na zdjęciach 1 SEPHORA M11 2 SEPHORA M12IrkaIrka 3 SEPHORA M19 4 SEPHORA happy pastel lilac 5 SEPHORA P07 6 SEPHORA happy pastel green 7 SEPHORA M18 8 SEPHORA happy pastel Blue
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-12 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
TUTAJ ZNAJDZIECIE BUTY: CIUSZKI: 1 Śliczna błękitna marszczona bluzeczka w rozmiarze xs (na s też powinna ładnie się układać ponieważ jest rozciągliwa) - stan idealny 2 Piękna czerwona bluzeczka firmy Jane Norman w rozmiarze xs- stan idealny 3 Czarna bardzo elegancka bluzeczka na ramiączkach w rozmiarze xs w idealnym bardzo dobrym - pod biustem są takie cieniutkie niteczki które troszkę się odpruwają ale można je uciąć bądź doszyć. Jest to praktycznie niewidoczne.. Uszyta z połączenia dwóch różnych materiałów. Pięknie podkreśla piersi. Pomiędzy piersiami śliczne guziczki z kryształkami/kamyczkami. 4 Bluzeczka wiązana z tyłu grubą tasiemką w kokardkę. Firma Jennifer Taylor- rozmiar xs w stanie idealnym 5 Biała delikatna bluzeczka Tally Weijl w rozmiarze xs- stan idealny 6 Czarna elegancka bluzeczka w rozmiarze xs, wykończenie koronkowe, stan idealny. 7 Piękna niebieska sukienka do kolan w rozmiarze xs , xs/s w stanie idealnym (do kolan dla osoby o wzroście mniej więcej 160-165cm)
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
9
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
10
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-10-07 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wymienione
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za te rzeczy?
4 Clarins olejek do twarzy nawilżający do odwodnionej skóry nowy 30ml - najlepiej stosować na noc 2 Biotherm Aquasource krem nawilżający na dzień skóra normalna/mieszana 50ml nowy w kartoniku 5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny 6 Estee Lauder Advanced Night Repair pod oczy serum nowe 5ml 7 Estee Lauder Advanced Night Repair serum 7ml nowe ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
7 Clinique even better clinical serum nowe 30ml Even Better Clinical Dark Spot Corrector marki Clinique to serum pielęgnacyjne, którego zadaniem jest zmniejszanie widoczności ciemnych plam i przebarwień skóry powstałych w efekcie opalania, wynikających ze starzenia się skóry i z negatywnego wpływu czynników środowiska. Produkt ma zmniejszać również widoczność blizn po trądziku i sprawiać, że koloryt się wyrównuje, a cera jest rozświetlona. Formuła opracowana dermatologicznie, by zapewnić bezpieczne i komfortowe stosowanie. Potwierdzona poprawa kolorytu skóry w 53%. Jest idealny dla skóry, która nie toleruje żadnych innych wieczornych zabiegów pielęgnacyjnych. Stosuj go spokojnie, długotrwale. W zaledwie 4 tygodnie ciesz się bardziej jednolitą, promienną karnacją, a po 12 tygodniach zauważysz widoczne zmniejszenie się ciemnych plamek, starczych plamek i śladów po trądziku. Stosuj dwa razy dziennie. Nigdy nie zapominaj o filtrze przeciwsłonecznym.Cena: 230zł / 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie znajdzesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Moze coś u mnie za: 5 Clarins krem pod oczy 20ml dobrze zwalcza sińce i opuchnięcia- nawilża- nowy w kartoniku 7 Clinique even better clinical serum nowe 30ml 6 Estee Lauder Advanced Night Repair pod oczy serum nowe 5ml 7 Estee Lauder Advanced Night Repair serum 7ml nowe 8 Estee Lauder Advanced Night Repair serum 7ml nowe 9 Estee Lauder Advanced Night Repair serum 7ml nowe 10 Estee Lauder Idealist serum 15ml nowe 5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
nic
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ? na tuszu lancome mi zalezy
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny
7 Clinique even better clinical serum nowe 30ml cos za?
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
nic
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1317986723 - ekoskórka ale poprosiłabym o zdjęcia... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1317309367 - też bym prosiła o real zdjęcie i ewentualnie ta torebka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1317309367
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1317984421 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1317984519 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1317984519 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1317984519 Oraz 5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny obie sztuki
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za:
krem clinique, miniature perfum givenchy, kosmetyczke givenchy?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za cos z
9 Estee Lauder Advanced Night Repair serum 7ml nowe 10 Estee Lauder Idealist serum 15ml nowe 5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny 9 Dior Jadore nowa edt 1ml 8 zegarek zielony nowy 9 zegarek czerwony nowy
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1317984859 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1317984421 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1317984421 ?
![]() |
#28 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny
1 CHANEL coco mademoiselle PARFUM 1,5ml (to nie edp i nie edt tylko perfum... w sklepie 4,5ml kosztuje ok 400zł ja mam takie same ale 1,5ml)- nowe 5 Sephora pomadka czerwona nowa cos u mnie? ![]() daj znac w moim watku prosze ![]()
Edytowane przez moniq909 Czas edycji: 2011-10-07 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.