![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
październikowy, uporządkowany wątek czyli wymiana u Bambino :D WIELE NOWOŚCI :)))))
Kilka moich zasad
![]() 1. Paczki będę wysyłać głownie listem poleconym ekonomicznym. 2. Rozmiary, które będę podawała to rozmiary z metki. Jeżeli uznam, że rozmiarówka jest zawyżona lub zaniżona napiszę dodatkowo jaki to rozmiar według mnie. Jeżeli któraś z Was będzie zainteresowana jakimś ubrankiem i będzie chciała to podam wymiary. ![]() 3. Nie robię zdjęć na sobie. ![]() 4. Ubranka wysyłam wyprane (i tego również oczekuję od drugiej osoby ;>), prasować będę tylko wtedy gdy mnie ktoś o to poprosi, ponieważ uważam, że w trakcie transportu i tak się pogniotą. ![]() 5. Dostępne rzeczy oznaczam na czarno, niedostępne na szaro ![]() 6. Nawet jeżeli nie będziesz zainteresowana niczym u mnie, a zaproponuję wymianę, nie ignoruj mnie. 7. Nie odpowiadam za opóźnienia oraz jakiekolwiek winy spowodowane winą poczty. ![]() 8. Trzymam potwierdzenie nadania dopóki paczka nie dotrze i o to samo proszę drugą wizażankę. ![]() 9. Jako początkująca zgadzam się na wysłanie pierwsza paczki, ale tylko osobom bez negatywu oraz neutrala ![]() Zapraszam do wymiany ![]() ![]() Poszukuję: *zawieszki charms - srebrne *lakiery do paznokci (matowe kolory) *kurtka zimowa rozm. M (najlepiej ciemne kolory) *niebieską czapkę zimową *rurki rozm. 36 *elegancka sukienka na długi rękaw lub 3/4 rozm. 36 (S/M) *platformy (oprócz koloru czarnego) *kozaki (byle nie zamszowe) *żakiet rozm. 36 *jeansowa kurteczka Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-10 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: październikowy, uporządkowany wątek czyli wymiana u Bambino :D WIELE NOWOŚCI :)
Na ramiączka oraz bokserki
![]() 1. różowa rozm. XL (zawyżony , jest to S/M) 2. koszulki na ramiączka Arcado , rozm. XS 3. H&M , rozm. S 4. bokserka Reserved, rozm. S 5. bokserka Butik , rozm. S 6. bokserka H&M , rozm. S 7. Big Star, rozm. S (małe plamki od farb- jak widać na zdjęciu- jednak na realu wyglądają jakby były od nowości ![]() 8. Ryłko , rozm . S 9. Tally Weijl , rozm. S (założona tylko raz! stan idealny) najlepiej za coś również "imprezowego" 10. Butik , rozm. S Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-29 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: październikowy, uporządkowany wątek czyli wymiana u Bambino :D WIELE NOWOŚCI :)
Torebki, paski, dodatki
![]() 1. Cropp 2. mała torebeczka kupiona na nadmorskim bazarku ![]() 3. doczepiana kitka 4. lekko popsute jedno ramię 5. Reebok (na jednym suwaku nie ma białej nakładki,jednak nie jest zniszczony i wygląda to ładnie-zdj dla chętnych) 6. Butik, Z METKĄ 7. paski (brak białego z ostatniego zdjęcia!) 8. zegarki (brak zegarków z pierwszego zdjęcia i pomarańczowo-czarnego z drugiego) 9. Okulary (brak okularó po lewo!) 10. opaski (dostępna opaska tylko z ostatniego zdjęcia) Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na krótki rękaw
![]() 1. Orsay , rozm . S 2. rozm. 34 3. rozm. S 4. Adidas , rozm . M (małe plamki od czekolady -tak jak widać na zdj) 5. bluzeczka z "łezką" rozm. S 6. Puma , rozm. M 7. Umbro, rozm. S 8. Atmosfere, rozm. 38 9. rozm. S 10. Only , rozm. M Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Na krótki rękaw:
1. rozm. S 2. rozm. na metce XXL jednak w rzeczywistości jest to M 3. Puma , rozm. 158 4. kupiona we Włoszech, rozm. M Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-07 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Tuniki
1. Vero Moda , rozm. S (taka jak na zdj. , ja mam czarną ) 2. H&M , rozm. S 3. rozm. M Sportowe rzeczy 4. czarne i czerwone Mordex, rozm.S 5. Mordex , rozm. S 6. bluzka "ze stanikiem" 4F (for fun) , rozm. S Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Długi rękaw
1. Butik, rozm. S 2. Next, rozm. S 3. Mrówka, rozm. M 4. Diverse, rozm. S 5. Cropp, NOWA Z METKĄ! cena z metki 89,90zł , rozm. S 6. Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Krótkie spodenki i leginsy
1. rozm. 28 2. Adidas, metka niestety jest odcięta, ale jest to rozm. S 3. Only , rozm. S 4. H&M , rozm. S 5. Mordex , rozm. S 7. Orsay, rozm. S (na pośladku zaszyta dziura, przy noszeniu niewidoczna) Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-29 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Długie spodnie
1. Only , rozm. 34 2. rozm. 38 3. Nike , rozmiar na metce XL , jednak przerabiałam je "pod siebie" , więc jest to rozm. M 4. Goodies , rozm. 27 (białe plaki to wina aparatu) 5. R. marks, rozm. 27 Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-29 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
spódniczki
1. rozm. 28 2. Big Star, rozm. S (zepsuty suwak) 3. rozm. 36 4. rozm. 38 5. Pimkie , rozm. 36 6. Only, rozm. 34 7. Big Star, rozm. S 8. rozm. S Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-29 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki
1. rozmiar na metce 40, jednak w rzeczywistości 36/38 2. przy moim wzroście 160cm dosięga mi do ok połowy piszczeli, NOWA Z METKĄ , rozm. L 3. rozm. 38 (białe plamki to wina aparatu) 4. rozm. 38 5. kupiona w Takko , rozm. S Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-08 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Bluzy , sweterki
1. Big Star, rozm. S 2. rozm. M 3. Diverse, rozm. M 4. Vero Moda , rozm. L 5. rozm. S (po prawej stronie mała , prawie niewidoczna plamka) 6. kupiona w Anglii bardzo ciepła bluza , rozm. S 7. Adidas , na metce rozm. 40 jednak w rzeczywistości 36/38 8. Japan Stale , rozm. S-L (nie jestem do końca pewna czy chcę oddać , jeżeli tak to tylko za coś EKSTRA z wish ![]() Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-29 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Kurtki , bezrękawniki
1. rozm. L 2. Vero Moda, rozm. M (za inną kurtkę lub coś ekstra ![]() 3. rozm. L (popsuty suwak , kurtka zapina się troszke ciężko) 4. rozm. 158 5. rozm. 158 Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-21 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Piżamy oraz bielizna
1. 2. leżała w szafie , zapomniana przeze mnie ![]() 2. Italian Fassion, na metce rozm. 14 lat 3. rozm. 158 4. podomka , rozm. M/L 5. bez metek , jednak nie założone ani razu , rozm. L/XL 6. założony raz - okazał się za mały, 75B 7. rozm.S Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-10 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Buty, szaliki
1. rozm. 39 2. rozm. 39 3. rozm. 39 4. rozm. 38 5. rozm. 39 6. rozm. 38 7. rozm. 39 8. żółta apaszka, zielony szalik Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-10-14 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1317997123 ?
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie ta kurtka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1318099601 opaska czarna z kokardka i ost dwa paski
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kurcze chyba nic więcej nie wypatrzę
![]() ![]()
"Świat wypadł mi z moich rąk... Jakoś tak nie jest mi nawet żal..." Edytowane przez Veronca Czas edycji: 2011-10-08 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1318099601 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1318096335 tylko chciałabym wymiary kurtki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szkoda;p W takim razie mogłabym się wymienić bokserka za bokserkę i kurtka za kurtkę(czarną). Zaznaczam, że była droga;p
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Za różową szukam czegoś innego ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
spodobal mi sie bvrazowy bezrekawnik,ale nie oddam za niego sukienki
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.