|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku | |||
Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 23,68% |
Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 |
2 | 5,26% |
Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
"Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 |
0 | 0% |
I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 |
22 | 57,89% |
Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 |
3 | 7,89% |
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
To moze ja wypowiem się o zabawkach Lamaze, bo mam ich od ch.... i jeszcze troche. Nie ma tygodnia, zeby TŻ kolejnej nie przywlókł do domu. Od pewnego czasu denerwuje sie jak tylko sam wychodzi z Lilą, bo zawsze muszą zachaczyć o sklep z zabawkami
jak byla mniejsza: skarpetki i opaski - teraz rzadko kiedy bawimy sie nimi, ale w swoim czasie lubila więc -Emanuel - hit! -ptaszek - to numer 2 http:// rdgdynia.com/27013-ptaszek -wróżka - też numer 2 http:// rdgdynia.com/27052-wrozka-kerry - amelka - http:// rdgdynia.com/27026a-amelka bardzo lubi. - kwiatek - od bardzo dawna lubi go dotykac a wyrodna matka kładzie go daleko żeby dziecko zachęcic do przemieszczania http:// rdgdynia.com/27074-szeleszczacy-kwiatek - sowa i słonik ten grający z trąba na ktorej mozna 'zapisywac ' melodię - polubila, ale musiala do nich dorosnąc - wąż - http:// rdgdynia.com/27107-muzyczna-miarka-z-pozytywka myslalam, że będzie to do d... ale okazalo się , że lubi podczas zabaw na macie. Zawsze chce dosięgnąć głowy, więc zahceca ją to do ruchu - zaslonka samochodowa - http:// rdgdynia.com/27112-zaslonka-samochodowa uwielbia i caly czas wyciaga raczki do pałąka. cale szczescie mozna go odczepic i podac, bo inaczej, to wyskoczylaby mi z fotelika - książeczka - my mamy zwierzątka z lasu - bardzo lubi . Jest to po prostu szeleszcząca książeczka i ma rozne elementy ktore mozna poruszyc. Uwielbia nią szarpać jakby chciala kartki wyrwac bez rewelacji: -grający pies i ośmiornica - http:// rdgdynia.com/27028-grajacy-pies - ciężko wciska się te łapy żeby wydaly dźwiek. Lila w ogole nie potrafi ich nacisnac. Za to lubi bardzo język psa i ogonek - pirat - http:// rdgdynia.com/27068-kapitan-calamari lubi tylko tą piłeczkę z kuleczkami i tylko te nogi, ktore szeleszczą - kostki - http:// rdgdynia.com/kostki-do-ukladania wywalone pieniądze. zero zainteresowania. Moze kiedys dorosnie do nich i np. wieżę ułoży - piramida - http:// rdgdynia.com/27119-piramida-odkrywcy podoba jej sie lusterko, ale ma tez na innych zabawkach, wiec bez sensu. Za ciezka zeby chwycic. Boże ile my mamy tych zabawek. Idę TŻta opier..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piszecie o odchudzaniu. Powiem Wam,że jestem z siebie dumna,bo w ciązy przytyłam bardzo dużo,aż 23 kg. Przed ciążą wazyłam 51 kg,więc możecie sobie wyobrazić jak wyglądałam mając 74 kg! TRAGEDIA! Byłam przekonana,że nie zrzucę tego przez rok,ale już po samym porodzie straciłam 10 kg,a później trochę przystopowało. Kiey od 7 tygodnia nie mogłam karmic Mai piersią zaczęłam się odchudzac,a raczej GŁODZIĆ ![]() ![]() ![]() w kazdym razie ciesze się,że miałam taką mobilizację,bo przynajmniej samopoczucie mam lepsze ![]()
![]() Edytowane przez 87czarna Czas edycji: 2011-10-07 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zadomowienie
|
agaaga89 Kala po 3 - dniówce wyglądała okropnie. Na pleckach, brzuszku i całej buzi miała takie drobne czerwone krosteczki....wysypka nie pojawiła się tylko na rączkach i nóżkach
87czarna ja się odchudzać na razie nie mogę bo Mała wciąż w nocy doi cyca a w dzień odciągam mleko i też jej podaję. Chcę już zrezygnować z karmienia i wziąć się za siebie ale nie mam motywacji. Niby chodze na steperze ale jak tylko wejdę poćwiczyć to moja córcia chyba to wyczuwa i się budzi ![]() ![]() ![]() od jutra nie jem słodkiego ![]() ![]() a kochane dajecie dzieciakom flipsy albo chrupki kukurydziane, bo moja Mała ostatnio się nimi zajada, kupuję takie bezglutenowe paluchy kukurydziane i za jednym posiedzeniem Kala potrafi wymimlać jednego długiego palucha i płacze, że jeszcze wprowadzałyście już żółtko?
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2011-10-07 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |||||||
Zadomowienie
|
Mateusz dziś włączył sobie opcje marudzenie. żeby prysznic wziąć w spokoju to włączyłam mu tv
![]() sto lat dla Malwinki i Nina ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i też czasem mam dość mimo że Mateusz przesypia praktycznie całe noce i w ciągu dnia jest grzeczny. czasem ma gorszy dzień ale czasem mam dość tego siedzenia w domu i monotonii. brakuje mi ludzi z którymi można normalnie pogadać. na szczęście takie gorsze dni mam rzadko głowa do góry kochana, będzie lepiej ![]() Cytat:
mieliśmy 3 dni spokoju i teraz znów. chyba na dolną dwójkę teraz ![]() Cytat:
waga podobna do Mateusza bo dziś 8240 wskoczyło. 22kg??? łał podziwiam. ja przytyłam tylko 14 i jeszcze 2 mi zostały, ale chciałabym tak ze 3-4kg jeszcze zjechać bo najlepiej czuję się z 50kg. no ale miałam ćwiczyć i na razie z ćwiczeń to co rano robię z Mateuszem samolocik w łóżku i brzuszki nogami z Matim na piszczelach ![]() Cytat:
![]() to wzrost taki jak ja, ale ja tyle to ważyłam przed ślubem i chciałabym znów tyle Cytat:
a może za dużo dla niej jedzonka. może większą przerwę powinnaś zrobić po deserku? a to są ulewania czy wymioty? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nino spi juz ale niespokojnie i nadal czesem sie budzi. Caly dzien mocno marudny, chyba mu te zeby wylaza, bo dzis zaslinil 3 sliniaki - byly jak z wody wyciagniete ![]() Od jutra znow slomiana ze mnie wdowa, bo TZ znow do Stanow leci ![]() ![]() I dziekujemy wszystkim ciociom za zyczenia ![]()
![]() |
#3276 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja niby tragicznie nie wyglądam dlatego nie mam motywacji. przydałoby się tylko ujędrnić co nieco i trochę brzucha zlikwidować. no ale to trzeba ruszyć 4 litery. hehe ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
udanej zabawy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
marta ee tam,na pewno Ci się uda...
![]() mnie osobiście wiosna podwójnie mobilizuje ![]() zapomniałam dopisać.. baw się dobrze! ![]()
![]() |
#3278 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() kiedyś na pewno się uda ![]() ![]() ja się żegnam. jutro wesele, w niedziele mam nadzieję, że uda nam się odespać więc wracam w poniedziałek. tylko nie piszcie jak szalone bo znów pół dnia będę nadrabiać ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Rozeznanie
|
witajcie wieczorowo
![]() dopiero teraz mam chwilkę dla Was... gratuluję tym u których pojawiły się nowości zdrówka życzę wszystkim podziębionym u nas tak strasznie szybko czas teraz płynie, że sama za sobą nie nadążam ![]() Wczoraj miałyśmy ostatnie teraz szczepienie - Lenka waży równo 8kg, szczepienie dzielnie zniosła i nawet po nie marudziła. Niestety mamy ostatnio problem ze spaniem w ciągu dnia, zresztą w nocy też bez rewelacji... nie wiem, czy to odpowiedź na moją nieobecność, czy rozregulowanie spowodowane babcinymi pieszczotami??? mam nadzieję, że niedługo wrócimy do poprzednich ustawień ![]() czekając na pralkę spróbuję trochę Was nadrobić...
#3280 | ||||||||||
Raczkowanie
|
hej
![]() widzę, że dziś dzień spokojnych porannych kaw i zielonych herbat ![]() dziewczyny dzięki za gratulacje z okazji wózkowego awansu i odpowiedzi co do pasów - widać, że nie tylko Łucję gryzą ![]() u nas dziś jesień ![]() ale szału dostawałam w domu więc ubrałyśmy się ciepło i poszłyśmy na zakupy spożywcze, kupiłam coś słodkiego i odrobinę lepiej mi się zrobiło, a Lusia pospała na powietrzu Cytat:
![]() Cytat:
![]() pytałaś o czosnek - Łucji nie przeszkadza ale ja się tak leczyłam w ciąży i przy karmieniu to kontynuuję, podejrzewam że ona ten smak zna a co do piersi to nie wiem Cytat:
![]() ja niestety wiem co to pogryzione brodawki, masakra ![]() Cytat:
a takie zgrubienie u Lusi po jakimś czasie samo zniknęło, nie rozmasowywałam Cytat:
Cytat:
![]() ![]() widzę, że nie tylko mnie dorwał jesienny nastrój... Cytat:
![]() Cytat:
![]() te terminy powalają na kolana po prostu, dziecko chore a tu wizyta za miesiąc ![]() a niech ich-służba zdrowia ![]() Izunia trzymam ![]() a berecik twarzowy Cytat:
a z owoców to właśnie jabłuszko i gruszka (surowe) jako pierwsze jej dawałam nic jej nie dolegało Cytat:
![]() oby katar odpuścił bo się Maluszka umęczy no i mama też ale pewnie @ nie odpuści a z zasypianiem w spacerówce to też zauważyłam, że dłużej walczy idę spać, jak jutro pogoda nie dopisze to chyba generalne porządki w domu rozpocznę ![]() dobranoc ![]()
*mój wiosenny promyczek* **moje jesienne słoneczko** Edytowane przez kwartalinka Czas edycji: 2011-10-08 o 14:20 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
n.ik.a chrupek jeszcze nie podawałam. Za to zółtko 2 razy LEoś jadł i mu smakowała zupka z nim.
Dziewczyny, a czy kaszkę koniecznie trzeba na noc dawać 7 miesięcznemu dziecku? Jezu, ale noc mieliśmy....od 1 co godzinę i co 30 min. pobudka i płakanie, albo wspinanie i pokrzykiwanie.... Wczoraj obniżyliśmy łóżeczko na najniższy poziom. A dzisiaj odpuszczamy zjazd. Jutro dopiero pojedziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | ||
Raczkowanie
|
hej.
u nas chyba jednka skok, moje dziekco usneło wczoraj dopiero po ok.22.30, u nas w łożku ![]() ![]() Cytat:
![]() szymelka mojej kolezanki córeczka podobnie reagowała po powrocie do pracy, m.in. pobudki co godzinę w nocy, nawet smoczka polubiła Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Slicznie Lena wazy ![]() U nas nocka dziwna, bo Lena wstala w nocy( nie wiem dokladnie o ktorej 3-6) wielce glodna... zjadla 100ml i zasnela. Zgapila od Nadii Traicionery i przesowa stolik w pokoju... ale pelzajac... nie raczkuje jeszcze... chyba jej sie pdoba bardziej pelzanie. Zauwazylam tez, ze wie co to znaczy NIE:P i jak powiem nie to przestaje lizac podloge, albo kojec hehe albo co tam glupiego robila:P
![]() |
#3284 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=n.ik.a;
a kochane dajecie dzieciakom flipsy albo chrupki kukurydziane, bo moja Mała ostatnio się nimi zajada, kupuję takie bezglutenowe paluchy kukurydziane i za jednym posiedzeniem Kala potrafi wymimlać jednego długiego palucha i płacze, że jeszcze wprowadzałyście już żółtko?[/QUOTE] Moja też zajada te paluchy, na raz zjada 2 i pół, ale wsadza sobie do oczu nosa uszu i we włosy wkręca więc zaraz potem jest kąpanie. Żółtko dawałam 3 razy i jest ok.
#3285 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U nas noc tragiczna. Maja o budziła się z płaczem o 12.30. Nie mogła sobie pierdnąć i strasznie bolał ją brzuszek. Męczyłyśmy się tak do 2. Później położyłam ją na swoim brzuchu i tak spałyśmy. Za jakieś 1,5 godziny miałyśmy powtórkę z rozrywki. Wczoraj dałam jej pierwszy raz zupkę jarzynową z Gerbera i to chyba po niej ![]() kasienkakg łoooooooooo matko ![]() ![]() marta ten kręcz to prawdopodobnie wrodzony jest a przyczyną może być niedokrwienie lub złe ułożenie płodu. Ja w ciąży przytyłam 16 kg a udało mi się jakoś zrzucić więcej i warzę mniej niż przed ciążą. Dziękuję kobietki za pocieszenie odnośnie tej rehabilitacji. Podniosłyście mnie na duchu ![]() Lecę sprzątać chatę póki Maja śpi.
#3286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsapółczuję nocy,pocieszę Cię,że miałam to samo ![]() Cytat:
biedne my matki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zoltko zjadla 2 razy i jest ok ![]() Zapomnialam napiasc jak Lena nas obudzila ![]() ![]()
![]() |
#3288 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do zasypiania w łożeczku to w dzień ciężko to idzie ostatnio, ale wczoraj się uparałam i udało się, a spał w sumie 3,5h ![]() Cytat:
![]() u mnie też waga ani drgnie praktycznie od 4 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze nie podawałam ani żółtka ani flipsów, z chrupkami na pewno jeszcze sie sporo wstrzymam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a nocy współczuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() marta, iza bawcie się dobrze na weselach Tity, patrycja współczuje zjazdów, oby szybko Wam minął ten weekend kasienkakg wow, Wy sklep obrabowaliście ![]() ![]() izunia współczuję dzisiejszej nocy ![]() Cora wielkie gratulacje dla LILKI z okazji pół roczku ![]() Ja już dziś mam dość, dopiero zjadłam, bo od rana znów powtórka z wczorajszego wieczora ![]() Spał 25 minut ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-10-08 o 09:53 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Wtajemniczenie
|
Kasiunia Lilka dziekuje za pamięć
![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Cora ode mnie i Majeczki również STO LAT!!!
![]()
![]() |
#3291 |
Zadomowienie
|
coralady no jeszcze godzinka i Lila skończy pół roczku. Wszystkiego Najlepszego dla córuni
![]() ![]()
#3292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę uwierzyć,że tyle czasu minęło od jej narodzin...
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Wtajemniczenie
|
100 LAT dla Lili!!!
![]() Witam! Pojechal moj TZecik ![]() ![]() Nino spal calkiem przyzwoicie, choc czesto sie budzil i byl niespokojny. Ale mial dobry humor i pozegnal tatusia z usmiechem. Teraz juz spi ponad 1h w swoim lozeczku ![]() ![]() Postanowilam sobie, ze pod nieobecnosc TZa doprowadze do stanu dobrego nasz domek ![]() ![]()
#3294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cora - gratki dla Lilusi ![]()
![]() |
#3295 |
Zadomowienie
|
maggol111 przyszło do Ciebie krzesełko? bo do mnie nie
![]() Ona właśnie była całą ciążę ułożona główkowo więc podejrzewam, że to mogło mieć jakiś wpływ.
#3296 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
hej mamunie
![]() u nas nocka dziś nawet w miarę, były "tylko" trzy pobudki ![]() ale zasnęła dopiero o 22 no i dopiero właśnie ucina sobie drzemkę a wstała o 7 - masakra Cytat:
![]() ale my kobiety jesteśmy silne. damy sobie radę ze wszystkim. ale czasami i pomarudzić możemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękujemy i również ogromne buziaki dla Lilki za pół roczku. nasza śliczniocha już taka duziaaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie czasem dopada człowieka coś takiego że pomarudzi, ponarzeka.... dobrze że w miarę szybko przechodzi ![]() zdróweczka Kochana wam życzę Cytat:
![]() u mnie to samo z wagą, zostało jakieś 5 kg i ani drgnie dalej. najgorszy brzuchol, uda i pupa ![]() zdrówka kochana dla was Cytat:
![]() ojjj następne chorowitki, co to się dzieje ![]() zdrowiejcie szybciutko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi też się marzy 51 kg ![]() ![]() no ale dieta też by się przydała....a z tym u mnie ciężko ![]() nie bylam dziś na spacerze i raczej juz nie wyjdę....Malwinka własnie zasnela. no nic może jutro androbimy. pogoda beznadziejna. uroki jesieni.... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sto lat dla Lilki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | ||||
Raczkowanie
|
hejo!
u mnie dziś dobry dzień ![]() co prawda Łucja chciała wstać po 5 ale udało mi się ją uśpić i ostateczna pobudka była dopiero przed 8 tata się nią zajął, a ja jeszcze godzinę poleżałam sobie w łóżku, wypiłam kawkę i poczytałam babskie czasopismo ![]() Łucja dziś kończy 7 miesięcy ![]() z tej okazji pierwszy raz posmakowała ziemniaczka z marchewką ![]() oczywiście składamy najserdeczniejsze życzenia dla Lileczki z okazji pół roczku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja łobuziara NIE nie rozumie jak jej mówię, że nie może czegoś to albo robi awanturę albo za chwilę znów po to sięga tylko tym razem ogląda się czy ja patrzę ![]() Cytat:
![]() my też dziś jarzynki pierwszy raz, mam nadzieję że brzuszkowych przebojów nie będzie Cytat:
widzę, że plan zagospodarowania czasu już jest ![]() w takim razie powodzenia w realizacji ![]() tak zaczęłyście rozmawiać o ćwiczeniach ja ważę 2 kg mniej niż przed ciążą, nie marudzę ale jakbym przytyła ze 2-3 kg to wcale bym nie płakała myślę żeby wybrać się na ćwiczenia dla mam z dziećmi co by się nie dać jesienno-zimowej chandrze i w domu nie oszaleć przy okazji poruszam się trochę i z kobietkami sobie porozmawiam a Łucja pobawi się z dzieciakami dobrze jej to zrobi bo nie ma za dużo styczności z dziećmi, a cieszy się za każdym razem jak widzi dzieciaki Łucja właśnie poszła na spacer z tatą więc mam trochę czasu dla siebie ![]() ehh...cudownie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Raczkowanie
|
Tajka obniżaj łożeczko szybko, bo Wam wyskoczy:PP
Tity, PAtrycja, nei zazdroszczę zjazdów ![]() ![]() ![]() Kasienkag niezła ilość zabawek z lamaze ![]() ![]() ![]() Czarna wagę masz wzorową, ale wydaje mi się, że chyba za bardzo się forsowałaś;/ dobrze, że nie odbiło się to negatywnie na Twoim zdrowiu i że teraz odżywiasz się normalnie, a nie tylko sama herbata ![]() aa i współczuję nocki.. czemu mała nie spała? Nika zdrówka dla Kalinki ![]() ![]() MArta ja też od czaus do czasu zostawiam Szymona przed tv ![]() ![]() Anessa to bierz się za porządki póki masz zapał ![]() ![]() ![]() I faktycznie jak czytam niechęć Leosia Tity do wózka to cieszę się, że u Nas inaczej. Tity a swoją drogą czemu tak nie lubi ? masz jakieś przypuszczenia?i czemu taka nieudana nocka była? Marta i Izabella udanej zabawy dziś!!! Izunia współczuję nocki..Dałaś całą zupkę? Zaczyna się od mniejszych porcji więc jak dałaś całą to pewnie brzuszek bolał ją;// Trzymam kciuki za rehabilitację!! na pewno wszystko będzie w porządku ![]() Gratulacje dla Malwinki zza wczorajsze 7 miesięcy i dla Nina za 5 ![]() Dzisiejszej solenizantce Lili z okazji pół roczku buziaczki przesyła ciocia Agusia z Szymuniem ![]() ![]() Kasiunia współczuję skoku i oby szybko wrócił do "siebie" ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie, nie było mnie pare dni ale chciałam troche czasu poświęcić mężowi, ogarnąć dom (bo zarośliśmy niemiłosiernie) i do tego moi rodzice kupili samochód, po czym okazało się, że zostali baaardzo ale to bardzo oszukani, i ja starałam się im pomóc sprzedać ten samochód, robiłam aukcje itd (jednak oni byli uczciwymi sprzedawcami) mimo, że stracili mase pieniędzy ![]() ![]() ![]() ROzmawiałyście o wadze teraźniejszej i przed ciążą.. JA obecnie ważę mniej niż przed ciążą z czego do końca nie jestem zadowolona (spodnie z du.py lecą:PP ) szkoda kasy na nowe heheh ![]() Szymuś na szczęście zdrowy, nocki nie najgorsze, aczkolwiek kilka pobudek na smoka jest ![]() ![]() ![]() 2 zęby są i czekamy na kolejne ![]() ![]() Kwartalinka gratulacje Dla Łucji!!! nie ma Cię na pierwszej stronie dlatego nie wiedziałam ![]() Edytowane przez aguchaw1 Czas edycji: 2011-10-08 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
aguchaw gdybym ja wiedziała czemu? podejrzewam,że ten płacz to przez ząbki,ale czy to to...?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.