|
|
#811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TVP a Religia
Wiem do czego pijesz ale nie masz racji bo w Quo Vadis nie ma chrześcijanie do lwów tylko chrześcijanie dla lwów a książka służy pokazaniu dyskryminacji chrześcijan w czasach, kiedy rozgrywa się akcja książki.
Tak samo książka "Inny świat" nie służy promowaniu przetrzymywania ludzi w łagrach tylko właśnie ukazania jak okrutny jest ten stan rzeczy. Poszerz trochę swoje horyzonty bo na razie to ogranicza Cię coś innego i nie jest to chrześcijaństwo.
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#813 |
|
Konto usunięte
|
Analogicznie do występu Nergala: http://www.youtube.com/watch?v=pEn74xixdcw
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buduje fakt, że więcej osób zaczyna dostrzegać ten aspekt działalności tego miłego pana od satana.
|
|
|
#816 |
|
Konto usunięte
|
Zapraszam szybko jakiegoś ateiste, czy wyznającego inną religię niż jedyna właściwa... Poprzytakujemy sobie.
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przytakuję
|
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Propagowanie nazizmu jest zabronione. Prawnie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Freak, jak zawsze masz rację
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja przytakiwania nie potrzebuję,umiem bronić swojego zdaniaa prześladowanie na tle religijnym?
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-10-07 o 23:31 |
|
|
|
|
|
#822 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję kochanie, masz rację.
![]() Oj tam, oj tam... Sama widzisz... Chrześcijanie są już prześladowani przez Nergala. Dawidowskasia, a co ma Nergal do satanizmu, bo ja nadal nie wiem? Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-07 o 23:35 |
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja racja jest bardziej mojsza. ktoś mi przytaknie? Ach ten wpływ Nergala na mój umysł. To takie mroczne.
|
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
CiCieszę się, że to zauważasz
![]() Bo widzisz jeden z ulubionych okrzyków Nergala to HEIL! HEIL! HEIL! - brzmi znajomo?
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..jedzenie było, na głowę nie padało![]() poza tym czy nawet jeśli chrześcijanie byli nudni to należy ich zabijać? ![]() PS na Twój umysł jako osoby inteligentnej wpływu nie będzie miał, ale są inni....(nie mówię o tych od Nicole Kidman:P)
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-10-07 o 23:36 |
|
|
|
|
|
#827 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nergal naprawdę wie, jak Wam grać na nerwach, szczwany gostek, lubię go ![]() swoją drogą, najpierw wywołujesz mnie do głosu, a potem olewasz moją wypowiedź, nieładnie... |
|
|
|
|
|
#830 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#831 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co oznacza "heil"?
O, już motyla Wam zdążyła wytłumaczyć... Ja też wrzucę linka, drugi raz ten sam nawet: http://www.youtube.com/watch?v=pEn74xixdcw Chciałabym nadmienić, że link pochodzi z serialu "Little Britain", który byl emitowany w telewizji publicznej. W serialu byli również księża geje, którzy na potrzeby polskiej emisji zostali wycięci. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-07 o 23:49 |
|
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wracając do głównego wątku: Niech dobrze zrozumiem. Gdyby Darskiego wykopano z TVP wszystko byłoby ok? Facet już by nikomu nie przeszkadzał, tworzona przez Behemotha muzyka już nie nawoływałaby do nienawiści na tle religijnym? Wróciłby do "podziemia" i byłby spokój? Przed jego debiutem w TVP przecież tak właśnie było. Aha. Przykład z Mein Kampf jest kompletnie z czapy. Raz, że to zupełnie inna skala "światopoglądu" a dwa czytałem tę książkę dwukrotnie. Raz z ciekawości, kolejny raz podczas zbierania materiałów do pracy magisterskiej. Powiem tak: w życiu nie miałem do czynienia z takim chłamem. To najnudniejsza, najbardziej beznadziejnie napisana książka jaką miałem okazję "zgłębiać". Ludziom się wydaje, że Mein Kampf napisał chyba sam Lucyfer, że stronice ociekają krwią a z liter wyłania się istne piekło na ziemi, okraszone soczystymi opisami gazowanych Żydów, rozstrzeliwanych komunistów i wszystkich innych, którym nie w smak była swastyka. Jest zupełnie inaczej. To mniej więcej poziom prac Marska czy Engelsa. Kompletny groch z kapustą własnej wizji świata i oczywiście "wielkich Niemiec". Naprawdę nie wiem czy jakakolwiek linijka tego bełkotu (MOŻE poza samym tytułem ) nadawałaby się na tytuł czegokolwiek (jeśli już rozpatrywać w takich kategoriach).
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Edytowane przez Kenworth Czas edycji: 2011-10-07 o 23:51 |
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS nudne to też pojęcie względne ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rydzunio mi zwisa nawet go podziwiam za zdolność do wyciągania kasy od innych ludzi
|
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
serial kocham! uwielbiam tych kolesi, marzy mi się zarabianie na życie w ten sposób
a tam w ogóle nie było też kilku segmentów z takim gostkiem, który namawiał grupkę zgromadzonych do pozbycia się gejów i innych tego typu "odmieńców"? krzyczał co jakiś czas do żony, że o! teraz może wstawiać kotlety na gaz!!
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
no i znów ktoś się wtracił przed północą
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurde, widziałam wszystkie odcinki, ale takiego czegoś sobie nie przypominam..
Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-08 o 00:15 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.