|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sheryl, co z Outspoken Intense?
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki!
Co tu dzisiaj taki spokoj? Na wyborach wszystkie siedzicie? ![]() Ja bylam dzis w pracy do 16 a teraz nareszcie dopadlam komputer |
|
|
|
#2374 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Mnie i mężowi też pojawiły się w zeszłym roku kurzajki... próbowaliśmy polecanego preparatu Wartix i gucio nic nie dało. Zastanawiam się czy nie zastosować najbardziej tradycyjnego remedium na to - jaskółczego ziela. A na forach czytałam, że z tymi kurzajkami to jest jedna wielka niewiadoma i to co jednemu pomaga, moze być nieskuteczne u drugiego. Są tacy, którym wystarczy jaskółcze ziele i tacy, którym nawet kilka wymrażań nie pomaga. ![]() No, Karola się zgłosiła, ale jeszcze szuka czegoś na wymiankę. A ja nie byłam dziś u teściowej (teściowa przyjeżdża do mnie w tygodniu z jajami, warzywami i owocami ze wsi od babci). ![]() My byliśmy dzisiaj na zakupach w Realu. Też zaserwowałam sobie "syfka" chrupki serowe cheetos,( z parę lat nie jadłam i mi się zachciało), no i już trochę zjadłam i czuję się średnio Teraz herbatę i będę dziś moją ukochaną sałatkę jarzynową robić.
|
|
#2375 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
brodacol, wartner, i cośtam jeszcze. jaskółcze ziele można stosować wtedy , gdy kwitnie, więc teraz nie bardzo... z scholla jest podobno maść na brodawki i kurzajki ale jeszcze nie stosowałam, cena ok 20zł
|
||
|
|
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziel się jak zrobisz![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Ja w dzieciństwie miałam dużo, mama zaprowadziła mnie do lekarza i od tamtej pory już nie mam- nie pytajcie co robili, bo nie pamiętam
|
||
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam te kurzajki, nic nie pomagało, trzymały się chyba z rok, a potem po prostu wyschły i można je było oderwać, miałam na stopach
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
apropos dukana - jednak nie będę się wymóżdżać, tylko odeślę Was do pierwszego posta wątku o wspólnym odchudzaniu na tej diecie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...18&postcount=1
macie tam linki, gdzie można ściągnąc książki za free poza tym jest opisane pi razy drzwi na czym to w ogóle polega, atakże link do wątku przepisowego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667 ja te przepisy drukowalam sobie ![]() i powiem Wam, że jak byłam na dukanie to intesywnie uczetniczyłam w życiu tego wątku (w poprzednich częściach oczywiście) i chyba dlatego dałam radę ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- tarta wyszła przepyszna ![]() odcedziłam też sok z rozmrożonych malic zasypanych cykrem i dodatkowo polałam tym gałkę loda chciałam Wam zrobic zdjęcie, jak je podawałam, ale z rodzicami zjedliśmy całą ![]() nawet bąblowi smakowało z babcią na spółe zjadł 3 kawałki ![]() kruche ciasto robiłam na oko, a wyszło przepyszne
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=U82Gl...eature=related hmmm jutro idziemy na karaoke z mężem , chciałabym mu to zaśpiewać
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i po angielsku
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Paula jak tam po weselu
|
|
#2382 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Kurczę
wróciłam własnie z kościoła i chyba wpadłam w oko pewnemu mężczyźnie,bo się tak patrzył na mnie aż się zawiesił przez to białe ponczo chyba,zauważyłam że mam w nim jakieś wieksze powodzenie![]() Cytat:
tż nie był na kawce...bo od rana ma biedny biegunkę i bał się do mnie przyjśćco tam robicie? ja sobie zrobię kawkę nr.3,pośmigam na stepperze i pooglądam tv jutro jadę po pracy na wieś,jest msza za moją ś.p babcię którą zamawiałam ode mnie i brata po babci pogrzebie
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie otworzylam peppiesy
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Zawsze robię duży gar ![]() A moja teściowa miała ciężki przypadek brodawczaka i chodziła po dermatologach, chodziła, wymrażali jej to, cierpiała, a to odrastało i tak w kółko... Aż w końcu poszła do dobrego dermatologa (akurat ten co się w ddtvn udziela ) i wymroził jej tak, że nic już potem nie wróciło.
|
|
#2385 |
|
|
ponczo zawsze kojarzyło mi się ze starą babą
tera zestarzałam się na tyle by je założyć,i wynika na to że "stare baby" też mają branie![]() co do kurzajek,to ciekawe skąd one się biorą...niestety nie mam pojęcia jak się usuwa,słyszałam tylko o wymrażaniu... strasznie chce mi się pić cosik,wypiłam wszystko co miałam w domu-został mi jedynie drink Sobieski,chłodzi się w lodówce,chyba go zaraz duszkiem wypiję
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wypluskałam, wykremowałam, teraz zrobiłam sobie herbatę z cytryną i oglądam TzG
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepisy polecam każdemu, bo sa pyszne i w takich kombinacjach, że bym nie pomyslała...wróciliśmy z szopingu randkowego ![]() Kupiłam kurtkę i tunikę na krótki rękaw w reserved i 2 pary butów Chciałam wiecej sweterków, ale nic ciekawego nie widziałam![]() oprócz tego 2 lakiery, żel micelarny z biedronki dzieki Wam, mydło anty bakteryjne i 3 swieczki zapachowe
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
|
Cytat:
mi Stefano,jakiś taki seksowny jest
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma minę jakby jej marchewkę w tyłek wsadził
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-10-09 o 21:06 |
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
zakupki
|
|
|
|
#2393 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok Cytat:
Koleżanka ostatnio wycinała u dermatologa- bo nic jej nie pomogło Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co to jest mazeina? A tak w ogóle to z ciekawostek Wam powiem, że właśnie najlepsze numery są z chlebem w jednej piekarni kupiony chleb nie podnosi cukru , z drugiej podnosi- a niby ten sam ![]() Co do teściowych- to byliśmy wczoraj- bo miała imieniny. Próbowałam coś podpytać o szwagra ale u nich w domu to temat tabu-tak jak ja przed laty
|
|||||||
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
tak piszecie o czipsach że aż poszłam do spiżarni i wygrzebałam jakieś kebabowe... i choć zjadłam tylko kilka tooo
teraz mi baaardzo kiepsko ![]() jednak nie lubię ani czipsów ani kebabu ale za to zaraz wciągnęłam 3 gruszki i już mi lepiej
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
|
Cytat:
Despa mam prośbę w sprawie Oriflame,mówiłaś że masz koleżankę konsultantkę...mogłabyś jej spytać kiedy będzie zamawiać i z którego katalogu? bo nie wiem czy kat.14 jest jeszcze aktualny,a widzę tam ulubiony krem do rąk... |
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, bez zachwytu
![]() Ślub był o 14:30 po 15 byliśmy już na sali a po 23 tż już miał dość i się zmyliśmy DJ prowadził imprezę, większość dyskotekowych piosenek było, mało tzw przytulańców. Po 3 szybkich już wszyscy mieli dosyć I robił długie przerwy. 3-4 piosenki i 30 min cicha muzyczka leciała Tż wybrał do konkursu. Musiał śpiewać "Takie tango" Budki Suflera Jak on się darł Puszczaliśmy lampiony do nieba i był pokaz sztucznych ogni Nawet z panem młodym nie zatańczyłam, bo wiecznie gdzieś młodzi latali albo siedzieli z gośćmi zamiast się bawić Nie było kamerzysty, tylko fotograf, więc tylko nasze poczynania będą utrwalone jedynie na zdjęciach
|
|
|
|
#2398 | |
|
|
Cytat:
przydałby mi się kurs tańca żeby mnie rozluźnić
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a 14 jest jeszcze tydzień kochanie Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-10-09 o 21:59 |
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pstrykał tego na potęgę, ciekawe kiedy wyretuszuje zdjęcia i będziemy mieli do tego dostęp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

Mnie i mężowi też pojawiły się w zeszłym roku kurzajki... próbowaliśmy polecanego preparatu Wartix i gucio
nic nie dało. Zastanawiam się czy nie zastosować najbardziej tradycyjnego remedium na to - jaskółczego ziela. A na forach czytałam, że z tymi kurzajkami to jest jedna wielka niewiadoma i to co jednemu pomaga, moze być nieskuteczne u drugiego. Są tacy, którym wystarczy jaskółcze ziele i tacy, którym nawet kilka wymrażań nie pomaga. 

brodacol, wartner, i cośtam jeszcze. jaskółcze ziele można stosować wtedy , gdy kwitnie, więc teraz nie bardzo... z scholla jest podobno maść na brodawki i kurzajki ale jeszcze nie stosowałam, cena ok 20zł
podziel się jak zrobisz
Ja w dzieciństwie miałam dużo, mama zaprowadziła mnie do lekarza i od tamtej pory już nie mam- nie pytajcie co robili, bo nie pamiętam

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

) i wymroził jej tak, że nic już potem nie wróciło.

kupiłam Brodacid , ktory śmierdzi jak lakier do paznokci ale niezbyt z efektem na razie