Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 ! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku !
. Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! 5 8,93%
Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. 0 0%
Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! 6 10,71%
Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. 16 28,57%
Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. 1 1,79%
Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. 3 5,36%
Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! 1 1,79%
To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. 0 0%
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. 24 42,86%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-11, 07:28   #901
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

hej!

My już od 6 na nogach.
o 10 jadę na praktyki, już ostatnie na szczęście. Znaczy jedziemy - ja i dzidek.
Wczoraj miałam wejść, ale byłam padnięta już.

Dziękuję śliczne moje za te wszystkie słowa.

Dziubku dziękuję, aż łezka się zakręciła.

Ok, lecę nas spakować.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:29   #902
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

dzień dobry znad porannej kawki

Lilka znowu obudziła się dziś o 1 fakt że od razu zasnęła ale dawno sę tak nie budziła
I przyszło mi do głowy że od dwóch dni palimy w piecu i w nocy jest cieplej, więc może to to? Do tej pory w sypialni mieliśmy dość chłodno..
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:35   #903
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mój smyk o 5 rano obudził się wesolutki, gotowy do zabawy, śmiał się i wierzgał kończynami, na szczęście po półgodzinie matka mu wyjaśniła że jeszcze trzeba spać, i jakoś do 7.30 dotrzymał

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
co sadzicie o taki ubranku na chrzest tylko zamiast krotkiego rekawka dlugi,chcest bedzie 6 listopda wiec w kosciele i tak niebedzie widac ubranka bo mala bedzie w kombinezonie najbardziej podoba mi sie zestaw 1 i 2 poradzcie moze byc?
http://www.vnbabyboutique.com/p/komplety-tutu.html

mnie się szczerze mówiąc wcale nie podoba, ale to rzecz gustu
A czy pod kombinezonem z tymi wszystkimi falbankami będzie jej w ogóle wygodnie?

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Jeszcze się tylko pochwalę, że mój synek dziś skończył 7 tygodni i zmykam spać Dobranoc

Madziulka, dla Ciebie! Dobrze że jest Skype, dla męża to na pewno też ważne żeby mieć taki kontakt

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:56   #904
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Madzia mam jeszcze do Ciebie pytanko, pisałaś ze jak bedziesz jechała do męża to za kuriera z rzeczami trzeba bedzie zapłacic 400 funciaków, dlaczego az tak duzo.
Jak my wracaliśmy z Irlandi to za 2 mega paki po 30kg zapłaciliśmy 100euro.
Zreszta zastanów sie co brać i zabierz tylko to co bezwzględznie potrzebujesz odrazu, bo wszystko naprawde kupisz nowe za te cztery stówy. Rzeczy typu pościel, ręczniki, różne duperele kuchenne można kupić dosławnie za grosze.
A pieska zabierasz ze soba? Czytałaś o przewozie zwierza na Wyspy
Carmelko 400 funtów dlatego, że my chcemy wziąć busa z firmy transportowej, czyli musi on wykonać trasę Olsztyn - Londyn, Londyn - Olsztyn, ale napewno będziemy jeszcze szukali czegoś tańszego. No i wiadomo rzeczy będę się starała bezwzględnie ograniczyć
Pieska niestety nie zabieram... Zbyt dużo formalności - czip, paszport, szczepienia etc. - procedura trwa pół roku... Poza tym są kosmiczne ceny biletów lotniczych dla psa, do tego klatka do przelotu, kaganiec.No i tylko najdroższe linie lotnicze obsługują przelot zwierząt, a my chcemy lecieć Raianerem...

Dzień dobry,

Dziewczyny jesteście kochane, jeszcze raz dziękuję każdej z osobna za dobre słowo U Nas dzisiaj pobudki o 1, 5, 7 także nie jest źle
Szymon wczoraj skończył 11 tygodni

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:17   #905
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Ale pustki...

Dzien dobry!
My dopiero wstajemy, pogoda wsam raz do spania - pada deszcze.
Antos poszedl spac przed 20, o polnocy zaczal sie wiercic, ale dalam smoka i obudzil sie dopiero o 2, bardzo mi sie to spodobalo.

Madziulka i Brumek dla Waszych maluchow za kolejne tygodnie
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:25   #906
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziękuję za brawa dla dzielnego Domeczka
Wczoraj był troszkę ospały, zasnął o 17 (jak nigdy) i wstał dopiero po 21 na kąpiel. Zawsze szedł spać o 22.
Ale żadnej gorączki, marudzenia czy płaczu nie było
W nocy wsał o 4 potem o 8 i dalej śpi.

Cytat:
Jeszcze się tylko pochwalę, że mój synek dziś skończył 7 tygodni i zmykam spać Dobranoc

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

Współczuję wyjazdu męża Ale masz nas, więc sama nie zostajesz
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:42   #907
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry u nas nocka ok - Maja zasnęła o 20.30, spała do 3.40, a później do 7. Tylko marzy mi się, że kiedyś zamiast o 6 czy 7 wstanie np. o 9 mama by się wtedy w końcu wyspała, bo ja wolę chyba wstawać w nocy częściej, a dłużej spać rano, ale u nas to nie przejdzie bo mała żywczyk od 6 już

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 08:44   #908
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Hej dziewczynki. Jestem, czytam Was w wolnych chwilach, ale nie zawsze mam juz czas odpisac

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:51   #909
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry

Moja Agu przespała wczoraj kąpiel. Obudziliśmy ją o 21 zeby przebrać. I poszła sobie spać o 22 i wstała o 7 Zjadała, pogadałyśmy i sobie znowu teraz śpi.

Carmelko u nas to samo. Pakuje łapki do buzi, wszytski zabawki, kocyk ssie. Dała jej taki gryzaczek chłodzący, ale biedna nie mogła trafić do buzki i sie wsciekła. Dałam jej smoka, a ona wypluła i dalej sie omaga, musiałam jej ten gryzak trzymac, zeby mogła pomlaskac

A wczoraj zjadła troszke ziemniaczków z mojego talerza, Ale miała zdziwioną minę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:51   #910
Natka_
Zakorzenienie

Editka co do tego kompleciku to wydaje mi się bardzo niewygodny dla leżącego dziecka...
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:55   #911
nerola
BAN stały

Co Wy sie tak obijacie z pisaniem?
Oszczędzacie moje oczy?Dziękuję!!!

Ja jeszcze zyję.Już jest lepiej

Paticzku-Iza i cała reszta bandy zdrowa

Mam rany w nosie a swędza i nie idzie podrapać

Marinko-bidulko kochana.
Ale Ty bez makijażu piękna jesteś!!!!

Dziewczynki,które są same z dziećmi-idzie sie przyzwyczaić.
Powaga!
Mój idzie na 6 rano a wraca o 23,wiec ja cały czas z dziećmi i to mój świat.
T.zabiera auto i tak siedzę w chałupie.
Chora-nie chora-i tak siedzę sama z nimi i tak.

We czwarek sie wyrwę z domu...-na wywiadówkę do chłopaków,ot rozrywka

DZIĘKUJĘ ZA ZYCZENIA ZDRÓWKA
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 09:07   #912
Zmalowana
Zakorzenienie

Śniło mi się dzisiaj, że....... Napieralski był moim adwokatem i się w sobie zakochaliśmy na ulicach jakieś zamieszki wybuchły i mnie na rękach do domu niósł

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:09   #913
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Tak Was czytam i widzę, że sporo z Nas jest całymi dniami sama z dzieckiem, bądź dziecmi-ja też się dołączam Mąż jak nie w pracy, to w warsztacie-ma sporo klientów, niby trzeb sie cieszyc, ale coś kosztem czegoś-wiadomo

Patik pewnie pisałaś, ale nie zauważyłam-jak się sprawdza huśtawka?

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Śniło mi się dzisiaj, że....... Napieralski był moim adwokatem i się w sobie zakochaliśmy na ulicach jakieś zamieszki wybuchły i mnie na rękach do domu niósł
mój ulubiony polityk

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-10-11, 09:10   #914
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Editka co do tego kompleciku to wydaje mi się bardzo niewygodny dla leżącego dziecka...
no wlasnie tez tak mysle,newieo tu jej wyszukac bo te sukienki typowo do chrztu wcale mi sie niepodobaja
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:11   #915
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:

a czy przypadkiem nie głosowałas na jego parti i stad te ciekawe sny?
Stary 2011-10-11, 09:12   #916
Zmalowana
Zakorzenienie

bella7 no właśnie nie ! Ale na prezydenckich na niego głosowałam

Dzisiaj idziemy na szczepienie :/

Filipek skończył dzisiaj 3 miesiące I od wczoraj pije soczek jabłkowy

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:28   #917
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dzień dobry .
U Nas noc klasyka z pobudkami o 2.45 i 6.15a potem spanie do 9.10. Godzina zabawy i Dominik właśnie znowu zasypia.
Mam zamiar wstawić go do sypialni, gdzie mąż odsypia po nocce i lecieć migiem na zakupy. Miałam zabrać Dziecia, ale przez to pokasływanie trochę się obawiam. Choć kataru nie ma i w nocy był spokojny.

Dziś mija Nam 3 rocznica ślubu i na tą okazję TŻ zażyczył sobie ... pomidorową No to pędzę po podudzia kuraka, kawałek wołowiny, bo dziś to mu nie wypada odmawiać

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:34   #918
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Mój smyk o 5 rano obudził się wesolutki, gotowy do zabawy, śmiał się i wierzgał kończynami, na szczęście po półgodzinie matka mu wyjaśniła że jeszcze trzeba spać, i jakoś do 7.30 dotrzymał
To i ja opowiem o naszej nocce. Karmieni było o 20.20, potem spanie do 2.00 i jedzonko, potem do 7.30 i jedzonko. A teraz dzieć nadal śpi Bo mnie listonosz obudził

Ale, ale... Żeby nie było tak różowo, to powiem Wam co mój rozkoszny mężulek rano zrobił. Myślałam, że go zabiję (i może jeszcze to zrobię, jak mi w łapy wieczorem wpadnie )
Otóż mamy skierowanie na badanie moczu Tymka. No i dziś w końcu postanowiłam go pobrać. A mąż obiecał, że zawiezie po drodze do klienta. Zresztą najpierw nawet miało być tak, że on pobierze, a ja mu w tym czasie śniadanie zrobię. Ale po - UWAGA - 1,5 minuty sie zniechęcił, mówiąć, że jak to tak? Czekać bezczynnie i w ogóle zaczął fochy stroić, ale wyraźnie mu się po prostu nie chciało
WIęc przy tym rannym karmieniu około 7 postawiłam sobie przy Tymku stołek i przez 25 minut warowałam z otwartym pojemniczkiem, zanim udało mi się wyczekac upragnione siusiu! Nie jest to łatwa sprawa, co pewnie dobrze wiecie No i w końcu dumna z siebie podpisałam pojemnik, dałam mężowi i poszłam dalej spać. Tymek też
Po pół godzinie budzi mnie telefon. Mąż dzwoni. I co mówi? Otóż: NIE ZOSTAWIŁ POJEMNICZKA, BO W PRZYCHODNI BYŁA DUŻA KOLEJKA I MUSIAŁBY Z PÓŁ GODZINY CZEKAC!!!!!! Wyobrażacie sobie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i widzę, że sporo z Nas jest całymi dniami sama z dzieckiem, bądź dziecmi-ja też się dołączam Mąż jak nie w pracy, to w warsztacie-ma sporo klientów, niby trzeb sie cieszyc, ale coś kosztem czegoś-wiadomo
No to i ja się przyłączam, bo mojego też całe dnie nie ma, bo pracuje. Tyle go mamy, co na w wieczornej kąpieli uczestniczy, ale też nie zawsze
Stary 2011-10-11, 09:35   #919
kalinkap13
Rozeznanie

dzien dobry

wcz juz nie mialam czasu zajrzec..bylismy z Filipkiem na zakupach (norma), i pierwszy raz dal koncert mierzylam akurat bluzke w przymierzalni a Filip byl tuz obok i zagladalam caly czas do niego(spal)..w pewnym momencie tak sie rozdarl ze musialam szybko sie przebrac, odlozyc ciuchy i uciekac, hihi, chyba cos mu sie nie podobalo

wieczorem goscie i padlam..a Filipek kochany zasnal o 22 i spal..do 7! zjadl i dospal do 9.30. ale wcale go nie chwaleoby to nie bylo jendorazowe

a ja w tym czasie przygotowywalam chlebek i zaraz bede piec

Pieleszka ciesz się,ze tyle spi mój Filipek tez często robi sobie drzemki, chociażby po 15-20 min. to kwestia indywidualna każdego dziecka.
Vaniliova Filipek tez miał lekki katar jak był szczepiony,ale mi pediatra powiedziala ze jeśli osluchowo jest ok,i tylko sam katar to niby można szczepic
Brumek przyszly wczoraj zdjęcia.niektore maja takie ‘dziwne’ kolory,ale nie wiem czy to nie wina aparatu, bo reszta (robione aparatem kolegi) ok
aaa,i ja tez mam jakas blokade żeby podawac Filipokowi cokolwiek butelka..poki co był karmiony tak tylko dwa razy-jak byliśmy na weselu
Wodaqua fajnie tak dostac ciuszki od przyjaciol,co nie? Najlepsze jest to,ze Ci którzy są wlasnie glosno,się oferuja,to potem nic nie daja, a ciuszki daja bezinteresownie Ci,którzy byli cicho..
Youyou ja tez mam kombinezon z coccodrillo, rozmiarowka dosc duza..
Natka brawo za dzielnego synka na szczepieniu!i za piekna wage
Marinka sciskam Cie mocno dzielna kobito podziwiam Cie,ze i tak to wszystko ogarniasz..
a jak kropelki z Niemiec?sluza?
Zanetaa88 jak poznajesz ten sluz w kupie?bo ja nie umiem tego rozpoznac..czy ciagnaca kupka to sluz??
I z tego co pamiętam,to przy skazie wlasnie mogą być sluzowate kupki
Iustyna1bo zdjecie wstawialam dawno i sama już nie pamiętam czy moje czy tylko Filipka.a ze nie udzielalam się za czesto to moglas przeoczyc
Ja tez tak robilam z Filipkiem i wystawianiem go na taras ale cwaniak kumal jak odeszlam i wozek stal nieruchomy i plakal jak szliśmy na spacer to ok.
Kajool ojj,powiedziałabym chyba cos mojemu tz’towi gdyby tak zrobil Maly na początku tez spal z nami,i z czasem tez tż nie chciał żebyśmy go ‘odstawiali’ do łóżeczka bo jeszcze za maly..ale postawilam na swoim i Filip spi w swoim łóżeczku. I nie zalujemy.teraz wysypiamy się bez strachu,ze ktores z nas mu cos zrobi.no i możemy swobodnie się do siebie przytulic
Cytat:
Jeszcze się tylko pochwalę, że mój synek dziś skończył 7 tygodni

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Lilka znowu obudziła się dziś o 1. fakt że od razu zasnęła ale dawno sę tak nie budziła
I przyszło mi do głowy że od dwóch dni palimy w piecu i w nocy jest cieplej, więc może to to? Do tej pory w sypialni mieliśmy dość chłodno..
calkiem mozliwe,ze za cieple powietrze przykrec kaloryfery na noc i zobaczysz czy to to

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Wczoraj był troszkę ospały, zasnął o 17 (jak nigdy) i wstał dopiero po 21 na kąpiel. Zawsze szedł spać o 22.
Ale żadnej gorączki, marudzenia czy płaczu nie było
W nocy wsał o 4 potem o 8 i dalej śpi.
no naprawde dzielny! a niech odsypia

Carmela u na sjest to samo.Filip pakuje lapki do buzi i sobie masuje dziaselka, gryzie etc

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Moja Agu przespała wczoraj kąpiel. Obudziliśmy ją o 21 zeby przebrać. I poszła sobie spać o 22 i wstała o 7 Zjadała, pogadałyśmy i sobie znowu teraz śpi.
oo, to tak jak Filip

Cytat:
za skonczone 3 m-ce!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dzień dobry .
Dziś mija Nam 3 rocznica ślubu i na tą okazję TŻ zażyczył sobie ... pomidorową No to pędzę po podudzia kuraka, kawałek wołowiny, bo dziś to mu nie wypada odmawiać
wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy! u nas w ndz byla 1.sza

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:35   #920
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry .
U Nas noc klasyka z pobudkami o 2.45 i 6.15a potem spanie do 9.10. Godzina zabawy i Dominik właśnie znowu zasypia.
Mam zamiar wstawić go do sypialni, gdzie mąż odsypia po nocce i lecieć migiem na zakupy. Miałam zabrać Dziecia, ale przez to pokasływanie trochę się obawiam. Choć kataru nie ma i w nocy był spokojny.

U Nas dzisiaj też trzecia rocznica Wszystkiego dobrego dla Was

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-10-11, 09:37   #921
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
Brumek przyszly wczoraj zdjęcia.niektore maja takie ‘dziwne’ kolory,ale nie wiem czy to nie wina aparatu, bo reszta (robione aparatem kolegi) ok
aaa,i ja tez mam jakas blokade żeby podawac Filipokowi cokolwiek butelka..poki co był karmiony tak tylko dwa razy-jak byliśmy na weselu
Dzięki za info
A powiedz, te dwa razy to podawano mu Twoje mleko odciągnięte? Nie miał oporów żeby pić takie odmrożone?

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Jaciee, Oliweczka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznic
Stary 2011-10-11, 09:52   #922
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Dobre

Cytat:

Cytat:

Za rocznicę!

Cytat:
No to i ja się przyłączam, bo mojego też całe dnie nie ma, bo pracuje. Tyle go mamy, co na w wieczornej kąpieli uczestniczy, ale też nie zawsze
U mnie tak samo, tż pracuje całymi dniami i wraca dopiero na kąpiel małej

Cytat:
Gratki!

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-10-11, 09:56   #923
CookieMonsters
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
bella7 no właśnie nie ! Ale na prezydenckich na niego głosowałam

Dzisiaj idziemy na szczepienie :/

za 3 misiące i kciuki za szczepinie
Cytat:
Dzień dobry .

za rocznic! patrze, że Twój mąż ma tak samo wyrafinowane podniebienie co mój M.

Dzień dobry
u nas też noc w standardzie - spanie od 22 do 8 i teraz od 9 dosypia. Dzisiaj pierwszy raz to tatuś się obudził pierwszy, szturcha mnie i pyta, kiedy Zuzka jadła. Ja mówię, że wczoraj, a on sie zerwał jak oparzony, że już 8, trzba ją budzić! i poleciał robić mleko bo tak to byśmy jszcze spały i spały
Czekamy dzisiaj na huśtawkę
A ja od rana siedziałam i nadrabiałam klub
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 09:58   #924
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za info
A powiedz, te dwa razy to podawano mu Twoje mleko odciągnięte? Nie miał oporów żeby pić takie odmrożone?
Kurcze, tak piszecie o tym mleku rozmrożonym, że sama się zastanawiam, czy małej posmakuje. Mam 4 butle zamrożone i mam zamiar jedną rozmrozić bo w piątek nas czeka 4,5 godzinna podróż do Zamościa więc chcę jedną wykorzystać bo w sumie już to mleko z 1,5 miesiąca leży w zamrażarce

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-10-11, 10:06   #925
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
I dla Was w takim razie

Dzięki dziewczyny za życzenia. Jak pomyślę jaka piękna pogoda była 3 lata temu to mnie dziś krew zalewa

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:31   #926
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za info
tak,moje odciągnięte mleczko i na szczęście nie mial oporów żeby je wypić

Cytat:
U Nas dzisiaj też trzecia rocznica
wszystkiego najpiekniejszego!:r oza:

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:32   #927
ellika
Rozeznanie

piszę tego posta pół dnia
witam z rana
moja kolejny raz okupkała sie po pachy - normalnie tradycja poranna
to cholerstwo nie chce się sprać. Te pampersy jakies kijowe są, chyba ze ja je źle zakładam. Używała któraś tych sleep&play? ponoć mają wyższe plecki...
coś miałam napisać ale nie wiem co...
aha! wychodzicie na spacer jak pada deszcz? bo mi sie cholernie nie chce folia na gondolke + parasol dla mnie = no czysta przyjemność dla nas obu
tylko jaka jest alternatywa? wietrzenie mieszkania wystarczy?

wczoraj zrobiłam Karolci słodkie zdjęcie - muszę sie pochwalić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7281.jpg (101,9 KB, 55 załadowań)
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 10:36   #928
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

ellika z pampkami niepomoge, uzywamy dad i nigdy mi sie wyciek nie zdazył. A może rozmiar za mały?

Jak deszcz pada to nie wychodze, dla mnie taki spacer nie ma sensu, dziecko owinięte w folie ma tam straszną duchotę

Moja właśnie awanturuje sie z karuzelą ma charakterek

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:44   #929
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Jacieee i Oliweczka gratulacje z okazji rocznic!

Ja jak leje, a nie musze wyjsc, to nie wychodze, zadna przyjemnosc w koncu. Ale niestety dzis mnie to nie ominie, bo to ja odbieram dziewczynki z przedszkola. Wiki miala jechac na wycieczke, ciekawe czy pojechali?

Kurcze albo wczoraj przegrzalam Antosia, albo ma jakas wysypke. Na pleckach, pupci, troche na nozkach ma taka drobna kaszke. Gdzieniegdzie widze potowki, ale ta kaszka to mi dziwnie wyglada. Spotkala sie ktoras z Was z czyms takim? Dzis wykapie go w krochmalu, moze zejdzie.

Dobra, dziec sie budzi i zaraz zalaczy gloda.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:57   #930
ellika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ellika z pampkami niepomoge, uzywamy dad i nigdy mi sie wyciek nie zdazył. A może rozmiar za mały?

Jak deszcz pada to nie wychodze, dla mnie taki spacer nie ma sensu, dziecko owinięte w folie ma tam straszną duchotę

Moja właśnie awanturuje sie z karuzelą ma charakterek
używam pampers active baby 3 - mała waży ~6kg. Popróbuje chyba innych pieluch...
ze spacerem poczekam aż przestnie padać
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości