|
|
#4981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsza Miłość part IV
|
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
90agnieszka90 Witamy, witamy
Ależ z tej Aurelii wredne babsko, chyba nie jednego Smiałka tak wyrolowała... Ale sprytna i cwana sztuka, nie ma co... Ciekawe czy ten wątek jakoś się dalej rozwinie, czy zgłoszą to gdzieś, czy ją znajdą... Zdenerwował mnie dzisiejszy odcinek, nosz kurde noga, jak tak to nie chce psuć im życia Majeczka, a jak ten przychodzi, pyta się wprost to ona zaprzecza. A potem będzie znów marudziła Na miejscu Kingi bym się nie zgodziła jej kryć. Chociaż Kingi też juz nie ogarniam - co chwila zmienia zdanie na temat tego czy Majka powinna powiedzieć Pawłowi czy nie. Widać kobieta zmienną jest - mamy tu najlepszy przykład ![]() Artura chce, i Berenike i więcej Bartka
Aga. Odchudzam się: 58kg - 49kg Edytowane przez thealee Czas edycji: 2011-10-10 o 21:52 |
|
|
|
|
#4983 | |
|
Zadomowienie
|
Im zawodzi coś strasznie często
Albo nie wiedzą, że można się zabezpieczać Cytat:
|
|
|
|
#4984 |
|
BAN stały
|
Ale wszyscy naiwni jak dzieci. Jak można takie sumy powierzać obcej osobie, której nazwiska nawet nie znamy. Jak można nie zapytać o adres zamieszkania, cokolwiek... Nie twierdzę, że podałaby prawdziwy, ale można było chociaż próbować się jakoś zabezpieczyć.
Z Adama niezłe ziółko, przespał się z Luizą, jak spotykał się z Kingą Podobało mi się ujęcie mojego rynku A Renata w wyciąganiu wiadomości od Luizy była genialna
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro nawet Marek, ginekolog z długoletnim doświadczeniem wpadł, to co się reszcie dziwić
Tam całe najmłodsze pokolenie z wpadek pochodzi. Tomek, córka Artura (Artur myślał też przez jakiś czas, że jedna z bliźniaczek z którymi zdradzał Edytę też z nim wpadła), Danusia, Julia (nie pamiętam czy czasem pierwsza ciąża Majki, którą poroniła też wpadką nie była) i teraz znowu Kinga.
|
|
|
#4986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To samo Kinga z Adamem.. ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- daktylek1987 To tak jak w życiu prawdziwym w większości przypadków... |
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawie zapowiada się jutrzejszy odcinek z nożownikiem i Sabiną... btw. oglądałam dziś tylko końcówkę jutro muszę obejrzeć powtórkę
|
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Bartek wreszcie był
|
|
|
#4989 |
|
Wtajemniczenie
|
No i zapomniałaś dodać, że Ireneusz mdlał na każde zawołanie
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4990 | |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie...
dlaczego Bartek od wakacji pokazal sie 2 razy po 3 minuty, a Artura i Bereniki nadal nie ma? ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4991 |
|
Wtajemniczenie
|
a Kinga nie miala Tomka czasem z jakims narkomanem?? on chyba potem przedawkowal czy cos?? nie pamietam zadnego gwaltu ani nic...
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był gwałt, był... Ale to w początkowym odcinkach jakoś. Przed 100 odcinkiem. A wydaje mi się, że Kinga to w późniejszych odcinkach miała Tomeczka... Skoro teraz jest 1360 odc, a Tomeczek wciąż taki mały ![]() Coś mi się kojarzy z tym narkomanem, który przedawkował, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć teraz jak to faktycznie szło... Ah ten Ireneusz
|
|
|
#4993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie, robią w serialu wpadki, żeby było niby ciekawiej. Takie małe absurdy. Nieźle Aurelia ich wyrolowała. Śmieszna rola Ibisza, od razu widać, że facio mało ogarnięty i łatwo Go oszukać. Polowała na takich właśnie naiwniaków, zresztą jak każda oszustka matrymonialna. Wiktoria też dała się nabrać, ale to było do przewidzenia, nieźle Ją podpuściła. Ja też nie wyobrażam sobie tak zaufać i dać kasę obcej osobie, ale są naiwni ludzie. A na miejscu Kingi właśnie powiedziałabym prawdę Pawłowi o dziecku, Majka nie umie tego zrobić, to wiadomo. Ojciec powinien wiedzieć. A Majka się czai, bo jak widać Hubert jest dla Niej dobry, ale przecież żadna to miłość z Jej strony. Po prostu Ona boi się, że już nigdy nie będzie z Pawłem... |
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Nie prawda. Kuba nie był ojcem Tomka. Kinga na jakiejś imprezie za dużo wypiła i jakiś gość to wykorzystał- że niby gwałt to był. A Kuba to później się pojawił jak ona była już w ciąży czy już nawet urodziła. Nie pamiętam dokładnie. I traktował Tomka jak syna ale ojcem nie był. Potem faktycznie dał sobie złoty strzał ratując jakiego narkomana- bo on już potem nie brał tylko pomagał innym narkomanom.
A co do kolejnej ciąży Kingi- jak dla mnie porazka. Mam dość dzieci w tym serialu
|
|
#4996 |
|
Konto usunięte
|
W domu Żukowskich to normalnie przedszkole już będzie.
A Kinga w ciąży to jeszcze więcej marudzącej Kingi. Świetnie
|
|
|
|
|
#4997 |
|
Zadomowienie
|
To samo pomyślałam, jak dziś zobaczyłam Tomka i Danusie siedzących przy stole a obok nich Marka-gosposię (i ochroniarza od nieprzyjemnych adoratorów w jednym)
O tak, za dużo tych dzieci. Wszystkie główne wątki będą się kręcić wokół dzieci lub z dzieciakami w tle. Jeszcze brakuje tylko, żeby Emilka i Patryk się postarali, bo też coś wspominali jakiś czas temu... A oprócz wątków "dzieciatych" będą tylko wątki "Hotelu u Śmiałków" (bo na tym to ostatnio polega, coraz to nowi goście i ich perypetie). ![]() Jeśli któraś z Was Dziewczyny, wyhaczy gdzieś termin, kiedy to Paweł wreszcie dowie się o dziecku, to niech niezwłocznie da znać
|
|
|
#4998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też uważam, że za dużo dzieci ostatnio w tym serialu. Dobrze, że jak aktorka grająca tę bibliotekarkę była w ciąży, to nie wpletli tego do serialu (zresztą za tą postacią nie przepadałam). Ale Kindze mogli oszczędzić kolejnego nieślubnego dziecka. Mogli nagrywać aktorkę bez pokazywania brzucha, potem coś wymyślić. Co do dowiedzenia się przez Pawła o dziecku to już sobie wyobrażam szalejącego znów Pawła. Zauważyłyście, że on jak coś się dzieje mu poważniejszego w życiu, a już w ogóle związanego z Maryśką to jakiegoś szału dostaje, rzuca się itp. Już teraz przez chwilę jak myślał, że to jego dziecko to było wrzeszczenie na Maryśkę, Kingę i wszystkich po kolei, uciekanie z domu itp. Już sobie to wyobrażam co się będzie działo... ![]() A tak w ogóle mogłybyście napisać końcówkę wczorajszego odcinka, po tym jak Śmiałek przeczytał pamiętnik tego narzeczonego Aurelii, bo na ipli jest ucięty odcinek.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-10-12 o 04:41 |
|
|
|
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo mi tez na ipli ucielo koncowke.. podbijam prosbe wyzej
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W streszczeniach wyczytałam, że Paweł u Żukowskich weźmie Julkę na ręce i Marek zauważy duże podobieństwo małej do Pawła
|
|
|
|
|
|
#5001 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pawel znowu zacznie pic i rozrabiac ![]() A gdzie w tym odcinku byl Bartek bo jakos mi umknął ten moment.Kinga i kolejne obrzydliwie mówiące dziecko, nie zniosę ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5003 |
|
Wtajemniczenie
|
Poczytałam sobie streszczenia i wynika z nich, że Berenika i Artur wrócą dopiero w odcinku, który będzie emitowany 27 października.
Raczej nudy, dalej nudne Wadlewo, wróci Kamil, okaże się, że Hubert jest niewinny, ale straci czucie w uszkodzonej podczas aresztowania ręce. Aurelia wróci do Wrocławia i będzie tęsknić za Śmiałkiem. Kinga będzie z Adamem. Paweł zwolni Kaśkę, Stefani przez to też odejdzie. Anka będzie brać jakieś podejrzane tabletki, żeby zajść w ciążę. Bartek będzie pojawiał się raczej epizodycznie. Będzie chciał wrócić z Patrykiem do Wrocławia, ale raczej nic z tego nie wyjdzie. Z pokazem Sabiny jakiś przekręt będzie i coś im w tym Krakowie nie pójdzie. A jeszcze Renata wyjdzie za Grzegorza (to wiem ze zdjęć). To tak w skrócie. Nudzi mnie ten Wadlewski wątek. Wadlewo przecież weszło do serialu, bo miało opowiadać o losach Bartka i Patryka, a teraz ich prawie nie ma, tylko ten Śmiałek
|
|
|
#5004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#5006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My tu gadu gadu a czas założyć nowy wątek, bo 5000 postów za nami Pozwolę sobie to zrobić i zaraz wkleję link...ZAPRASZAM DO NOWEJ CZĘŚCI WĄTKU https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post29924687
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-10-12 o 17:21 |
|
|
|
|
|
#5007 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie mi szkoda Sabiny..
|
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Kuba go wychowywal czy cos takiego---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- mi tez ale ciesze sie ze im sie udalo tego nozownika zlapac !
|
|
|
#5009 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy Paweł się dowie że jest ojcem?
|
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
NOWA CZĘŚĆ WĄTKU
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post29924687
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

dlaczego Bartek od wakacji pokazal sie 2 razy po 3 minuty, a Artura i Bereniki nadal nie ma? 

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012
Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013 

ale Kuba go wychowywal czy cos takiego