|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Dziewczyny już tylko parę dni zostało mi do op !!! Dajcie proszę jakieś rady już prosiłam o to na 'czeskim' wątku ale może Wy sprzedacie mi jeszcze jakieś newsy. Co zabrać, czego napewno nie robic przed op, co kupic bo napewno po się przyda itp. Z góry dzięki za wszystkie sugestie
Pozdrawiam
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Naprawde? O kurcze
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() Robic przed op mozna wszystko, a po op wiadomo oszczedzac sie
|
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
Nitka_I widzę,że jesteś przede mną na "tykającej liście".Jak byś miała siłę i chęci po op. ,to proszę napisz jak było,co ze sobą zabrałaś i ogólnie co trzeba wiedzieć przed
. A jak samopoczucie?To już tylko 5 dni. Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia pięknych piersi
25/10/2011. 440cc Mentorki anatomiczne- Dr. Sirek Edytowane przez SweetMegi Czas edycji: 2011-10-12 o 22:58 |
|
|
|
#514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie dlatego tak myślę Choć nie wyobrażam sobie jak będę mykać w wieku 70 lat z takimi skarbami - jak nic będziemy musieli się rozstać na stare lata Cytat:
A Ty masz kolejny powód by zrobić tą operację w listopadzie. Każdy powód dobry- choć szkoda że się rozstajecie po 5 latach, jesli współpraca była udana. Ale jeśli spółka się nie opłaca to szkoda tak dalej funkcjonować. A koleżanka zawsze może do Ciebie na kawkę wpaść Cytat:
![]() Cytat:
tyłek masz duży?- nie wytrzymam z Tobą niedobra dziewczyno. A piersi małe? -a to 65H to chyba chińskie H hihi ale Ty numer jesteś A sportowy staniczek musisz czuć że Ci podtrzymuje piersi. Jest elastyczny więc będziesz to czuła ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Też blondynka- ale takiej raczej grubej kości, fest kobitka i ma fest piersiDokładnie! kurka ja nie rozpoznaje modelek - ale tą poznaję ![]() Cytat:
Widziałaś te zdjecia które Jooasi wrzuciła- no tam przecież nie miała nic, zero dosłownie. Z niczego nie da się rowka zrobić i odsłonić nawet w push- upie. Ja albo Jooasi mogłyśmy takim stanikiem ludzi oszukać - ale nie przy zerowej wyjściówce bez deka gruczołu. Ale zrobine ma fajnie- faktycznie efekt bardzo naturalny ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- O kurcze- właśnie korzenie puściłam mój post nr 3000 ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- To Ty zmień lekarza-jakbyś guza takiego w piersi miała też by nie poznał?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Agatau- super ten staniczek! Bardzo ładnie leży i nic nie spłaszcza. Sportowe czujesz na piersi- muszą trzymać i stabilizować piersi . I dlatego ja je tak bardzo lubię
A powiedz masz rowek w nim- tzn czy jak zajrzysz w dekold piersi są blisko siebie? i napisz jeśli możesz ile kosztuje? i czy już zamówiłaś ten 65 ? tzn czy juz kupiony jest czy dopiero będzie![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
I duży wysiłek na siłowni - teraz już mięśni nie można nadwyrężać. To tyle- powodznei życzę i trzymam kciuki. Strach zostaw w domu na nic się nie przyda
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
MyaDiva
jak zajrze to mam rowek, ale on jakos nie zbliza. Mam taki rowek jak bez stanika, no moze troszke wiekszy. Kosztuje ok 100zł u dr Kasprzyka. I 65 H kupi mi kolezanka, przyda sie, myslisz ze ten rozmiar jest ok to i 65 H bedzie chyba ok. Dzieki ze spojrzalas A Ania Rubik jest straszna, jakby chora ![]() A co do Olgi Borys wydawało mi sie ze ona ma naprawdę naturalne, nie wygladaja na silikonki
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nitka_I 17.10 - 5![]() ![]() SweetMegi 25.10 - 13 ![]() ![]() joasi 03.11 - 21 ![]() ![]() grazia78 14.11-32 ![]() ![]() klaudeczka2 010 28.11-45![]() ![]() Nadinka2 19.12- 74![]() ![]() malinkac 19.12- 74 ![]() sherry.b 26.04.2012r-195![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-273
|
|
|
|
#518 |
|
Przyczajenie
|
Piszecie o zdjęciach przed i po operacji
czy można gdzieś obejrzeć taką galerię? czy myślicie, że to dobry pomysł zaciągnąć męża na konsultacje do Pani doktor Skwiercz?
|
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam z mężem na konsultacjach u dwóch lekarzy bo chciał ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, dla mnie było ciut krępujące, że się gapi jak inny facet choć lekarz mnie ogląda i obmacuje no i on z tych co to zawsze swoje trzy grosze wtrącić muszą. jak masz odwagę polecam udać się w pojedynkę a u babeczki zawsze łatwiej
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- żeby obejrzeć zdjęcia musisz zaprosić dziewczyny do przyjaciół
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
hejka moje słonka
KURCZE dziewczyny..Olga ma super te cycki..nooo na serio fajne ![]() AGA ty narzekaczko JOASI i jak stresik jest już???ja Ci powiem że wieczorami jak zacznę rozmyślać to mi się odechciewa momentami..jedno i to samo...po co się ciąć i ruszać to co zdrowe..matkooo echhhno ale takk????jeju żeby ktoś mnie uśpił i żebym się obudziła po operacji tydzień ![]() OLIVKA gratuluję 5kg to nie mało...a co do uczelni to nie macie dnia wolnego?ja jakoś piątki miałam wolne na dziennychDAGGA ale masz kontakty ![]() hi hi a dziś w dd tvn będzie..jak wyłudzić kasę od skąpego męża..coś dla mnie
|
#521 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ano o tą Panią chodzi. Powiększyła sobie biust i już sensacja ![]() Cytat:
to byłoby coś!!!![]() Nitka_I masz stresa? Przede wszystkim powinnaś sobie smarować piersi żeby Ci się rozstępy nie robiły. Ale to już dawno powinnaś zacząć ![]() Do szpitala powinnaś wziąć jakąś pidżamkę rozpinaną z przodu, albo bluzkę w której będziesz spać....i wodę w butelce z dziubkiem - będzie Ci wygodniej pić
|
||
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staniczek ten o mniejszym obwodzie też będzie dobry - może nawet miseczki będą bardziej zbliżać, bo teoretycznie rozstaw powinien być mniejszy Ja się zastanawiam czy sobie takiego nie kupić dlatego tak podpytuję - ale kurcze chyba powinnam już zacząć w innym kierunku zmierzać ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Stanik troszkę zbliża ale minimalnie, dobrze trzyma jest super.
anek to inny niz Twoj calkiem inny model Ten Twoj jest w sklepie normalnie a mojego nie ma. |
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A foteczek możesz też poszukać w załącznikach w wątku. W tej części za dużo piersi nie znajdziesz- ale w części 6 trochę ich jest ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() O a tu ta pani , hihi i oczywiście nie ma na imie Joanna ![]() http://www.tvnfakty.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=5603 Zobaczcie sobie te focie w żakietach i co się w nich przy pachcach robi. Żeby nie było pani jest piękna, piersi okazałe- nie jestem przeciw i żadna sensacja dle mnie Chodzi mi tylko o kłopoty jakie sprawiają duże piersi w doborze pasowanych bluzeczek i żakietów.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-13 o 10:04 |
||
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
ach bo to dziennikarka sportowa dlatego nie kojarzyłam. ma baloniki fakt ale razem z obfitą figurą piękną całość stanowi
zaraz sobie dokładniej obejrze
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva, Agatau dzięki za rady
Niby to wszystko już wiem ale człowiek jeszcze szuka informacji bądź dziury w całym ... Sweet Megi odezwe się po op jak coś napisz mi na priv nr tel to bedziesz swiezo poinformowana bo pewnie tez juz nie mozesz pozbyć się gonitwy myśli, ja niestety tak mam ?! Korinko przyznam się bez bicia stres jest tylko zawsze inny. Mam huśtawki nieraz się cieszę że niedługo będzie po wszystkim i będę 'nową' kobietą. Innym razem się zastanawiam czy tego chcę. Miałam już też jazdę że jeśli coś mi się stanie to rozdzieliłam zadania i obowiązki wśród najbliższych !!! Szok, nerwy robią pranie mózgu, to jest gorsze niż hormony w trakcie ciąży. Szkoda, że nie da się wyłączyć mózgu Pzd dla wszystkich trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wrocilam z uczelni jak dla mnie to bardzo wczesnie mam chociaz troche dnia dla siebie
![]() Klaudeczko ja wolnych piatkow nie mam nie wiem jak reszta dziewczyn ale czasem sie zdarza ze w tygodniu jest dzien wolny, choc jakos w tym roku to dopiero na grudzien szykuje mi sie jakis dzien wolny ![]() Jooasi co do moich włosów to są moje naturalne, choc wiadomo trzeba troche je poprawic bo nie sa wszedzie idealnie krecone ale to robota na 5 minut. |
|
|
|
#530 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
MyaDiva fajnie, że wrzuciłaś zdjęcie tej spikerki bo cały czas się zastanawiałam która. Ale u niej fajnie wyglądają
, bo nie jest za chuda
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
:52 ----------
To Ty zmień lekarza-jakbyś guza takiego w piersi miała też by nie poznał?[/QUOTE] z piersiami nie chodzę do ginekologa....
|
|
#532 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ej tak a propos smarowanie rozstępów, to moja mama od kilku miesięcy stosuje fajny balsam, sprawdzę przy najbliższej okazji markę i Wam podeślę. Kobiecinka ma już trochę latek na koncie, naturalne piersi co prawda, tylko jakbyście zobaczyły jakie
niejedna 40 może jej pozazdrościć ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam na konsultacji u Dr Skwiercz i było całkiem zabawnie. Myślę, że nawet dobrze, że był. {Pani dr wszystko mu fajnie wyjaśniła dała podotykać implant i wyszedł zadowolony i jeszcze bardziej na tak
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
a ja zaraz uciekam na imprezkę,
pierwszy raz w nowym staniczku, wydekoltowana (wreszcie bez pancernika!!!)troszkę pudru rozświetlającego na cycuchy też oprócz twarzy, hi hi hi i będę dziś obczajać reakcje ![]() miłego wieczorku dziewczęta
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Pisałam do Was we wcześniejszym wątku ale widzę że już jest 7 część! Więc dołączam się do Was
Pytałam czy któraś z Was ma może implanty 600ml lub 7oo, mnie osobiście urzekły okrągłe 700ml !!!! Cuda , w ogóle podoba mi się duży biust !Może któraś z Was ma w podobnym rozmiarze , jak one się prezentują ? Chyba się skuszę na te większe . Jestem umówiona na zabieg na początek listopada . W prawdzie będzie to wymiana bo mam teraz anatomiczne 360ml ale nie jestem zadowolona Mialam zrobione je pod gruczoł i jakoś opadły i eeee jednym słowem tragedia ! Na szczęście trafiłam do super chirurga w Polanicy Zdrój i mam nadzieję że będę zadowolona .Pozdrawiam serdecznie
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
ja mam implanty 615 g
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Gizell zmiesci Ci sie to na klatce i starczy skóry to wielgaśne cycochy?? jakiej jestes budowy??
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Kasia baw się dobrze z takim biuścikiem będziesz królową imprezy ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Oliwka jak to Twój naturalny skret to daj sobie spokój z prostownicą są piękne moje też są lekko falowane i pół życia się męczyłam z ich naciąganiem i prostowaniem aż latem z lenistwa tylko wtarłam odżywkę i wysuszyłam z głową w dół i teraz jestem super zadowolona z moich kłaków a nie mam przy nich praktycznie żadnej roboty![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Klaudeczka pewnie, że stresik mnie dopada i te myśli głupie męczą i spać nie mogę ale zdecydowałam i raz kozie śmierć koniec kropka całe życie tego chciałam to głupio teraz stchórzyć ale lekarza zmieniam, decyzję podjęłam i idę do Węgrzyna przez to zmienia mi się termin na 17. list
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zamowilam sobie kostium kapielowy, myslalam nada sie bo chodze czasem z Siostra na basen-bylo napisane jak byk ROZMIAR UNIWERSALNY ale Dziewczyny to chyba tylko na biust A, nawet nie wiem czy na B byłby dobry. Pokaze Wam potem zdjecia jak porobie to bedziecie mialy ubaw na kilka dni |
|
|
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya świat idzie do przodu i jak dobijemy 70 to na porządku dziennym bedą babcie z implancikami
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Agacia to ja mam tak z czapkami, wszystkie "one size" a na mój łepek nie pasują, bo nie mieści się w standardzie tak jak i Twój biuścik
|
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec Mya nie martw sie na zapas. Ula pytałas o ceny. 10 tys. okrągłe 12 anatomy. Najpierw wplata za implanty reszta w dniu operacji.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Pozdrawiam

. A jak samopoczucie?To już tylko 5 dni. Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia pięknych piersi
może nie powinnam już szaleć? A Wy w jakim wieku (jeśli można spytać) zdecydowałyście się na operację?
:roll eyes:
tyłek masz duży?- nie wytrzymam z Tobą niedobra dziewczyno.
że dupka duża a mina sowy a brzuszek pracy wymaga, Agatko uwierz w siebie, poczuj się pięknie i seksownie ze swoimi nowymi skarbami 

Pzd dla wszystkich trzymajcie kciuki