wymarzony pierścionek część XXI - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 19:05   #4591
goosia207
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gosiu pokaż płaszczyk, brzmi interesująco.

A w klubie świeże informacje z frontu
W załączniku

Zimno się zrobiło i w końcu zaczęłam czytać książki (tzn.dopiero jedną mi się udało zacząć ) w lato nigdy jakoś nie ma czasu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plaszcz1.jpg (38,8 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-10-12, 19:14   #4592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Fajny płaszczyk

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 19:32   #4593
sanetka
Zakorzenienie

Niu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 20:22   #4594
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Marysia to byla jedna z propozycji dla Ma zerszta nawet teraz czasem nam sie zdarza powiedziec do niej "Maryska" hahaha

mam dzis wolne i zaliczylam lekarza tak mnie boli kregoslup ze nie moge siedziec, lezec, chodzic....dostalam nowe tabletki i jak one nie pomoga to czeka mnie lazenie po ortopedach i innych takich
Ja pewnie będę mówić Mania

Współczuję bólu kręgosłupa Weź się porządnie za leczenie bo niestety z czasem robi się gorzej i gorzej

Cytat:
A dlaczego cię boli?? Tak po prostu czy jakieś przewianie, przeciążenie??

Haniu będzie Marysia czy Maria??
Nie słyszałam o tym żeby to były dwa odmienne imiona. Marysia to zdrobnienie z tego co wiem.
Jest jeszcze Marianna na którą też mówi się Marysia

Cytat:
Ale np. Magda i Magdalena to sa odrębne imiona
No coś TY....w życiu o czymś takim nie słyszałam.
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
W załączniku

Zimno się zrobiło i w końcu zaczęłam czytać książki (tzn.dopiero jedną mi się udało zacząć ) w lato nigdy jakoś nie ma czasu.
ooo, płaszczyk dla mnie. Znaczy na taki wygląda- a w praktyce pewnie coś nie tak
Z all?? daj link.

Ja jestem w stanie desperacji Zlazłam całe CH - już nawet w grę wchodzą płaszcze za 5-6 stów. Nic nie pasuje Jak rękawy ok to w brzuchu za małe, jak w brzuchu OK to w ramionach worek. Jak wszędzie OK to w biodrach za małe No nic tylko płakać.
Z poncza zrezygnowałam bo i tak za miesiąc będzie mi w tym za zimno
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 20:29   #4595
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja pewnie będę mówić Mania

Mania tez mowimy

Współczuję bólu kręgosłupa Weź się porządnie za leczenie bo niestety z czasem robi się gorzej i gorzej

moja znajoma lekarka kulturalnie mowiac lekko popukala sie w glowe jak uslyszala gdzie poszlam do pracy powiedziala ze wiecej szkody sobie wyrzadze niz zarobie

Nie słyszałam o tym żeby to były dwa odmienne imiona. Marysia to zdrobnienie z tego co wiem.

Marianna miala na imie moja prababcia ktora zmarla w wieku 101 lat i tez to imie przeszlo mi przez glowe i owszem wszyscy mowili do niej Marysia

ooo, płaszczyk dla mnie. Znaczy na taki wygląda- a w praktyce pewnie coś nie tak
Z all?? daj link.

Ja jestem w stanie desperacji Zlazłam całe CH - już nawet w grę wchodzą płaszcze za 5-6 stów. Nic nie pasuje Jak rękawy ok to w brzuchu za małe, jak w brzuchu OK to w ramionach worek. Jak wszędzie OK to w biodrach za małe No nic tylko płakać.
Z poncza zrezygnowałam bo i tak za miesiąc będzie mi w tym za zimno

Ja kupilam kutrke-plaszcz w SH zaplacilam 22 zl i byl super a jak robilo sie cieplo to kupilam sobie wlasnie ponczo (nawiasem mowiac pozyczylam je ostatnio mojej ciezarnej kolezance ktora ma termin grudzien-styczen )
i teraz tez czaje sie na SH bo nawet na glupim targu plaszcze kosztuja 200 zl

zapomnialam napisac w pracy spoko tylko ten kregoslup mnie boli wiec jest ciezko bo sie czasem wyprostowac nie moge :/

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2011-10-12 o 20:35
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 20:37   #4596
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupilam kutrke-plaszcz w SH zaplacilam 22 zl i byl super a jak robilo sie cieplo to kupilam sobie wlasnie ponczo (nawiasem mowiac pozyczylam je ostatnio mojej ciezarnej kolezance ktora ma termin grudzien-styczen )
i teraz tez czaje sie na SH bo nawet na glupim targu plaszcze kosztuja 200 zl

zapomnialam napisac w pracy spoko tylko ten kregoslup mnie boli wiec jest ciezko bo sie czasem wyprostowac nie moge :/
W piątek idę do SH. Postanowione!! W dwóch są dostawy wtedy, więc idę walczyć

No z tą pracą to racja Oszczędzaj się.
Moja mama ma mocne zwyrodnienie kręgosłupa- od tego ma większość bóli. Serce boli - bo kręgosłup, ciśnienie bo kręgosłup, ból brzucha bo kręgosłup. No masakra po prostu. To jest rdzeń organizmu- trzeba bardzo dbać.
Stary 2011-10-12, 21:39   #4597
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Z all?? daj link.
O Marii i Marysi nie słyszałam, ale faktycznie Magdalena i Magda mogą być odrębnymi imionami, innymi słowy nie każda Magda jest Magdaleną.

Gosiu świetny płaszcz, bardzo mi się podoba. Gdzie kupiłaś?
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:14   #4598
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek idę do SH. Postanowione!! W dwóch są dostawy wtedy, więc idę walczyć

trzymam kciuki za SHowe lowy

No z tą pracą to racja Oszczędzaj się.
Moja mama ma mocne zwyrodnienie kręgosłupa- od tego ma większość bóli. Serce boli - bo kręgosłup, ciśnienie bo kręgosłup, ból brzucha bo kręgosłup. No masakra po prostu. To jest rdzeń organizmu- trzeba bardzo dbać.
no lipa lipa i teraz mam dylemat i nie wiem co robic bo z jednej strony szkoda pracy a z drugiej zdrowia tylko ze prace mozna znalesc inna a zdrowia sobie juz nie kupie

Stary 2011-10-12, 22:52   #4599
ButterBear
Zakorzenienie

Gosiu, świetny płaszczyk, bardzo mi się podoba

Haniu, chyba faktycznie czas się przemóc i pójść do SH. Tam można znaleźć na prawdę wszystko (nawet takie rzeczy, których wolałoby się nie znaleźć )

Kotku, praca na pewno jest ważna, ale zdrowie jest zdecydowanie ważniejsze! Dbaj o siebie Kochana, bo tak jak pisze Hania, od kręgosłupa ma się potem wiele, wiele innych dolegliwości. Moja mama ma chory kręgosłup i na prawdę widzę, jak momentami cierpi. Dbaj o siebie, żeby problemy się nie pogłębiały!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 07:23   #4600
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

Niuniu, wszystkiego dobrego, niech się córka dobrze rozwija, a przede wszystkim rozwiązania przejściowych mam nadzieję kłopotów z kasą i jak najlepszej relacji z tż
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć.

Niuniu, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności, dobrych relacji z mężem, pociechy z córeczki no i spełnienia wszystkich marzeń
Cytat:
heloo

Niuniu wszystkiego najlepszego

Mówcie do mnie serdelek
Haniu zabiłaś mnie tym serdelkiem

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

niuniuniau, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - zdrowia, szczęścia, spełnienia w roli mamy, kochanki, gospodyni domowej i bizneswomen!
w końcu udało mi się zdążyć z życzeniami
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć

Niuniu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęśliwego pożycia
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć! (specjalne pozdrowienia dla Sedelka )

Niuniu, spełnienia marzeń, spokoju ducha, zdrowia i radości
Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Niuniu najserdeczniejsze życzenia!!! Szczęścia, miłości, spełnienia marzeń
Cytat:
Cześć

Niu wszystkiego najlepszego
Cytat:
Cześć,

Niuniu sto lat!

Kupiłam sobie płaszczyk, który od talii w dół ma kształt bombki.
Haniu
ja to dopiero w nim wyglądam jak serdelek
Gosiu płaszczyk bardzo fajny.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Niu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Dziewczyny dziękuję za życzenia i za pamięć. Kochane jesteście

A i co do zakupów ciążowych w SH to jest bardzo dobry pomysł, po co bulić kasę za rzeczy w których pochodzisz jeden sezon. Ja u nas widziałam również spodnie ciążówki o bluzkach nie wspominając bo tego to jest zatrzęsienie. Także Haniu, udanych łowów

Kocie dbaj o siebie i swoje zdrowie. Praca jak nie ta to będzie inna a jak zniszczysz sobie kręgosłup to tego już nie zmienisz.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 08:41   #4601
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Wyobraźcie sobie, że nie otworzyli naszej knajpy w CH. Facet od mebli nie wykonał jednej części wystroju i było coś nie tak z sufitami w przygotowalni. Co za wstyd

Haniu, ja też miałam problem z wierzchnim okryciem - bardzo ważny jest krój. Kupiłam w końcu puchowca, który służył mi do końca ciąży, w rozmiarze 38 , z tym że mogłam regulować pas za pomocą gumek wewnątrz. I nie był to zakup w sklepie dla bab w ciąży. Chyba jeszcze będę w nim chodzić w tym roku

Xzora, mogłam tak powiedzieć, z tym że jesteśmy w biurze właśnie we trójkę + szef, i codziennie rano dzwoni, żeby zapytać co i jak, i ewentualnie przydzielić jakieś zadanie. Gada wtedy ze wszystkimi Czasami załatwiają sobie coś przed pracą (ja również, np. te badania ostatnie) i uprzedzają szefa, że będą później. Tym razem tak nie było.

Miśku, a propos leków i ich skutków ubocznych - moim zdaniem antykoncepcja hormonalna strasznie działa na psychikę, ja jestem tego przykładem (a stosowałam różne tabletki). Do takiego stopnia, że odechciewa się żyć w ogóle.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 09:23   #4602
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Asiuk, a byłaś na tym otwarciu wczoraj?

Hania

Stary 2011-10-13, 09:48   #4603
hania811
Zakorzenienie

hej

Cytat:

Haniu, ja też miałam problem z wierzchnim okryciem - bardzo ważny jest krój. Kupiłam w końcu puchowca, który służył mi do końca ciąży, w rozmiarze 38 , z tym że mogłam regulować pas za pomocą gumek wewnątrz. I nie był to zakup w sklepie dla bab w ciąży. Chyba jeszcze będę w nim chodzić w tym roku

.
eee tam będziesz w niej chodzić- sprzedaj mi lepiej

Znalazłam fajną kurtkę na allu- ale aukcja jest u już widzę że walka będzie i a tym samym cena szalona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1871180867.jpg (25,9 KB, 34 załadowań)
Stary 2011-10-13, 10:05   #4604
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Znalazłam fajną kurtkę na allu- ale aukcja jest u już widzę że walka będzie i a tym samym cena szalona.
Haniu, faktycznie fajna kurtka
Spróbuj zawalczyć

Hania

Stary 2011-10-13, 10:26   #4605
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć...

Asiuk, a byłaś na tym otwarciu wczoraj?
Nie, to było dla Vipów Z wejściówkami. Mój szef miał iść, ale w końcu nie wiem, czy poszedł. Jeszcze go nie ma.

Cytat:

Pomyślę

Kurtka fajna, gdzieś ją widziałam.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-13, 10:35   #4606
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Pomyślę

Kurtka fajna, gdzieś ją widziałam.
Pomyśl i jakby co daj znać

Na pewno widziałaś bo to kurtki polskiej firmy które są wszędzie. Jak wczoraj wklepałam w google hasło "kurtki ciążowe" to we wszystkich sklepach ona była.

W sumie niedroga, bo normalnie jakoś 260 zł kosztuje, a ma taki krój że może posłużyć i po ciąży
Stary 2011-10-13, 11:51   #4607
ButterBear
Zakorzenienie

A co tu tak cicho?

Chyba mnie jakieś przeziębienie łapie... dziwnie się czuję. Dziś chyba będę zalegać pod pierzyną z gorącą herbatą i się wygrzewać...Wolalałbym się nie rozchorować na weekend...

Hania

Stary 2011-10-13, 11:56   #4608
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
W załączniku
fajny płaszcz, lubię takie kołnierze

Cytat:
no lipa lipa i teraz mam dylemat i nie wiem co robic bo z jednej strony szkoda pracy a z drugiej zdrowia tylko ze prace mozna znalesc inna a zdrowia sobie juz nie kupie
zdrowie najważniejsze, ale w pracy może da się jakoś dostosować warunki do swojego chorego kręgosłupa?
ja w poprzedniej pracy (za biurkiem) miałam beznadziejne krzesło - za duże siedzisko nie pozwalało na oparcie się ani na trzymanie nóg na podłodze, wierciłam się strasznie i najczęściej siedziałam z założoną nogą pod tyłkiem
w nowej pracy mam krzesło z profilowanym podparciem i to podparcie naprawdę dużo daje kręgosłupowi, do tego krzesło jest dostosowane do moich gabarytów (to akurat wyszło przez przypadek, bo przy zamawianiu w ogóle nie patrzyłam na wymiary). Dla mnie plus, ale TŻ się ledwo mieści, no i w przyszłości jak będę zatrudniać pracownika, to nie może być zbyt szeroki http://www.centrumkrzesel.pl/opis.ph...ype=9-41-48-49

Cytat:
Xzora, mogłam tak powiedzieć, z tym że jesteśmy w biurze właśnie we trójkę + szef, i codziennie rano dzwoni, żeby zapytać co i jak, i ewentualnie przydzielić jakieś zadanie. Gada wtedy ze wszystkimi
czyli nie mogłaś

Cytat:
a ma taki krój że może posłużyć i po ciąży
no nie wiem, taki krój dobrze wygląda chyba tylko na bardzo szczupłych kobietach z długimi kończynami

A propos szczupłych kobiet, wczoraj oglądałam Top Model - nie mogę patrzeć na Anję Rubik. Dla mnie wygląda jak anorektyczka i się jej boję, ma takie zapadnięte policzki, a ręce to same kości. Uczestniczki programu przy niej wyglądały pulchno.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 12:15   #4609
asiuk
Zakorzenienie

Mój szef był wczoraj na otwarciu i teraz się zachwyca panną P.H. Że wyglądała perfekcyjnie, zrobiona świetnie - jak prawdziwa gwiazda

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

A Anja Rubik mi się nie podoba Wiadomo, typowa modelka - wysoka, chuda. Jako kobieta - wcale.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-13, 12:23   #4610
ButterBear
Zakorzenienie

Mi się Anja Rubik też nie podoba. Ma twarz jak krokodyl... zgyz okropny, chuda jak patyk, aż niezdrowo. Nie uważam, żeby było się czym zachwycać...

Co do P.H., to to nie jest sztuka być perfekcyjnie zrobionym, jak się ma tyle kasy...

Hania

Stary 2011-10-13, 12:37   #4611
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się Anja Rubik też nie podoba. Ma twarz jak krokodyl... zgyz okropny, chuda jak patyk, aż niezdrowo. Nie uważam, żeby było się czym zachwycać...

Co do P.H., to to nie jest sztuka być perfekcyjnie zrobionym, jak się ma tyle kasy...
Ja podobnie jak Xzora nie mogę na nią patrzeć, bo robi mi się słabo...
Ma takie wielkie głodne oczy a poza nimi są kości... brr...
Stary 2011-10-13, 12:54   #4612
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A co tu tak cicho?

Chyba mnie jakieś przeziębienie łapie... dziwnie się czuję. Dziś chyba będę zalegać pod pierzyną z gorącą herbatą i się wygrzewać...Wolalałbym się nie rozchorować na weekend...
Koniecznie naszprycuj się wit C Teraz wszyscy chorzy- aż dziw bierze że my zdrowi jak rydze
Cytat:
fajny płaszcz, lubię takie kołnierze

no nie wiem, taki krój dobrze wygląda chyba tylko na bardzo szczupłych kobietach z długimi kończynami

A propos szczupłych kobiet, wczoraj oglądałam Top Model - nie mogę patrzeć na Anję Rubik. Dla mnie wygląda jak anorektyczka i się jej boję, ma takie zapadnięte policzki, a ręce to same kości. Uczestniczki programu przy niej wyglądały pulchno.
Też lubię takie kołnierze. Nawet mam taki płaszczyk - tylko teraz obejmuje mnie do połowy

Ja dobrze wyglądam w takim kroju Znaczy jak szczupła bylam dobrze wyglądałam. A długich kończyn nie mam.

Miałam taką samą reakcję na Anję Rubik. Paskudny szkieletor. No ale- na zdjęciach modowych wychodzi pięknie
---------------
Jestem tymczasowo uratowana - bratowa da mi wiosennego grzybka w rozmiarze 40 Za ciepły nie jest ale rozmiar dobry i polar się pod spód zmieści więc mam w czym chodzić- póki co.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2011-10-13 o 12:55
Stary 2011-10-13, 13:04   #4613
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie naszprycuj się wit C Teraz wszyscy chorzy- aż dziw bierze że my zdrowi jak rydze

Też lubię takie kołnierze. Nawet mam taki płaszczyk - tylko teraz obejmuje mnie do połowy

Ja dobrze wyglądam w takim kroju Znaczy jak szczupła bylam dobrze wyglądałam. A długich kończyn nie mam.

Miałam taką samą reakcję na Anję Rubik. Paskudny szkieletor. No ale- na zdjęciach modowych wychodzi pięknie
---------------
Jestem tymczasowo uratowana - bratowa da mi wiosennego grzybka w rozmiarze 40 Za ciepły nie jest ale rozmiar dobry i polar się pod spód zmieści więc mam w czym chodzić- póki co.
No i cudnie Haniu!! Zawsze się znajdzie jakieś rozwiązanie!

Carmelova miała rację, od kiedy wstawiłam bloga na ten portal durszlak, od razu więcej ludzi go odwiedza
Ale fajnie

Hania

Stary 2011-10-13, 13:25   #4614
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No i cudnie Haniu!! Zawsze się znajdzie jakieś rozwiązanie!

Carmelova miała rację, od kiedy wstawiłam bloga na ten portal durszlak, od razu więcej ludzi go odwiedza
Ale fajnie
Na szczęście człowiek nie jest sam na tym świecie
Odetchnęłam z ulgą

Fajowo że ludzi wchodzą. Pewnie masz większą motywację do wstawiania nowych przepisów
Stary 2011-10-13, 13:34   #4615
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Butter zdrówka życzę.

Haniu bardzo fajna kurteczka.

Kotku uważaj na siebie.

Stary 2011-10-13, 13:45   #4616
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
fkoś dostosować warunki do swojego chorego kręgosłupa?
ja w poprzedniej pracy (za biurkiem) miałam beznadziejne krzesło - za duże siedzisko nie pozwalało na oparcie się ani na trzymanie nóg na podłodze, wierciłam się strasznie i najczęściej siedziałam z założoną nogą pod tyłkiem
w nowej pracy mam krzesło z profilowanym podparciem i to podparcie naprawdę dużo daje kręgosłupowi, do tego krzesło jest dostosowane do moich gabarytów (to akurat wyszło przez przypadek, bo przy zamawianiu w ogóle nie patrzyłam na wymiary). Dla mnie plus, ale TŻ się ledwo mieści, no i w przyszłości jak będę zatrudniać pracownika, to nie może być zbyt szeroki http://www.centrumkrzesel.pl/opis.ph...ype=9-41-48-49

no wlasnie nie da sie nic zmienic/zamienic bo w Lidlu nie ma podzialu na stanowiska typu kasa (to by mi tzn mojemu kregoslupowi) najbardziej pasowalo jest ogolnie pracownik sklepu

Haniu bardzo mi sie podoba ta kurtka

dzis mam wolne (again haha) ale na 15:10 ide z Maja na szczepienie chyba musze wziac jakis nerwosol czy cos w ten desen hahaha

Stary 2011-10-13, 13:58   #4617
emi_lka
Zakorzenienie

Zbliża mi się okres, więc czas na marudzenie
Już jedną awanturę z mężem zaliczyłam w tym tygodniu...
Dziś jadę po materiały do mojego nowego zadania i zaczynam się zastanawiać, czy się nadaję, czy sobie poradzę i przede wszystkim jak się skutecznie i dobrze zorganizować.
Dwa pełne dni w tygodniu pracuję w domu, chyba, że wypadnie jakieś spotkanie. Mam niby dużo czasu, a ciągle nie mogę z niczym zdążyć. Dochodzi mi kolejny "obowiązek" w tym czasie, jak tu się zaktywizować bardziej? Za tydzień mam rozmowę z przełożonym, do której muszę się bardzo solidnie przygotować, przede wszystkim stworzyć materiały. Pracuję nad nimi od dłuższego czasu i nie idzie mi. Oceniam się aktualnie dość marnie. Przytyłam 2 kg.
Stary 2011-10-13, 14:05   #4618
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć,

witam się jako mama tygodniowego Brzdąca
Stary 2011-10-13, 14:09   #4619
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście człowiek nie jest sam na tym świecie
Odetchnęłam z ulgą

Fajowo że ludzi wchodzą. Pewnie masz większą motywację do wstawiania nowych przepisów
No mam...mam też ciągle jakieś pomysły, tylko czasu mniej.
Myślicie, ze dostanę jeszcze maliny, albo borówki?

Cytat:
Cześć

Butter zdrówka życzę.

Haniu bardzo fajna kurteczka.

Kotku uważaj na siebie.
Dzięki Madziu

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

Twin, gratulacje serdeczne!! Wszystko w porządku? Opowiadaj, jak masz chwilkę

Hania

Stary 2011-10-13, 14:10   #4620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

ooo już super, opowiadaj.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości