wymarzony pierścionek część XXI - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-13, 14:10   #4621
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

witam się jako mama tygodniowego Brzdąca
Gratulacje
Jak się czujecie?
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:16   #4622
hania811
Zakorzenienie

Emi czyli za tydzień będzie wszystko OK Skoro Cię wybrali to znaczy że dajesz radę, 2 kg przydadzą się do grzania w zimie- będzie cudnie!!

Cytat:
Cześć,

GRATULACJE.

WszysTko OK?. Szybko poszło? Naturalnie czy cesarka. Napisz w klubie czy na PW jak nie chcesz marudzić na wątku

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No mam...mam też ciągle jakieś pomysły, tylko czasu mniej.
Myślicie, ze dostanę jeszcze maliny, albo borówki?
U mnie na mini warzywnych bazarkach jest to i to codziennie- nawet i truskawki na wage ostatnio były.
Maliny+ jogurt nat to mój nr jeden codziennego żywienia Może dlatego nic mnie nie łapie
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:26   #4623
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin, gratulacje serdeczne!! Wszystko w porządku? Opowiadaj, jak masz chwilkę
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ooo już super, opowiadaj.
Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Gratulacje
Jak się czujecie?
Dzięki Dziewczyny piszę jedną ręka, bo mały śpi mi na ręce. Było nerwowo, bo tydzień temu poszłam do szpitala na kontrolne KTG, na którym spadło tętno Małemu. Zostawili mnie w szpitalu. Spędziłam wieczór na sali przedporodowe na teście oksytocynowym. Wieczorem przenieśli mnie na patologię i monitorowali tętno Synka. W czwartek znowu zeszłam na porodówkę na test. Po godzinie znowu spadło tętno Małemu i lekarz przebił mi pęcherz. Odeszły mi wody i wiadomo było, że muszę już urodzić. Cały dzień dostawałam kroplówkę na wywołanie skurczy. Wszystko trwało od 8:30. Dopiero o 16-17 miałam rozwarcie na 4cm i dostałam znieczulenie (polecam!). II faza zaczęła mi się dopiero o 22:45 a o 23:15 miałam Synka na brzuchu Poród bolesny, bóle parte masakra... jednak dobra położna + super lekarka i ukochany Mąż sprawili, że nie mam traumy a poród mimo bólu wspominam dobrze Szymcio ważył 2780g, 53cm i 10p Apg Spędziliśmy trochę czasu w szpitalu, bo Mały miał żółtaczkę i fototerapię. Wczoraj dopiero wyszliśmy. Z opieki szpitalnej jestem bardzo zadowolona a w Synku zakochana Narodziny dziecka to magiczna chwila a duma mojego Męża i komplementy jak super parłam bezcenne.

To tak w skrócie
Stary 2011-10-13, 14:29   #4624
hania811
Zakorzenienie

Twin to łatwo nie było. Musiałaś mieć na prawdę dobrą położną i ogromne wsparcie męża że trauma nie pozostała Super

Oh..jak ja bym chciała mieć to za sobą
Stary 2011-10-13, 14:30   #4625
asiuk
Zakorzenienie

Twin, gratulacje Super, że dobrze i sprawnie poszło. Tak to sobie wyobrażałaś? Pytam z ciekawości

Jednak knajpa się otworzy dziś o 15 Przeszli jakoś sanepid i jest git.

I nie wiedziałam, że mamy w CH La Manię

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:38   #4626
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Twin to łatwo nie było. Musiałaś mieć na prawdę dobrą położną i ogromne wsparcie męża że trauma nie pozostała Super

Oh..jak ja bym chciała mieć to za sobą
Łatwo nie było ale było warto pocierpieć W sumie miałam 2 położne, bo jedna do 19 a potem od 19 druga Wystarczyło słuchać jej poleceń i wszystko super szło. Dużo czasu spędziłam na piłce i w ogóle w pozycji pionowej aby łatwiej poszło za co jestem wdzięczna położnej, bo skurcze odczuwane na leżąco bolą o wiele bardziej. Jak położna wychodziła to Mąż odgrywał jej rolę świetnie się sprawdził. Pomagał jak tylko mógł. Bez Męża nie wyobrażam sobie porodu!

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Twin, gratulacje Super, że dobrze i sprawnie poszło. Tak to sobie wyobrażałaś? Pytam z ciekawości
Powiem Wam jeszcze, że czuję się rewelacyjnie. Po 5 godzinach już byłam na nogach, sama zajmowałam się Synkiem. Przez 2 dni trochę ciągnęły mnie tylko 3 szwy. Teraz już ich nie mam więc jest w ogóle super. Cierpię tylko na brak snu

Dużo pokryło się z moimi wyobrażeniami
Stary 2011-10-13, 14:44   #4627
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Twin super sie czyta Widać, ze poród ciężki, ale super go zniosłaś. Jeszcze raz gratualcje.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:44   #4628
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Emi czyli za tydzień będzie wszystko OK Skoro Cię wybrali to znaczy że dajesz radę, 2 kg przydadzą się do grzania w zimie- będzie cudnie!!
Optymistka... też zwykle nią bywam...
ale czuję się źle i nie mogę zmienić sprzężonego z tym myślenia...

2kg to niby nic... ale u mnie idzie w brzuch i po prostu nie mogę na siebie patrzeć w spodniach... mogę tylko nosić sukienki

Cytat:
Dzięki Dziewczyny piszę jedną ręka, bo mały śpi mi na ręce. Poród bolesny, bóle parte masakra... jednak dobra położna + super lekarka i ukochany Mąż sprawili, że nie mam traumy a poród mimo bólu wspominam dobrze Szymcio ważył 2780g, 53cm i 10p Apg Spędziliśmy trochę czasu w szpitalu, bo Mały miał żółtaczkę i fototerapię. Wczoraj dopiero wyszliśmy. Z opieki szpitalnej jestem bardzo zadowolona a w Synku zakochana Narodziny dziecka to magiczna chwila a duma mojego Męża i komplementy jak super parłam bezcenne.

To tak w skrócie
Super, że jesteście już w domku, zdrowi i zadowoleni
Fajnie, że mąż był i jest wspierający.
Ad. podkreślonego - cudne podsumowanie
Stary 2011-10-13, 14:55   #4629
ButterBear
Zakorzenienie

Twin, to super, że wszystko tak dobrze poszło. No i fantastycznie, że mąż się tak dobrze spisał!
Maluszek grzeczny?

Dużo dobrego dla Was

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:57   #4630
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

Ogromne gratulacje
To dobrze że poród mimo wszystko dobrze wspominasz.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:59   #4631
czarna.noc
Wtajemniczenie

Niu, spoznione, ale wszystkiego najlepszego
Cytat:
U mnie na mini warzywnych bazarkach jest to i to codziennie- nawet i truskawki na wage ostatnio były.
Maliny+ jogurt nat to mój nr jeden codziennego żywienia Może dlatego nic mnie nie łapie
U mnie tez sa maliny.
Cytat:
Dzięki Dziewczyny piszę jedną ręka, bo mały śpi mi na ręce. Było nerwowo, bo tydzień temu poszłam do szpitala na kontrolne KTG, na którym spadło tętno Małemu. Zostawili mnie w szpitalu. Spędziłam wieczór na sali przedporodowe na teście oksytocynowym. Wieczorem przenieśli mnie na patologię i monitorowali tętno Synka. W czwartek znowu zeszłam na porodówkę na test. Po godzinie znowu spadło tętno Małemu i lekarz przebił mi pęcherz. Odeszły mi wody i wiadomo było, że muszę już urodzić. Cały dzień dostawałam kroplówkę na wywołanie skurczy. Wszystko trwało od 8:30. Dopiero o 16-17 miałam rozwarcie na 4cm i dostałam znieczulenie (polecam!). II faza zaczęła mi się dopiero o 22:45 a o 23:15 miałam Synka na brzuchu Poród bolesny, bóle parte masakra... jednak dobra położna + super lekarka i ukochany Mąż sprawili, że nie mam traumy a poród mimo bólu wspominam dobrze Szymcio ważył 2780g, 53cm i 10p Apg Spędziliśmy trochę czasu w szpitalu, bo Mały miał żółtaczkę i fototerapię. Wczoraj dopiero wyszliśmy. Z opieki szpitalnej jestem bardzo zadowolona a w Synku zakochana Narodziny dziecka to magiczna chwila a duma mojego Męża i komplementy jak super parłam bezcenne.

To tak w skrócie
Twin, gratulacje serdeczne.
U mnie wokol wysyp ciąż w sumie fajnie, a co.
Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
A propos szczupłych kobiet, wczoraj oglądałam Top Model - nie mogę patrzeć na Anję Rubik. Dla mnie wygląda jak anorektyczka i się jej boję, ma takie zapadnięte policzki, a ręce to same kości. Uczestniczki programu przy niej wyglądały pulchno.
Ania Rubik w zdjeciach z bliska wyglada jakby miala podbite oczy, ma skrasznie sucha skore i zmiarchy jak 40-latka. Niech mi nikt nie mowi, ze ona sie nie glodzi... Wyglada naprawde jak smierc.

Ale tak, na retuszowanych zdjeciach wychodzi super, a o to wlasnie chodzi reklamodawcom...

Mi sie dzis nic nie chce, ucieklam zpracy bo akurat nic nie bylo juz do zrobienia na dzis. Niestety na jutro ejst podwojna dawka.

Znow mnie boli gardlo, a ledwo wyszlam z masakrycznego kaszlu. Jak znow bede chora, to sie pochlastam.
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 15:00   #4632
jodie
Zakorzenienie

Twin gratulacje!
Stary 2011-10-13, 15:18   #4633
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin, to super, że wszystko tak dobrze poszło. No i fantastycznie, że mąż się tak dobrze spisał!
Maluszek grzeczny?

Dużo dobrego dla Was
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Ogromne gratulacje
To dobrze że poród mimo wszystko dobrze wspominasz.
Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Twin, gratulacje serdeczne.
U mnie wokol wysyp ciąż w sumie fajnie, a co.
Dzięki Dziewczyny
Maluszek coś dziś przestał być grzeczny, bo do tej pory to aniołek. Dziś za to poje 10 min, śpi 30 ale tylko na rękach. Mam nadzieję, że to reakcja na zmianę otoczenia.
Stary 2011-10-13, 15:24   #4634
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dobrze wyglądam w takim kroju Znaczy jak szczupła bylam dobrze wyglądałam. A długich kończyn nie mam.
no bo ładnemu we wszystkim ładnie no, ale zawsze może być lepiej

Ja mam na jesień płaszcz z bajeranckim kołnierzem - który może być klasyczny jak w marynarce, a po przepięciu guzików jest stójką. Płaszcz jest taliowany (plus pasek w talii), długość ma do kolan, kolor butelkowa zieleń (jak georgiana)

Cytat:
Carmelova miała rację, od kiedy wstawiłam bloga na ten portal durszlak, od razu więcej ludzi go odwiedza
Ale fajnie
super, popularność fajna rzecz

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no wlasnie nie da sie nic zmienic/zamienic bo w Lidlu nie ma podzialu na stanowiska typu kasa (to by mi tzn mojemu kregoslupowi) najbardziej pasowalo jest ogolnie pracownik sklepu
o, to mój kręgosłup właśnie woli pracę w ruchu niż 8-godzinne siedzenie, także takie ogólne stanowisko bardziej mu by pasowało

Cytat:
jak tu się zaktywizować bardziej? Za tydzień mam rozmowę z przełożonym, do której muszę się bardzo solidnie przygotować, przede wszystkim stworzyć materiały. Pracuję nad nimi od dłuższego czasu i nie idzie mi. Oceniam się aktualnie dość marnie. Przytyłam 2 kg.
emi_lka, powodzenia w przygotowaniach do rozmowy. Jak dla mnie to ty jesteś super zorganizowana, przez ciebie mam mega wyrzuty sumienia.

Cytat:
Cześć,
Gratuluję! Jestem pod wrażeniem, ze pomimo niesprzyjających okoliczności, tak dzielnie zniosłaś poród.

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Wyglada naprawde jak smierc.
kostucha jak nic, przeraziła mnie strasznie, aż się bałam iść spać. Do tego TŻ spotęgował mój strach przełączając kiedy były reklamy na program Wizja Lokalna (zabójcy pokazują okoliczności swoich morderstw)
życzę zdrowia!
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 15:38   #4635
carmelova
Zakorzenienie

Hej

Emilko nie przejmuj się, na pewno sobie poradzisz

Haniu fajna kurtka, walcz o nią Maliny z jogurtem uwielbiam Niestety nigdzie w Krakowie nie mogę dostać świeżych, więc mam kilka kg zamrożonych i je miksuję z jogurtem i płatkami owsianymi Wychodzi pyszny koktajl.

Nocko
u wokół mnie tez wysyp ciąż. Aktualnie 7 znajomych jest w tym stanie

Twin gratuluję! Pokaż zdjęcia Szymka
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 16:42   #4636
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

Moje gratulacje jak sie czujecie??

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 17:48   #4637
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Łatwo nie było ale było warto pocierpieć W sumie miałam 2 położne, bo jedna do 19 a potem od 19 druga Wystarczyło słuchać jej poleceń i wszystko super szło. Dużo czasu spędziłam na piłce i w ogóle w pozycji pionowej aby łatwiej poszło za co jestem wdzięczna położnej, bo skurcze odczuwane na leżąco bolą o wiele bardziej. Jak położna wychodziła to Mąż odgrywał jej rolę świetnie się sprawdził. Pomagał jak tylko mógł. Bez Męża nie wyobrażam sobie porodu!
Powiem Wam jeszcze, że czuję się rewelacyjnie. Po 5 godzinach już byłam na nogach, sama zajmowałam się Synkiem. Przez 2 dni trochę ciągnęły mnie tylko 3 szwy. Teraz już ich nie mam więc jest w ogóle super. Cierpię tylko na brak snu

Dużo pokryło się z moimi wyobrażeniami
To jest super po porodzie naturalnym. Chciałabym urodzić siłami natury

Teściowa wczoraj mi powiedziała że MUSZĘ koniecznie prosić o cesarkę żeby się dziecko nie męczyło.
Zaczyna się- ona wie najlepiej - jak mam rodzić , jak mam karmić- masakra.

Cytat:
Optymistka... też zwykle nią bywam...
ale czuję się źle i nie mogę zmienić sprzężonego z tym myślenia...

2kg to niby nic... ale u mnie idzie w brzuch i po prostu nie mogę na siebie patrzeć w spodniach... mogę tylko nosić sukienki
Na szczęście jest szansa że jak minie PMS takie myślenie też minie
Dobrze że lubisz sukienki i masz takowe w szafie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
no bo ładnemu we wszystkim ładnie no, ale zawsze może być lepiej

heh...szczupłemu we wszystkim ładnie. Taka prawda.
Mój mąż niezmiennie ma 72 kg przy 180 cm wzrostu i co założy wygląda super.
Pojechaliśmy dziś po coś dla mnie- oczywiście to mąż wyszedł z kurtką. Na niego zawsze się coś znajdzie - i to w super przecenach. Faceci zazwyczaj L i XL kupują - S biedne wiszą do momentu przeceny i wtedy właśnie mąż wyhacza- tak jak dziś parkę z 270 zł na 79 zł przecenioną.

Kurde taka jaką ja chciałam. Będę o 10 kg większa to będę w niej chodzić
Stary 2011-10-13, 17:55   #4638
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu akurat dla dziecka lepiej jest jak się rodzi siłami natury, więc teściowa nie ma racji

Stary 2011-10-13, 17:56   #4639
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Twin GRATULACJE !!!

Haniu powiedz tesciowej,ze dla dziecka "zdrowszy" jest poród sn

Mój mąż też wazy 72 kg ,tylko ma 2 cm więcej (wzrostu ) I tez gdzie nie wejdzie to cos na siebie znajdzie...

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:23   #4640
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu akurat dla dziecka lepiej jest jak się rodzi siłami natury, więc teściowa nie ma racji
Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Twin GRATULACJE !!!

Haniu powiedz tesciowej,ze dla dziecka "zdrowszy" jest poród sn

Mój mąż też wazy 72 kg ,tylko ma 2 cm więcej (wzrostu ) I tez gdzie nie wejdzie to cos na siebie znajdzie...
heh..wiadomo że nie ma racji.
Na jej oświadczenie zareagowałam śmiechem i powiedziałam że nie do niej należy decyzja jak urodzi się moje dziecko.
Tym sposobem dyskusja w tym temacie się zakończyła.

----------
Przyszedł własnie pierwszy zakup dla Szkraba. Zestaw butelek Avent

Swoją drogą jest niezła cenowa rozbieżność- kupiłam za 60 zł z przesyłką- większość sklepów internetowych ma za 120 zł

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2011-10-13 o 18:26
Stary 2011-10-13, 18:26   #4641
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu już robisz zakupki dla małego??

Stary 2011-10-13, 18:32   #4642
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu już robisz zakupki dla małego??
Chciałabym już robić..ale najpierw muszę pozbierać wszystko od koleżanek- bo póki co to nie wiem co jeszcze kupić mogę. Bardzo dużo rzeczy dostanę. Mam już:przewijak, rożek, karuzelę, podgrzewacz, laktator elektryczny, materacyk, 2 zmiany pościeli, bluzki do karmienia. Mam dostać: łóżeczko, koszule do karmienia, fotelik samochodowy, może wózek, walek do spania (na teraz) swoją drogą muszę po niego jutro pójść bo już mi ciężko spać, no i mam juz 2 wielkie torby ubranek do rozmiaru 62

Tak wiec nie mam co kupować
Stary 2011-10-13, 18:33   #4643
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zazdroszczę, ja nie mam nikogo od kogo mogę dostać. NIkt nie ma dzieci małych. Jedynie koleżanka, ale ona je wszytskie sotała od szwagierki i musi jej znowu oddać.

Stary 2011-10-13, 18:42   #4644
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę, ja nie mam nikogo od kogo mogę dostać. NIkt nie ma dzieci małych. Jedynie koleżanka, ale ona je wszytskie sotała od szwagierki i musi jej znowu oddać.
To czeka Was dużo wydatków- ale to będzie pierwszy wnuk więc rodzice i teściowie poszaleję z prezentami

Ja bardzo zaoszczędzę. Kupię za to jakieś prezenty dla dzieci- ale to kropla w morzu w porównaniu do tego ile musiałabym wydać.
Mi niektóre rzeczy się dublują - np materacyk - wybrałam lepszy to samo laktator , a za ciuchy pewnie będę musiała niedługo dziękować. Mama i teściowa mają zakaz kupowania bo szkoda kasy.

Już mam za dużo- a siostra jeszcze szykuje paczkę z Niemiec
Stary 2011-10-13, 18:46   #4645
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

No niestety jesteśmy najstarszymi dziećmi, dla rodziców to będzie pierwszy wnuk czy wnuczka baaaa nawet dla moich dziadków to będzie pierwszy prawnuk (niby mają jedną prawnuczkę ale na stałe jest w stanach i nigdy jej jeszcze nie poznali). Kochana od kogo dosteniemy, to dostaniemy Tesciu to może mnie nawet nie zobaczy w ciąży Do tej pory widzieliśmy się tylko 2 razy w roku w święta więc to jest praktycznie obca osoba dla mnie. Na szczęście teściowa jest spoko. Wczoraj jak wyszłam z gabinetu to teściowa stała przy naszym samochodzie z gorącym obiadem, bo pomyślała, ze nie będę miała głowy do gotowania. Uratowała nas, bo zapomniałam wyjąć cokolwiek na obiad.

Stary 2011-10-14, 07:39   #4646
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Twin gratulacje, nareszcie masz maluszka przy sobie. Dobrze, że poród mimo niesprzyjających okoliczności wspominasz dobrze No i brawa dla męża za dzielne wspieranie Ciebie Teraz przyda Wam się dużo siły i cierpliwości a nauce swojego dziecka i tego Wam życzę

Haniu super, że tyle rzeczy dostajesz. Zaoszczędzicie dużą kasę na tym bo niektóre rzeczy używa się rzadko a kasę trzeba wybulić. U mnie np laktator się nie sprawdził i cieszę się, że pożyczyłam a nie kupowałam. Co do rozbieżności cen to jest ogromna, ja kupowałam teraz kombinezon zimowy młodej, w sklepie stacjonarnym ponad 300zł, internetowym 250 a ja znalazłam za 170 już z przesyłką. Warto szukać.

Madzia dziadkowie na pewno oszaleją na punkcie malucha i będą go zasypywać prezentami. My rzeczy nie dostaliśmy prawie wcale, prócz laktatora od przyjaciółki, ale wystarczy zakupy rozłożyć na kilka miesięcy i aż tak bardzo się tego nie odczuwa.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 07:51   #4647
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ja mam dziś luźny dzień. Dopiero na 9.30 idę do pracy (Kosciół + apel) i o 12 kończę. Tylko potem jeszcze jakiś tort dla n-el ma być. Więc sobie zostanę .

Niu no właśnie tak planuję wszystko na raty zołożyć. Poczekam jeszcze ale od połówkowego chyba zacznę powoli kupować.

Haniu ty miałąś dużo badań na początek?? BO mi gin tylko 3 przepisał: WR, mocz i cukier. Powiedział, ze wszystkie inne (morfologia, toksoplazmoza, hormony tarczycowe) mam bardzo aktualne i teraz nie trzeba bo robiłam je jakieś 2 miesiące temu.

Stary 2011-10-14, 08:40   #4648
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Wczoraj spotkałam się z koleżankami, trochę poprawiły mi humor.
Dziś siedzę w pracy niestety do 20, a później w domu goście... Może zdążę przyrządzić jakąś szybką sałatkę.
Stary 2011-10-14, 08:46   #4649
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Emilko dobrze, że humorek już lepszy.

Ja dziś miałam tez gości zaprosić, ale mam ang do 21 i niestety będzie już za późno, bo oni mają małe dziecko. Ale na jutro ich zaproszę Chcemy im powiedzieć o dzidziolu

Stary 2011-10-14, 09:44   #4650
xzora
Zakorzenienie

emi_lka, zmobilizowałaś mnie do porannego biegania, dzięki !

Cytat:
Napisane przez Niunia8969 Pokaż wiadomość
Ostatnio przeglądając neta znalazłam pierścionek, który mi się niesamowicie podoba gdyby mój ukochany mi taki kupił byłabym wniebowzięta Oto link do niego: http://balli.pl/ekskluzywne-pierscio...reczynowy.html
OCEŃCIE SAME
hmm, strasznie świecący, osobiście nie lubię kryształków swarovskiego

Cytat:
Mój mąż niezmiennie ma 72 kg przy 180 cm wzrostu i co założy wygląda super.
Pojechaliśmy dziś po coś dla mnie- oczywiście to mąż wyszedł z kurtką. Na niego zawsze się coś znajdzie - i to w super przecenach. Faceci zazwyczaj L i XL kupują - S biedne wiszą do momentu przeceny i wtedy właśnie mąż wyhacza- tak jak dziś parkę z 270 zł na 79 zł przecenioną.

Kurde taka jaką ja chciałam. Będę o 10 kg większa to będę w niej chodzić
Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
farciarze!
ja z kolei mam najpopularniejszy rozmiar i to się tyczy ubrań, butów a nawet staników - na super przeceny nie mam co liczyć. A nawet w standardowej cenie jak jest coś fajnego, to mojego rozmiaru najczęściej już nie ma. Mój mąż w ogóle ma problem z ubraniami - wszystko za krótkie.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości