Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki wychodzą za mąż! - cz.X - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-08, 16:39   #871
Tenaya24
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

Cytat:
Napisane przez shirmus Pokaż wiadomość
Gratuluje przyszłej córci
Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Tenaya to już niedługo trzymam kciuki.
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Tenaya24 gratulacje córeczki
życzę Ci tak szybkiego porodu jak ja miałam
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! Miło, że nas odwiedziłaś
Cytat:
Napisane przez pchla_szachrajka87 Pokaż wiadomość
Teneya! Trzymamy kciuki!
DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNKI Jak się Paulinka urodzi, to dam Wam znać

Cytat:
Napisane przez majka277 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dawno tutaj nie zaglądałam ale ten czas leci, najpierw przygotowania do ślubu, wesela, podróż poślubna a teraz codzienność obiecałam zamieścić kilka fot z pleneru - zrobione przez fotografa Dariusza Guz z foto styl
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4001.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4067.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4137.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4229.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4160.jpg
htthttp://s5.photobucket.com/albums/y173/madziaz/?action=view&current=DSC_ 4186.jpgp://s5.photobucket.com/albums/y173/madziaz/?action=view&current=DSC_ 4387a.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4323.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4314.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...DSC_4292-1.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4288.jpg
http://s5.photobucket.com/albums/y17...t=DSC_4279.jpg
Ślicznie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Cześć
Dziewczęta, jako świeżo upieczona narzeczona zwracam się do Was z prośba o pomoc w wyborze lokalu na wesele.
Przejrzeliśmy już kupę miejsc i zawsze cos jest nie tak - albo wystroj, albo cena, albo lokalizacja, albo tysiąc innych rzeczy. Jestem już poważnie przerażona...
Jakbyście mogły mi cos polecić, to będę bardzo wdzięczna. Oto moje kryteria
1. Cena max. 160 zł/os.
2. Termin 15/22 września 2012.
3. Ilość osób ok. 90.
4. Wystrój bardziej elegancki (nie "ludowy").
5. Lokalizacja - Lublin.
6. Ładne otoczenie - ogródek, nie przy ruchliwej ulicy.
7. Dobre jedzenie w przyzwoitej ilości
To chyba tyle Pomocy...
Ja polecam Bosmana. Tam odbyło się nasze wesele. Wszyscy byli mega zadowoleni

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 17:52   #872
ewapie7
Przyczajenie

Cześć wszystkim przyszłym Żonkom ) Mam pytanko, wiecie może coś o Zajeździe Borek??? Tylko nie mylić z Sasem bo to całkiem co innego!!
ewapie7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 21:40   #873
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izabelka2808 Pokaż wiadomość
Czytając dziewczyny wasze wypowiedzi mogę stwierdzić że jestem szczęściarą, bo mi się nikt do niczego nie wtrąca
Mieszkam ze swoim TŻ już prawie rok a jesteśmy zaręczeni od 28.08 2011 i mimo tego że mój tatuś wcześniej już coś zrzędził o tych zaręczynach, bo skoro razem mieszkamy itp.... to teraz we wszystkim nas wspierają i pomagają nam wszystko organizować, tak się w to zaangażowali że jestem w szoku! A że nasi rodzice polubili nas nawzajem tym bardziej jest nam łatwiej wszystko organizować bo wręcz moi uwielbiają mojego TŻ-a a jego rodzice mnie, mówiąc na przywitanie do mnie "cześć moja kochana" z całuskami he, to o czymś świadczy
Jeżeli chodzi o gości to za moich będą płacili moi rodzice i nawet jak powiedziałam że nie chce kogoś tam zapraszać to zaraz było że trzeba, że tak wypada itp, więc jak chcą to niech zapraszają - ich sprawa
Pozostałe rzeczy załatwię sobie sama i według własnego uznaniach, bo z naszych rodzin nikt nie ma jakiś szczególnych wymagań na szczęście moje

\
Moi rodzice też lubią TŻta a jego mama mnie, ale chodzi o to, że zazwyczaj rodzice muszę wtrącić swoje zdanie, chociażby do listy gości
Ja nie mam za złe moim że sie wtrącają bo dużo mi pomagają, ale dopóki sie nie zaręczylismy to tata narzekał, że za długo czekamy ze ślubem
Ale nie narzekam bo i teściowa i rodzice dużo nam podpowiedzieli albo załatwili i bez nich byłoby ciężko

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 07:13   #874
justyna_b3
Raczkowanie

Dziewczęta, dziękuję za wszystkie pomysły!
Po długim namyśle i rozważeniu wszystkich za i przeciw, już prawie zdecydowaliśmy się na Zajazd pod Gwiazdami.
I teraz moje kolejne pytanie - czy któraś z Was orgaznizowała tam wesele, lub była gościem na weselu w tym miejscu? Opinii o "Gwiazdach" jest na forum niewiele, wiec wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane
justyna_b3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 11:16   #875
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Po długim namyśle i rozważeniu wszystkich za i przeciw, już prawie zdecydowaliśmy się na Zajazd pod Gwiazdami.
I teraz moje kolejne pytanie - czy któraś z Was orgaznizowała tam wesele, lub była gościem na weselu w tym miejscu? Opinii o "Gwiazdach" jest na forum niewiele, wiec wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane
my akurat mieliśmy wesele w innym miejscu, więc nie wiem jak to wygląda w zajeździe pod gwiazdami, jednak mogę zapewnić że jedzenie na pewno będzie smaczne. Jedliśmy u nich w restauracji kilka razy, bo właściciele to znajomi mojego taty i jedzonko na prawdę super
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:53   #876
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety z rodzicami tak już jest, u mnie znowu było na odwrót, mogło nie być zaręczyn ale ślub i wesele mój tata chciał nam zaplanować już 1,5 roku temu od razu po moim porodzie, tyle, że my powiedzielismy im wprost, że chcemy wszystko w swoim czasie, ale do tej pory widzę u taty nutkę goryczy, że czekaliśmy z tym tak długo..
Niestety taka rola rodziców, a naszą rolą jest bronić swoich racji
Dzięki Kochane.. Jakoś nic mi się już nie chce.. Jeszcze dodatkowo zapomniałam wspomnieć, że moja siostra jest w ciąży i rodzi w marcu - a my chcieliśmy wesele robić w kwietniu.. To oczywiście też źle, bo starsza siostra się nie pobawi.. I tak w kółko..
I czy ja jestem przewrażliwiona?
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:05   #877
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Dzięki Kochane.. Jakoś nic mi się już nie chce.. Jeszcze dodatkowo zapomniałam wspomnieć, że moja siostra jest w ciąży i rodzi w marcu - a my chcieliśmy wesele robić w kwietniu.. To oczywiście też źle, bo starsza siostra się nie pobawi.. I tak w kółko..
zawsze ktoś wymyśli coś, co będzie Wam przeszkadzało zorganizować wesele. Moim zdaniem nie powinnaś sie przejmować, nikt nie powinien Ci mówić kiedy masz wychodzić za mąż. Teraz siostra rodzi, później będzie miała małe dziecko to nie będzie mogła go zostawić i tak w kółko
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:23   #878
pchla_szachrajka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
ja polecam "Dom Królewski" właśnie tam mieliśmy swoje wesele. Spełnia wszystkie Twoje kryteria, chociaż jest co prawda przy ulicy (Abramowicka), to jakoś w sobotnie popoludnie nie zarejestrowałam tam dużego ruchu. Mam nadzieję, że pomogłam
W Dworku Graffa obawiam się, że biorą więcej niż 160 zł za osobę no i jest przy jednej z najruchliwszych ulic w mieście, w sobote tamtędy jeździ sie nad jeziora
Ja raz jeszcze polecę Graffa, bylam teraz tam na weselu i było super! Ulica nikomu nie przeszkadzala bo nic nie było słychać! Lokal ładny, jak na moje oko troche juz zmeczony ale klasę trzyma. Jedzenie prze prze przepyszne! Nie wiedzialam co miałam jeść i na co patrzeć bylo chyba 7 ciepłych dań i 15 przystawek, wszystko smaczne. Kelnerzy jak mróweczki donosili napoje i wódkę, nie było pustych buelek na stole- wielkie brawa dla nich, bo w porównaniu z innymi lokalami w których byłam w tym sezonie- w tym w Akropolu ( o który awantury widzialam że były) to niebo a ziemia. Plusem był też całkowicie zamykany parking. Toalety czyste ale w trakcie wesela mogłoby być lepiej.Jedyny minus- śliska podłoga, ale rade dawała. Gdybym robila male(do 120) wesele i chcialabym by bylo eleganckie z klasą to wybrałabym właśnie ten lokal.
pchla_szachrajka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 11:20   #879
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś przewrażliwiona, masz tylko wrażenie, że wszyscy wokół mają większe problemy niż TY
Niestety jeżeli będziesz zwracała uwagę na wszystkich wokół a nie będziesz patrzeć na to czego Ty i TŻ chcecie to nigdy nie wezmiecie ślubu i nie zrobicie wesela, bo jak wiadomo nigdy wszystkim nie da się dogodzić
Tak więc głowa do góry i zabierajcie się za planowanie

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-10-11, 17:42   #880
malinova_
Raczkowanie

Cytat:
Sądzę, że to dobry wybór Co prawda nie byłam tam nigdy na weselu, ale wszystkie opinie jakie słyszałam o tym lokalu były bardzo pozytywne
malinova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:21   #881
Myska0
Zakorzenienie

Dzięki za wsparcie.. Przestaje się patrzeć na innych i teraz tylko ja się liczę A co!

Dziś jest wielki dzień.. Moi rodzice poznają rodziców TŻeta. Jedziemy im pokazać salę Ciekawe jak to wyjdzie.... Denerwuję się trochę, więc trzymajcie kciuki

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Mi się tam też bardzo podobało.. Gdyby nie cena, gdzie za tą samą mam o wiele więcej to byśmy się pewnie zdecydowali.. I pewnie drogę dojazdową na następny rok zrobią..

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2011-10-12 o 08:25
Stary 2011-10-12, 08:54   #882
klaudusk_a
Zakorzenienie

Myska0 to powodzenia, żeby spotkanie się udało

Ja dzięki Bogu miałam ten problem z głowy, bo chodziliśmy z TŻtem do jednej klasy w liceum i nasze mamy poznały się na wywiadówce :P heheh ale dzięki temu obyło się bez oficjalnego spotkania i poznawania

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-10-12, 10:47   #883
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za wsparcie.. Przestaje się patrzeć na innych i teraz tylko ja się liczę A co!

Dziś jest wielki dzień.. Moi rodzice poznają rodziców TŻeta. Jedziemy im pokazać salę Ciekawe jak to wyjdzie.... Denerwuję się trochę, więc trzymajcie kciuki

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Mi się tam też bardzo podobało.. Gdyby nie cena, gdzie za tą samą mam o wiele więcej to byśmy się pewnie zdecydowali.. I pewnie drogę dojazdową na następny rok zrobią..
Droga w przyszłym roku ma być
A Ty jaką salę wybrałaś, że jest więcej w tej samej cenie?
Stary 2011-10-12, 12:37   #884
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Droga w przyszłym roku ma być
A Ty jaką salę wybrałaś, że jest więcej w tej samej cenie?
Znaczy się ja brałam pod uwagę ceny majowe. I w cenie 150 zł mam wszystko oprócz alkoholu My wybraliśmy Impressę w Niedrzwicy
Mam nadzieję, że dziś rodzicom spodoba się sala i będziemy mieli 100% pewności

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Myska0 to powodzenia, żeby spotkanie się udało

Ja dzięki Bogu miałam ten problem z głowy, bo chodziliśmy z TŻtem do jednej klasy w liceum i nasze mamy poznały się na wywiadówce :P heheh ale dzięki temu obyło się bez oficjalnego spotkania i poznawania
No jakoś będziemy musieli przez to przejść.. Stresuję się troszkę..
Nie mówię już o tym, że moi rodzice raczej nam zaręczyn nie podarują.. Także dobrze, że się spotkają najpierw na neutralnym gruncie
Stary 2011-10-12, 13:52   #885
klaudusk_a
Zakorzenienie

Myskao widzę, że zdecydowaliście się na moje rejony (Niedrzwica)

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-10-12, 14:14   #886
kobitkalong
Raczkowanie

Pod Gwiazdami miała moja siostra wesele i ogólnie byli zadowoleni, tyle że było 160 os i ciasnawo troche na tyle gości. Niby mówią właściciele, że i 200 os może być, ale wtedy wogóle nie ma miejsca na tańczenie! I moja dobra rada: od razu spisywać umowę! bo u mojej siostry podwyższyli się o 10 zł od osoby tydzień przed weselem!
A w Impressie bardzo fajny właściciel jest, mojego Tż znajomy. Też myśleliśmy robić tam wesele, ale wolimy bliżej LBn.
kobitkalong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 14:40   #887
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Myskao widzę, że zdecydowaliście się na moje rejony (Niedrzwica)
Dokładnie tak

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kobitkalong Pokaż wiadomość
Pod Gwiazdami miała moja siostra wesele i ogólnie byli zadowoleni, tyle że było 160 os i ciasnawo troche na tyle gości. Niby mówią właściciele, że i 200 os może być, ale wtedy wogóle nie ma miejsca na tańczenie! I moja dobra rada: od razu spisywać umowę! bo u mojej siostry podwyższyli się o 10 zł od osoby tydzień przed weselem!
A w Impressie bardzo fajny właściciel jest, mojego Tż znajomy. Też myśleliśmy robić tam wesele, ale wolimy bliżej LBn.
No to nie fajne zachowanie w tym Zajeździe..
A właściciel Impressy na pierwszy rzut w porządku.. Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bez komplikacji I bardzo mi odpowiada to, że mamy dużo w cenie sali
Stary 2011-10-12, 21:45   #888
shirmus
Rozeznanie

Mam pytanie jaki jest koszt organizacji wesela w Gościniec Horyzont na osobę?
shirmus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:42   #889
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobitkalong Pokaż wiadomość
U nas bedzie 100 osób, wiec moim zdaniem optymalnie, biorąc pod uwagę wielkość lokalu. Dzięki za radę odnośnie umowy. Ta babka wydaje się spoko, ale zawsze lepije jest mieć wszystko na piśmie.
Jak już się znalazła osoba, która może mi coś o Gwiazdach powiedzieć, to trochę Cię jeszcze pomęczę
Dawno Twoja siostra miała wesele? Którą wersję menu wybrała? Jak tam z jedzeniem (ilością i jakością)?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje!

Myska0 - cena rzeczywiscie okazyjna, ale Niedrzwica to dla nas za daleko. A w Lublinie ciężko znaleźć taką ofertę ;/
Stary 2011-10-13, 08:26   #890
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie jaki jest koszt organizacji wesela w Gościniec Horyzont na osobę?

Na rok 2012:
Cena od czerwca do września 180 zł/osobę (minimalna ilość osób dorosłych 170)
kwiecień, maj, październik 170/osobę (minimalna ilość osób dorosłych 140)

Justyna_b3 - Mój TŻ jest z Kraśnika, więc chcieliśmy coś w połowie drogi

Powiem Wam, że spotkanie moich rodziców z mamą TŻeta nie było takie straszne Sala im się spodobała, podpisaliśmy umowę i zapłaciliśmy zadatek Tak więc data naszego ślubu: 19.05.2012
Stary 2011-10-13, 08:35   #891
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że spotkanie moich rodziców z mamą TŻeta nie było takie straszne Sala im się spodobała, podpisaliśmy umowę i zapłaciliśmy zadatek Tak więc data naszego ślubu: 19.05.2012
Gratulacje Widzisz wszystko nabiera tempa, więc na przyszłość nie panikować proszę

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-10-13, 08:56   #892
shirmus
Rozeznanie

Cytat:

Na rok 2012:
Cena od czerwca do września 180 zł/osobę (minimalna ilość osób dorosłych 170)
kwiecień, maj, październik 170/osobę (minimalna ilość osób dorosłych 140)

Justyna_b3 - Mój TŻ jest z Kraśnika, więc chcieliśmy coś w połowie drogi

widzę ze ślub planujesz jak i my na 19 maja 2012. Dobrze ze Ty spotkanie rodziców masz juz za sobą, my mamy wstępnie zarezerwowana sale i orkiestre a moja przyszła teściowa dopiero wczoraj się dowiedziała o ślubie no i nie jest zadowolona że dopiero teraz się dowiaduje , więc spotkanie rodzinne dopiero przed nami.
A tak z innej beczki to pierwsze się załatwia kościół czy sale na wesele?
Stary 2011-10-13, 09:32   #893
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
widzę ze ślub planujesz jak i my na 19 maja 2012. Dobrze ze Ty spotkanie rodziców masz juz za sobą, my mamy wstępnie zarezerwowana sale i orkiestre a moja przyszła teściowa dopiero wczoraj się dowiedziała o ślubie no i nie jest zadowolona że dopiero teraz się dowiaduje , więc spotkanie rodzinne dopiero przed nami.
A tak z innej beczki to pierwsze się załatwia kościół czy sale na wesele?
U nas też rodzice TŻeta później się dowiedzieli niż moi.. Ja się pochwaliłam od razu A TŻ czekał nie wiadomo na co..
Oczywiście zaczęliśmy szukać sali.. A moi rodzice (nauczeni przygotowaniem do ślubu mojej starszej siostry) przyzwyczajeni byli do tego, że jeździli z nimi i wybierali.. U nas to my się tym zajęliśmy.. I oczywiście było gadania, że wszystko my załatwiamy, że oni nic o tym nie wiedzą.. I takie tam.. Przestałam się już tym przejmować..

Przed nami jeszcze oficjalne zaręczyny.. Bo moi rodzice nie darują.. Może na święta coś wymyślimy..

A jeśli chodzi co pierwsze załatwiać.. To chyba salę.. My od tego zaczęliśmy, bo mamy już termin ustalony i wiemy co w Kościele mamy mówić I w weekend do proboszcza biegniemy
Stary 2011-10-13, 10:49   #894
shirmus
Rozeznanie

spotkanie rodzinne raczej w przyszłym tygodniu będzie , ale mama mojego TŻ mówi że pierwsze kościół załatwić a dopiero później sale , nie chciałam żeby zrobiło jej się przykro to nie mówiłam że ślub jest planowany od czasu zaręczyn- w styczniu minie 2 lata to nie moja wina ze jej syn ma takie podejście do życia i jej nic nie powiedział wcześniej. poza tym sala jest już wstępnie zamówiona i orkiestra od 2 miesięcy i pewnie jakbym się przez przypadek nie wygadała to pewnie dowiedziała by się o ślubie przy wręczaniu zaproszenia. Ogólnie jest jedno wielkie zamieszanie.
Stary 2011-10-13, 11:24   #895
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
spotkanie rodzinne raczej w przyszłym tygodniu będzie , ale mama mojego TŻ mówi że pierwsze kościół załatwić a dopiero później sale , nie chciałam żeby zrobiło jej się przykro to nie mówiłam że ślub jest planowany od czasu zaręczyn- w styczniu minie 2 lata to nie moja wina ze jej syn ma takie podejście do życia i jej nic nie powiedział wcześniej. poza tym sala jest już wstępnie zamówiona i orkiestra od 2 miesięcy i pewnie jakbym się przez przypadek nie wygadała to pewnie dowiedziała by się o ślubie przy wręczaniu zaproszenia. Ogólnie jest jedno wielkie zamieszanie.
Wszystko jakoś się ułoży.. Zobaczysz..
Mnie też wkurzało, że mój TŻ nie mówił rodzicom, że się zaręczyliśmy.. Ale wszystko w swoim czasie.. Nie omieszkałam parę razy powiedzieć co o tym myślę i jakoś poszło.. To nie Twoja wina, że TŻ tak się zachowuje..
Moi rodzice mówili, że my chyba weźmiemy ślub cichaczem i dowiedzą się o tym po fakcie.. A jak zaproponowaliśmy im, żeby przyjechali zobaczyć salę i ewentualnie podpisać umowę to byli zachwyceni
Zobaczyli, że nie wybieramy byle czego (bo już może myśleli, że my sali nie potrafimy ładnej znaleźć) i jakoś nam zaufali..
Wiem, że takie niedomówienia są nieprzyjemne, ale to jest do przeżycia.
Głowa do góry....

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Gratulacje Widzisz wszystko nabiera tempa, więc na przyszłość nie panikować proszę
Dzięki Postaram się Ale nie wiem jak mi to wyjdzie..
Fajnie mieć już coś pewnego Na weekendzie idziemy załatwiać Kościół
Stary 2011-10-13, 12:24   #896
shirmus
Rozeznanie

zobaczymy jak to pójdzie mam nadzieje że dobrze i obejdzie się bez nieporozumień...
Stary 2011-10-14, 15:38   #897
askasid
Raczkowanie

Dziewczyny czy widziałyście w którymś z lubelskich salonów takie lub bardzo podobne suknie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 301.jpg (22,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111009.jpg (21,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1843072411.jpg (54,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M7O104.jpg (47,6 KB, 64 załadowań)

askasid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 16:59   #898
ewapie7
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

Cytat:
Napisane przez ewapie7 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim przyszłym Żonkom ) Mam pytanko, wiecie może coś o Zajeździe Borek??? Tylko nie mylić z Sasem bo to całkiem co innego!!
Widzę, że żadna z was nic nie wie o tym zajeździe.... Szkoda bo sala mi się podoba, ale nie wiem co z resztą..... POMOCY!!!!!
ewapie7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:11   #899
justyna_b3
Raczkowanie

askasid widzę, ze mamy podobny gust
3 i 4 są boskie!
Ja sie jeszcze nie rozglądałam za suknią, więc nie wiem jak wygląda sytuacja w lubelskich salonach.
Stary 2011-10-15, 08:17   #900
klaudusk_a
Zakorzenienie

Ja też jestem jeszcze "przed" zwiedzaniem lubelskich salonów, ale suknie piękne..też szukam cos podobnego

Zapraszam na mój blog
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości