|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cytat:
dziwna sprawa, a dermatolog nie powiedział czego to wina? oglądałyście Ugotowanych??
|
|
#2372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
i brawa dla Natki ![]() Cytat:
![]() kliwia przypomnij mi jakie to kosmetyki, dobrze kojarze, ze inglot? napoisz dokładniej skoro takie fajne moze sie skusze ![]() Cytat:
Cytat:
Wrocilismy z objazdu rodzinnego, ale jestem wymordowana ale bylo fajnieWidziałam dzis Matylde- zakochałam sie z niej, ale kruszynka w koncu kupilismy jej http://jokerbaby.pl/show.php?id=784 rodzice zadowoleni, bo wlansie o takie cos ik chodzio ale wiecie w sklepie jakie zdzierstwo!! zapłaciłam za te ramke 99, 99zł2-latkowi kupiłam takiego kroliczka do ukladania (podzielony na 3 czesci) mozna zmieniac minki i ubranka, a dziewczynce pamietnik z kotkami na kłodeczke- wszyscy byli zadowoleni. Uruchomilismy nasz piec, wrocilismy do domu a tu... 18 stopni
|
||||
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
droga ramka ale fajna pamiątka
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja dzisiaj spedzam niedziele samotnie .. mezul juz od rana biega z kolegami na paintballu ( nie wiem skad on ma sily ) ![]() Dostalam dzisiaj tel od corki babci ktora sie opiekuje .. ze nie potrzebuja mnie jutro bo .. babcia sie wywrocila i jest w szpitalu nie wiadomo jak to bedzie .. mozliwe ze wysla ja na rehabilitacje .. biedna
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
India rzeczywiscie zdzierstwo z ta ramka... ja kupilam chrzesniakowi na all taka podobna 3 czesciowa na 1 zdjecie i 2 glinki na odcisk nozki i raczki chyba za 30 zl o ile dobrze pamietam...
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- A ja sie zakochalam w futrzanej kamizelce w orsayu i chyba sobie jutro pojde ja kupic.... tak sie pocieszam przed wyjazdem meza łeeee
|
|
|
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o dobrze wiedzieć z tymi ramkami, a co do męża będzie dobrze TŻ jedzie w dobrym celu a zawsze są opcje jak pisałaś kiedyś że pojedziesz do niego
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Samba a kiedy mąż wyjeżdża?
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam ramkę na allegro wypaśna
http:// allegro.pl /foto-galeria-2-zdjecia-2-odciski-imie-dedykacja-i1855808113.html dziś leciała reklama calzedonia mówię do TŻ jak się skończyła że "też mam taką nadzieję " a on ale to musisz nosić ich rajstopy
|
#2379 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do złodzieja, to porażka... A na pewno nie ma gdzieś w wózku? Przecież to jest nie do wiary! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dorzuciłam tylko pomidory suszone do środka i wszyscy byli zachwyceni Także jeszcze raz dziękujęCytat:
I cieszę się, że mogłam pomóc z zaproszeniami ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, że będziesz zadowolona z pracy i że znajdziesz coś co finansowo będzie ok dla Ciebie. Cytat:
i super! ![]() Cytat:
A ja nadal u nas nie grzeję. Tylko w łazience mam odkręcony grzejnik, a tak to w całym mieszkaniu jest ciepło. Ja chodzę w krótkich spodniach,.. mam nadzieje, że tak będzie jak najdłużej! Marta cieszę się, że impreza Ci sie udała! I dziękuję za pomoc z menu. Wszystko smakowało, zniknęło z talerzy. A sałatka z tortellini zrobiła furorę ![]() Żabcia, mam nadzieje, że babcia szybko się dobrze poczuje! Anika, Natalka jest rewelacyjna!!!! I zgadzam się z Martą, buźkę ma męża, a Twoje włoski! Zdecydowanie! Śliczna z niej dziewczynka! No i sposób spania ma genialny! Witajcie! ![]() Wczoraj był czad! Impreza skończyła się po 4... Wszystkim jedzonko smakowało, byli zaskoczeni, że się tak przygotowaliśmy. Bardzo nas to cieszyło Dzisiaj spaliśmy do południa i dzisiaj słodkie lenistwo![]() No i jeszcze wczoraj zaliczyłam fryzjera, więc przy okazji byłam laska! Wszyscy mi powiedzieli, że lepiej w krótszych włosach wyglądam Kliwia, tak jak Ty mówiłaś! Jak mi się uda, to postaram się jutro Wam wkleić jakieś zdjęcie, o ile mąż mi je zrobi.
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie znam dokladnej daty ale umowe ma od 1 listopada... takze jakos koncem pazdziernika... mysle nawet coby nie wziac sobie urlopu 31.10 zeby miec dluzszy weekend i z nim pojechac... wyjechalibysmy w sobote a ja 1.11 wrocilabym do pl samolotem.... bo tz pojedzie tam samochodem zeby miec auto na miejscu... nio ale po 1 nie wiem czy dostane urlop, po 2 nie wiem czy znajde tani samolot (ale juz sie wstepnie orientowalam i to jest do zalatwienia), a po 3 nie wiem kiedy tz bedzie mogl sie wprowadzic... ale mysle ze daloby sie zalatwic zeby sie w ten weekend wprowadzil... ja przynajmniej bym sie wstepnie rozeznala czy mi sie tam widzi czy nie
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
a ta jest jeszcze lepsza ale wtedy takiej nie bylo chyba...
|
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff...kamień z serca! Tak właśnie pomyślałam, że może masz to w plastrach, bo ono jest troszkę grubsze niż w wałku i musi rozmięknąć. Cieszę się, że wszystkim smakowało i że mogłam pomóc Super, że impreza sie udała I ciekawa jestem nowej fryzurki. Cytat:
Mężuś kupił piwo pszeniczne więc zmykam
|
||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, trzymam kciuki za twojego męża. Mam nadzieje, że dobrze będzie mu się tam pracować no i trzymam kciuki za Was. Mam nadzieje, że szybko się wszystko wyjaśni i będziecie mogli wprowadzać w życie plan A albo plan B. Trzymaj się kochana!
A co to za kamizelka, którą sobie chcesz kupić? I powiedz mi do czego będziesz ją nosić? Bo widziałam ostatnio takie kamizelki tylko za bardzo sobie nie wyobrażam do czego ją nosić.
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za kciuki... ja nie wiem jak ja tu sama wytrzymam ale pociesza mnie fakt ze ostatnio przybylo mi samotnych znajomych (bo niektorzy z naszej firmy przeniesli sie z warszawy i kalisza po likwidacji oddzialow) i jest z kim gdzies wyjsc a na weekendy bedziemy do siebie latac... jest dobre polaczenie z wizzera...nawet 3 samoloty dziennie lataja wiec nie ma zle... i sa nawet tanie bo juz nawet od 4,99 euro widzialam jesli sie ma karte exclusive ktora kosztuje 135 zl no ale jesli bedziemy duzo latac to sie oplaca ![]() takze juz wszystko przemyslane i opracowane ![]() a co do kamizelki to taka mnie urzekla ale taka bardziej szara, bo jedne wpadaly w braz a drugie w szary... i ta szara bym brala...ale widzialam tez w innych sklepach takie wiazane tasma w pasie i nie wiem ktora wybrac ale sklaniam sie ku tej z orsay a nosic bede do jeansow i jakas bluzke pod spod... u mnie w pracy wiecznie wietrza to akurat mi cieplo bedzie
|
|
|
|
|
#2384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze cos czuje ze juz nie bede dla niej pracowac bo albo ja wysla na rehabilitacje albo do domu starcow ![]() Cytat:
![]() kurde tez mam nadzieje ze z babcia bedzie dobrze ![]() Super ze impreza sie udala inaczej byc nie moglo oczywiscie ![]() Ty zawsze jestes laska !! Cytat:
|
|
|
#2385 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Gucia - to wczoraj sie twoja impreza udala, przekazalas dobre fluidy i u nas dzis bylo super
czekam z niecierpliwoscia na fotki!!Samba - trzymam kciuki za meza i jeszcze wieksze za ciebie zebys dzielnie zniosla ta rozlake! pozegnanie musi byc niezapomniane ![]() ![]() Cytat:
ogorkowa -mniammmm Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaczelo sie dorosle jedzenie zaczna sie dorosle czyt. smierdzace kupki haha Cytat:
Cytat:
z twojego miasta byli ludzie-znasz kogos ?? Cytat:
kamizelka nie w moim guscie ale nie powiem ladna i mysle ze jak w pracy masz przeciagi to jest idealnym rozwiazaniem Cytat:
Kochane-impreza sie udala na calego!! Tomus w kosciele grzeczny, w restauracji fajnie sie bawil-zadowolony, grzeczny. Jedzonko sprawdzone wiec pycha-goscie chwalili. Bylo elegancko, sypmatycznie i wesolo! Napisze Wam zaraz liste prezentow jakie dostalismy bo kilka z was o to prosilo. aaaa pisalam wam wczesniej ze na sali obok bylo wesele na ktorym grala nasza orkiestra weselna-przyszli do nas i Tomus od nich dostal tez prezencik trzy butelki bobofruta-zeby sie juz wprawial w piciu haha i pluszaka osiolka-jak to powiedzieli zeby pamietal od jakich oslów go dostal ![]() to straszni jajcarze tak wiec posmialismy sie na calego z nimi!---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Roczkowe prezenty Tomusia: * wspominany tu juz krokodyl z fisher price http://allegro.pl/fisher-price-muzyc...869431466.html * żółwik z fisher price http://allegro.pl/mattel-fisher-pric...876355933.html * garnuszek na klocuszek http://allegro.pl/fisher-price-garnu...866121927.html * kilka ksiazeczek m.in taka gdzie sie naciska i slychac chichot dzieci-fajna http://allegro.pl/chichotki-male-wes...837642871.html * nocnik - po czesci zamowiony prezent * album na zdjecia do wklejania - tez zamowiony prezent * duuuuuze auto smieciara z wadera http://allegro.pl/67000-smieciara-gi...871870979.html * ramka na zdjecia i odcisk raczki i nozki - ta konkretnie z all http://allegro.pl/grawerowane-ramki-...856684946.html * czapka i szaliczek na zime, ciepla kamizelka * slodycze * i kasa
|
|||||||
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
[Gucia super, ze wszystko sie udało. oczywiscie czekam na foto
a co robiłas z włosami?[samba kamizelka fajna, miałam kiedys podobna i przede wszystkim nosiłam do dzinów ![]() katunia no to po waszej impreze, super, ze sie wszystko udało. i rezenty bardzo fajne, na pewno Tomusiowi sie przydadza
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge na jakis czas pochowac stare zabawki i ma nowosci do zabawy |
|
|
|
|
#2388 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Wpadłam na chwile powiadomić że byliśmy wczoraj na baby sa jakieś inne i film jest...do bani! Przez półtorej godz siedzą ci kolesie w aucie o gadają o babach, z małą przerwą na tankowanie i siku. Przez pierwsze 20min dało się ogladac ale potem to było juz nudne jak flaki z olejem, jeszcze te zbliżenia kamery na twarz na której widać każdą zmarszczkę i bruzdę, w połowie seansu mieliśmy dość było kilka śmiesznych pogadanek i tyle![]() to lece nadrabiać...
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam jeszcze troszke czasu
maz wstał razem ze mna i się zaoferował, że mnie dzis do pracy zawiezie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no i jakie fajne
![]() Cytat:
![]() ale na bank cos w kierunku terapii ![]() logo też chce zrobić ale to z czasem bo teraz na dzień dzisiejszy bardziej mi się terapia przyda szczególnie że znalazłam taką po której mam nie tylko uprawnienia do pracy wyrównawczej czy tez w zespołach kompensacyjnych w szkołach i przedszkolach, ale taką po której mogę pracować w poradni albo prywatnie w domu z dzieckiem Cytat:
ale bynajmniej było fajnie bo jakby to jeszcze miało być nudne.. nie a co to? Cytat:
![]() zimno no nie.. tragedia... Cytat:
Cytat:
bosko ![]() Cytat:
no i poszliśmy na bitwę warszawską, ale mam mieszane uczucia, zdecydowanie lepsza byłaby nie w 3d bo była tak dynamiczna że 3 d psuło efekt bo czasem nie było wiadomo co sie dzieje..
|
|
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() Cytat:
a Hoffmanem jest zrażona od czasów liceum, gdzie poszliśmy na Ogniem i Mieczem
|
|
#2392 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Samymi dialogami jednak się nie obroni.Cytat:
|
||
|
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że impreza się udałaco do programu to nie znam, tylko z tv i prasy znam sołtysa, ale wiem gdzie reszta w Opolu mieszka bo znam te miejsca i wiem że ten salon fryzjerski ma zwycięzca którego nie będę komentować jego zachowania a co do rajstop to chyba sobie kupię by TŻ wkurzyć ale go uświadomiłam że zapewne będzie córeczka tatusia by się nie wypierał ![]() Cytat:
dobrze że napisałaś, to wychodzi że reklama fajna a film do du.. Cytat:
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Ana fajne zakupy
Katunia dzięki że wkleiłaś liste prezentów No i super że impreza udana, fajnie się zachował zespół, mieliście miłą niespodziankę! Marta ja filmów wojennych nie lubię
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
no blyszczyka nie ma
: ktos sobie wzial ![]() Scio a nie mozesz zalozyc maseczki na twarz? wyszorowac rak i poprzytulac sie z mala? |
|
|
|
#2396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kamizelka fajna, choć powiem Ci szczerze, że bardziej podobaja mi się te wiązane tasiemką Cytat:
A co do kamizelki, to faktycznie powinna fajnie wyglądać... hmm... troszkę nie w moim stylu, ale w sumie do leginsów, albo właśnie do sukienki i kozaków może to wyglądać całkiem fajnie... Sambuś, nie wykluczone, że ja tez sobie takiej nie fundnę ![]() Cytat:
Cytat:
Martuś, czytałam opinie na temat "Bitwy..." i większość osób ma mieszane uczucia. Nie mam przy sobie kabelka do tel, to jakieś zdjęcie bym Wam wrzuciła w klubiku co do fryzurki. Postaram się w domu coś pokombinować ![]() U nas dzisiaj przymrozek, ale za to słonko świeci ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- A mnie osobiście Ogniem i Mieczem się podobało, ale nie miałam porównania do książki, bo przez żadne trylogie, krzyżaków itp nie przebrnęłam.
|
|
#2397 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia zapomniałam napisać, nie rozumiem jak można używany błyszczyk zabrać dziecku z rąk, brak słów
Gucia nie idźcie, szkoda kasy, za kilkanaście tygodni będzie w necie to se obejrzycie i pokazuj fryz!A co do filmu to jeszcze mnie zdziwiło że na oba wieczorne seanse kino było wypełnione po brzegi, tak z tą reklamą zachęcili ludzi, a potem wszyscy wychodzili zaspani moja siostra też była i myślała że trochę przesadzamy a potem stwierdziła że mieliśmy racje. Z tą firanką to było najśmieszniejsze hasło
|
#2398 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to czekamy na twoje zdjecia i w końcu na zdjęcia z mieszkania
|
||
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

Był u teściowej a nią u dermatologa i dostał jakieś antybiotyki. ech...
i troszke inaczej wiazane
najbardziej poki co sie oplacalo w trzypaku w tescko
po 35zl paczka wychodzila
tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly
pamietam tylko tyle ze do cery mieszanej to sa w takich bialych beznadziejnych tubkach. jakby nie moznabylo zrobic z pompka do kazdego typu cery 

nie wiadomo jak to bedzie .. mozliwe ze wysla ja na rehabilitacje .. biedna
TŻ jedzie w dobrym celu a zawsze są opcje jak pisałaś kiedyś że pojedziesz do niego 

mówię do TŻ jak się skończyła że "też mam taką nadzieję " a on ale to musisz nosić ich rajstopy
więc zmykam