|
|
#1081 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie spróbowałam, bo ... nie chciało mi się . Miałam wczoraj dzień bradziażenia w domu . Dzisiaj spróbuję, bo do ludzi muszę : mam kominiarza na odbiór kominów i pewnie po samochód do mechanika będę musiała jechać . Muszę szczerze przyznać, że to serum magiczne było najlepsze z tych, które dotychczas stosowałam. Najmniej obciążało włosy. Z tej czarnej serii kupiłam szampon, odżywkę i psikacz {expresowa odżywka regeneracyjna}. Jest jeszcze w tej serii maska, ale nie brałam, bo maski dla mnie zbyt ciężkie . Stoją na półce bodajże jeszcze dwa lub trzy rodzaje { seria biała, różowa i jeszcze jakaś} tych kosmetyków z keratyną . Cytat:
Cytat:
A tak na marginesie - spacery pomogły. MAX schudł ! YOKO mi szkoda, bo ona pomiędzy spacerami już nic w ogrodzie nie robi, ani nie siusia, ani nie kupcia . A przerwy są dość długie . Myślę jednak, że jakby ją brzusio bolał, to polazłaby do ogródka. Cytat:
Jak to wczoraj w TV mówili, Donaldino ma w planach więcej takich kwiatków. Ma podzielić więcej resortów. No i, w pierwszych słowach mego listu, grzmi, że nadchodzi druga fala kryzysu . Już nie mogę doczekać się na jego exposé . Cytat:
Dobra ! Dziś wieczorem . Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Dziewczyny, dzisiaj tu u mnie białe dachy i trawniki. Aż strach nos z domu wyściubić. Ja lecę z psami po 7-mej, to kurtkę zimową i czapkę odzieję. W październiku ... Ugotowałam wczoraj gar kapuśniaku . Ukradłam psom szyjki indycze i se na nich ugotowałam. Zeżarłam, a dzisiaj umieram . Co za świnia !!! Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
kabaret śmieszny
|
|
|
|
|
#1083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wreszcie mam jakieś nowe ciuszki
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się wszystkie podziewają?? Sobota jest to pewnie imprezują
![]() A ja Voice of Poland oglądam z TŻ'em i ślinię się na widok Nergala ![]() Całe kostki mam już pokopane |
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam imprezkę niby w domu,ale już usypiam;/ obecnie oglądam MT,ale zaraz znowu idę do "stołu" żreć.
|
|
#1086 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Brawa dla Maxa ![]() A Yoko się nie martw, gdyby chciała, to na pewno dałaby znać, że potrzebuje wyjść. Moja bez probleu wytrzymuje np. 8 godzin. Cytat:
Cytat:
, jak zwykle po sieci buszuję i nad blogiem się zastanawiam
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszły moje pomadki Nyx i strasznie mi się podobają, tylko będę musiała popracować trochę nad wargami bo jedna strasznie uwidacznia suche skórki ![]() Za to znalazłam na allegro pomadkę Rimmel, która mi się strasznie podoba a której nie mogę nigdy dorwać ani w Naturze ani w Rossmannie ![]() Wkurzyłam się na Nergala bo wywalił dziewczynę, która mi się bardzo podobała ![]() Kabaret oglądałaś? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-15 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
|
Cytat:
i nawet kupiłam i walczę ze sobą, żeby znowu nie kliknąć. Ale pochwalę sprzedawcę z Chin - paczka doszła do mnie w 10 dni ![]() No i na moje wymarzone lakierosy czekam ![]() Na suche skórki swego czasu na noc stosowałam duet: masło do ust Yes to Carrots [ale może być też jakaś odżywcza pomadka] plus błyszczyk do ust Joanna i taka kombinacja utrzymywała w ryzach moje uwrażliwione usta. Bo one na zimno są bardzo wrażliwe, od razu mi się takie skorupy robią, a potem jeszcze obgryzam te suche skórki ![]() Co to za kolor tego Rimmela? No jeszcze nie oglądałam . Mam słaby głośńik w komie, a nie po drodze mi po słuchawki
|
|
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A Ty geniusz w innej dziedzinie i doskonale się uzupełnicie . On Ci o gwiazdach, Ty mu o kotletach mielonych . ![]() Nie ma osoby, która nie miałaby żadnej wiedzy. Ja już nie oglądam . Patrzeć na Nergala jedynie przez szybkę, to ponad moje siły. Do Egiptu. Piramidę palcem dotknąć . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dawaj symbol i nazwę. Może u mnie będzie . W poniedziałek jadę na pocztę, to mogę zobaczyć. Spróbowałam wczoraj tą czarną serię. Nie jest źle . Jak na mnie - to bardzo pozytywna recenzja .Po szamponie i odżywce nie wypadło dużo włosów. A powinny, bo nie myłam głowy trzy dni i w takiej sytuacji tracę prawie zawsze większą ich ilość . Żadnego swędzenia, żadnego zaczerwienienia . Włosy wyschły i nawet, nawet ładnie wyglądały. Żadnego przyklapu . I wtedy zrobiłam błąd . Psiknęłam się tą odżywką zabezpieczającą. Minimalną ilością. Poklejone miałam ręce i klejącą substancję na szyi . Wiedziałam, że będzie niefajnie . Ale nie mogę tak zupełnie napsioczyć. Włosy opadły, ale nadal są znośne. Dzisiaj też jest w porządku. Reasumując - nie wyrzucam, próbuję dalej . I możecie się skusić na zakup . Miłej niedzieli |
|||
|
|
|
|
#1090 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Airy Fairy - u mnie wiecznie jest niedostępny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czytałaś artykuł? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...e_go_bylo.html ![]() Ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czytałam . Ale mnie się o uszy obiło, że afera z TVP to o to, że chłoptaś ślitaśny w jednym z odcinków programu, w którym jest jurorem, wskoczył na podium i podarł program TVP. Cytat:
Kupuj ! Czysty zysk ! ![]() Cytat:
Aż taka kumata to ja nie jestem w temacie psikaczy . Spróbuję na wilgotne . Na opakowaniu jak byk jest napisane : spryskać wilgotne lub suche włosy . Pamiętam z okresu, kiedy sama bełtałam psikacz z keratyną, że ona usztywniała włosy . A teraz idę - jak to mówi jeden z moich znajomych : kraść Bogu dzień . Pod cieplutką kołderkę wślizguję się. Oczywiście, jeśli ryża małpa - Flap mnie wpuści . |
||
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i skusiłaś mnie na czarnego GR
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może nawet dwie, żeby zaoszczędzić na kosztach przesyłki
Cytat:
![]() Ja zawsze psikałam zaraz po osuszeniu ręcznikiem. Cytat:
![]() U mnie w domu włączyli centralne więc jest cieplutko, wczoraj pojechałam do rodziców i zmarzłam strasznie ![]() Wiecie co, nie bijcie mnie ale będzie narcyzowo Już od jakiegoś czasu znowu używam codziennie minerałów i nie mogę napatrzeć się na swoją twarz, na ujednolicony koloryt, na prawie niewidoczne czerwone placki na policzkach, na gładką skórę itd Do tego ostatnio prawie zawsze używam bronzera i rozświetlacza (trzeba zacząć w końcu zużywać zapasy ) i nie wyobrażam sobie bez nich makijażu
|
||
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się wreszcie (po długich poszukiwaniach) dorwać syrop imbirowy i właśnie popijam piwko z tymże syropem
![]() Serio, złaziłam się po całym mieście w poszukiwaniu tego syropu, wszędzie tylko malinowy i inne smaki a imbirowego niet, ale w końcu się udało Pamiętam, że dawniej zawsze zamawiałam w barze piwo z sokiem imbirowym, ostatnio coś mnie naszło (bo w innym barze byliśmy, w tym, do którego zawsze chodzimy zamawiam czarne miodowe a ono jest takie słodkie, że sok byłby przegięciem ) i pytam panią o sok imbirowy a ona na mnie takie oczy
|
|
|
|
|
#1095 | ||||
|
|
Dasz radę
![]() Ja wiem, że psiarnia i kociarnia Cię trzyma, ale wierzę, że któregoś pięknego dnia uda się wszystko zorganizować ![]() Egipt jest fajny... Araby już niekoniecznie Cytat:
Cytat:
A ja dzisiaj byłam w Naturze, ale nic nie kupiłam , coś się chyba złego ze mną dzieje . Nowości Essence nie kuszą, lakiery też w sumie już nie bardzo [no może 2,3 szt. do kolekcji, ale jeszcze zdążę], niby tusz do rzęs mnie ciekawi, ale muszę zużyć wcześniej chociaż jeden z dwóch, które mam w zapasie...No i dylemat, czy wybrać Essence pomarańczowy, I Love czy może ten 2 steps... Ech... [a zamówiłam jeszcze z ebaya jakiś tusz z dodatkową bazą, ciekawe co to za cudo ].No ale nie o tym chciałam . Pojawił się nowy produkt z Gliss Kur'a, jakiś olejek do włosów, że niby nie zostawia ich tłustych czy coś. W składzie dużo silikonów [chociaż niby tych odparowujących z powierzchni włosa] oraz olejek arganowy i jeszcze jakiś, chyba jojoba. Kusi mnie spróbować, bo wydaje się to być kosmetyk podobny do olejku Kerastase [na który też mam ochotę, tylko nie mam kasy]. Ale cena masakryczna bo 33 zł za 75 ml ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo chciałabym mieć czas na makijaż, bardzo polubiłam róże [jak mogłam kiedyś ich nie używać ], ale na razie chyba ZONK... ![]() A minerały też mnie kuszą, tak samo jak BBC, no ale wtedy to już zupełnie nie miałabym kiedy tego zużywać...
|
|
|
|
#1096 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Kupuj, kupuj ! Naprawdę nie jest zły . Wczoraj moje włosy {wczoraj - tj. na drugi dzień}, mimo psikacza były takie do ludzi. Dzisiaj już myć trzeba i lekko skóra głowy swędzi. Musicie tylko w sklepach okiem rzucić, którą serię, bo tak jak pisałam jest ich parę i każda z keratyną. Ja, tak z biegu, nie bardzo orientuję się w składach . Dlatego też wzięłam czarną, bo o niej pisałyście. Bardzo mądrze ! Bardzo mądrze ! Cytat:
Udało się, chociaż z niewielkim trudem. Dziki Lopez śpi w poprzek łóżka, a każda próba jego przesunięcia kończy się paroma krwawiącymi kreskami na ręku. Wczoraj udało się bez obrażeń cielesnych . Miał dobry humor. Cytat:
No to używaj i powalaj wszystkich swoim widokiem . A na zimę minerały nie są zbyt chude ? Cytat:
Dzięki Tylko to trudne jak cholera . Miałam w tym roku jechać do Warszawy . Tak w tą i z powrotem . Nie udało się . W przyszłym roku - muszę {!} jechać do stolicy i już się martwię . Cytat:
Cytat:
Czytałyście, że szef telewizji chce dać do Sejmu nową ustawę - między innymi o abonamencie . Abonament ma być obowiązkowy i ściągać go ma US. Prawo ma działać wstecz - zapłacisz za wszystkie lata, w których nie płaciłaś i to pewnie z dużymi odsetkami. Nie wiem jak ustosunkują się do TV satelitarnej. Przecież ja, odbierając z satelity, płacę miesięczny abonament . Zastanawiam się jak udowodnią, że oglądam kanały publicznej TV . Pewnie ustawę tak skonstruują, że bez udowadniania płacić będziesz . Coś nasze uczennice małomówne . W książkach siedzą czy wpadły w wir studenckiego życia nocnego ? ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ---------- http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...31169098_n.jpg Bez komentarza ... |
|||||
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mówią "nauki od chu.a, wiedzy ni chu.a"
|
|
|
#1098 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam
![]() Cytat:
Powiem Ci, że ja wstaję pół godziny wcześniej niż normalnie, żeby się umalować do pracy, tym bardziej, że minerałami schodzi mi to trochę dłużej niż np BBC Już sobie normalnie nie wyobrażam siebie bez tego podkładu ![]() Bo ja mądra dziewczynka jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zreszta imprezy studenckie pochlaniaja duzo czasu ale z watkiem jestem na biezaco tylko czasem nie chce mi sie nic pisac ![]() Cytat:
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
ej no fajnie,że tego nie słyszałyście
to moje motto...
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
jakos nie mam weny do pisania
![]() Imm też tego nie znałam ![]() Aga zamówilam sobie kiedys piwo z sokiem imbirowym i wybieram malinowy/żurawinowy dziewczyny tak się zastanawiam, bo wiadomo, że silikony chrtonią włosy przed uszkodzeniami mechanicznymi, dlatego używam jedwabiu, myślicie, że zamiast jedwaiu mogę używac tego psikacza gliss kur o tym składzie: Aqua • Dimethicone • Dimethylacrylamide/Ethyltrimonium Chloride Methacrylate Copolymer • Stearamidopropyl Dimethylamine • Citric Acid • Glycerin • Panax Ginseng Root Extract • Pantolactone • Arginine • Acetyl Tyrosine • Arctium Majus Root Extract • Hydrolyzed Soy Protein • PEG-12 Dimethicone • Polyquaternium-11 • Niacinamide • Ornithine HCl • Citrulline • Biotin • Panthenol • Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin • Hydrolyzed Keratin • Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate • Phenoxyethanol • Parfum • PPG-1 Trideceth-6 • Methylparaben • C10-11 Isoparaffin • Sorbitan Oleate • Vanillin • Linalool • Coumarin • Hexyl Cinnamal • Limonene czy jednak jedwabiu on nie zastąpi? moje włosy ostatnio zrobiły się strasznie suche i nie wiem czemu w ogóle nie chca się ulożyć, pusza sie, są suche i masakra jakaś, a nic nie zmieniłam w pielęgnacji;/
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z piwem nie probowalam bo nie lubie ogolnie piwa z sokiem ale rozrobiony z woda jest pyszny ![]() NK ja sie na skladach srednio znam ale mysle ze mozesz spokojnie uzywac i zobaczysz jak bedzie dzialal ![]() ja ostatnio tzn od jakiegos tygodnia wzielam sie porzadnie za wlosy i olejuje (jakie slowo ) je przed kazdym myciem, albo co drugie mycie, 2 razy w tyg wax na godzine, jedwab na koncowki i o wiele lepiej wygladają
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-10-17 o 21:35 |
|
|
|
|
|
#1104 | ||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że to nie przejdzie. W końcu już za poprzedniej kadencji słychać było, że chcą w ogóle abonament wycofać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja znowu przetrzymałam zakup, że może w listopadzie... i teraz już nie ma tej aukcji No ale liczę, że przez te dwa tygodnie jeszcze coś się zmieni, sprzedający uzupełni zapas produktu i aukcja pojawi się znowu. Jak nie, będę pisała do sprzedawcy. Mi się wstawać nie chce , spanie ponad wszystko Ma w domu herbatę imbirową, jeszcze ze Sri Lanki. O mamono, jakieś to piekące, tego się nie da pić!!! Cytat:
A nie mówiłam, że na studiach jest fajnie ???Cytat:
Spray stosuj, bo fajny, odżywczy całkiem, a w razie czego jeszcze końcówki jedwabiem można maźnąć.
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Też nie znałam . Cytat:
A jakiego jedwabiu używacie ? Cytat:
Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja używam jedwabiu l'biotica, tej samej firmy co Wax polski, ale szczerze powiedziawszy szału nie robi zwykly jedwab popropstu
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
![]() Ja mam jedwab biosilku i szału nie ma ;p
|
|
#1108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalny, taki jak malinowy ale w żadnym innym sklepie nie znalazłam ![]() Ja też od jakiegoś czasu olejuję włosy - tzn staram się ![]() Ja też wolałabym pospać ale z drugiej strony muszę jakoś wyglądać skoro ludzie na mnie patrzą Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chciało mi się gotować obiadu więc dziś w menu kluski na parze ![]() |
||||
|
|
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi chodzi właśnie o to czy ten spray zastąpi jedwab xD Cytat:
![]() biosilk chi gorzej byc nie moze ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- nn jak to się uczyć nie musisz? xD |
||
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłabym,Aga, tych klusek
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

jak to mówią "nauki od chu.a, wiedzy ni chu.a"