|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII
prosze bardzo
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam do pracy
![]() pa dziewczyny
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry w mroźny lecz słoneczny dzień
od dziś przechodze na diete![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- p[oradźcie!!!!!!!1 http://www.proart-studio.com.pl/fotografia-slubna.php co o tym sądzicie?? |
|
|
|
|
#4176 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry djeń!
U nas też chłodno, tylko kilka kresek powyżej zera. A nie dość, że jest słońce, to na dodatek na bezchmurnym niebie widać jeszcze księżyc Piękny poranek.Cytat:
W kwestii domku i naszej przeprowadzki, to mamy szczerą nadzieję, że nastąpi w ostatnim tygodniu października. Za tydzień będzie montowany piec grzewczy i grzejniki, max. 2 dni roboty, na koniec tego tygodnia ma być skończona ta nasza nieszczęsna kuchnia, której od lipca nie potrafią skończyć, a potem jeszcze tylko kwestia 2 dni na założenie internetu i się przeprowadzamy. Powiem Ci, że strasznie denerwuje takie czekanie. I sprawdza się u nas dokładnie to, co pisałaś niedawno Nenie - przy dłuższym stażu związku oddzielnie mieszkanie rodzi już pewne frustracje i niesamowicie irytuje. Co do promotora Twojego TŻ, to w głowie mi się nie mieści takie podejście. Aczkolwiek wiem, że się tacy zdarzają... Moja siostra do tej pory męczy się w Wawie z obroną licencjatu, bo też jej się trafił podobnego pokroju promotorzyna,,, Ręce opadają. Z takim to trzeba chyba ostro, jak mówi, żeby coś poprawić, to niech TŻ mu powie, że poprawił już wszystko co mógł, uważa pracę zakończoną ze swojej strony i czeka na wyznaczenie terminu obrony. A swoją drogą niezły ch.u.j. z tego promotora, jak nawet nie zajrzał do pracy i nie dał konkretnych wskazówek odnośnie tego, co ma poprawić. Dla mnie takie zachowanie promotora jest niedopuszczalne, na moich studiach nie spotkałam się z czymś takim. Trzymam mocno kciuki za pozytywne zakończenie tej sprawy, obyście jak najszybciej mogli cieszyć się przygotowaniami bez psychicznych balastów z uczelni! Co do zamawiania ciast i tortu to nie wiem dokładnie kiedy trzeba to załatwiać, ale w moim kalendarzu przygotowań mam to wpisane na kwiecień. Po Nowym Roku zadzwonię jeszcze do cukierni i się dokładnie dowiem o terminy, Cytat:
Cytat:
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-10-18 o 10:07 |
|||
|
|
|
#4177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobra, ja tu z ślubnym tematem -a dokładnie to z makijażem ślubnym. Pani przesłała mi kilka zdjęć wykonanych makijaży i się na nią zdecyduję. Na chwilę umieszczę jej prace i potem je usunę. Oglądajcie, oceniajcie i wyrażajcie sowje opinie ![]() A i okazało się, ze na jednym ze zdjęć jest moja sąsiadka.
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-10-18 o 11:59 |
|
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, co do papieru na zaproszenia i inne papierowe dodatki (winietki, menu), to ja też będę robić sama i prawdopodobnie kupię papier na allegro. I wszystko będę projektować w Wordzie oraz drukować na moim poczciwym Canonie
![]() Kicia, a w którym Ty sklepie papierniczym kupiłaś arkusze, że wyszło Ci taniej niż na all?
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- jak projektowac w wordzie?? są jakieś specjalne programy?? Cytat:
|
||
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz koło salonu regina diamante ale wyszło mi taniej na tym papierze na grubszym chyba by taniej nie wyszło sama nie wiem. Bo ja płaciłam 20gr od kartki. Papier satynowany 120g. Na allegro każdy jaki znalazłam to było około 10zł za przesyłkę plus koszty papieru a ja za 65 zapłaciłam 13zł więc rachunek jest prosty ale u mnie to była kwesia że ja nie potrzebowałam wymyślnego papieru ze względu że bardzo ozdobna jest ta okładka papier do wnętrza więc będzie taki mniej zdobny
|
|
#4181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na projekcie TŻ zrobil bardzo delikatne cieliste linie wzdłuż których je zginamy.Nasze zaproszenia są formatu A4- nie musimy ciąć papieru. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, właśnie o to mi chodzi, że będę używać tylko Worda i nic więcej
Normalnie zrobię podział strony na trzy kolumny w ustawieniu poziomym (bo nasze zaproszenia to będzie arkusz A4 złożony na trzy części), powstawiam ornamenty, zdjęcia i tekst w odpowiednim miejscu i voilà! Oczywiście do tego jeszcze będzie jeszcze zaprojektowana w odpowiednim ustawieniu druga strona, czyli to, co będzie na okładce zaproszenia.Cytat:
|
|
#4183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie niestety się ich prace nie podobają. A ile biorą? |
|
|
|
|
#4184 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie motyw gołębi odpada Cytat:
(gzieś mi umknęła informacja że jednak może nie będziesz szyć ) Wiedziałam ze coś z grouponem było ale nie pamiętałam co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widziałyście? http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/56,..._rok_2012.html
|
||||||
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za opinie
no pakiet max to 1700 zl...---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
mi się nawet dosyć podobają i ten pan ma pozytywne opinie. Wiadomo, że powinno mi się najbardziej podobać ale hm... no wiecie... - reportaż: fryzjer, kosmetyczka, zakładanie sukni, przygotowania w domu Pani Młodej - błogosławieństwo, wyjście z domu - przyjazd Państwa Młodych do kościoła lub USC, ceremonia ślubu, życzenia gości - przyjęcie weselne - do oczepin włącznie - sesja zdjęciowa - w innym terminie - płytę DVD z multimedialna ekspozycja fotografii (prezentacja z podkładem muzycznym) - płytę DVD (z nadrukiem, pudelkiem oraz okładkę) z kompletem fotografii - album z ok. 30 fotografiami w formatach 15x21, 13x18, 10x15 o tym pakiecie mowa. Myslałabym o fotoksiążce jeszcze dla rodzicow to by wyszlo jakos 2000 tys |
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
witam zza biurka ![]() Cytat:
Odebrałam wyniki badań i uwaga....jestem gotowa na dzidziusia, wszystko w normie, przeciwciała odpowiednie są, zakażeń nie ma i nie było Tym optymistycznym akcentem wracam do pracy, miłego dnia |
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz czekamy na efekty starań
|
|
|
|
|
#4190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4192 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Niestety, nie mogę - nie ma na kogo... Nasza poprzednia promotor obiecała pomoc, ale nie można u Niej pisać ![]() Cytat:
W tym drugim makijażu twarz mi się wydaje troszkę za ciemna, ale ja się nie znam, bo się nie maluję i nie pomogę w tej kwestii ![]() Cytat:
I chyba też się przejdę na takie badania |
||
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4194 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
![]() U nas wielkie zmiany... Zostałam słomianą wdową, mój TŻ wyjechał zagranicę, gdzie dostał propozycję pracy. Nie wiem, czy nasz ślub w 2012 wyjdzie. Niczego nie planujemy. Jeśli wyjdzie to pewnie wszystko będzie przygotowywane w miesiąc albo dwa . A ja oddałam się pracy i nie mam czasu na forumowanie . Postaram się troszkę poczytać, co u kogo się zmieniło/wydarzyło .Do zobaczenia!
|
|
|
|
#4195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena 1984
Gratulacje!!! Ja dopiero ide do lekarza w przyszłym tygodniu ale u mnie tak różowo nie będzie (odstawione w maju tabsy zasiały spustoszenie w moim organiźmie...). Marzy mi się taki wynik jak Tobie ale jako że bobaska nie planuję przez najbliższe 4 lata - mam jeszcze sporo czasu żeby sie podratować! Ja dzis ruszam w delegację do Czech (wracam w czwartek w nocy) i niestety zaczyna mnie brac jakieś choróbsko... Jadę z dyrektorem samochodem więc nafutrowanie sie czosnkiem odpada ![]() ![]() mam nadzieję że będę mogła uszczknąć trochę uroków Pragi (TŻ ma zamówione piwko ) Zawsze jestem chora jak mam byc w formie... może to jest jakoś sprzężone w moim przypadku?? ;p pattis89 makijaż przepiękny!!! też taki chcę mam bardzo podobne oczy do tego z fotki!
piszę piszę Edytowane przez megan713 Czas edycji: 2011-10-18 o 11:43 |
|
|
|
#4197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To sie ladnie porobilo, jak nie wiaodmo kiedy i co ze slubem! Jednak 3mam kciuki, zeby bylo to w 2012 roku ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Śliczny |
|
|
|
|
#4198 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Cię pamiętam |
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
No nic dziewczeta.. ja uciekam bo trzeba oganac troche mieszkanie....
a chorobsko cos nie chce ustapic to juz tydzien jak jestem na antybiotyku a tu tylko nieznaczna poprawa... ;/ oby do piatku bo w weekend znowu do wroclawia na uczelnie...;/;/;/ jakoś nie mogę się przestawić w tym roku na to studiowanie... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

od dziś przechodze na diete
<3

. Postaram się troszkę poczytać, co u kogo się zmieniło/wydarzyło