|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
zdrowiej Kochana jak najszybciej co do obrazu to wiadomo, że też inaczej jak się go widzi na żywo i w towarzystwie innych tego samego autora a co innego jak tylko zdjęcie z internetu ![]() ja do przebierańców urazu nie mam ale boję się klaunów Cytat:
coraz większe postępy robicie, bardzo się cieszę |
||
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry popołudniowo
![]() Kraven kuruj się kochana Ijaa trzymam kciuki za realizację planów ![]() Kashmirko wiedziałam że wizyta się uda,bardzo się cieszę ![]() Anastazja widzę że postępy nadal są,oby tak dalej do przodu,krok po kroku osiągnięcie cel. U mnie nienajlepiej i nie chodzi o to że mam jakieś kłopoty tylko zrobiłam się ostatnio taka drażliwa,wiele rzeczy mnie irytuje,szybko się denerwuję,coraz mniej rzeczy mnie cieszy,mam nadzieję że to przejściowe bo sama ze sobą czuję się zle
|
#2193 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Normalnie nie lubię miasta kash, ale z sentymentem wspominam i nawet mogłabym tam zamieszkać. I bliżej do domu i do znajomych i do rodziny i w ogóle. Ale mąż za nic by się nie zgodził ![]() Dzisiaj już mi lepiej. Faza dołowania się minęła, teraz pnę się do góry i powtarzam sobie, że jest dobrze. Pomijając fakt, że nie lubię mojej pracy, to jednak na sytuację nie powinnam narzekać. Jest ok, prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno wszystko się ułoży po myśli ijiiW pracy dzisiaj mega nudno. Potem pojechałam do outleta kupić sobie jakieś rajstopy na zimę i kupiłam legginsy za całe 4,50zł Będę miała pod spodnie w chłodniejsze dni. A grube są dosyć. I do tego śmieszne skarpetki za całe 2zł Cieplutkie, antypoślizgowe. Wracając pomyślałam, że jak przetnę ulicę, to pójdę na następny przystanek. Tak poszłam, że szłam ze trzy razy dłużej niż na ten wcześniejszy Z pół godziny spacerku miałam Dobrze, że było ciepło i nie było tak źle...
|
|||
|
|
|
#2194 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() iija- trzymam kciuki by wszystko poukladalo sie po waszej mysli i nadchodzacy rok byl rokiem pozytywnych zmian :yes: kash-super że spotkanie udane i nawiazala sie nic sympatii, gratuluje mnie ten obraz trochę przeraza, ale jak juz powiedzialas każdemu wedle potrzeb i uznania![]() dodajka- kuruj się kobitko ![]() dzisiaj bylam w dziekanacie i dowiedzialam sie że kurs wyrównawczy jednak platny- 900 zł. widocznie z góry jest mi zapisana rola klepiacego biede studenta mało tego zajecia z tego kursu odbywaja się w co drugi weekend od 7.30-17.00 przez cały pierwszy semestr. czuje że tam zwariuję.robilam tez dzisiaj plany promocyjne i naprawde sie zdziwilam kiedy w jednym z projektów wpisałam 2012. gdzie sie podzial caly rok 2011???
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#2195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ijaa nie wiedziałam, że mieszkacie z mamą Życzę żeby Wam się wszystko dobrze ułożyło, tak jak sobie zaplanowaliście![]() ![]() Anastazja super, że mama robi takie postępy i tak dobrze o nią dbacie! Cały czas trzymam za Was kciuki ![]() Ja cały dzień na uczelni, zimno obrzydliwie, zmienili nam jedynego genialnego wykładowcę, ponieważ został posłem i w czasie naszych wykładów ma obrady sejmu ![]() Bardzo zdenerwowałam się, bo kolejny gość coś kręci z tekstami. Miał wypłacić kasę za pierwsze zlecenia i codziennie to robi i pieniądze nie dochodzą, podczas kiedy oczekuje, że będę pisać ogromne ilości za coraz niższe stawki Nie napawa mnie to optymistycznie, bo pieniądze z mojej ostatniej normalnej wypłaty kończą się bardzo szybko
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-10-18 o 19:06 |
|||
|
|
|
#2196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie zazdroszczę. Dwie choroby zakaźne w życiu przeszłam, jedną z nich była szkarlatyna. Paskudna sprawa. ![]() Kuruj się ![]() U mnie też było dzisiaj bardzo przyjemnie po południu, więc również zaliczyłam spacerek. Cytat:
I już zaczynam trzymać kciuki za weekendy w szkole. ![]() Cytat:
Tak mieszkamy - od niedawna (kilka miesięcy).. a w tym mieszkaniu prawie półtora roku (przyszliśmy z wynajmowanego), bo mama mieszkała z pewnych powodów tymczasowo u swojej siostry. Eeeee, dłuższa historia. ![]() Matko, czy Wam też tak się nic nie chce jak jest ciemno? Najchętniej to bym poszła spać i to godzinę temu. ![]() Pranie wstawiłam, do zmywania się zbieram - od pół godziny. Moje zimno na górnej wardze osiągnęło rozmiar monety jednozłotowej i w ogóle jest super. ![]() Chyba mi odbija z lekka.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-10-18 o 19:35 |
||||
|
|
|
#2197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie co ma być. faktycznie, że koszty są zabijające, ale może tym razem się uda![]() ja też całe dnie się na uczelni. najpierw w pracy, a później na zajęciach. swoją drogą strasznie się zawiodłam tą uczelnią. czasami mi się wydaje że Ci wykładowcy nie mają praktycznego pojęcia o przedmiocie, który wykładają a na moje pytanie jakie jest praktyczne wykorzystanie macierzy, pani prowadząca mi odpowiedziała że "dowiem się później".mamy też faceta od ubezpieczen, który na pierwszm wykladzie zastrzegł ze u niego na 130 osób w pierwszym terminie zaliczyło 30. mi na takie gadanie włącza się agresor, no bo kurcze co ja mam się go wystraszyć czt co? na mojej poprzedniej uczelni było ciężej pod względem nauki (bo przedmioty trudniejsze i w innym języku), ale wykładowcy szanowali studentów. najostrzejsza wykładowczymi powiedziała nam, że jeśli studenci w tak dużej liczbie oblewają to ona uważa to za osobistą porażkę, własną nieudolność. bo wiadomo na każdym roku zdarzają się jednostki, które mają wywalone na naukę, ale jak większość grupy nie zalicza to z wykładowcą jest coś nie tak... poza tym w grupie (i na roku) mam tak rozwydrzone bachory, że naprawdę jestem w szoku. nawet na głupie 45 min wykładu nie potrafią zamknąć jadaczek. żeby chociaż szeptali, ale nie gadają na całego. chyba się starzeję, że mi takie rzeczy przeszkadzają, ale no kurcze poświęcam mój czas, to chciałbym to jakoś wykorzystać... no to się wygadałam a żeby ne było tak pesymistycznie do zaliczyłam już pierwszą 5 na nowych studiach z psychologii.![]() ![]() na gościa, oby jutro przysłał kaskę!Cytat:
![]() mi też się nie chce jak jest ciemno z wieczora za to poranne ciemności działają na mnie mobilizująco. dzisiaj tż wychodząc do pracy przed 5 mnie obudził i sporo sobie nadrobiłam w tym czasie![]() zimna współczuję mało tego moje zimna uwielbiają się rozsiewać i zazwyczaj mam dwa- jedno po drugim.mój jęczmień też się nieżle trzyma i nic na niego nie działa. chyba jutro wybiorę się do lekarza po receptę na jakąś maść z antybiotykiem. kraven- dużo, dużo zdrówka ![]() ![]() anastazja- cieszę się z postępów mamy
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
|
|
|
#2198 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy tylko ja jestem taka nienormalna, że nie lubię sprzątać ale jeszcze bardziej nie znoszę bałaganu i brudu?
no ale w końcu doprowadziłam do porządku moją rezydencję najgorsze, że moja militarna kurtka z pepco już mi się nie podoba a miałam ją na sobie aż raz ) no i za tą kasę wiedziałabym co kupić sobie przydatniejszego no ale cóż to cała ja nie mam dziś nastroju i stwierdzam, że lepiej jak nie mam za dużo czasu dla samej siebie bo nie mam wtedy okazji by myśleć o pewnych sprawach i wynajdować sobie problemów i tym sposobem mam dziś dzień z cyklu "czuję się jak pasztet" ale zaraz spróbuje poprawić sobie humor bo udaję się do łazienki na długie, przyjemne i pachnące spa Ijaa no trochę tam zdążyłam poznać ![]() Marta doskonale wiem o czym mówisz z tym byciem nie do zniesienia dla samej siebie, musisz przeczekać bo to na pewno chwilowe i zaraz minie Ssnow nie dziwie się, że się wkurzasz, sama bym chyba tam mordowała wczoraj jak bylismy na tym przegladzie filmow dokumentalnych para za nami caly czas gadała co prawda szeptem ale myślałam, że ich zatłukę na nasze szczescie twórczość Pana Cuske nie przypadła im do gustu i szybko się zmyli ![]() Dodajka uśmiechnij się- jakkolwiek banalnie to brzmi: będzie dobrze miłego wieczoru Kochane |
|
|
|
#2199 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawsze coś... Wierzę, że mimo tego niespodziewanego, ogromnego wydatku, poradzicie sobie i wyjdziecie na prostą Cytat:
![]() Cytat:
Zero szacunku dla wykładowcy i dla ludzi, którzy z wykładu chcieli coś wynieść. Cytat:
![]() Bry. Dzień nie zaczął się specjalnie. Zwlec z łóżka się nie mogłam, Ł. wstawało się jeszcze gorzej. Jak zwykle nie mogliśmy się za nic wyrobić i wyjechaliśmy dużo za późno. Układając włosy złapałam zamiast pasty wazelinę i tym sposobem machnęłam grzywkę na tłusto - taki lans Na koniec dostałam smsa od Ł., że dał plamę, bo jako iż zamienił się zmianą (powinien iść na drugą, ale ze względu na popołudniowych gości wziął pierwszą), to powinien przyjść na 6, a on pojawił się w pracy przed 7. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych konsekwencji Swoją drogą wieczorem przeszło mi przez myśl, że powinien iść na 6, ale to on pracuje i pewnie wie lepiej, więc nawet nie pytałam. W drodze do pracy kupiłam ciacho na popołudnie - po pracy je odbiorę, czeka sobie w lodówce w cukierni. Wczoraj posprzątałam mieszkanie, ale straaasznie mi się nie chciało, w dodatku jakieś choróbsko mnie chyba łapie, zatem grzebałam się jak mucha w smole. Dziś umyję tylko na świeżo podłogi i goście. Ale ugotowałam wczoraj zupkę, zatem mamy dziś gotowy obiad A i na jutro zostanie. Wczoraj czekała też na mnie paczka - kumpela przysłała mi w prezencie "Projekt szczęście" A od Ł. dostałam długo poszukiwanego "Kot(a) w stanie czystym" i "Koty. Kompendium wiedzy" Dość monotematycznie Obawiam się, że moje poważne plany pisania pracy mocno po tych prezentach ucierpią A propo kotów - Olo ma dziurę w brodzie Musieli wziąć się za łby z Herą. Teraz tylko się modlę, żeby sobie tego nie drapał i żeby mu się nie paprało - rany u kotów to jedne z najgorszych ran ![]() Dzień zaliczam na chwilę obecną do negatywnych, zatem mógłby się już skończyć ![]()
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo tak, tacy są "najlepsi". I najczęściej dużo gadają, a pożytku z ich cudowności i wiedzy żadnego nie ma. Brawo. ![]() Oj tak, to nie jest przyjemnie w weekendy. Mnie szczerze mówiąc podczas ostatniego etapu edukacji - na podyplomówce, po prostu odechciewało się wszystkiego przez ten weekendowy przymus wstawania i działania od samego rana. Po aktywnym tygodniu było to najgorszym co mogło mnie spotkać. ![]() (Mam nadzieję) nigdy więcej. ![]() Cytat:
Ona jest cudowna. ![]() Chętnie bym ją przygarnęła gdybym nie miała już kupionego czego innego i zaplanowanych wydatków (BUTY - to będzie bolało ) na najbliższe tygodnie. ![]() Wychodzi na to, że chodź raz jestem normalna. ![]() Lubię porządek i lubię sprzątać. ![]() Aaby Kochana, Ty nasza ![]() Jeszcze raz, z okazji Twojego święta, chciałabym życzyć Ci wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, wygnania zajadów raz na zawsze, optymizmu i uśmiechu na co dzień, mnóstwa mężowskiej i kociej miłości i abyś zawsze była szczęśliwa. Co to ja jeszcze chciałam? Prawda, że czad, że jest już środa? W tym tempie, zobaczycie, zaraz znów będzie wiosna. ![]() Dotarło też do mnie dzisiaj, że za chwilę minie rok od zmian w firmie, o których kiedyś opowiadałam. Pytam się JAK? Jakim cudem to już rok? ![]() Aaaaaa, właśnie! Koleżanka z biurka obok ma dzisiaj ode mnie spokój - NIE MOGĘ MÓWIĆ! Cholerne zimno się rozrosło (wygląda jak trzy połączone ) co skutecznie uniemożliwia mi otwieranie ust. A przynajmniej powoduje paskudny ból przy wykonywaniu tej czynności.Jem dzisiaj w związku z tym przez słomkę. ![]() Wczoraj się jednak zmobilizowałam, wstałam i wybłyszczyłam kuchnię, zrobiłam sałatkę i ugotowałam zupę szczawiową na dzisiaj. Po powrocie z pracy tylko ją zabielę, A. wcześniej obierze i wstawi ziemniaczki i obiad gotowy. Muszę w drodze do domu skoczyć po soczewki, a wieczorem mam w planach wypucować łazienkę. Tak w ramach rozrywki. W piątek przychodzą do nas znajomi na małą posiadówkę i tak właśnie dywaguję, co szybko po pracy przyrządzić do jedzenia. ![]() Kto ma słońce, niech przyślę kawałek mailem. A ja tymczasem napiję się kawusi.
|
|
|
#2201 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobicie sobie wszystko tak jak sami chcecie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wypłate oby przeyszła jak najszybciej![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnei na wykładach tez się wychodzi ale niestety jest to nieuniknione bo zajecia na uw sie pokrywaja o jakies 10/15min Aaby masz racje niech ten dzień się już skończy bo bedzie przynamniej mega nudny u mnie dzień dobry siedze juz na uczelni do 13.30 a na 16 do pracy i do 2, jeszcze musze wysłac grafik na nastepny tydzien pracy i nie mam pojecia jak go ustalic aaa i dzien tez zaczełam super bo wsiadłam w jakis autobus i okazał się autobusem przyspieszonym i nie zatrzymuje sie na tym przystanku co ja wysiadam iiiii lazłam na piechote pewien odcinek drogi i na wykład oczywiście sie spozniłam![]() dziś u mnie cieplutko nawet sie zdziwiłam bo nałozyłam ponczoszki i spodniczke i myslałam, ze zmarzne a tu niespodzianka
|
||||||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- kochana, w dniu urodzin życzę Ci dużo szczęścia, jak najmniej zmartwień, dużo pieniążków i miłości i samych słonecznych dni
witam ![]() wczorajszy wieczór upłynął pod znakiem ulewy;/ jak wracałam od rodziców złapał mnie mroźny deszcz i wietrzysko ![]() na razie nie pada ale zapowiadali jednak deszcz siedzę od rana u rodziców bo tata poszedł do pracy, zaraz podłączę mamie jedzonko i chyba wezmę się za sprzątanie ![]() nie wiem co zrobić dzisiaj na obiad może naleśniki szybko zrobię, jeszcze pomyślę
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie ten wizaż z rana denerwuje! Dlaczego mi nie cytuje zaznaczonych postów?
![]() Nic to, odpiszę na to co zapamiętała moja głowa Dzień dobry ![]() Aaby nasza kochana, życzę Ci w dniu Twojego święta, żebyś zawsze była taką osobą jak jesteś, żeby Twoje pożycie z mężem przypominało istną sielankę, a wszystkie Twoje marzenia żeby spełniały się po kolei
Wszystkiego dobrego !! ![]() ![]() ![]() Ssnow u mnie ta moja grupa też jest jakaś taka dziwna i niemrawa. Ludzie nawet cześć sobie nie mówią Wszyscy są podzieleni w grupki, inni stanowią osobne jednostki i tak żyjemy. Ważne, że ja mam swoją paczkę i to mi wystarczy ![]() Co do takich fajnych wykładowców to wciąż tacy się zdarzają i czasami to już rzygać się chce jak się słucha ich cudowne wywody. I faktycznie to powinna być ich porażka, że nie potrafią nas nauczyć i pomóc w zaliczeniu ![]() Ijaa fajnie, że Wam się posiadówka szykuje My też z tż chcieliśmy coś zaplanować, szczególnie, że tż dostał się ze street do testowania wojaków i cała paletka stoi i czeka na chętnych. Jednak w związku z przyjazdem T. chyba to nie wypali Zobaczymy jeszcze. Wczoraj byłam tak padnięta po poprzedniej nieprzespanej nocy, ze dziś spałam jak suseł i nawet się wyspałam. Dziś walnę meliskę i powinno być dobrze jutro ![]() Aaa zapomniałabym Miałam pochwalić mojego tż. Wczoraj jeszcze miał l4 i był cały dzień sam. Zrobił obiad- spaghetti, zrobił pranie- nawet już zaczął parować skarpetki , oczyścił nasze winko, zmył moją część naczyń, odkurzył Jestem z niego dumna, bo ostatnio tyle się nagadałam, że nic nie robi i chyba coś dotarło do niego ! |
|
|
|
#2204 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Aaby raz jeszcze sto lat! ![]() zimnooooo jak ja się wystroiłam w kieckę to kaloryfery u nas dzisiaj zimne ![]() Ijaa to już rok?! no nie pitol co do kurtki to Tobie to bym akurat za darmo oddała ale niestety nie zmieścisz sie w biuście na pewno bo mi jest ciasnawa a mam w tym miejscu zdecydowanie mniej niż Ty ![]() kurcze nie jadłam nigdy tej zupy szczawiowej, mogłabyś mnie raz zaprosić w końcu ) oraz będziemy gotować zupę dyniową na następne dni, mam nadzieję, że wyjdzie zjadliwa ![]() a w ogóle to chyba M. musiał się pochwalić swoim rodzicom jak nas moi rodzice ugościli bo dostaliśmy od jego rodziców zaproszenie na niedzielny obiad do fajnej knajpki chciałam Wam się jeszcze pochwalić, że zrobiłam sobie wczoraj peeling a potem wysmarowałam calutka oliwką do dzieci i posiedziałam przy farelce z dobre pół godziny (taka sauna że niby troche mnie wczoraj denerwowała ta lepkość po oliwce ale dziś jest git jezuu jakże nie chce mi się pracować, nic mi się nie chce
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Aaby sto lat!!! ![]() Ja nadal w łóżku leże bo stopy dają mi popalić, chociaż jest już lepiej. Ale strasznie marudna jestem. Dobrze, ze TŻ dzisiaj wraca to troche raźniej mi będzie. Póki co wiem tylko tyle, że gdybym nie pracowała i siedziała w domu to bym ześwirowała. Czy u Was też zrobiło sie pochmurno?
|
#2206 |
|
Konto usunięte
|
Kraven u nas strasznie pochmurno i piździ, ze hej
![]() a w ogóle to chodź kochana na PW bo omawiamy w klubie kwestie SPDowego Sylwestra
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczor
Pogoda do bani, wszystko do bani ![]() aaby sto lat i duzo zdrowka i spelnienia marzen ssnow straszna cena za ten kurs moze mozna to jakos na raty zaplacic?kraven zdrowka i zdrowka Anastazjo fajnie ze mama robi postepy ![]() Nie mam sily, ide sie pouzalac nad soba
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Co tutaj taka cisza? Ale dziś nas kobietka wymęczyła na matematyce. Koszmar jakiś to jest, ale trzeba dać radę. Tż poszedł na 18 do pracy, a ja siedzę i stresuję się przed jutrem. Oglądam filmiki dla przypomnienia, potem kąpiel i zmykam do wyrka coś pooglądać
|
|
|
|
#2209 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj gdyby choć część tych życzeń się spełniła ![]() Cytat:
) mocno się rozwaliła (zasługa jednej z par ) i posiadówek już nie ma, bo zwyczajnie nie ma z kim. Z pojedynczymi parami mijamy się gdzieś na ulicy, cześć cześć, co u was, ale na dłuższe spotkania to dosłownie 2x do roku. Trochę szkoda, choć z drugiej strony w takich momentach (kiedy jedni nastawiają resztę przeciw nam) poznaje się tych prawdziwych znajomych A poza tym to bardzo rzadko z kimś się spotykamy, bo ja raczej koleżanki mam z Bdg i okolic (liceum i studia - razem 7 lat - poza moim miastem zrobiły swoje), a dziś, kiedy każdy pracuje, studiuje tudzież wychowuje dzieci, nie ma za bardzo czasu na spotkania. Dobrze, że jesteście Wy i jeszcze kilka osób on-line Cytat:
Czekam na wieści, choć odpowiedź już mam w kopiach roboczych! Pokaż im i bądź ponad tym! Bry. Czy u Was też jest taaaaaak cieeeeeemno?! Ledwo trafiłam do samochodu, dobrze, że wsiadłam do swojego ![]() Wczorajszy wieczór całkiem udany. Byli rodzice i teściowie, w sumie spotkanie bardziej dla nich, bo mieli okazję się spotkać i pogadać My siedzieliśmy i winko nalewaliśmy. Parę groszy wpadło, co nas mocno ratuje w tym miesiącu, bo będzie na życie. Zobaczymy, jak przyszłe miesiące ![]() Ł. oczywiście każe mi kupić sobie choć jedną rzecz, nie chce, żeby wszystko szło na życie, bo to moje prezenty urodzinowe, ale niestety - trzeba mieć priorytety. Mam nadzieję, że kiedyś sobie odbiję ![]() Swoją drogą jak mnie spytał, czego mi trzeba, to zdałam sobie sprawę, że niczego, bo o niczym nie myślałam z racji braku kasy. A kiedy jest kasa, to zawsze coś się znajdzie. Więc z jednej strony dobrze mieć puste konta - nie wydaje się na głupoty ![]() Olo wczoraj zdrapał sobie strupa i ma znów ranę otwartą Jeszcze kilka razy zdrapie i trzeba będzie jechać do veta, żeby może sreberkiem posmarował na gojenie. Choć mam nadzieję, że unikniemy wizyty ze względów $$.A jutro przyjeżdża drapak ![]() Dziś za to powinny przyjść moje buciki - zamówiłam na all kozaczki zamszowe, mam nadzieję, że trafiłam z rozmiarem Jak przyjdą, to się pochwalę ![]() Poza tym dzień zapowiada się jak zwykle nudno i monotonnie. Ł. ma dziś drugą zmianę, zatem mam wolne popołudnie. Pewnie przeleżę na kanapie ![]() Miłego ciemnego poranka! ![]()
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda fatalna, bo leje jak z cebra. Ciemno jak w jaskini, ale nic to, większe wyzwanie dla mnie ![]() Ja maluję paznokcie i chyba nie stresuje sie tak jak za pierwszym razem Co ma być to będzie- te słowa mam cały czas w głowie i co by się nie stało to będzie dobrze Życzę Wam miłego dnia i proszę o kciuka koło 12.30 Kash mam nadzieje, że Twoje przeczucia Tym razem są lepsze
|
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zmiana czasu będzie z 3 na 2 więc przez kilkanaście dni od rana będzie jaśniej chociaż później i tak będzie od rana długo ciemno i szybko ciemno po południu ![]() Cytat:
przeczucia mam dziś bardzo dobre, proszę się tylko zmobilizować na 200% i będzie git! ![]() |
||
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
nie czepiam, tylko staram się znaleźć jakieś plusy w tej zmianie czasu (bo generalnie uważam, że to chory pomysł) i nie być całkowicie na "nie" bo przynajmniej mi nie wychodzi to na zdrowie
|
|
|
|
#2214 |
|
zawsze mam racje
|
Oddaj mi swój problem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- ijaa: ja właśnie pomyślałam o mieszkaniu, albo o wielkim remoncie albo zakupie nowego. A fajnie macie te 60 m podzielone? Bo w starszym budownictwie fajnie się można ustawić na 60 m, a w tych nowych open space to jak kawalerka
|
#2215 |
|
Konto usunięte
|
helloł!
donoszę, że zupa krem z dyni wyszła b.smaczna plus my dajemy do talerza podsmażony boczek i łyżkę kwaśnej śmietany co by nie było zbyt niskokaloryczne strasznie zimno dziś pora włożyć skórzane rękawiczki i na stałe zaprzyjaźnić się z beretem po pracy muszę pojechać do CH bo koleżanka z pracy ma jutro imieniny i mimo wcześniejszych zapewnień, że nie obchodzimy ich w firmie jednak jutro przywiezie ciasto więc wypadałoby coś jej kupić ofkors nie mam pomysłu, ale liczę że coś mi wpadnie w ręce- musi!!! ![]() niesamowite, że dziś już czwartek prawda? |
|
|
|
#2216 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Nikt nie każe chodzić.---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() Oby mu to na stałe zostało ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- aaby: wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i duuużo powodów do uśmiechu ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Mnie ten weekend wcale nie pociesza, a wręcz przyprawia o mdłości, a więc czas niech płynie wolno ![]() dodaja: będę trzymać :kciuk:
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Która dziś dzwoni do mojej firmy z info o bombie/wągliku/terrorystach? ![]()
|
|
#2218 |
|
Konto usunięte
|
co nie ma zapewne odzwierciedlenia w rzeczywistości a w ogóle to mi się teraz przypomniało, że Panna nam jeszcze żadnego swojego zdjecia nie pokazała, a my tu lubimy wiedzieć jak wygląda osoba z którą piszemy tak więc proszę się zaraz zrehabilitować ![]() |
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski, byłam właśnie na hali, do przejścia miałam jakieś 200m w jedną stronę, i co? I zamarzłam! Wychodzenie w tej chwili poza budynek to samobójstwo! Od razu zwizualizowałam sobie mój powrót do domu pks'em, a wcześniej spacer na przystanek (mam balerinki przypominam ![]() A Lord postawił przede mną pudło pysznych pierników. Nie, nie ćwiczę dziś silnej woli ![]()
|
|
#2220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie no na baleriny jest już za zimno niech te Twoje kozaczki już przychodzą z tego all bo się załatwisz na cacy pierniki ostatnio chyba jadłam na święta w zeszłym roku, takich toruńskich z marmoladą bym podjadła szkoda tylko, ze nie jem słodyczy w ogóle i do odwołania |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

zdrowiej Kochana jak najszybciej

Normalnie nie lubię miasta kash, ale z sentymentem wspominam i nawet mogłabym tam zamieszkać. I bliżej do domu i do znajomych i do rodziny i w ogóle. Ale mąż za nic by się nie zgodził 
mało tego zajecia z tego kursu odbywaja się w co drugi weekend od 7.30-17.00 przez cały pierwszy semestr. czuje że tam zwariuję.

aaa i dzien tez zaczełam super bo wsiadłam w jakis autobus i okazał się autobusem przyspieszonym i nie zatrzymuje sie na tym przystanku co ja wysiadam iiiii lazłam na piechote pewien odcinek drogi i na wykład oczywiście sie spozniłam

ale niestety nie zmieścisz sie w biuście na pewno bo mi jest ciasnawa a mam w tym miejscu zdecydowanie mniej niż Ty