|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
#14462 | |
|
Wtajemniczenie
|
a próbki szminek całuśnych z CT są?
Cytat:
Jak myślicie kiedy będa podglądy faktur z k13? Odbiór jest na 13.11ale ciekawi mnie kiedy będzie można podejrzeć fakturkę |
|
|
|
|
#14463 |
|
Zakorzenienie
|
|
#14464 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14465 |
|
Zadomowienie
|
Z tymi fakturami to róznie czasem mam w ciągu godziny że nawet nie zdąze sprawdzić czy faktycznei wszystko zamówiłam a czasem czekam i czekam ....
|
#14466 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#14467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14468 |
|
Raczkowanie
|
Jak na razie, to z katalogu 13, biorę:
- misia, - zestaw do paznokci pielęgnacyjny, ten z kosmetyczką, - confetti do ozdoby stołu. I tyle, ale jeszcze całego zamówienia nie obejrzałam. |
|
|
|
#14469 |
|
Raczkowanie
|
Co w ogóle myślicie o tej soli do kąpieli z serii SPA Morze Martwe ?
Mi się wydaje, że to taki "bubel" na siłę wymyślony. Lubie tą serię, ale ten produkt do mnie nie przemawia. Używam do kąpieli zwykłej soli kuchennej, jodowanej, i mi wystarcza. |
|
|
|
#14470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14471 |
|
Raczkowanie
|
No więc, ostatecznie zamówiłam:
1) Mis Grzaleczka - cena 29,90 2) Pielegnacyjny zestaw upominkowy Nail Exsperts - cena: 34,90. 3) Confetti do ozdoby stolu - cena: 12,90. 4) Zestaw upominkowy miniaturek Naturals - cena: 19,90 No i znowu prawie stówa Czy któraś z Was może mi powiedzieć, jak na ustach się noszą błyszczyki Glazewear - Glistening Peach i Pink a Glow ?? Może jakieś zdjęcie któraś z Was ma ?? Byłabym wdzieczna |
|
|
|
#14472 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się Wam pochwlaić
Już chyba z 4 miesiace musiałam składać się ze znajomą na zamówienie, bo miałam tak mało, ze niestety samej mi nie wystarczało, a nie chciałam płacić za małą paczkę. No a z kat.13 na I termin uzbierałam zam. na 620 zł i to jeszcze nie koniec Bardzoo się cieszę- pierwszy raz w zyciu czeka mnie opust 25%, no i chyba na mleczko do kąpieli SPA się załapię![]()
|
|
|
|
#14473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#14474 | |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo proszę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#14475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do mojej paczuszki za kat. 12 to: - żel Clearskin przeciw wągrom nie działa wogóle i nie wiem czemu ma on pomagać ( jednak zostaję przy piance Solutions ) - nie polecam!! - kulka Dreamlife ma bardzo ładny zapach taki słodki, i efekty też są świetne, nawet dużo lepsze od dezedorantów w psykaczu - polecam ![]() - żel peelingujący Planet Spa (ryż i sake) zapach mi ukręcił nos, strasznie mi się nie podoba - oddałam mamie - więc nie wiem jakie efekty, bo bym się pod prysznicem udusiła No to tyle recenzji ![]() Z 13 na pewno biorę misia
|
|
|
|
|
#14476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)zapach o dziwo mi się podoba(a preferuje ciężkie słodkie zapaszki
|
|
|
|
|
#14477 |
|
Wtajemniczenie
|
off-wietrzko masz może próbki całuśnych szminek CT-Frosty Rose i Winter Delight oraz lśniących całuśnych-Butterscotch?jeśli tak bardzo cię proszę o zdjęcia
|
|
|
|
#14478 |
|
Raczkowanie
|
no a ja muszę Wam powiedzieć dziewczynki, że seria Sake mnie w ogóle nie zachwyciła
żel pod prysznic hmm rzadki i mało peelingujący, a mleczko do ciała jest nieporęczne i ma straszny zapach - taki mdły Ogólnie mnie ten prezent w ogóle nie zachwycił Chyba Avon nie sprosta moim wymaganiom <lol>...
|
|
|
|
#14479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi np wogóle nie podoba się misio
|
|
|
|
|
#14480 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie sie akurat zapach zelu peelingującego bardzo podoba a jeszcze bardziej jego wlasciwosci
a balsam mi sie nawet podoba, ale zapach staje sie duszacy po pewnym czasie, bo bardzo dlugo utrzymuje sie na skorze ![]() ![]() ![]() wg mnie ten żel wcale nie jest rzadki - jest taki pośredni, a wydajny jest, bo się bardzo dobrze pieni i fajną mieniaca sie skore pozostawia po kąpieli |
|
|
|
#14481 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, czy demo jest dostępne w COK-ach?
![]() bo nie zamówiłam w K12, a na K13 mam zamówienie od klientki na zestaw, który jest w demo w 12 ![]() podliczyłam (a raczej Exel ) moje zamówienie i wyszło 313 zł a to jest tylko od przyjaciółki i koleżanek mamy z pracy zobaczymy co będą chciały moje koleżanki, mama i ja i może dojdę do 500 zł i będę miała na K01 25%
|
|
|
|
#14482 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )[/QUOTE]o właśnie, chcę sobie kupić puder, na pewno odcień beige, ale nie wiem czy sypki (jak go wytrząsnąć by nie wysypało się za dużo na podłogę i czym go nakładać? ) czy prasowany. jeśli ktoś ma porównanie, co do długości użycia, łatwości nakładania itp. to proszę o napisanie mi odpowiedzi.dzięki wielkie , Ewa
|
|
|
|
|
#14484 |
|
Raczkowanie
|
o kurczę coś mi się popsuło w poprzednim poście - przepraszam
|
|
|
|
#14485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3006357]dziewczyny, czy demo jest dostępne w COK-ach? ![]() bo nie zamówiłam w K12, a na K13 mam zamówienie od klientki na zestaw, który jest w demo w 12 ![]() podliczyłam (a raczej Exel ) moje zamówienie i wyszło 313 zł a to jest tylko od przyjaciółki i koleżanek mamy z pracy zobaczymy co będą chciały moje koleżanki, mama i ja i może dojdę do 500 zł i będę miała na K01 25% [/quote]trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#14486 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny, czy wiecie może coś o Roziiskrzonym eyelinerze z CT Disco? na pewno jeden jest zielony, drugi srebrny i nie ma żadnych wątpliwości, ale jaki jest ten trzeci kolorek? złoty? - przetłumaczyłam copper i oznaczo to miedziany, więc może leży gzieś koło złotego? jak by któraś widziała te eyelinery to była bym wdzięczna za informacje
![]()
|
|
|
|
#14487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciężko mi ten kolor określić
|
|
|
|
|
#14488 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ten srebrny podoba
Ale cena nawet jak na CT trochę wysoka
|
#14489 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w sklepach w biurach Avonu można kupować rzeczy z ofrty DEMO? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź!
|
|
#14490 |
|
Raczkowanie
|
asiuchna chyba mówiłaś że dziś składasz zamówienie z kat. 01. Kiedy dostaniesz paczkę?? zamawiałaś tą niespodziankę z demo??
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

ale moze to zalezy jeszcze od czegos innego......

żel pod prysznic hmm rzadki i mało peelingujący, a mleczko do ciała jest nieporęczne i ma straszny zapach - taki mdły ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)