Katalogi Avonu - Strona 483 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-02, 16:39   #14461
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
to dobrze ze go nie bralam chociaz dziwne bo biora go u mnie dziewczyny o jasniejszej karnacji ode mnie i wyglada na twarzy bardzo naturalnie nie widzialam zeby mialy jakies ciemne buzie ale moze to zalezy jeszcze od czegos innego......
nie wiem... ja jak go nałozyłam to byłam przerażona... potem sie juz przyzwyczaiłam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 17:02   #14462
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
no niestety tych nie mam, bo avon ich w ogóle nie produkuje...
a próbki szminek całuśnych z CT są?

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
z katalogu 13 biorę na 100%:
* tusz Pełnia Rzęs
* naprawczą odżywkę w spray'u owoc granatu i jojoba z Naturalsów - ma ją któraś?
ja miałam odżywkę(teraz też ja zamawiam)i byłam bardzo zadowolona-ładnie pacnie nie skleja włosów i po użyciu włoski są mięciutkie.

Jak myślicie kiedy będa podglądy faktur z k13? Odbiór jest na 13.11ale ciekawi mnie kiedy będzie można podejrzeć fakturkę
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 17:15   #14463
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
a próbki szminek całuśnych z CT są?
[...]
a są są
Stary 2006-11-02, 17:19   #14464
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
a są są
oj to proszę o zdjątka zwykłych i lśniących jeśli macieinteresują mnie wszystkie kolorki(z tych jasnych)
Stary 2006-11-02, 17:21   #14465
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Jak myślicie kiedy będa podglądy faktur z k13? Odbiór jest na 13.11ale ciekawi mnie kiedy będzie można podejrzeć fakturkę
Z tymi fakturami to róznie czasem mam w ciągu godziny że nawet nie zdąze sprawdzić czy faktycznei wszystko zamówiłam a czasem czekam i czekam ....
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 17:23   #14466
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
ja miałam odżywkę(teraz też ja zamawiam)i byłam bardzo zadowolona-ładnie pacnie nie skleja włosów i po użyciu włoski są mięciutkie.
Dziękuję za opinię, ale przejrzałam KWC i chyba jednak jej nie kupię.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 17:30   #14467
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
oj to proszę o zdjątka zwykłych i lśniących jeśli macieinteresują mnie wszystkie kolorki(z tych jasnych)
ja niestety nie posiadam tych próbek, ale może ktoś inny ma
Stary 2006-11-02, 17:31   #14468
fofic
Raczkowanie

Jak na razie, to z katalogu 13, biorę:
- misia,
- zestaw do paznokci pielęgnacyjny, ten z kosmetyczką,
- confetti do ozdoby stołu.
I tyle, ale jeszcze całego zamówienia nie obejrzałam.
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 17:34   #14469
fofic
Raczkowanie

Co w ogóle myślicie o tej soli do kąpieli z serii SPA Morze Martwe ?
Mi się wydaje, że to taki "bubel" na siłę wymyślony. Lubie tą serię, ale ten produkt do mnie nie przemawia. Używam do kąpieli zwykłej soli kuchennej, jodowanej, i mi wystarcza.
Stary 2006-11-02, 17:35   #14470
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
znalazłam te próbki, oto foto 6 przejrzystych odcieni...

w rzeczywistości wychodzą one dużo bardziej przejrzyste, na ustach nie sa tak mocno widoczne...
ooo strasznie Ci dziękuję a mogłabym prosić o zdjęcie na ustach trzech kolorków tych przejżysztych szminek? a mianowicie to : SHEER NUDE, SHEER PINK i SHEER ROSE
Stary 2006-11-02, 17:47   #14471
fofic
Raczkowanie

No więc, ostatecznie zamówiłam:
1) Mis Grzaleczka - cena 29,90
2) Pielegnacyjny zestaw upominkowy Nail Exsperts - cena: 34,90.
3) Confetti do ozdoby stolu - cena: 12,90.
4) Zestaw upominkowy miniaturek Naturals - cena: 19,90

No i znowu prawie stówa

Czy któraś z Was może mi powiedzieć, jak na ustach się noszą błyszczyki Glazewear - Glistening Peach i Pink a Glow ?? Może jakieś zdjęcie któraś z Was ma ?? Byłabym wdzieczna
Stary 2006-11-02, 18:07   #14472
Aga21Aga
Raczkowanie

Muszę się Wam pochwlaić Już chyba z 4 miesiace musiałam składać się ze znajomą na zamówienie, bo miałam tak mało, ze niestety samej mi nie wystarczało, a nie chciałam płacić za małą paczkę. No a z kat.13 na I termin uzbierałam zam. na 620 zł i to jeszcze nie koniec Bardzoo się cieszę- pierwszy raz w zyciu czeka mnie opust 25%, no i chyba na mleczko do kąpieli SPA się załapię
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 18:19   #14473
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwlaić Już chyba z 4 miesiace musiałam składać się ze znajomą na zamówienie, bo miałam tak mało, ze niestety samej mi nie wystarczało, a nie chciałam płacić za małą paczkę. No a z kat.13 na I termin uzbierałam zam. na 620 zł i to jeszcze nie koniec Bardzoo się cieszę- pierwszy raz w zyciu czeka mnie opust 25%, no i chyba na mleczko do kąpieli SPA się załapię
Gratulacje no cóż Mikołąj się zbiliża i Święta więc teraz złoty okres dla konsultantek Ja dopiero zebrałąm jedno zamówienie więc na razie nie wiem jak to będzie
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 18:21   #14474
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię, ale przejrzałam KWC i chyba jednak jej nie kupię.
bardzo proszę
Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
gratulacje
Stary 2006-11-02, 18:29   #14475
Mysia=)
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze myślę, żeby jednak zamówić błyszczyk metaliczny(kolor Pink Shine lub Metallic Garnet) i do tego lakier bezbarwny(Clear)

Może on przynajmniej będzie w miarę szybkoschnący
Clear schnie też dość powoli i co najgorsze po drugim dniu odpada jak nie wiem, więc raczej polecam.

Co do mojej paczuszki za kat. 12 to:
- żel Clearskin przeciw wągrom nie działa wogóle i nie wiem czemu ma on pomagać ( jednak zostaję przy piance Solutions ) - nie polecam!!
- kulka Dreamlife ma bardzo ładny zapach taki słodki, i efekty też są świetne, nawet dużo lepsze od dezedorantów w psykaczu - polecam
- żel peelingujący Planet Spa (ryż i sake) zapach mi ukręcił nos, strasznie mi się nie podoba - oddałam mamie - więc nie wiem jakie efekty, bo bym się pod prysznicem udusiła

No to tyle recenzji

Z 13 na pewno biorę misia
Mysia=) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 18:32   #14476
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mysia=) Pokaż wiadomość
Clear schnie też dość powoli i co najgorsze po drugim dniu odpada jak nie wiem, więc raczej polecam.

Co do mojej paczuszki za kat. 12 to:
- żel Clearskin przeciw wągrom nie działa wogóle i nie wiem czemu ma on pomagać ( jednak zostaję przy piance Solutions ) - nie polecam!!
- kulka Dreamlife ma bardzo ładny zapach taki słodki, i efekty też są świetne, nawet dużo lepsze od dezedorantów w psykaczu - polecam
- żel peelingujący Planet Spa (ryż i sake) zapach mi ukręcił nos, strasznie mi się nie podoba - oddałam mamie - więc nie wiem jakie efekty, bo bym się pod prysznicem udusiła

No to tyle recenzji

Z 13 na pewno biorę misia
a ja się nie mogę doczekać na żel(nie dostałam go do tej pory więc myślę że w k13 mi go przyślą)zapach o dziwo mi się podoba(a preferuje ciężkie słodkie zapaszki
Stary 2006-11-02, 18:34   #14477
Wtajemniczenie

off-wietrzko masz może próbki całuśnych szminek CT-Frosty Rose i Winter Delight oraz lśniących całuśnych-Butterscotch?jeśli tak bardzo cię proszę o zdjęcia
Stary 2006-11-02, 18:34   #14478
doniczka21
Raczkowanie

no a ja muszę Wam powiedzieć dziewczynki, że seria Sake mnie w ogóle nie zachwyciła żel pod prysznic hmm rzadki i mało peelingujący, a mleczko do ciała jest nieporęczne i ma straszny zapach - taki mdły
Ogólnie mnie ten prezent w ogóle nie zachwycił
Chyba Avon nie sprosta moim wymaganiom <lol>...
doniczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 18:36   #14479
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość
no a ja muszę Wam powiedzieć dziewczynki, że seria Sake mnie w ogóle nie zachwyciła żel pod prysznic hmm rzadki i mało peelingujący, a mleczko do ciała jest nieporęczne i ma straszny zapach - taki mdły
Ogólnie mnie ten prezent w ogóle nie zachwycił
Chyba Avon nie sprosta moim wymaganiom <lol>...
jak jest żadki to niedobrze-będzie mało wydajny. /ja mam na razie tylko balsam i jestem nim zachwycona-cóż każdy ma swój gustmi np wogóle nie podoba się misio
Stary 2006-11-02, 18:40   #14480
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a mnie sie akurat zapach zelu peelingującego bardzo podoba a jeszcze bardziej jego wlasciwosci
a balsam mi sie nawet podoba, ale zapach staje sie duszacy po pewnym czasie, bo bardzo dlugo utrzymuje sie na skorze

wg mnie ten żel wcale nie jest rzadki - jest taki pośredni, a wydajny jest, bo się bardzo dobrze pieni i fajną mieniaca sie skore pozostawia po kąpieli
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 18:59   #14481
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

dziewczyny, czy demo jest dostępne w COK-ach?
bo nie zamówiłam w K12, a na K13 mam zamówienie od klientki na zestaw, który jest w demo w 12 więc się zastanawiam, czy nie kupić teraz

podliczyłam (a raczej Exel ) moje zamówienie i wyszło 313 zł a to jest tylko od przyjaciółki i koleżanek mamy z pracy zobaczymy co będą chciały moje koleżanki, mama i ja i może dojdę do 500 zł i będę miała na K01 25% ale to tylko moooże
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:01   #14482
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Gratulacje no cóż Mikołąj się zbiliża i Święta więc teraz złoty okres dla konsultantek Ja dopiero zebrałąm jedno zamówienie więc na razie nie wiem jak to będzie
gratulacje

dziękuję
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:03   #14483
efka_86
Raczkowanie

GG do efka_86

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie odnośnie pudrów prasowanych brązującego ze strony 127 i tego ze strony 173 (chodzi mi o K13). ma je któraś z Was?? dobre one są ?? a wogóle który jest lepszy ?? bo klientka chce sobie zamówić, ale nie wie który. ja z tymi pudrami niestety nie miałam styczności... z góry dziękuję za odpowiedzi

Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )[/QUOTE]
o właśnie, chcę sobie kupić puder, na pewno odcień beige, ale nie wiem czy sypki (jak go wytrząsnąć by nie wysypało się za dużo na podłogę i czym go nakładać? ) czy prasowany. jeśli ktoś ma porównanie, co do długości użycia, łatwości nakładania itp. to proszę o napisanie mi odpowiedzi.
dzięki wielkie , Ewa
efka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:05   #14484
efka_86
Raczkowanie

GG do efka_86

o kurczę coś mi się popsuło w poprzednim poście - przepraszam
efka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:13   #14485
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
a mnie sie akurat zapach zelu peelingującego bardzo podoba a jeszcze bardziej jego wlasciwosci
a balsam mi sie nawet podoba, ale zapach staje sie duszacy po pewnym czasie, bo bardzo dlugo utrzymuje sie na skorze

wg mnie ten żel wcale nie jest rzadki - jest taki pośredni, a wydajny jest, bo się bardzo dobrze pieni i fajną mieniaca sie skore pozostawia po kąpieli
no to się ciesze

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3006357]dziewczyny, czy demo jest dostępne w COK-ach?
bo nie zamówiłam w K12, a na K13 mam zamówienie od klientki na zestaw, który jest w demo w 12 więc się zastanawiam, czy nie kupić teraz

podliczyłam (a raczej Exel ) moje zamówienie i wyszło 313 zł a to jest tylko od przyjaciółki i koleżanek mamy z pracy zobaczymy co będą chciały moje koleżanki, mama i ja i może dojdę do 500 zł i będę miała na K01 25% ale to tylko moooże [/quote]
trzymam kciuki
Stary 2006-11-02, 19:22   #14486
madammme
Raczkowanie

witam dziewczyny, czy wiecie może coś o Roziiskrzonym eyelinerze z CT Disco? na pewno jeden jest zielony, drugi srebrny i nie ma żadnych wątpliwości, ale jaki jest ten trzeci kolorek? złoty? - przetłumaczyłam copper i oznaczo to miedziany, więc może leży gzieś koło złotego? jak by któraś widziała te eyelinery to była bym wdzięczna za informacje
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:25   #14487
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
witam dziewczyny, czy wiecie może coś o Roziiskrzonym eyelinerze z CT Disco? na pewno jeden jest zielony, drugi srebrny i nie ma żadnych wątpliwości, ale jaki jest ten trzeci kolorek? złoty? - przetłumaczyłam copper i oznaczo to miedziany, więc może leży gzieś koło złotego? jak by któraś widziała te eyelinery to była bym wdzięczna za informacje
widziałam go w COK-u i jak dla mnie jest taki brązowo-bordowo złotyciężko mi ten kolor określić
Stary 2006-11-02, 19:28   #14488
isa666
Zakorzenienie

Mi się ten srebrny podoba
Ale cena nawet jak na CT trochę wysoka
Stary 2006-11-02, 19:33   #14489
nutka85
Wtajemniczenie

Czy w sklepach w biurach Avonu można kupować rzeczy z ofrty DEMO? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź!
Stary 2006-11-02, 19:34   #14490
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

asiuchna chyba mówiłaś że dziś składasz zamówienie z kat. 01. Kiedy dostaniesz paczkę?? zamawiałaś tą niespodziankę z demo??

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości