|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Cytat:
Czekam na przypływ funduszy i chyba się rzucę na ebay kiedyś ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
|
#3992 | |
|
Are you talking to me?!
|
Cytat:
Wyślę Ci więc probeczki jak będę miała komplet
|
|
#3993 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-10-20 o 23:16 |
|||
|
|
|
#3994 |
|
BAN stały
|
Nastapil szybki test Honeyowego Skinfooda. Lekko kryjacym to bym go nie nazwala
![]() Ale grzmoci miodem niemilosiernie Oczywiscie na chwile obecna za jasny (mowie tu o kolorze #2) Wiecej testow w swietle dziennym.Branoc :3 |
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Na moje pory Egg działa
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
Zygmus, a jak z dostepnoscia w gliwicach inPostu? Sa tansi niz poczta polska, maja w standardzie chyba sledzenie poleconych, no i moze maja mniej lepkie rece niz na poczcie. Mozna zawsze sie pokusic o przesylke ubezpieczona, to tylko 2 zl w ich przypadku.
Jutro wybywam na cały weekend, więc arkusz zam. 13 będzie musiał zaczekać z uzupełnieniem albo Zygmuś bedzie rzadzic w nim sama ![]() Xiah, widze ze nie ma chetnych na ta druga polowke Lip Scrub'a wiec wywal ja z listy rozbiorkowej
|
#3997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postaram się nie popsuć nic w arkuszu przez weekend
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3998 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Czytam Was juz od bardzo dawna i to dzieki Wam dowiedzialam sie o kramach bb dziekuje Gdyby ktoras byla chetna to pisac
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
moge jeszcze z 10 ml oddac jeśli ktoś chce
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Zygmusiu jes.li bedzie rozbierany SkinFood, Egg White Pore Mask to ja poprosze ze 20-30 ml. dziekuje |
|
|
|
#4000 |
|
Rozeznanie
|
A powiesz coś wiecej o truskawkowej maseczce z baviphat
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
parę dni mnie nie bylo i próbuje nadrobic czytanie
![]() Zygmusiu, mam pytanie, u mnie w arkuszu 10 inaczej są zaznaczone dwie rzeczy z beauty credit, essence i emulsion - tzn jedna na fioletowo, a druga szarym kwadratem - rozumiem, ze te na fioletowo to wysłane, a szare? i czy sprzedawca brakującego winiaka coś Ci odpisał? a papryczka i white award mas już doszly? przepraszam, że Cię tak zasypałam pytaniami, ale nie jestem pewna, czy dzisiaj uda mi się nadrobic zaległosci w czytaniu |
|
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jadę po bąbelki, potem na pocztę, bo coś tam czeka.
Przesyłki będę wysyłać pewnie wieczorem, albo jutro. Mogę podzielić się The Face Shop Black Head Clear Cleansing Foam, wydajne to takie, że tych 150ml nie zużyję chyba do końca życia. Cytat:
Papryczka leci i white award też, pewnie będą we wtorek.
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
Rozjaśnia, wygładza, zmiękcza, goi niespodzianki, no i ten zapach
|
#4005 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-10-21 o 14:07 |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i muszę ją wypróbować.
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
OK Zygmuś, wyślij mi w wolnym czasie to, co jest
|
|
|
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Strażnik Wizażu
|
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-10-21 o 14:58 |
|
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, polecony do mnie dotarl. Jeden sloiczek z pomaranczowym Skin79 ulegl lekko uszkodzeniu - pekla nakretka, ale na szczescie prawie nic sie nie wylalo. Juz odpakowalam wszystko, wywachalam i teraz nie wiem co zabrac na weekend ze soba, tyle tego fajnego
![]() Czy ten Swanicoco to to samo co Korean Snail w arkuszu? Bo troche zglupialam ![]() No i dziekuje za dodatkowe probki, mam mine dzieciaka, ktory dostal super prezent na gwiazdke
|
#4011 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, ze wiecej chętnych, wiec pewnie sie rozbierze
w związku z czym poproszę 20 ml Baviphat Strawberry Toxifying Mask |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę jeszcze:
THE SAEM Urban Eco Neo Moist BB Cream SPF20 - 5ml |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jeszcze jakieś fajne produkty, godne rozebrania
? Mam na myśli coś z pielęgnacji (nie BB).
|
#4014 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
ostatnio dużo czytałam na temat BB kremów i chciałabym jakies przetestować. Widziałam w arkuszu, że zostało jeszcze 6ml Innisfree eco natural cover bb cream #2 tylko nie wiem jak to jest z tymi odcieniami. Nie potrafię znaleźć swatchy tego kremu w odcieniu 2 a mam dość jasną cerę, teraz może jeszcze troszkę opalenizny zostało...Czy BB kremy dostosowują się do odcienia cery? A może któraś z Was używała tego konkretnego i może mi powiedzieć czy ta dwójka jest ciemna czy niezbyt?
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
Zygmus, jesli gdzies jeszcze masz probki Hera Amore Peeling Gomage, to ja bardzo chetnie je przygarne. Wlasnie przetestowalam i jestem zadowolona z efektow
|
#4017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Na zaginęłam nigdzie, trochę mnie nie było, ale wciągnęły mnie obowiązki.Odebrałam maskę Ginseng. Na PW zaraz odpiszę, nie było mnie chwilę i zapchałyście mi skrzynkę ![]() Cytat:
|
|
#4018 |
|
Rozeznanie
|
Tak jakby co dopisałam kolejne opakowanie truskawkowej maski do rozbiórki. Wolne 90ml.
Podsumowanie rzeczy do wzięcia: The Face Shop White Tree Snow Aqua Sleeping Pack 120ml - wolne 65 ml Baviphat Strawberry Toxifying Mask 130g - wolne 90 ml su:m37 White Award Detox Mask 4,5ml x 40 - wolnych 7 szt. Skinfood Facial Water Vita-B Cream 75g - wolne 30 ml Kao Liese Designing Jelly II - Swing Wave (75ml) - wolne 10 ml Kao Liese Designing Jelly IV - Move & Flow (75ml) - wolne 55 ml Mamonde Deep Clean Foam Cleansing (175ml) - wolne 120 ml The History of Whoo Brightening Cleansing Foam 100 x 3ml - wolnych 53 szt. OHUI White-Skin Science White Perfection Serum 100 x 1ml - wolnych 9 szt. SkinFood Platinum Grape Cell Eye Cream 30g - wolne 20g Innisfree Anti Sebum Cleansing Foam 150ml - wolne 35 ml Innisfree Pore Clean & Up Pack 100ml - wolne 25 ml SKINFOOD Avocado Rich Cream 50g - wolne 20g Z BB kremów: Innisfree ECO Natural Cover BB Cream SPF45 PA +++ #2 - wolne 6 ml Mentholatum Sunplay SKIN AQUA MOISTURE BB Cream (dry to normal) - wolne 21 ml Mentholatum Sunplay SKIN AQUA SILKY BB Cream SPF35 PA++ (oily to normal) - wolne 8 ml Kiss Me Sunkiller Perfect Strong BB - wolne 12 ml OHUI Essence Rich Blemish Balm SPF20/PA++ 100 x 1ml - wolnych 51 szt. Dr.Jart+ Most Moist Water Fuse BB Cream 50ml - wolne 27 ml Dr. Jart Black Label Detox Healing BB Cream 50ml - wolne 24 ml Dr Jart Silver Label BB Cream 50ml SPF35/PA++ 50ml - wolne 2 ml THE SAEM Urban Eco Neo Moist BB Cream SPF20 50ml - wolne 19ml Ta ilość poraża ![]() evek Ty wpisujesz do arkusza każdą pozycję z list? Bo czasem lepiej poczekać aż się cały produkt (lub w znacznej większości) rozbierze. Nie ma co wpłacać pieniędzy, kiedy 1. nie wiadomo czy w ogóle dojdzie do rozbiórki, 2. wzrasta czas oczekiwania od zapłaty do otrzymania kosmetyku... Tak tylko mówię, ale np. Mamonde Deep Clean Foam Cleansing już dawno wpisane do arkusza, a ledwie napoczęte w rozbiórce. Ooo wpłaty uaktualnione dzięki zygmus, bo już parę osób (łacznie ze mną ) dostawało stracha, że może coś poszło nie tak w przelewach
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz spojrzę na wpłaty jeszcze raz, bo trochę mi ich brakuje.
A z tej długiej listy muszę coś jeszcze dla siebie przygarnąć
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
InPost nie wszędzie dociera, mam go w pracy i wysyłałam dwa razy dokumenty do W-wy.Pierwszy raz szły 2 tygodnie(priorytet)a drugi raz w ogóle nie dotarły.Okazało się że ten Pan co roznosi zachorował, rzucił torbę w kąt i poszedł do domu.Przez półtora tygodnia nikt się nią nie zajął.Dopiero po mojej interwencji zaczęli szukać.
W InPoście tylko przelewy robię.
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Mój krem parsley leży i czeka, tak samo serum black raspberry, przez zapachy nie jestem w stanie ich używać.

Help! I zapisać co do czego i jak się używa...

(mowie tu o kolorze #2) Wiecej testow w swietle dziennym.

jestem również