|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Obiecalam sobie, ze sie nie bede odzywac w tej sprawie, ale chec odpisania jest silniejsza ode mnie
![]() Miran pisalysmy sporo przed Twoimi operacjami, ale wyszlo, jak wyszlo. Piszesz teraz , ze zasiegalas porad u b. dobrych lekarzy i to Twoja sprawa, pamietaj tylko, zeby udac sie kiedys na zabieg. Powiem krotko i na temat.............. kilka tygodni temu ten lekarz byl dla Ciebie najlepszy, jednak nie weszlas do kliniki. Ok, jezeli strach Cie przerosl. Teraz pojawiasz sie na forum i ten idealny lekarz jest gorszym lekarzem, bo bylas na konsultacji u dwoch lepszych................. ..bez komentarza. Zastanow sie prosze, czy Ty chcesz tej operacji, czy poprzestaniesz na konsultacjach i plotkach. Z forum beauty- byly plotki, ze doktor Polak nie jest profesjonalny, jest rzeznikiem, popelnia bledy- obalone- jest profesjonalista i kazdy lekarz popelnia bledy. Jest tu sporo dziewczyn od niego, ktore sa zadowolone. Potem byly plotki, ze wklada PIPy caly czas- bzdury, bo nie moze sobie pozwolic na takie ryzyko. Te implanty sa juz dawno wycofane. Nastepnie dziewczyny, ktore nie robily operacji u Polaka oskarzaly, ze nie wklada pod miesien, tylko klamie i wklada pod gruczol- bzdury oczywiscie, bo znam kilka, ktore mialy przeswietlenie i implanty faktycznie sa pod miesien. Teraz Ty wracasz tutaj ni z gruszki ni z pietruszki i plyniesz po nim. Wiesz co??? Ja mam to gdzies, bo jestem juz po operacji, obylo sie bez komplikacji, mam wymarzone piersi i gwarancje na implanty w szafie, ale jezeli Ty nie poszlas na operacje i masz juz 2 innych lekarzy, ktorzy beda o Ciebie zabiegac to zycze Ci powodzenia. Pomysl tylko o dziewczynach, ktore maja wyznaczone terminy u dr Polaka i czekaja na operacje!!!!!!!!!!! Ja wiem jak one sie poczuja czytajac Twoje posty. Wrzuc na luz idz do innych lekarzy, obojetnie, czy 2 , czy 10, badz szczesliwa cycolinka, lub wiecznie oczekujaca, ale nie oczerniaj lekarza, do ktorego nawet nie weszlas!!! Zajmij sie konsultacja i przygotowaniem do operacji, a nie mieszaj w glowach dziewczynom z listy- NADINCE I MALINCE, ktore czekaja na spelnienie swoich marzen.
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-10-22 o 23:09 |
|
|
|
#992 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko pas..więc pielegniarka zaraz mnie zaprowadziła do lustra jak tylko wstałam...ale to wyglądało hehe a ona do mnie..no co nie cieszy sie pani..a ja CIESZE ALE BOLIII hehe iiiiiiiiiii nie lubie tych wszystkich sporów co do lekarzy ![]() ![]() ![]() ![]() co do mojego rozmiaru..to co powinnam kupowac 70D? bosze ale tłumok , grunt że mam was:P
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-10-22 o 23:17 |
||||||
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek ja jakoś mega 3mam się zasad jak tydzień w staniku bez zdejmowania to tydzień. Boje się co mogłoby być jakbym go ściągnęła ale te sutki trochę mnie zasmuciły dlatego podpytuje
I proszę się tak nie śmiać :p Jutro bedzie 6dni a w poniedziałek rano moj TŻ wyjeżdza do pracy więc prawdopodobnie będę musiała się jutro obnażyć i wykąpać bo sama później sobie nie poradzę A Mirabelli strasznie zazdroszczę braku pancernika- SZCZĘŚCIARA
|
|
|
|
#994 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirabellko Ty masz 75pod i 91w??? Ja mam troche zblizone wymiary bo 72 pod i 92 w i tez powinnam nosic 65G polskie
Jak narazie nosze 70F(PL) a 32E (UK) Oszalec mozna z ta rozmiarowkaA swoja droga ciekawe dlaczego brytyjskie sa o rozmiar mniejsze jak polskie :confuse d:
|
#995 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Ja niestety jeszcze nie mogę przestawić się na taką komunikację internetową. W zasadzie podkusiło mnie, żeby poszukać informacji o powiększaniu piersi bezpośrednio u kobiet, które mają już to za sobą. Sama jestem z Bydgoszczy, ale gdyby mi któraś z Was odradziła prof. Zielińskiego, to pewnie gotowa byłabym pojechać nawet do Warszawy na operację, chociaż to może tylko takie założenie jest, ze wszystko najlepsze w stolicy. Prawda? Chciałam się tylko upewnić, że nie pakuję się w coś niefajnego. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie!!!Mam nadzieję, że uda mi się tutaj regularnie zaglądać. Zwłaszcza, że wstępnie operacja już 17 listopada, ale jeszcze w poniedziałek będę u Pana doktora i wtedy zapadnie klamka. Miała kompleksy, przyznaję. Mój chłopak nigdy entuzjastycznie nie podchodził do moich 70B. Ja wiem, że to świetny rozmiar i nie mam mani wielkości, tylko jakoś tak długo nad tym myślałam i chyba nie warto się nad tym zamartwiać, tylko działać... Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy |
|
|
|
|
#996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kwasu w piersiach - powiem Ci że jak teraz myślę o tym to miałam ogromne szczęscie. Bo gdybym się kwalifikowała - to bym wtedy zrobiła, implantów nie chciałam za żadne skarby. Marcolaine wtedy dopiero wchodziło na nasz rynek i miało same zalety nawet dostepu do zdjęć z efektami nie było. Na forach ani słowa - pacjentki tylko te przyszłe i pytające. Sami lekarze dopiero doświadczenie zdobywali - ta pani dr. u której wtedy byłam właśnie zrobiła jakiejś dziewczynie druga dodatkową dawkę (razem po 240g na pierś) i ciągle było do niczego, do tego grudy się porobiły. Dlatego od razu powiedziała mi że nigdy więcej nikomu nie poda więcej niż 130g na pierś . Już nawet nie chcę myśleć co by było jakbym pierwsza trafiła do tej kliniki (tzn przed tą dziewczyną)![]() Cytat:
albo i dłużej - co wcale nie znaczy że po tym czasie wszystko się już wytworzyło do końca. Po tym czasie jest już na tyle mocne że staniczkiem sobie krzywdy nie zrobimy. U osób młodych torebka i tkanki tworzą się dłużej. Naprawdę różnie to wygląda. U mnie po tym całym cerowanieu dopierio po roku czułam że piersi są mocne, a dopiero po 1,5 roku mogłam już wszystko zakładać.Cytat:
tak balować to trzeba mieć zdrowie.Życzę miłej zbawy Cytat:
A zdjęcia chcesz wkleić w albumiku? - jeśli tak musisz go założyc. Wejdz w zakałdkę albumy w ustawieniach użytkownika. Z pewnością sobie poradzisz krok po kroku- jeśli będą kłopoty to pisz, pomożemy
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyli jutro masz 7 dzien i mozesz brac prysznic??? A to focie po prysznicu beda ![]() ![]() ![]() Zobaczysz jak po tygodniu prysznic wezmiesz, albo kapiel.............mmmmmm mmmmmmmm poczujesz sie jak krolowa A odnosnie tej zazdrosci i braku pancernika!!! Ja nie moglam sie doczekac kiedy go zrzuce, a teraz moge nosic fiszbinki, a czesto nosze doktorkowy staniczek
|
|
#998 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Ja niestety jeszcze nie mogę przestawić się na taką komunikację internetową. W zasadzie podkusiło mnie, żeby poszukać informacji o powiększaniu piersi bezpośrednio u kobiet, które mają już to za sobą. Sama jestem z Bydgoszczy, ale gdyby mi któraś z Was odradziła prof. Zielińskiego, to pewnie gotowa byłabym pojechać nawet do Warszawy na operację, chociaż to może tylko takie założenie jest, ze wszystko najlepsze w stolicy. Prawda? Chciałam się tylko upewnić, że nie pakuję się w coś niefajnego. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie!!!Mam nadzieję, że uda mi się tutaj regularnie zaglądać. Zwłaszcza, że wstępnie operacja już 17 listopada, ale jeszcze w poniedziałek będę u Pana doktora i wtedy zapadnie klamka. Miała kompleksy, przyznaję. Mój chłopak nigdy entuzjastycznie nie podchodził do moich 70B. Ja wiem, że to świetny rozmiar i nie mam mani wielkości, tylko jakoś tak długo nad tym myślałam i chyba nie warto się nad tym zamartwiać, tylko działać... Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy |
|
|
|
|
#999 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Chyba powinno być tylko i wyłącznie dla siebie, prawda? Zobaczymy jakie będę miała nastawienie po poniedziałkowej wizycie u prof. Zielińskiego. Bydgoszcz to małe miasto. Pewnie jak dobrze poszukam to znajdę kogoś kto już przez to przeszedł. Dziękuje kochane jeszcze raz |
|||
|
|
|
#1000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prosimy o focie - zaraz zobaczymy co tam się dzieje z Twoimi dziewczynkami. Jeśli chodzi o sprawdzenie paszportów implantów- jeśli nie mamy stępelka na gwarancji to wpisujemy w google nazwę firmy +przedstawicielstwo Polska. Szukamy centrali albo od razu okręgu- i dzwonimy Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#1001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poprostu czuje, ze moja klatka nie jest gotowa i tyle Nawet w solarium jeszcze nie bylam, chociaz moglam juz isc mc temu ![]() I ciesze sie , ze przyszlas Push upow i tak nie biore pod uwage i to Twoja zasluga, bo mi te zdjecia z przesunietymi implantami do gory wystarczyly ![]() ![]() Fiszbinki okazjonalnie na kilka godzinNawet nie jestem pewna czy potrzebuje tych wszystkich pieknych stanikow, ktore fajnie wygladaja na zdjeciach hehe Najlepsze sa te wygodne i wizualnie tez wygladaja o wiele lepiej niz przed operacja
|
|
#1002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cmoki i miłego wieczoru wszystkim!
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To napewno nie bedzie koniec swiata, bo wiekszosc z Nas dopiero co zaczela zycie
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A staniczek spróbuj 70D lub E Cytat:
- ja swoje miałam tylko w topiku po operacji więc sobie zerkałam bez problemu no i Pani dr od razu mi je pokazała w lusterku jak bandaże zdjęła. A suteczki sobie ustaw ile się da
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-23 o 01:00 |
||
|
|
|
#1005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach to uczucie oddychania pelna piersia jest nie do opisania, bezcenne hehe
Tego Ci zycze, zebys juz niedlugo mogla sie przekonac sama I nie boj sie, zobacz ile nas tataj jest po operacji
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva po op też dr mi pokazał efekt io byłam w 7 niebie a teraz widzę przez stanik że sutki 'szaleja' zaraz przed spaniem się poprawię w takim razie A jutro po kąpieli zrobię fotki może coś jeszcze poradzicie
Precelka bez obaw Dobranoc dziewczyny zmykam do łóżka
|
|
|
|
#1009 |
|
Przyczajenie
|
Myślę o wszystkich dlatego pisze i nie mam złych zamiarów naprawdę .Mówię tylko że można coś sprawdzić to nic nie kosztuje a jest spokoj ducha lekarz jest miły i fajny ale nie oszukujmy się zarabia na nas . Dlatego miałam dwa terminy na obecną chwilę nic mu nie zarzucam ale brzydko sie zachował jak chcailam go przeproisić pisałam jeszcze w cz. 6 Forum jest po to żeby rozwiwać watpliwości !
|
|
|
|
#1010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1011 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://beautywpolsce.com/forum/viewt...1838&start=130 |
|
|
|
|
#1012 | |
|
Wtajemniczenie
|
W tytule jest gwarancja firmy MENTOR, a nie uwazajcie dziewczyny co Polak wam wsadza................... ...... Miran kochana moze powinnas sie zajac najpierw tematem " przygotowanie do operacji"??? I szukaniem opini na temat lekarzy , tych b. dobrych, a nie pisaniem o doktorze , ktoremu zaufalas, a potem nie dotarlas na operacje.
Nie chce Cie krytykowac, ani Tobie ublizac, ale sa wazniejsze tematy jak obrazanie doktora u ktorego sie nie bylo. ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Mialas dwa terminy, poniewaz na pierwszy sie nie wstawilas, wyznaczyliscie 2 i tez sie nie wstawilas- ok, jezeli strach Cie sparalizowal, to sie zdaza, ale nie win lekarza, ze po 2 razach sie wkurzyl!!! Kazdy by sie wkurzyl, bo na te 2 dni mogl miec inne pacjentki- jak sama stwierdzilas to jego zarobek. Ile razy mozna sie z kims umawiac, a ten ktos nie przychodzi??? Ja daje tez dwie szanse, wiec sie jemu nie dziwie, ze sie zdenerwowal ![]() Teraz tylko moge zyczyc Tobie powodzenia na kolejnych terminach i cierpliwosci kolejnym lekarzom. Obys tylko za pare tygodni ich nie obsmarowala.
|
|
#1013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nie widziałyśmy Dobrej i spokojnej nocki życzę Cytat:
---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
Ale sprawę gwarancji można wyjaśnić bez problemu-wystarczy zadzwonić albo napisać i nie będzie potrzeby się domyślać ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Beatafit- ja jestem z Warszawy . Teraz mi się przypomnialo że pytałaś niedawno a mnie wtedy wywaliło.
|
|||
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uciekam spac Milej nocki wszystkim
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to przez rok Gamoń się trafił a myślał że Boga za pięty złapał, no a potem płacz No i muszę teraz tu 50 lat być żeby odpokutować i się odpłacić I napiszę jeszcze w sekrecie że nadal mądra nie jestem Dziękuje Zabulku
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
MyaDiva
Ty jestes najmadrzejsza ![]() Twoje rady sa bezcenne miran ja sama czytalam o dr Polaku rozne rzeczy-ze wsadza nie ES i tak dalej. Ale to mozna sprawdzic, wystarczy podzwonić i wiadomo. A co do tego ze napisalas ze dr sie zle zachował jak chciałas przeprosić-powiem Ci że nie wiem co ja bym zrobiła. Pierwszy raz nawet nie odwolalas-a dr zorganizowal dla Ciebie anestezjologa, sale, pielegniarki-on za to musial zaplacic. Drugi raz to samo. Człowiek dorosły i dojrzały nie zachowuje sie tak -no nie dziwie sie ze dr sie wkurzył i na pewno juz trzeci raz Cię nie przyjmie.
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
![]() SweetMegi 25.10 - 3 ![]() ![]() krokus26 08.11 - 16 ![]() ![]() grazia78 14.11-22![]() joasi 17.11 - 26 ![]() ![]() kajuja1 17.11 - 26![]() ![]() klaudeczka2 010 28.11-35![]() ![]() Nadinka2 19.12- 63![]() ![]() malinkac 19.12- 63 ![]() sherry.b 26.04.2012r-185![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-263 Dzień doberek wszystkim
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka
mialas nam sie w tuniczce pokazac
|
|
|
|
#1019 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pancerniak to ten stanik??? nosilam opaske przez 6 tyg a jak minal tydzien to kupilam ten staniczek sportowy w ktorym chodziłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w WIEKSZEJ częsci dla siebie by znow czuć sie 'SZCZESLIWA' ale nie oszukujmy sie ,bo dla faceta też jakis procent sie znajdzie cieszy nas to że ktoś podziwia nasze nabytki nieprawdaz![]() Cytat:
o wypróbuje nowy rozmiarek napewno, dziekuje! co do sutków i ich innej wysokości... na początku po operacji ruszałam własna tkanka piersiowa a implant sie nie ruszal ze tak napisze he..i tak jak sie zalozy stanik to ta wlasna tkanka czy sutek moze sie inaczej ulozyc...ja tego pilnowalam, poprawialam bo przez stanik bylo widac ale nie wiem jak tu NIteczka jest u ciebie. teraz sie to tak fajnie połączyło Cytat:
![]() Precelka i jaki koniec świata!!!! chyba poczatek nowego zycia...zalezy kto jak na to patrzy
|
|
#1020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gwarancje na Eurosilikony mozna sprawdzic tutaj http://www.eurosilicone.com/Eurosili...t_Warranty.pdf Jest tam adres do firmy we Francji, nr telefonu, oraz adres email. Mozna poczytac warunki umowy itd.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

wkleila bym, ale nie wiem jak.
I proszę się tak nie śmiać :p Jutro bedzie 6dni a w poniedziałek rano moj TŻ wyjeżdza do pracy więc prawdopodobnie będę musiała się jutro obnażyć i wykąpać bo sama później sobie nie poradzę
Jak narazie nosze 70F(PL) a 32E (UK)
:confuse d:
Chciałam się tylko upewnić, że nie pakuję się w coś niefajnego. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie!!!