Powiększanie piersi cz.7 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-23, 12:28   #1021
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

dziewczyny nie najeżdzajcie proszę na Miran, ona czegoś się dowiedziała i przyszła tylko przekazać informacje, gdybym ja czegoś się dowiedziała o jakimś lekarzu też czym prędzej bym się z Wami podzieliła tą wiedzą
bardzo łatwo mogłybyśmy uciąć te spekulacje gdyby tylko któraś posiadaczka zechciała zadzwonić do przedstawicielstwa polskiego nie we Francji i sprawdziła widnięjący na gwarancji nr seryjny miałybyśmy wyklarowaną sytuację i dziewczynki, które czekają na operację u Polaka niczego nie musiałyby się obawiać
Stary 2011-10-23, 13:02   #1022
miran
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczyny nie najeżdzajcie proszę na Miran, ona czegoś się dowiedziała i przyszła tylko przekazać informacje, gdybym ja czegoś się dowiedziała o jakimś lekarzu też czym prędzej bym się z Wami podzieliła tą wiedzą
bardzo łatwo mogłybyśmy uciąć te spekulacje gdyby tylko któraś posiadaczka zechciała zadzwonić do przedstawicielstwa polskiego nie we Francji i sprawdziła widnięjący na gwarancji nr seryjny miałybyśmy wyklarowaną sytuację i dziewczynki, które czekają na operację u Polaka niczego nie musiałyby się obawiać
Dziękuję o to właśnie mi chodzi

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
MyaDiva
Ty jestes najmadrzejsza:cmo k:
Twoje rady sa bezcenne

miran
ja sama czytalam o dr Polaku rozne rzeczy-ze wsadza nie ES i tak dalej. Ale to mozna sprawdzic, wystarczy podzwonić i wiadomo.
A co do tego ze napisalas ze dr sie zle zachował jak chciałas przeprosić-powiem Ci że nie wiem co ja bym zrobiła. Pierwszy raz nawet nie odwolalas-a dr zorganizowal dla Ciebie anestezjologa, sale, pielegniarki-on za to musial zaplacic. Drugi raz to samo. Człowiek dorosły i dojrzały nie zachowuje sie tak Trzeba zadzwonić, odwołać, przeprosic bo nie wyobrazam sobie zrobić inaczej-no nie dziwie sie ze dr sie wkurzył i na pewno juz trzeci raz Cię nie przyjmie.
Ja ten drugi terin odwołałam co prawda na 2,5 godziny przed ale to zrobiłam ale to i tak nieważne przeprosiłam też opislam w cz 6 to tez nie ważne . Pan doktor gdyby tak naprawdę był ok to jasno na kosultacji opisalby mi przebieg calego zabiegu moja kosultacja trwała 10 min . Nie obsamrowywuje go na forum ale mam pewne wątpliwości co do pewnych rzeczy i pisze o tym na PW więc nie robię nic złego Zabulku nie naskauj tak na mnie bo nie chciałbys być na moim miejscu i miec takiego cykora jakiego ja miałam !! Najpierw mi wspolczułaś a teraz ostro po mnie jedziesz a ja nie mam naprawdę zlych intencji .Trochę mi przykro ale trudno no !
miran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 13:18   #1023
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
SweetMegi 25.10 - 3
krokus26 08.11 - 16
grazia78 14.11-22
joasi 17.11 - 26
kajuja1 17.11 - 26
klaudeczka2 010 28.11-35
Nadinka2 19.12- 63
malinkac 19.12- 63
sherry.b 26.04.2012r-185
Olivkaa200 12.07.2012r-263

Dzień doberek wszystkim

Witaj Olivka Jak milo czasem zobaczyc odliczankeAle z tego co ja obliczm to zostalo 57 dni a nie 63. Pozdrawiam
Stary 2011-10-23, 13:25   #1024
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Jooasi jak zwykle dobrze prawi
Proszę Skarby tu namiary na przedstawicielstwo w Polsce:
POLSKA
AMD EUROSILICONE
AGNIESZKA DZIEKAN
UL. PRUSA 50/5
50-318 WROCŁAW
tel/fax (0-71) 327 74 12

dzwońcie, piszcie , pytajcie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 13:27   #1025
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miran Pokaż wiadomość
Witam !!! Mam pytanie tylko do Polakowych dziewczyn bo jestem po konsultacjach z dwoma b. dobrymi lekarzami . Macie paszporty czy rejestrowalyscie się w tej bazie klientów firmy eurosilicin czy doktor robił to za was ? Sprawdzcie dobrze te paszporty !! Bo mogą się okazac bardzo dziwne rzeczy nie chcę tu nikogo straszyc ale .... Mam pewne obowy do tego co tam w sobie macie !

jejku dziewczyny o co tu chodzi? Jakie paszporty?Ja wiem ze robie moje wymarzone cycuchy u super doktorka i tylko tyle wiem.Od Was wiem juz troszke i sie nie martwie,ale teraz Miran troszke mnie zaniepokoila.O co tu chodzi.:confuse d:
Stary 2011-10-23, 13:43   #1026
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
kochana jestes tu tak długo że chyba wiesz na ten temat najwięcej na tym forum i 'wymadrzanie' sie (w dobrym tego słowa znaczeniu!) jest twoim przywilejem

Precelka i jaki koniec świata!!!! chyba poczatek nowego zycia...zalezy kto jak na to patrzy
Więc będę się spokojnie wymądrzać nadal
Cytat:
MyaDiva
Ty jestes najmadrzejsza:cmo k:
Twoje rady sa bezcenne
Dziękuje Agatau choć się nie zgadzam
A z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj Twój albumik odwiedzić- więc teraz pędzę zaległości nadrobić

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny o co tu chodzi? Jakie paszporty?Ja wiem ze robie moje wymarzone cycuchy u super doktorka i tylko tyle wiem.Od Was wiem juz troszke i sie nie martwie,ale teraz Miran troszke mnie zaniepokoila.O co tu chodzi.:confuse d:
Nadinko - ale nie ma się czym niepokoić . Podałam nr telefonu- zadzwoń jutro i sprawdz czy Pan dr. pracuje na tych wkładeczkach. Jeśli tu nie będą mieli info o czeskich lekarzach z pewnością podadzą telefon do odpowiedniego przedstawicielstwa Wszystko jest do wyjaśnienia więc nie ma powodów do paniki

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-10-23, 13:54   #1027
Nadinka2
Raczkowanie

Mya czytamy czytamy i to z wielka uwagą!!!

Dziewczyny przyznam sie ze o doktorze dowiedzialam sie od Was i jeszcez kolezanka mi napomknela o nim,i tak klamka zapadla.Termin jest zaliczka wplacona i usmiech na mojej twarzy na sama mysl ze w Nowy Rok wejde odmieniona i przeszczesliwa. Z uwaga czytam dziewczyny od Polaka a najczesciej Zabulka.Dziewczyny pomozcie jesli uwazacie ze powinnam wiedziec o wiele wiecej i co?Z gory dziekuje

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:

O tak,ja bylabym wdzieczna.Jesli nie to w tygodniu zadzwonie i sie popytam o naszego doktorka. Chociaz wydaje mi sie ze nie pozwolilby sobie na takie cos.
Stary 2011-10-23, 14:09   #1028
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki Waszej dyskuji na temat dr i implantów wzięłam w ręce dokument i przejarzałam sama dokładnie co tam jest wypisane. Bezpośrednio przy danych głównych: producencie, wielkości i nr gwarancyjnym pod spodem jest podany nr tel oraz adres do przedstawicielstwa w Czechach więc nie bałabym się o to czym dr się posługuje ale dla Waszego i swojego też spokoju zadzwonie jutro do polskiego przedstawiciela. Proszę bez kłótni i zbędnej paniki. Spokojnej niedzieli życzę
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 14:48   #1029
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki Waszej dyskuji na temat dr i implantów wzięłam w ręce dokument i przejarzałam sama dokładnie co tam jest wypisane. Bezpośrednio przy danych głównych: producencie, wielkości i nr gwarancyjnym pod spodem jest podany nr tel oraz adres do przedstawicielstwa w Czechach więc nie bałabym się o to czym dr się posługuje ale dla Waszego i swojego też spokoju zadzwonie jutro do polskiego przedstawiciela. Proszę bez kłótni i zbędnej paniki. Spokojnej niedzieli życzę
o właśnie tego nam trzeba- KONKRETÓW
Podejrzewam, że będzie jednak trzeba jeszcze z czeskim przedstawicielstwem się skontaktować.
Miłej niedzieli i Tobie

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Ja idę sobie grzane piwko zrobić bo coś mnie bierze
jak ja nie lubię zimna!!!!! buuu

Stary 2011-10-23, 14:49   #1030
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Kochana jestes! Czekam na wiesci.Tez zycze Wam dziewczynki milej Niedzieli.Ja z herbatka bo mnie chorobsko wzielo
Stary 2011-10-23, 14:52   #1031
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
o właśnie tego nam trzeba- KONKRETÓW
Podejrzewam, że będzie jednak trzeba jeszcze z czeskim przedstawicielstwem się skontaktować.
Miłej niedzieli i Tobie

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Ja idę sobie grzane piwko zrobić bo coś mnie bierze
jak ja nie lubię zimna!!!!! buuu

Grzane piffko mowisz A ja dzis wieczorem planuje herbatke z miodem, cytrynka i rumem Trzeba sie zakonserwowac przed zima
Stary 2011-10-23, 15:01   #1032
MyaDiva
Zakorzenienie

Piwko będzie z miodem obowiązkowo i chyba jeszcze prądu dodam żeby bardziej mnie rozgrzało

Stary 2011-10-23, 15:05   #1033
klaudeczka2010
Zadomowienie

hallo
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 15:36   #1034
kasia1988stce
Raczkowanie

hej Dziewczyny

ja się nie odzywam często, ale zawsze Was podczytuje, tak więc jestem w temacie.
Rozmawiałyście o staniczkach.. no ja nie wiem jak to jest, mi się wydaje, że moje piersi nie wyglądaja na takie ogromne jaki stanik nosze... 70G - tak mnie braffitterka wymierzyła, no i rzeczywiście pasuje, aczkolwiek uważam, że jakbym miała naturalne piersi tej wielkości to pewnie bym nosiła D, E, bo by sie zupełnie inaczej układały w staniku.
Obwód pod piersiami mam 74cm ciasno, to chyba powinnam 70 kupować, jak myślicie ??
kurde bo obwód 75 niby jest ok (jak nie jest bardzo rozciągliwy), ale sportowy taki miałam, i po 2 miesiącach się tak rozciągnął, że bez mała bym póltora raza weszła w ten stanik
z obwodu 75 to miseczkę F powinnam brać ??
ale chyba nie ma sensu.. bo się znów porozciąga za bardzo i tyle będzie...

w piersiach mam 99cm normalnie, ale jestem teraz przed okresem i mam 101cm hi hi , mogłoby tak zostać, stówa to jest coś

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mirabellko Ty masz 75pod i 91w??? Ja mam troche zblizone wymiary bo 72 pod i 92 w i tez powinnam nosic 65G polskie A najbardziej odpowiadaja mi i leza jak ulal 32 E(UK) czyli 70E (PL) Chce sprawdzic ten 65 G (PL)a 30F(UK), ale jeszcze nie mialam okazji hehe Jak narazie nosze 70F(PL) a 32E (UK) Oszalec mozna z ta rozmiarowka
A swoja droga ciekawe dlaczego brytyjskie sa o rozmiar mniejsze jak polskie:confuse d:
wiesz co Żabku.. bo angielska rozmiarówka ma podwójne literki w miseczkach a polska nie ma.. i pewnie dlatego

angielska rozmiarówka: A B C D DD E EE F FF.... itd
a polska jest prostsza A B C D E F G H itd

ja to tak rozumiem... ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli namieszałam

o tu mam info z wikipedii
miseczka liczona na podstawie różnicy obwodów:

Polska ==>Wielka Brytania

do 7 cm AAA (do 6,5 cm) lub AA
9 cm AA
11 cm AA ==> A
13 cm A ==> A (do 11,5 cm) lub B
15 cm B ==> B (do 14 cm)
17 cm C ==> C (do 16,5 cm) lub D
19 cm D ==> D
21 cm E ==> DD
23 cm F ==>DD (do 21,5 cm) lub E
25 cm G ==>E (do 24 cm) lub F
27 cm H ==>F (do 26,5 cm) lub FF
29 cm I ==>FF
31 cm J ==>G
33 cm K ==>G (do 31,5 cm) lub GG
35 cm L ==>GG (do 34 cm) lub H

tu cały artukuł http://pl.wikipedia.org/wiki/Biustonosz

"Miseczki w biustonoszach produkcji brytyjskiej zwiększają się wraz ze wzrostem obwodu w biuście o cal (2,5✂cm), natomiast w biustonoszach produkcji polskiej, czy np. niemieckiej – o 2✂cm, stąd między innymi rozbieżności między rozmiarami miseczek europejskich (w tym polskich) i brytyjskich"

Edytowane przez kasia1988stce
Czas edycji: 2011-10-23 o 15:49
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 15:36   #1035
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez kasia1988stce Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny

ja się nie odzywam często, ale zawsze Was podczytuje, tak więc jestem w temacie.
Rozmawiałyście o staniczkach.. no ja nie wiem jak to jest, mi się wydaje, że moje piersi nie wyglądaja na takie ogromne jaki stanik nosze... 70G - tak mnie braffitterka wymierzyła, no i rzeczywiście pasuje, aczkolwiek uważam, że jakbym miała naturalne piersi tej wielkości to pewnie bym nosiła D, E, bo by sie zupełnie inaczej układały w staniku.
Obwód pod piersiami mam 74cm ciasno, to chyba powinnam 70 kupować, jak myślicie ??
kurde bo obwód 75 niby jest ok (jak nie jest bardzo rozciągliwy), ale sportowy taki miałam, i po 2 miesiącach się tak rozciągnął, że bez mała bym póltora raza weszła w ten stanik
z obwodu 75 to miseczkę F powinnam brać ??
ale chyba nie ma sensu.. bo się znów porozciąga za bardzo i tyle będzie...

w piersiach mam 99cm normalnie, ale jestem teraz przed okresem i mam 101cm hi hi , mogłoby tak zostać, stówa to jest coś

o ja pierrrrrrr az 101..masz kawał 'cycka' hehe sie umywam

dziewczynki stosowaliscie antydral czy dricol pod paszki?
wiecie ..po tej OP cos mi sie porabało..myślałam że mi sie orgaznim ureguluje a tu lipka, poce sie jak dziki koń choc np. MARZNĘĘĘ...... szlak mnie trafia bo nie moge nosic pewnych ciuchow bo zaraz plamy masakryczne eh
Stary 2011-10-23, 15:54   #1036
Agatau88
Zakorzenienie

Ja na miejscu nowych dziewczyn cieszylabym sie ze miran pisze co wie. I ja bym sprawdzila na czym moj dr pracuje.
A co szkodzi, jak macie paszproty, to jeden telefon i wszystko jasne.
Ja rozumiem ze piszesz, rozumiem wszystko, nie wiem jak wygladala konsultultacja, ale jednak niefajnie bylo za pierwszym razem jak niezawiadomilas dr i nie przyszlas.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 16:02   #1037
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
o ja pierrrrrrr az 101..masz kawał 'cycka' hehe sie umywam
nooo.. niby fajnie, ale w biodrach tez stówa a dokładniej to 102 z tego się nie cieszę tu by mogło spaść troche
nie mówie, że do 90 bo bym była za chuda do mojego wzrostu
no ale tak 95-97 byłoby fajnie

wcześniej to taka gruszka byłam.. taką mam (miałam) budowe , góra chuda, a od pasa w dół mi się tłuszczyk zbiera, ehhh
no i co poradzić...
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 16:30   #1038
rodzynki
Raczkowanie

Witam dziewczyneczki
MYUSIU kochana ty to nasz taki anioł stróż jestes bez twojej porady albo potwierdzenia to boimy sie cokolwiek same zrobić a ty tutaj takim drobniutkim druczkiem piszesz ...-że nie wiesz wszystkiego.
Nie kochana ty to jesteś jak lekarz i (ktoś ?- może moderator albo lekarze) powinni na twoje konto honorarium przelewać ,no bo tak to wygląda odciążasz lekarzy ,którym byśmy ucho suszyli przez telefon
Uważam kochana że masz przeogromną wiedze medyczną i chylę czoła ku twojej osobieklask i:
P.S. co do wygodnych staniczków to nie wiedziałam że Zabulek również ceni sobie wygode ,a ja już myślałam że tylko ja i Mya
Całuje mocno pa
Stary 2011-10-23, 19:50   #1039
miran
Przyczajenie

Cytat:
Ja na miejscu nowych dziewczyn cieszylabym sie ze miran pisze co wie. I ja bym sprawdzila na czym moj dr pracuje.
A co szkodzi, jak macie paszproty, to jeden telefon i wszystko jasne.
Ja rozumiem ze piszesz, rozumiem wszystko, nie wiem jak wygladala konsultultacja, ale jednak niefajnie bylo za pierwszym razem jak niezawiadomilas dr i nie przyszlas.
Wiesz nie fajnie zgadzam się z tobą ja też się z tym źle czułam ale bylam wtedy tak sparaliżowana że w danej chwili stojąc pod klinką wogóle o doktorze nie myślałam tylko o sobie . Prawda taka że w sumie zaplaciłam mu za to żeby na mnie czekał szybko zarobił 1700zł nic nie robiąc moja wizyta trwała u niego ok 10 min więc wiesz on jest lekarzem i takie rzeczy jak zdażenia losowe tez istnieją musi sie z tym liczyć że coś może nie wypalić trudno mi przepadło a on wiecej nie zarobił miał zabezpiczenie w formie zliczki . Więc juz się tym nie przejmuje. Mam nadzieję że moje watpliwości jakoś szybko się wyjaśnią i pozytywnie dla Was posiadaczek implantów od tego lekarza . Mam takie obawy nie są one bezpostawne podzieliłam się z wami bardzej w trosce o innych bo po tu jesteśmy dla wspólnego dobra ja zawsze dmucham na zimne i jestem ostrożna taki typ człowieka ze mnie nie wiem jak wytlumaczyć to co widziałam ale dałabym sobie za to rekę obciąć .Będę spokojna jak sie to wyjaśni i nie będę czuła żadnej siary jeżeli moje obawy się nie potwierdzą bo działam w trosce o was i koniec .
miran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 19:53   #1040
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miran Pokaż wiadomość
Wiesz nie fajnie zgadzam się z tobą ja też się z tym źle czułam ale bylam wtedy tak sparaliżowana że w danej chwili stojąc pod klinką wogóle o doktorze nie myślałam tylko o sobie . Prawda taka że w sumie zaplaciłam mu za to żeby na mnie czekał szybko zarobił 1700zł nic nie robiąc moja wizyta trwała u niego ok 10 min więc wiesz on jest lekarzem i takie rzeczy jak zdażenia losowe tez istnieją musi sie z tym liczyć że coś może nie wypalić trudno mi przepadło a on wiecej nie zarobił miał zabezpiczenie w formie zliczki . Więc juz się tym nie przejmuje. Mam nadzieję że moje watpliwości jakoś szybko się wyjaśnią i pozytywnie dla Was posiadaczek implantów od tego lekarza . Mam takie obawy nie są one bezpostawne podzieliłam się z wami bardzej w trosce o innych bo po tu jesteśmy dla wspólnego dobra ja zawsze dmucham na zimne i jestem ostrożna taki typ człowieka ze mnie nie wiem jak wytlumaczyć to co widziałam ale dałabym sobie za to rekę obciąć .Będę spokojna jak sie to wyjaśni i nie będę czuła żadnej siary jeżeli moje obawy się nie potwierdzą bo działam w trosce o was i koniec .
Bardzo dobrze zrobilas
Ja jak to wyczytalam tez napisałam od razu.
A co do lekarza wiadomo ze sie zdarza, źle i szkoda ze tak wyszło, no ale nie kazdy jest gotowy na operację, wiadomo. Teraz wiesz ze szybko pewnie nie pojdziesz na zabieg.
Stary 2011-10-23, 20:48   #1041
jooasi
Wtajemniczenie

Miran ja myślę, że przez to, że Twoja wizyta była tak krótka nie dogaliście się dokładnie z doktorkiem. On faktycznie stosuje te napełniane " próbniki" żeby sprawdzić rozmiar implantu jaki pasuje już na stole, dziewczynki ostatnio o tym pisały ale jak już sprawdzi co wchodzi wkłada i zaszywa normalne implanciki. Beatafit też pisała o takiej śródoperacyjnej przymiarce u zupełnie innego doktora
no ale dobrze, że dziewczynki się uspokoiły i Nitka sprawdzi co i jak nie wolno zabijać posłańca bo następnym razem kolejna dziewczynka zostawi info dla siebie
Stary 2011-10-23, 20:51   #1042
Nitka_I
Raczkowanie

Już po 1 kąpieli Jak cudnie było ahh... Zdjęcia dodane! Zrobiły mi się pod łopatkami wżerki od gum stanika proszę dajcie znać czy byście to czymś smarowały czy tylko przemywały bo boję się że może się gorzej rozpaprać P.S.Brzuszek nadal napuchniety a stanik tak mocno trzyma że zaczęłam się garbić
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 21:20   #1043
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
nooo.. niby fajnie, ale w biodrach tez stówa a dokładniej to 102 z tego się nie cieszę tu by mogło spaść troche

wcześniej to taka gruszka byłam.. taką mam (miałam) budowe , góra chuda, a od pasa w dół mi się tłuszczyk zbiera, ehhh
no i co poradzić...

chciałam zobaczyc ile ja mam w biodrach tylko nie moge znalesc cm wrrrr ale zapewne niewiele..uwierz , chciałabym by właziło mi choc troche w tylek ehh

Cytat:
Już po 1 kąpieli Jak cudnie było ahh... Zdjęcia dodane! Zrobiły mi się pod łopatkami wżerki od gum stanika proszę dajcie znać czy byście to czymś smarowały czy tylko przemywały bo boję się że może się gorzej rozpaprać P.S.Brzuszek nadal napuchniety a stanik tak mocno trzyma że zaczęłam się garbić
widzialam ten pancernik..no to ja czegos takiego nie mialam i wierze ze sie umeczysz ale zapewne potrzeba jak i warto..i jakie wżerki pod łopatkami..to to az tak jest scisnięte ze sie rana zrobiła??? jak sie nie bedzie chcialo goic to zastosuj moze maść tribiotic, ona jest z antybiotykiem
Stary 2011-10-23, 21:55   #1044
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Nitka kochana jakie Ty masz cudeńka Śliczności Pan dr wyczarował.
A jakie równiusie są -brawo! i brodaweczki się wyrównały i asymetria z pewnością też Rozmiarek jak malowany!! - dobrany idealnie Spisał się lekarz, oj spisał Gratuluję
A pod staniczek , na te ranki podkadaj sobie watkę

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:

no i co poradzić...
O kochana- to ja też daleko w tyle Sto w biuściku - niezły rozmiarek Pan dr zmajstrował . Jak już staniczek kupisz to się pochwal - to będzie widok

Stary 2011-10-23, 22:02   #1045
Agatau88
Zakorzenienie

100 w biuscie
Moze bym miała z pushupem
Stary 2011-10-23, 22:04   #1046
MyaDiva
Zakorzenienie

Rodzyneczku jak miło że wpadłas dziś i Ty dziękuje bardzo za miłe słowa a jutro wstawię nr konta dla lekarzy już widzę jaka będę bogataCoś mi się wydaje, że lekarze jednak nie pałąją miłością do forumowych porad I dobrze- bo nie dla nich jest forum tylko dla nas

Stary 2011-10-23, 22:05   #1047
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Rodzyneczku jak miło że wpadłas dziś i Ty dziękuje bardzo za miłe słowa a jutro wstawię nr konta dla lekarzy już widzę jaka będę bogataCoś mi się wydaje, że lekarze jednak nie pałąją miłością do forumowych porad I dobrze- bo nie dla nich jest forum tylko dla nas
A czytaja na pewno
Ale czym my tu cos zlego piszemy
Stary 2011-10-23, 22:06   #1048
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
100 w biuscie
Moze bym miała z pushupem
a ja dwa pushapy bym potrzebowała No, no, no!- 100 to już jest konkret

Stary 2011-10-23, 22:06   #1049
Vanessita
Zakorzenienie

Mya... a ile w biuście Ci przybyło po op?? Tak się zastanawiam ile mi wyjdzie...
Stary 2011-10-23, 22:09   #1050
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dwa pushapy bym potrzebowała No, no, no!- 100 to już jest konkret
Ale tez liczy se chyba pod biustem, po co z tego ze ktos ma 100 w jak ma np 80 pod. Liczy się cyckowa roznica
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości