Powiększanie piersi cz.7 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-22, 23:07   #991
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Obiecalam sobie, ze sie nie bede odzywac w tej sprawie, ale chec odpisania jest silniejsza ode mnie

Miran pisalysmy sporo przed Twoimi operacjami, ale wyszlo, jak wyszlo.
Piszesz teraz , ze zasiegalas porad u b. dobrych lekarzy i to Twoja sprawa, pamietaj tylko, zeby udac sie kiedys na zabieg. Powiem krotko i na temat.............. kilka tygodni temu ten lekarz byl dla Ciebie najlepszy, jednak nie weszlas do kliniki. Ok, jezeli strach Cie przerosl. Teraz pojawiasz sie na forum i ten idealny lekarz jest gorszym lekarzem, bo bylas na konsultacji u dwoch lepszych................. ..bez komentarza. Zastanow sie prosze, czy Ty chcesz tej operacji, czy poprzestaniesz na konsultacjach i plotkach.
Z forum beauty- byly plotki, ze doktor Polak nie jest profesjonalny, jest rzeznikiem, popelnia bledy- obalone- jest profesjonalista i kazdy lekarz popelnia bledy. Jest tu sporo dziewczyn od niego, ktore sa zadowolone.
Potem byly plotki, ze wklada PIPy caly czas- bzdury, bo nie moze sobie pozwolic na takie ryzyko. Te implanty sa juz dawno wycofane.
Nastepnie dziewczyny, ktore nie robily operacji u Polaka oskarzaly, ze nie wklada pod miesien, tylko klamie i wklada pod gruczol- bzdury oczywiscie, bo znam kilka, ktore mialy przeswietlenie i implanty faktycznie sa pod miesien.
Teraz Ty wracasz tutaj ni z gruszki ni z pietruszki i plyniesz po nim.
Wiesz co??? Ja mam to gdzies, bo jestem juz po operacji, obylo sie bez komplikacji, mam wymarzone piersi i gwarancje na implanty w szafie, ale jezeli Ty nie poszlas na operacje i masz juz 2 innych lekarzy, ktorzy beda o Ciebie zabiegac to zycze Ci powodzenia.
Pomysl tylko o dziewczynach, ktore maja wyznaczone terminy u dr Polaka i czekaja na operacje!!!!!!!!!!! Ja wiem jak one sie poczuja czytajac Twoje posty.
Wrzuc na luz idz do innych lekarzy, obojetnie, czy 2 , czy 10, badz szczesliwa cycolinka, lub wiecznie oczekujaca, ale nie oczerniaj lekarza, do ktorego nawet nie weszlas!!! Zajmij sie konsultacja i przygotowaniem do operacji, a nie mieszaj w glowach dziewczynom z listy- NADINCE I MALINCE, ktore czekaja na spelnienie swoich marzen.

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-10-22 o 23:09
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 23:10   #992
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja samej op nie przezywalam jakos specjalnie, miesiac przed kazdy sen to byla operacja-a snily mi sie rozne rzeczy z nia zwiazane, wszystko co mozna sobie wyobrazic. Więc juz same dzien op nie był dla mnie niczym szczegolnym
haha tak samo miałam..bardziej drażniący był tydzień przed niźli sam dzień przed kiedy to myslałam tylko o tym czy wszystko mam i godzina zero...jakos nie dochodzilo to do mnie mimo rozebrania i ubrania sie w to cos zielone...leżąc wyrysowana jeszcze pamietam jak anastezjolog zartował czy aby napewno nie wszamałam jakiegos steka he

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
w Triumphie nie ma 65 fakt. Są w Konradzie, Felinie, panache, freya, ewa bien. Stanik ktory kupilam ostatnio a raczej dostalam na urodziny to ewa bien wlasnie
o tak tak, czytajac co piszecie Dokształcam sie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ale lekarze jak się coś dzieje nie tak z piersiami nie pozwalają na fizbinki po miesiącu. Weźmy Cykaneczkę u której zbirały się płyny i opuchlizna była ogromna, do tego szew się nie goił tylko rozłaził- czy dostałaby po miesiącu pozwolenie na fiżbinki? Przynajmniej mam nadzieję że by nie dostała Pamiętam też przykłady pacjentek od Twojego lekarza jak dziewczyny miały BO- po porawkach nie miały pozwolenia na fizbinki po miesiącu i na taką samowolkę jak po pierwszej operacji
Dlatego nie można powiedzieć że "mój lekarz pozwala na fiżbinki po miesiacu" bo na pewno nie w każdym przypadku tak jest.
A po Ci pushapy? chcesz powiększać piersi czy podnosić?

A piersi Mirabelki są śliczne i równiutkie-i były takie od samego początku I gdzie tu sprawiedliwość

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

o! a gdzie focie? Dostałaś na urodzinki i się nie pochwaliłaś
no co wy..były kwadratowe tylko własnie szybko sie zmieniały

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
za to o kwasiku na usteczka pomyślałam i to wcale nie przez Agatke i horo ino przez zimno które po raz pierwszy w zyciu mi się zrobiło, nie było wielkie bo tylko jeden bąbelek prawie na środku dolnej wargi ale usta mi spuchły a ja zamiast się chować to seksowna z tym zimnem się poczułam
hahah mi tez spuchła, dokładnie dziś..tak mi córa przywaliła zabawką po powrocie ze szkoły ..dobrze ze górna ,,bo dolnej miałabym juz za dużo

Cytat:
Napisane przez chinka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak z czuciem w sutkach? wiem ze mozna utracic czucie, albo miec nadwrazliwosc, czasowo lub trwale. jak to jest z Wami?
zrobilam sobie zdjecia z wkladkami ryzowymi w zaciasnej koszulce i powiem wam ze marnie to wyglada wkleila bym, ale nie wiem jak.
miałam mega wrażliwe...chodzenie bez stanika dokuczał, przez materiał który sie o nie ocierał..teraz wszystko juz praktycznie wróciło do normy

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A Ty jeszcze nie sciagalas stanika?????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????? OOO ludzie, ale twardzielka Ja zdjelam 10-15 min po wyjsciu ze szpitala, zeby oblukac panienki i porobic fotki
ja nawet nie miałam tylko pas..więc pielegniarka zaraz mnie zaprowadziła do lustra jak tylko wstałam...ale to wyglądało hehe
a ona do mnie..no co nie cieszy sie pani..a ja CIESZE ALE BOLIII hehe

iiiiiiiiiii

nie lubie tych wszystkich sporów co do lekarzy

co do mojego rozmiaru..to co powinnam kupowac 70D? bosze ale tłumok , grunt że mam was:P

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-10-22 o 23:17
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 23:18   #993
Nitka_I
Raczkowanie

Zabulek ja jakoś mega 3mam się zasad jak tydzień w staniku bez zdejmowania to tydzień. Boje się co mogłoby być jakbym go ściągnęła ale te sutki trochę mnie zasmuciły dlatego podpytuje I proszę się tak nie śmiać :p Jutro bedzie 6dni a w poniedziałek rano moj TŻ wyjeżdza do pracy więc prawdopodobnie będę musiała się jutro obnażyć i wykąpać bo sama później sobie nie poradzę A Mirabelli strasznie zazdroszczę braku pancernika- SZCZĘŚCIARA
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 23:26   #994
zabulek1
Wtajemniczenie

Mirabellko Ty masz 75pod i 91w??? Ja mam troche zblizone wymiary bo 72 pod i 92 w i tez powinnam nosic 65G polskie A najbardziej odpowiadaja mi i leza jak ulal 32 E(UK) czyli 70E (PL) Chce sprawdzic ten 65 G (PL)a 30F(UK), ale jeszcze nie mialam okazji hehe Jak narazie nosze 70F(PL) a 32E (UK) Oszalec mozna z ta rozmiarowka
A swoja droga ciekawe dlaczego brytyjskie sa o rozmiar mniejsze jak polskie:confuse d:
Stary 2011-10-22, 23:28   #995
Precelka1
Raczkowanie

Dobry wieczór Ja niestety jeszcze nie mogę przestawić się na taką komunikację internetową. W zasadzie podkusiło mnie, żeby poszukać informacji o powiększaniu piersi bezpośrednio u kobiet, które mają już to za sobą. Sama jestem z Bydgoszczy, ale gdyby mi któraś z Was odradziła prof. Zielińskiego, to pewnie gotowa byłabym pojechać nawet do Warszawy na operację, chociaż to może tylko takie założenie jest, ze wszystko najlepsze w stolicy. Prawda? Chciałam się tylko upewnić, że nie pakuję się w coś niefajnego. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie!!!: roza:
Mam nadzieję, że uda mi się tutaj regularnie zaglądać. Zwłaszcza, że wstępnie operacja już 17 listopada, ale jeszcze w poniedziałek będę u Pana doktora i wtedy zapadnie klamka. Miała kompleksy, przyznaję. Mój chłopak nigdy entuzjastycznie nie podchodził do moich 70B. Ja wiem, że to świetny rozmiar i nie mam mani wielkości, tylko jakoś tak długo nad tym myślałam i chyba nie warto się nad tym zamartwiać, tylko działać...

Cytat:
Witam Oj tam zaraz przeraża-nie ma w tym nic przerażajacego. Zostań z nami a sama zobaczysz że jakoś będzie-wszystkie dałyśmy radę więc i Ty podołasz Niestety od Pana profesora nie ma u nas dużo pacjentek- ja kojarzę jedną. Co oczywiście nie znaczy że nie warto z nami zostać
Mam nadzieję, że podołam... i nie ucieknę z krzykiem tuż przed Dziękuję za słowa otuchy
Precelka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 23:30   #996
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
oo ja też o kwasiku na cycuchy myślałam ale cena mnie odstraszała za tak nietrwały efekt, który trzeba ciągle uzupełniać i galerii też obejrzałam trochę i stwierdziłam, że słabo to wygląda, nawet na moje małe upodobania to za mało i szczęście całe bo teraz mówią, że to co miało być takim cudownym rozwiązaniem już jest wycofywane
za to o kwasiku na usteczka pomyślałam i to wcale nie przez Agatke i horo ino przez zimno które po raz pierwszy w zyciu mi się zrobiło, nie było wielkie bo tylko jeden bąbelek prawie na środku dolnej wargi ale usta mi spuchły a ja zamiast się chować to seksowna z tym zimnem się poczułam
no ale numer z tą opryszczką- chyba jestes pierwszą osobą która potrafiła ją do czegos wykorzystać.
Co do kwasu w piersiach - powiem Ci że jak teraz myślę o tym to miałam ogromne szczęscie. Bo gdybym się kwalifikowała - to bym wtedy zrobiła, implantów nie chciałam za żadne skarby. Marcolaine wtedy dopiero wchodziło na nasz rynek i miało same zalety nawet dostepu do zdjęć z efektami nie było. Na forach ani słowa - pacjentki tylko te przyszłe i pytające. Sami lekarze dopiero doświadczenie zdobywali- ta pani dr. u której wtedy byłam właśnie zrobiła jakiejś dziewczynie druga dodatkową dawkę (razem po 240g na pierś) i ciągle było do niczego, do tego grudy się porobiły. Dlatego od razu powiedziała mi że nigdy więcej nikomu nie poda więcej niż 130g na pierś . Już nawet nie chcę myśleć co by było jakbym pierwsza trafiła do tej kliniki (tzn przed tą dziewczyną)
Cytat:
A kiedy piersi sa mocne i torebka wytworzona??? Ja osobiscie uwielbiam Wasza pania doktor i pewnie gdybym wczesniej trafila na to forum, bez lekarza na oku, to bym u niej robila Nie to , ze narzekam, bo moj doktorek bardzo mnie uszczesliwil, ale te jego rady sa takie proste "moge wszystko po 2 mc" A tak szczerze to moze i moge, ale nie chce, bo czuje, ze piersi nie sa na wszystko gotowe
I bardzo dobrze że nie chcesz choć możesz. A takie minimum to 6 msc. Oczywiście jeśli torebka nie jest zbyt słaba, cienka i elastyczna albo jeśli utrzymuje się jakaś asymetria - bo wtedy jest 8 msc albo i dłużej - co wcale nie znaczy że po tym czasie wszystko się już wytworzyło do końca. Po tym czasie jest już na tyle mocne że staniczkiem sobie krzywdy nie zrobimy. U osób młodych torebka i tkanki tworzą się dłużej. Naprawdę różnie to wygląda. U mnie po tym całym cerowanieu dopierio po roku czułam że piersi są mocne, a dopiero po 1,5 roku mogłam już wszystko zakładać.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dopiero powrocilam do zywych Dlatego wyliczanka dzis tak pozno. Lece szykowac sie znowu na imprezke wiec udanego wieczorku wszystkim
No ładne rzeczy tak balować to trzeba mieć zdrowie.
Życzę miłej zbawy

Cytat:
Napisane przez chinka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak z czuciem w sutkach? wiem ze mozna utracic czucie, albo miec nadwrazliwosc, czasowo lub trwale. jak to jest z Wami?
zrobilam sobie zdjecia z wkladkami ryzowymi w zaciasnej koszulce i powiem wam ze marnie to wyglada wkleila bym, ale nie wiem jak.
Czucie po czasie powraca do normy i znacznie częściej występuje nadwrażliwość niż utrata czucia. Antenki sterczą non-stop
A zdjęcia chcesz wkleić w albumiku? - jeśli tak musisz go założyc. Wejdz w zakałdkę albumy w ustawieniach użytkownika. Z pewnością sobie poradzisz krok po kroku- jeśli będą kłopoty to pisz, pomożemy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 23:31   #997
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Zabulek ja jakoś mega 3mam się zasad jak tydzień w staniku bez zdejmowania to tydzień. Boje się co mogłoby być jakbym go ściągnęła ale te sutki trochę mnie zasmuciły dlatego podpytuje I proszę się tak nie śmiać :p Jutro bedzie 6dni a w poniedziałek rano moj TŻ wyjeżdza do pracy więc prawdopodobnie będę musiała się jutro obnażyć i wykąpać bo sama później sobie nie poradzę A Mirabelli strasznie zazdroszczę braku pancernika- SZCZĘŚCIARA
Dobra poczekamy na fotki
Czyli jutro masz 7 dzien i mozesz brac prysznic??? A to focie po prysznicu beda
Zobaczysz jak po tygodniu prysznic wezmiesz, albo kapiel.............mmmmmm mmmmmmmm poczujesz sie jak krolowa Fajna jest kapiel z dodatkiem soli, piersi sa takie mmmhhhhhhhhhhh rozluznione i mostek mniej opuchniety- u mnie tak bylo
A odnosnie tej zazdrosci i braku pancernika!!! Ja nie moglam sie doczekac kiedy go zrzuce, a teraz moge nosic fiszbinki, a czesto nosze doktorkowy staniczek
Stary 2011-10-22, 23:31   #998
Precelka1
Raczkowanie

Dobry wieczór Ja niestety jeszcze nie mogę przestawić się na taką komunikację internetową. W zasadzie podkusiło mnie, żeby poszukać informacji o powiększaniu piersi bezpośrednio u kobiet, które mają już to za sobą. Sama jestem z Bydgoszczy, ale gdyby mi któraś z Was odradziła prof. Zielińskiego, to pewnie gotowa byłabym pojechać nawet do Warszawy na operację, chociaż to może tylko takie założenie jest, ze wszystko najlepsze w stolicy. Prawda? Chciałam się tylko upewnić, że nie pakuję się w coś niefajnego. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie!!!: roza:
Mam nadzieję, że uda mi się tutaj regularnie zaglądać. Zwłaszcza, że wstępnie operacja już 17 listopada, ale jeszcze w poniedziałek będę u Pana doktora i wtedy zapadnie klamka. Miała kompleksy, przyznaję. Mój chłopak nigdy entuzjastycznie nie podchodził do moich 70B. Ja wiem, że to świetny rozmiar i nie mam mani wielkości, tylko jakoś tak długo nad tym myślałam i chyba nie warto się nad tym zamartwiać, tylko działać...

Cytat:
Witam Oj tam zaraz przeraża-nie ma w tym nic przerażajacego. Zostań z nami a sama zobaczysz że jakoś będzie-wszystkie dałyśmy radę więc i Ty podołasz Niestety od Pana profesora nie ma u nas dużo pacjentek- ja kojarzę jedną. Co oczywiście nie znaczy że nie warto z nami zostać
Mam nadzieję, że podołam... i nie ucieknę z krzykiem tuż przed Dziękuję za słowa otuchy
Stary 2011-10-22, 23:41   #999
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Precelka1 spokojnie będzie wszystko dobrze. Nie powinnaś się tak bać, skoro długo nad tym myślałaś to musi być dobrze!
Musi musi

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Na pewno zostanę, bardzo dziękuję za miłe słowa

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Precelka tak samo sie czułam..wcześniej temat tabu az tu nagle własna decyzja w ta strone...ale uwierz że z czasem wgłebiania się przestaje to byc juz takie przerażające..mimo iz to operacja
Mirabella nie wiem tylko czy bardziej robię to dla siebie czy dla... Chyba powinno być tylko i wyłącznie dla siebie, prawda? Zobaczymy jakie będę miała nastawienie po poniedziałkowej wizycie u prof. Zielińskiego. Bydgoszcz to małe miasto. Pewnie jak dobrze poszukam to znajdę kogoś kto już przez to przeszedł. Dziękuje kochane jeszcze raz
Stary 2011-10-22, 23:45   #1000
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Witam na forum Zobaczyłam swojego nicka (Mya ) , to sobie myślę, że się odezwę a co mi tam
Co do mojej nierównej opuchlizny, to nie jestem teraz pewna, czy to była opuchlizna, bo piersi nadal sa nierówne. Podejrzewam więc, że tak już zostanie...

miran, co takiego podejrzewasz i dlaczego? Ja mam paszport swoich implantów. Kiedyś zastanawiałam się nawet jak można go sprawdzić, ale nie znalazłam odpowiedzi więc dałam sobie spokój. Jest na to jakiś sposób?
Witaj Słońce Ciebie to trzeba częściej nawoływać bo inaczej nie wstąpisz do nas I prosimy o focie - zaraz zobaczymy co tam się dzieje z Twoimi dziewczynkami.
Jeśli chodzi o sprawdzenie paszportów implantów- jeśli nie mamy stępelka na gwarancji to wpisujemy w google nazwę firmy +przedstawicielstwo Polska. Szukamy centrali albo od razu okręgu- i dzwonimy Tam się wszystkiego dowiemy- wszelkie dane z Europy są do odszukania i będą nam udostępnione

Cytat:
Dziewczyny po op mam pytanie wiem że jestem 5 dni po ale ciagle w staniku widze że sutki są na innej wysokości. Jak myślicie czy powinnam się rozpiąć i spróbować sama lepiej ułożyć żeby nie było potem za późno??? Doradzcie bo nie wiem co robić Dzięki za rady
Suteczki zawsze staramy się ustawiać równo w staniczku- od samego początku . Nie od razu może się to udać- ale warto wyrobić w sobie ten nawyk

Cytat:
A Ty jeszcze nie sciagalas stanika?????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????? OOO ludzie, ale twardzielka Ja zdjelam 10-15 min po wyjsciu ze szpitala, zeby oblukac panienki i porobic fotki
ja nie wiem jak to możliwe

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-10-22, 23:48   #1001
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
I bardzo dobrze że nie chcesz choć możesz. A takie minimum to 6 msc. Oczywiście jeśli torebka nie jest zbyt słaba, cienka i elastyczna albo jeśli utrzymuje się jakaś asymetria - bo wtedy jest 8 msc albo i dłużej - co wcale nie znaczy że po tym czasie wszystko się już wytworzyło do końca. Po tym czasie jest już na tyle mocne że staniczkiem sobie krzywdy nie zrobimy. U osób młodych torebka i tkanki tworzą się dłużej. Naprawdę różnie to wygląda. U mnie po tym całym cerowanieu dopierio po roku czułam że piersi są mocne, a dopiero po 1,5 roku mogłam już wszystko zakładać.

Tak tez wlasnie mysle, ze 6 mc to minimum na ulozenie Dlatego mimo pozwolenia nie pojde na ciezkie fitness, rurki i inne gady hehe
Poprostu czuje, ze moja klatka nie jest gotowa i tyle
Nawet w solarium jeszcze nie bylam, chociaz moglam juz isc mc temu
I ciesze sie , ze przyszlas Jakas nerwowa jestem i pisze rzeczy, ktorych nie chce pisac
Push upow i tak nie biore pod uwage i to Twoja zasluga, bo mi te zdjecia z przesunietymi implantami do gory wystarczyly Narazie the best sa sportowe i maternity Fiszbinki okazjonalnie na kilka godzin
Nawet nie jestem pewna czy potrzebuje tych wszystkich pieknych stanikow, ktore fajnie wygladaja na zdjeciach hehe Najlepsze sa te wygodne i wizualnie tez wygladaja o wiele lepiej niz przed operacja:jupi :
Stary 2011-10-22, 23:54   #1002
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:

witaj Precelku,
wszystkie tu jak jeden mąż boimy się przed i mnóstwo wątpliwości mamy ale po operacji dziewczynki wracają takie szczęsliwe, że to naprawde podnosi na duchy i pozwala znieść najgorsze chwile
Przepraszam, że nie podziękowałam w poprzednim poście za słowa otuchy Ja zwyczajnie, jak już wspomniałam nie bardzo orientuję się świecie internetu... Czytam i czytam, postaram się codziennie zaglądać. W poniedziałek klamka zapadnie. 17 listopada to albo dzień cudu albo koniec świata. Oby to pierwsze! Cmoki i miłego wieczoru wszystkim!
Stary 2011-10-23, 00:06   #1003
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że nie podziękowałam w poprzednim poście za słowa otuchy Ja zwyczajnie, jak już wspomniałam nie bardzo orientuję się świecie internetu... Czytam i czytam, postaram się codziennie zaglądać. W poniedziałek klamka zapadnie. 17 listopada to albo dzień cudu albo koniec świata. Oby to pierwsze! Cmoki i miłego wieczoru wszystkim!
Witaj
To napewno nie bedzie koniec swiata, bo wiekszosc z Nas dopiero co zaczela zycie:hah aha: Wiec liczymy na cud i trzymam kciukasy za pozytywna wiadomosc
Stary 2011-10-23, 00:08   #1004
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
no co wy..były kwadratowe tylko własnie szybko sie zmieniały

co do mojego rozmiaru..to co powinnam kupowac 70D? bosze ale tłumok , grunt że mam was:P
Miałaś mega grzeczne panienki od pierwszego dnia wiadomo że takie bidulki były ale od razu były bardzo ładne
A staniczek spróbuj 70D lub E to tak na początek zanim 65 nie znajdziesz (65E/F)

Cytat:
Nie no my się nie śmiejemy tylko trudno nam uwierzyć - ja swoje miałam tylko w topiku po operacji więc sobie zerkałam bez problemu no i Pani dr od razu mi je pokazała w lusterku jak bandaże zdjęła. A suteczki sobie ustaw ile się da i pilnuj tego zawsze

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-23 o 01:00
Stary 2011-10-23, 00:13   #1005
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Witaj
To napewno nie bedzie koniec swiata, bo wiekszosc z Nas dopiero co zaczela zycie:hah aha: Wiec liczymy na cud i trzymam kciukasy za pozytywna wiadomosc
Dziękuję za dodanie mi odwagi W takim wypadku to ja chcę dopiero zacząć oddychać pełną piersią
Stary 2011-10-23, 00:19   #1006
zabulek1
Wtajemniczenie

Ach to uczucie oddychania pelna piersia jest nie do opisania, bezcenne hehe Tego Ci zycze, zebys juz niedlugo mogla sie przekonac sama I nie boj sie, zobacz ile nas tataj jest po operacji Szczesliwe i zdrowe jak ryby
Stary 2011-10-23, 00:19   #1007
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tez wlasnie mysle, ze 6 mc to minimum na ulozenie Dlatego mimo pozwolenia nie pojde na ciezkie fitness, rurki i inne gady hehe
Poprostu czuje, ze moja klatka nie jest gotowa i tyle
Nawet w solarium jeszcze nie bylam, chociaz moglam juz isc mc temu
I ciesze sie , ze przyszlas Jakas nerwowa jestem i pisze rzeczy, ktorych nie chce pisac
Push upow i tak nie biore pod uwage i to Twoja zasluga, bo mi te zdjecia z przesunietymi implantami do gory wystarczyly Narazie the best sa sportowe i maternity Fiszbinki okazjonalnie na kilka godzin
Nawet nie jestem pewna czy potrzebuje tych wszystkich pieknych stanikow, ktore fajnie wygladaja na zdjeciach hehe Najlepsze sa te wygodne i wizualnie tez wygladaja o wiele lepiej niz przed operacja:jupi :
Zabulku czas sam wszystko rozsądzi, nie ma co się denerwować

Stary 2011-10-23, 00:21   #1008
Nitka_I
Raczkowanie

MyaDiva po op też dr mi pokazał efekt io byłam w 7 niebie a teraz widzę przez stanik że sutki 'szaleja' zaraz przed spaniem się poprawię w takim razie A jutro po kąpieli zrobię fotki może coś jeszcze poradzicie Precelka bez obaw Dobranoc dziewczyny zmykam do łóżka
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 00:30   #1009
miran
Przyczajenie

Myślę o wszystkich dlatego pisze i nie mam złych zamiarów naprawdę .Mówię tylko że można coś sprawdzić to nic nie kosztuje a jest spokoj ducha lekarz jest miły i fajny ale nie oszukujmy się zarabia na nas . Dlatego miałam dwa terminy na obecną chwilę nic mu nie zarzucam ale brzydko sie zachował jak chcailam go przeproisić pisałam jeszcze w cz. 6 Forum jest po to żeby rozwiwać watpliwości !
miran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 00:32   #1010
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
MyaDiva po op też dr mi pokazał efekt io byłam w 7 niebie a teraz widzę przez stanik że sutki 'szaleja' zaraz przed spaniem się poprawię w takim razie A jutro po kąpieli zrobię fotki może coś jeszcze poradzicie Precelka bez obaw Dobranoc dziewczyny zmykam do łóżka
Kiedys jakas madra dziewczyna powiedziala, ze operacja to jest dopiero poczatek stresow A ja wtedy pomyslalam, ze jaki poczatek??? Chyba koniec No i faktycznie po operacji dzieja sie rozne cuda, dlatego warto byc na tym forum i czytac Nierowno patrzace sutki, nierowne piersi, opuchlizny itd.................... Trzeba czasu, zeby panienki dojrzaly, wiec faktycznie dzien operacji to poczatek przygod z panienkami Trzeba cierpliwosci i mowie to JA kapana w goracej wodzie, ktora chce wszystko na raz!!!!!!! Ale ja juz chyba jestem na polmetku hehe
Stary 2011-10-23, 00:34   #1011
miran
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez miran Pokaż wiadomość
Ja napiszę tak z tymi paszportami to jest tak że na podstawie nich można sprawdzić wszystko nawet datę ich produkcji ale trzeba wiedzieć gdzie to zrobić? Ja nie wiem gdzie można sprawdzić te eurosilicone? Wiem że na forum beauty polska był ten temat poruszony dziewczyny jakby rejestrowały te paszporty w celu posiadania gwarancji . Niektóre robiły to same odsyłały to za pomocą poczty a niektórym załatwiał to lekarz. Szukałam tego nie mogę obecnie odnaleźć bo wkleiłabym linka . Nie mogę napisać tu publicznie napisać o co mi chodzi bo to poważne oskarżenie ale dziś moja obawę potwierdził lekarz i to nie pierwszy . Bo temat powiększania w mojej główce pozostał mam konkretny termin . Odpowiem na PW jezeli chcecie wiedzieć .
I znalazlam to co kiedyś czytałam o tej gwarancji
http://beautywpolsce.com/forum/viewt...1838&start=130
miran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 00:53   #1012
zabulek1
Wtajemniczenie

W tytule jest gwarancja firmy MENTOR, a nie uwazajcie dziewczyny co Polak wam wsadza................... ...... Miran kochana moze powinnas sie zajac najpierw tematem " przygotowanie do operacji"??? I szukaniem opini na temat lekarzy , tych b. dobrych, a nie pisaniem o doktorze , ktoremu zaufalas, a potem nie dotarlas na operacje.
Nie chce Cie krytykowac, ani Tobie ublizac, ale sa wazniejsze tematy jak obrazanie doktora u ktorego sie nie bylo.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Myślę o wszystkich dlatego pisze i nie mam złych zamiarów naprawdę .Mówię tylko że można coś sprawdzić to nic nie kosztuje a jest spokoj ducha lekarz jest miły i fajny ale nie oszukujmy się zarabia na nas . Dlatego miałam dwa terminy na obecną chwilę nic mu nie zarzucam ale brzydko sie zachował jak chcailam go przeproisić pisałam jeszcze w cz. 6 Forum jest po to żeby rozwiwać watpliwości !
No dziwne gdyby nie zarabial I nie tylko on zarabia tylko wszyscy lekarze !!! I Ci fachowcy i Ci partacze
Mialas dwa terminy, poniewaz na pierwszy sie nie wstawilas, wyznaczyliscie 2 i tez sie nie wstawilas- ok, jezeli strach Cie sparalizowal, to sie zdaza, ale nie win lekarza, ze po 2 razach sie wkurzyl!!! Kazdy by sie wkurzyl, bo na te 2 dni mogl miec inne pacjentki- jak sama stwierdzilas to jego zarobek. Ile razy mozna sie z kims umawiac, a ten ktos nie przychodzi??? Ja daje tez dwie szanse, wiec sie jemu nie dziwie, ze sie zdenerwowal
Teraz tylko moge zyczyc Tobie powodzenia na kolejnych terminach i cierpliwosci kolejnym lekarzom. Obys tylko za pare tygodni ich nie obsmarowala.
Stary 2011-10-23, 01:21   #1013
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A to już je widziałaś - to spoko, teraz nie ma i tak co oglądać Ale nam pokaż my nie widziałyśmy
Dobrej i spokojnej nocki życzę

Cytat:
Kiedys jakas madra dziewczyna powiedziala, ze operacja to jest dopiero poczatek stresow A ja wtedy pomyslalam, ze jaki poczatek??? Chyba koniec No i faktycznie po operacji dzieja sie rozne cuda, dlatego warto byc na tym forum i czytac Nierowno patrzace sutki, nierowne piersi, opuchlizny itd.................... Trzeba czasu, zeby panienki dojrzaly, wiec faktycznie dzien operacji to poczatek przygod z panienkami Trzeba cierpliwosci i mowie to JA kapana w goracej wodzie, ktora chce wszystko na raz!!!!!!! Ale ja juz chyba jestem na polmetku hehe
Hihi- chyba wszystkie nauczyłyśmy się przy okazji operacji przede wszystkim CIERPLIWOŚCI

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Ja nestety nie wiem co tam jest bo nie jestem tam zalogowana.
Ale sprawę gwarancji można wyjaśnić bez problemu-wystarczy zadzwonić albo napisać i nie będzie potrzeby się domyślać Jest tu kilka pacjentek od Pana dr. i z pewnościa spawa się wyjaśni- bo ja bym to wyjaśniła gdyby ktoś podważył wiarygotność dokumentów które mam. Dla własnego spokoju i po to żebym mogła z czystym sumieniem pisać to w co wierzę

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Beatafit- ja jestem z Warszawy . Teraz mi się przypomnialo że pytałaś niedawno a mnie wtedy wywaliło.

Stary 2011-10-23, 01:24   #1014
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
A to już je widziałaś - to spoko, teraz nie ma i tak co oglądać Ale nam pokaż my nie widziałyśmy
Dobrej i spokojnej nocki życzę

Hihi- chyba wszystkie nauczyłyśmy się przy okazji operacji przede wszystkim CIERPLIWOŚCI [COLOR="Silver"]
Ty masz cierpliwosc juz opanowana Pierwszej operacji nie bede wspominac, bo po pierwsze przykra sprawa, a po drugie nie na czasie, bo obecne panienki wymiataja Ale to, ze prawie 4 lata jestes tataj wyrocznia i sluzysz madrymi radami, to jest juz CIERPLIWOSC i poswiecenie Chyba nie ma laski, ktora by Ciebie o rade nie prosila Odkat tutaj jestem to wiele dziewczyn sie przewijalo fajnych, byly, odeszly, a Ty caly czas jestes I dzieki Ci za to, bo Twoje rady sa na wage zlota
Uciekam spac
Milej nocki wszystkim:roz a:
Stary 2011-10-23, 02:16   #1015
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ty masz cierpliwosc juz opanowana Pierwszej operacji nie bede wspominac, bo po pierwsze przykra sprawa, a po drugie nie na czasie, bo obecne panienki wymiataja Ale to, ze prawie 4 lata jestes tataj wyrocznia i sluzysz madrymi radami, to jest juz CIERPLIWOSC i poswiecenie Chyba nie ma laski, ktora by Ciebie o rade nie prosila Odkat tutaj jestem to wiele dziewczyn sie przewijalo fajnych, byly, odeszly, a Ty caly czas jestes I dzieki Ci za to, bo Twoje rady sa na wage zlota
Uciekam spac
Milej nocki wszystkim:roz a:
hihi-ale na początku wcale moje rady mądre nie były radziłam to co słyszałam na wizytach kontrolnych - a co ja tam słyszłam to aż wstyd A cierpliwość to miały wtedy dziewczyny- że mnie pocieszały i chciały ze mną gadać i to przez rok Gamoń się trafił a myślał że Boga za pięty złapał, no a potem płacz Taka mądra byłam a wyszło potem że byłam zielona i naiwna jak dziecko. A dziewczynki mimo wszystko zrozumiały i pocieszyły. Dostałam namacalną pomoc-jak musiałam pismo napisać , albo coś przetłumaczyć Zawsze był odzew i pomoc W nocy tu ze mną siedziały i pocieszały. Nawet w szpitalu mnie odwiedził jeden krasnal kochany i tyle życzeń dostałam
No i muszę teraz tu 50 lat być żeby odpokutować i się odpłacić
I napiszę jeszcze w sekrecie że nadal mądra nie jestem

Dziękuje Zabulku to miłe, że mnie ktoś czyta

Stary 2011-10-23, 09:35   #1016
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
Ty jestes najmadrzejsza:cmo k:
Twoje rady sa bezcenne

miran
ja sama czytalam o dr Polaku rozne rzeczy-ze wsadza nie ES i tak dalej. Ale to mozna sprawdzic, wystarczy podzwonić i wiadomo.
A co do tego ze napisalas ze dr sie zle zachował jak chciałas przeprosić-powiem Ci że nie wiem co ja bym zrobiła. Pierwszy raz nawet nie odwolalas-a dr zorganizowal dla Ciebie anestezjologa, sale, pielegniarki-on za to musial zaplacic. Drugi raz to samo. Człowiek dorosły i dojrzały nie zachowuje sie tak Trzeba zadzwonić, odwołać, przeprosic bo nie wyobrazam sobie zrobić inaczej-no nie dziwie sie ze dr sie wkurzył i na pewno juz trzeci raz Cię nie przyjmie.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 09:51   #1017
Olivkaa200
Zakorzenienie

SweetMegi 25.10 - 3
krokus26 08.11 - 16
grazia78 14.11-22
joasi 17.11 - 26
kajuja1 17.11 - 26
klaudeczka2 010 28.11-35
Nadinka2 19.12- 63
malinkac 19.12- 63
sherry.b 26.04.2012r-185
Olivkaa200 12.07.2012r-263

Dzień doberek wszystkim
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 09:53   #1018
Agatau88
Zakorzenienie

Olivka
mialas nam sie w tuniczce pokazac
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 11:27   #1019
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:

pancerniak to ten stanik???
nosilam opaske przez 6 tyg a jak minal tydzien to kupilam ten staniczek sportowy w ktorym chodziłam

Cytat:
Mirabellko Ty masz 75pod i 91w??? Ja mam troche zblizone wymiary bo 72 pod i 92 w i tez powinnam nosic 65G polskie A najbardziej odpowiadaja mi i leza jak ulal 32 E(UK) czyli 70E (PL) Chce sprawdzic ten 65 G (PL)a 30F(UK), ale jeszcze nie mialam okazji hehe Jak narazie nosze 70F(PL) a 32E (UK) Oszalec mozna z ta rozmiarowka
A swoja droga ciekawe dlaczego brytyjskie sa o rozmiar mniejsze jak polskie:confuse d:
a tego to ja nie wiem, oni maja swoj świat

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Musi musi

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Na pewno zostanę, bardzo dziękuję za miłe słowa

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Mirabella nie wiem tylko czy bardziej robię to dla siebie czy dla... Chyba powinno być tylko i wyłącznie dla siebie, prawda? Zobaczymy jakie będę miała nastawienie po poniedziałkowej wizycie u prof. Zielińskiego. Bydgoszcz to małe miasto. Pewnie jak dobrze poszukam to znajdę kogoś kto już przez to przeszedł. Dziękuje kochane jeszcze raz

w WIEKSZEJ częsci dla siebie by znow czuć sie 'SZCZESLIWA' ale nie oszukujmy sie ,bo dla faceta też jakis procent sie znajdzie cieszy nas to że ktoś podziwia nasze nabytki nieprawdaz

Cytat:
Miałaś mega grzeczne panienki od pierwszego dnia wiadomo że takie bidulki były ale od razu były bardzo ładne
A staniczek spróbuj 70D lub E to tak na początek zanim 65 nie znajdziesz (65E/F)

Nie no my się nie śmiejemy tylko trudno nam uwierzyć - ja swoje miałam tylko w topiku po operacji więc sobie zerkałam bez problemu no i Pani dr od razu mi je pokazała w lusterku jak bandaże zdjęła. A suteczki sobie ustaw ile się da i pilnuj tego zawsze

o wypróbuje nowy rozmiarek napewno, dziekuje!

co do sutków i ich innej wysokości... na początku po operacji ruszałam własna tkanka piersiowa a implant sie nie ruszal ze tak napisze he..i tak jak sie zalozy stanik to ta wlasna tkanka czy sutek moze sie inaczej ulozyc...ja tego pilnowalam, poprawialam bo przez stanik bylo widac ale nie wiem jak tu NIteczka jest u ciebie.

teraz sie to tak fajnie połączyło

Cytat:
hihi-ale na początku wcale moje rady mądre nie były radziłam to co słyszałam na wizytach kontrolnych - a co ja tam słyszłam to aż wstyd A cierpliwość to miały wtedy dziewczyny- że mnie pocieszały i chciały ze mną gadać i to przez rok Gamoń się trafił a myślał że Boga za pięty złapał, no a potem płacz Taka mądra byłam a wyszło potem że byłam zielona i naiwna jak dziecko. A dziewczynki mimo wszystko zrozumiały i pocieszyły. Dostałam namacalną pomoc-jak musiałam pismo napisać , albo coś przetłumaczyć Zawsze był odzew i pomoc W nocy tu ze mną siedziały i pocieszały. Nawet w szpitalu mnie odwiedził jeden krasnal kochany i tyle życzeń dostałam
No i muszę teraz tu 50 lat być żeby odpokutować i się odpłacić
I napiszę jeszcze w sekrecie że nadal mądra nie jestem

Dziękuje Zabulku to miłe, że mnie ktoś czyta
kochana jestes tu tak długo że chyba wiesz na ten temat najwięcej na tym forum i 'wymadrzanie' sie (w dobrym tego słowa znaczeniu!) jest twoim przywilejem

Precelka i jaki koniec świata!!!! chyba poczatek nowego zycia...zalezy kto jak na to patrzy
Stary 2011-10-23, 12:06   #1020
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Odnosnie gwarancji na implanty, to Twoj link jak wczesniej pisalam jest na rozowe forum i malo tego dotyczy firmy Mentor.

Gwarancje na Eurosilikony mozna sprawdzic tutaj

http://www.eurosilicone.com/Eurosili...t_Warranty.pdf
Jest tam adres do firmy we Francji, nr telefonu, oraz adres email. Mozna poczytac warunki umowy itd.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości