|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze U:
ś: szklanka mleka 0,5% + płatki (8 łyżek kukurydzianych,1 łyżka czekoladowych, 1 łyżka cheerios) + kromka (20g) z serkiem i pomidorem, herbata, kawa z cukrem IIś; 2 jabłka (260g) + troche twarogu o: słoiczek leczo(cukinia,pieczarki,p rzecier,cebula,marchewka) + 1,5 jabłka p: 2 kromki (75g) + 4 łyżeczki twarogu chudego + plaster szynki + 1 mały pomidor cały k: brokuł parowany (???) + 30 min orbitrek + 200 półbrzuszków co sądzicie? będzie taka kolacja, czy jeszcze coś dodać ? i ile tego brokułu? |
|
|
|
#3782 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XV
Cytat:
Nie podoba mi się, ale to bardzo. Poppy - bardzo ładnie Jedynie na kolację bym poleciła tuńczyka, bo nabiał już jest. I proszę o przepis na jabłko.
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-10-15 o 17:00 |
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tyle jem na U..... |
|
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
Uuu
i jak?
|
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
U:
ś: 3 kromki razowego(70g) z twarogiem chudym i pomidorem (najmniejsza kromka- połowa z odrobina masła, druga połowa z dżemem truskawkowym), ,jabłko, herbata, kawa z cukrem IIś: 2 jabłka o: 140g piersi z kurczaka, duuużo surówki z kapusty i marchewki p: 3 łyżki surówki z kapusty i marchewki, łyżeczka twarogu chudego, 2 łyżeczki serka wiejskiego lekkiego k: duuuży pomidor, troszkę serka wiejskiego, jogurt naturalny danone(mały) co sądzicie? dużo? |
|
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
@morphine88. mam 172cm wzrostu.
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie masz pojęcia jak wyglądam. Nie wiesz jaki jest mój stasunek do jedzenia i wyglądu. Łatwo tak oceniać innych nie? Wnioskujesz że mam niedowagę po BMI? Fajnie, napiję się wody, zjem śniadanie i będzie na wadze 55 i co? I kalkulator powie :"masz prawidłową wagę" I już nie mam niedowagi? Proszę Cię, kg i waga nie są wyznacznikiem, wyglądam teraz sto razy lepiej niż z wagą 69 kg. tak wgl. od takich rozmów mam psyhologa który mówi że jestem już całkiem wolna od ed. Zresztą sama to czuję. koniec ot.
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze U:
ś: bułka grahamka(100g)(jedna połowa z twarogiem chudym i pomidorem, druga z serkiem wiejskim i dżemem), herbata,kawa z cukrem IIś: lion white o: jabłko(180g), słoiczek ogórków w occie p [będzie]: kromka razowca z twarogiem i pomidorem, jabłko k [będzie]: 1 jajko gotowane, sałatka z pomidora i ogórka co sądzicie? za dużo, za mało? dodać coś czy nie? |
|
|
|
#3790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak naprawdę sądzę, że jak ktoś je słoiczek ogórków w occie na obiad na utrzymaniu to nie wszystko jest z nim w porządku. ( bez urazy. )
|
|
#3791 |
|
Zadomowienie
|
Utrzymanie
rzucicie okiem?
|
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
hauuu...
a konkretnie o czym mówisz w odniesieniu do jadło,które wkleiłam dzisiaj?? poza Knorrem jest chyba ok................... czy nie? |
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
166 cm/ ok.45 kg
U: śniadanie: szklanka mleka 0,5%, + 8 łyżek płatków kukurydzianych, 1 łyżka czekoladowych, 1 łyżka cheerios, herbata, kromka(30g) z masłem,twarogiem chudym i pomidorem IIśniadanie: jabłko + precel (taki suchy,mały) obiad: słoiczek leczo (koncentrat, cukinia, cebula) + 1,5 jabłka duużego podwieczorek: 2 kromki razowca (dosyć duże) z odrobiną masła, twarogiem chudym, szynką i pomidorem + 1 pomidor kolacja: jogurt naturalny bakoma(mały) + 1 jajko gotowane co sądzicie ze duzo czy mało? jeśli coś to na kolacje coś dodać? Edytowane przez dzelaa Czas edycji: 2011-10-18 o 17:10 |
|
|
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
|
#3795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówcie sobie co chcecie, ale ja widzę poprawę u Irish, może niewielka, ale jest. Nie ma pizzy, nie ma kabanosów, parówek itd. Jest za to ciemna bułka na śniadanie, białko, warzywko.... Co prawda nie jest idealnie, ale idziesz w dobrym kierunku. Dodaj do II śniadania jakiś owoc, dodaj podwieczorek w postaci serka z orzechami ,czy może jakimś ciastem?W końcu na RR jesteś. No, a to piwo, jeśli nie za często, każdemu się zdarza ![]() Poza tym z tego, co widzę u Irish raczej nie pojawi się owsianeczka, płatki, czy placuszki, można wywnioskować z jej jadła, że preferuje konkretniejsze rzeczy. |
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ciesze sie, ze juz nie jestem za to odpowiedzialna. Cytat:
![]() Olik! Kiedy sie spotykamy ? moze na kopernika wpadniesz? :p
|
|
|
#3799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))))buziak ogromny. p.s. nalesniczki i pyzy tez odpadaja
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Wtajemniczenie
|
po 1. won na KZ albo i też nie
po 2 moja najlepsza przyjaciółka też wyjechała do Szczecina i mam tylko nadzieję że się nie poznacie Edytowane przez macerata Czas edycji: 2011-10-22 o 10:38 |
|
|
|
#3801 |
|
Konto usunięte
|
Przykro mi to pisać, ale muszę
Annie1441 - ![]() Skomplikowana - jak tam jestes - nie chcę bys się poznała z moim M (bywa w Szczecinie dosyć często, bo też i tam mieszka i się tam urodził) I idź lepiej na KZ, bo mną aż telepie. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-10-21 o 19:18 |
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
U:
śniadanie: kasza manna (3 łyżki kaszy + szklanka mleka 0,5%), kawa z cukrem, kromka (30g) z serkiem wiejskim , herbata II śniad.: jabłka (ok260g) + malutenki plaster twarogu o: pierś z kurczaka duszona na wodzie z cebula (135g) + ćwikła (kilka łyżek) p: 3 maleńkie kromki razowca (razem 40g) (jedna z masłem,druga z serkiem i plastrem pomidora, trzecia z twarogiem chudym i plastrem pomidora), duuuże jabłko k: I TU NIE WIEM CO?? MOŻE DORADZICIE? Uważacie,że dużo? |
|
|
|
#3803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kpina jakaś. wyliczasz jedzenie co do grama, co do kęsa? wszystko "maluteńkie"...3 łyżki....duuuuże jabłko....MAKABRA |
|
|
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
utrzymanie
+ 2 lampki wina czerwonego i kilka chipsów.... ocenicie? |
|
|
|
#3806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak widzisz, że ten Twój jadłospis leży i kwiczy po co jeszcze dopisujesz wino i chipsy ?
|
|
#3807 |
|
Przyczajenie
|
I śn: pół szklanki mleka 1,5%+3 łyżki nestle frutina
II śn: granat Obiad: spora porcja gotowanego brokuła + pół piersi z kurczaka usmażonej na łyżce oliwy z oliwek (wiem, że dużo zdrowsza jest gotowana, ale nie lubię gotowanego mięsa) Kolacja (będzie): activia truskawkowa Nie jem podwieczorku bo od obiadu do kolacji nie jestem glodna, więc nie ma sensu w siebie wpychać. Wypiłam jeszcze chyba 3 herbaty + kawa bez mleka + woda nieg. Wiem, że pewnie powiecie że to za mało, ale ja ogólnie, jeżeli się nie odchudzam, też strasznie malutko jem, więc zmniejszając posiłki i zamieniając je na zdrowsze wychodzi mi tyle.
|
|
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Beznadzieja. Gdyby nie ta łyżka oliwy, nie byłoby wcale NNKT. Nawet mi się nie chce po kolei opisywać co jest źle, bo tu wszystko jest nie tak. MASAKRA |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

Jedynie na kolację bym poleciła tuńczyka, bo nabiał już jest. I proszę o przepis na jabłko.