|
|
#3841 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() Eeee, jak nie ma napisu Armani to się moze nie poznają ![]() Jo tysz. Już nikt się nie dziwi, ze jestem pani dochtor. Ba! Mam stażystę, chuopisko wielkości Hetfielda i i tak własciciele od razu wiedzą, że to ja tu rządzę. Ułatwia to pracę, owszem, ale... jeszcze rok temu wyrapiali gały z niedowierzaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I pokażę Wam, co sobie zrobiłam w wygląd
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to nie wiek - to charakter - nic nie bój - wiekowość Ci nie grozi 2. ja wiem ze ładnemu we wszystkim łądnie ale jesteś w nich taka gorrrrąca i pikantna - mraaaaau - szalenie zazdroszcze mozliwości manewru kolorami - super włos - bardzo intrygująco, pięknie intrygującoo kurczaki no ekstra będęm sie wpczać trochi dłużej niż wypada |
||
|
|
|
#3844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładnaś
|
|
#3845 | |
|
|
No i w sumie dobrze widzi. Nie jest tak zupełnie ciemno, coś między ciemnorudym a jasnokasztanowym
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Tru ślicznaś
![]() branoc
|
#3847 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja myślę ze to ta pewnośc siebie i kompetencja bijąca z oczu ![]() Cytat:
mam jednego w chaupie na stanie i zgoła inaczej reaguje-moze dlatego ze to chuop? ![]() Cytat:
kurcze nie wiem czy takom zwykłom tabletkowom mam dawac? moja lekarka mi zabroniła dawac wiamin na własną reke, ale to było dawno moze takim duzym didom można? ![]() Cytat:
hoho butelka-poważna sprawa , nie wiadomo co sie przyszła mum naczytała i jakiego stajla smoczkowego bedzie preferować, albo jakom markeu- znam ortodokski- ktore uzywajo tylko jednej marki butli...tak ze nie wiem-moze jednak jakąs zabawke dla dida , nie pozna sie teraz to sie pozna potem.ogolnie mozna kupic taki album didowy gdzie sie wpisuje rózne pierdpły z zycia dida, wstawia obracki i odciski łapki, stopki, dupki
|
|
|
#3848 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Piwo Dobra, piwo bezalkoholowe... Pas na brzuch coby się wciągnął. Niania. Stopery do uszu. Karnet do gabinetu odnowy biologicznej. Bilet na Bora Bora i powrotny za 18 lat...2. prościeje Łaaaadnie O! Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3850 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do ucieszenia przyszłej mum- daj jej karnet na 200 godzin Twojej osobistej opieki nad didem
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po temu że wspołczesny - ze w dzisiejszych czasach didowi co pisze więcej niż cza - niekoniecznie się ta umiejętność praktycznei przydaje we walce pt przetrwać we szkole -a le i potem na studiach też ajkby chciała być pisarką to super chruper - natomiast na każdem kroku napotka później w szkolnictwie na streszczenia, streszczenia limity słów i inne bzdety - to sa bzdety ale to jest wymóg czasów, dyscyplina słowa itepeitede podsumuj, streść etc - no ale to będzie później - sam system szkolny ja wdroży - 120 słów i ani bata więcej ( no cos tam było wahadłowo kiedyś że 10 % w tą czy w tamta obleci) no i postów streszczonych nie będzie pisać )ale genralnie wszedzie są potem czerwone światła na pisaniu - zatem niech się jeszcze nacieszy lub jak tam wolicie - to nie jest widzimisie nauczycielek/li dla nauczyciela osobiście przebrnąć przez 5 stron fajnego ciekawego wypracowania to jest pikuś w porównaniu do przedzierania się przez gąszcz neologizmów i absurdów dzieci gorzej uzdolnionych lub też opuszczonych przez wenę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-23 o 22:36 |
|
|
|
|
#3852 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gupia ta baba i tyle i zepsuła mi całkiemcałkiem wieczór bo teść był i oczywiście usłyszał, że jutro do miasta jadę ![]() czyli ona 1000 pytań do: do gdyni jedziesz? po wyniki, a jakie wyniki, dobrze wyszły, do lekarza, jakiego, gdzie, po co, za ile, a z czym, a czy lekarz dobry bo ja mam.... a przyjedziesz, a o której będziesz, a nie możesz wcześniej/później bo mi nie pasuje, ale możesz, wykombinuj, przesuń wizytę, a do Gdańska, nie ma korków, dasz radę, zadzwoń, ale później bo ja nie mogę gdzie kupiesz jajka, kup mi, oglądasz taniec z gwiazdami, ![]() jesu nawiedzona jakaś łapaty opadająale znowu nakłamałam ![]() przykro mi, ale nie mam wyjścia dobrze se zrobiłaś nic nie wie mam nadzieję teść był, trochę doniósł trza powenszyć czyt wyżej ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
to ma pecha ![]() ad2. joł, to fajne jest i pukle włosów Cytat:
ad3. ![]() idem do miednicy
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę już w łóżku
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Flo -
no ale żeby se czyimś poduym charakterem wieczór psuć - no bez przesadyzmuuuuu - już jest rozłączona, historia - lej to ( wiem że misie łatwo mówi, ale nie do końca łatwo - zaczynam zauważać ze nawet kobiety anioły, złote kobitki zatracają obraz dokumentnie i przeistaczają się we nietopsze, bo aż słów nie znajduje we co, że to taka jakaś przypadłość, w mniejszym lub większym stopniu ale jednak jakiś wspólny mianownik jest brrrrrrrrrr) nie wiem co robić poza tym ze cieszyć się że są daleko i już nie godajo
|
|
|
|
#3855 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Jakby się dało to bym przyjechała tam do Ciebie i Cię czymała za rękę, ale być tam nie można, więc napisz ino kiedy dokładnie to będę duchem przy Tobie Tamte były za szerokie troszkę w pasie, ale w oudach były ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze ktoś przeczytał "urzygać" ? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3856 | |||||||
|
|
A gdzie to dają? Po wiela?
Mimo, ze z niedowagą? ![]() Dzięki Już bije? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bardziej się o kolor rozchodzi niż o prościeje ![]() Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Jakiś spisek?
|||||||
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Tru pięknie!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3858 |
|
|
|
|
|
#3859 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w empiku na pewno album dziecka http://www.empik.com/szukaj/produkt?...&sort=&x=0&y=0 tylko trza obluczyc zawartośc bo niektóre są chłamowate , a niektore znowu tak szzcegółowe ze trza by wszystko rzucic i tylko wpisywac i wpisywac
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3861 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba było nie odbierać albo odebrać i powiedzieć, że ...Cię nie ma ![]() Cytat:
Udanej kąpieli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3862 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Niedobsh ![]()
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
to Ci dobsz
![]() Cytat:
w sumie luz ![]() tylko po co ten cyrk czy ona liczy/wierzy w szczerość mą? (o jak ładnie napisane )po co to wszystko, między nami nie będzie już dobrze ![]() Cytat:
serio aż łezka się kręci na 99% we czwartek, napiszę jeszcze nie siedzę i kuchenka pika tajmerem, se myślę jaki uj przeca nic nie gotuję![]() na maskę na włosię se nastawiłam i zapomniałam
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, ale Tyś piękna.
A to z Armanim obcinają? A portki armaniowe z siedzeń tysz ściągają?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3866 |
|
|
A skąd bym wiedziała? Oczywiście, że na lekcji
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
abo głupsza i tego nie wie abo wie i trzyma pozoranctwo bo tak jej wygodniej bo taka jest i to jej stajl - udawac przewagę - aż do końca - rżnięcie glupa to częsta metoda - tłumaczę zostawieniem sobie otwartej furtki do wglądu i kontroli nad czyimś życiem bo przecież jakby była wojna to by nie mogło być kontroli, władzy, manipulanctwa - podkreslić właściwe no ale my nie o tem - jak maska i jaka maska napisz koniecznie - bo mnie Mila gorzej robi niż mleczny Kallos - o dziwo rozjaśniane strąki no pacz - a byłam przekonana że 30tego - i ze cię duszek winterkowy wystraszy dziecko - milion mysli będzie i nawet się nie skapniesz jak powiedza już - ważna jest koncentracja na czymś innym - mój ojciec i opwiadał że jak miął inwazyjne badania to np koncentrował sie na ten czas an jakiś szczegółach ( nie mógł się poruszyć) liczył jakies piknięcia maszyny, nasłuchiwał myślał jak te mechanizmy działają no wszystkie bzdety świata żeby tylko leciał czas świadomość że ktoś bliski obok - można se tez klnąć ale stres oglnie nie pomaga nam ludziom, więc lepij ogópnąc na ten czas Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-23 o 23:57 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 |
|
|
Abo z Rolexem. Tamta firma chyba zbyt niszowa i nie świeci bilionem diamentów, to może by się nie skapli, że warto odpiłować dłoń?
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to znalazłam super słodziaka. Właściwie to dla mnie designerski ideał. Tylko nie wiem czy trochę jednak nie za bardzo infantylny.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

to nie wiek - to charakter - nic nie bój - wiekowość Ci nie grozi
ja wiem ze ładnemu we wszystkim łądnie ale jesteś w nich taka gorrrrąca i pikantna - mraaaaau - szalenie zazdroszcze mozliwości manewru kolorami - super włos - bardzo intrygująco, pięknie intrygująco

bardzo mi przykro Flo 

no ale żeby se czyimś poduym charakterem wieczór psuć - no bez przesadyzmuuuuu - już jest rozłączona, historia - lej to ( wiem że misie łatwo mówi, ale nie do końca łatwo - zaczynam zauważać ze nawet kobiety anioły, złote kobitki zatracają obraz dokumentnie i przeistaczają się we nietopsze, bo aż słów nie znajduje we co, że to taka jakaś przypadłość, w mniejszym lub większym stopniu ale jednak jakiś wspólny mianownik jest brrrrrrrrrr) nie wiem co robić poza tym ze cieszyć się że są daleko i już nie godajo