Powiększanie piersi cz.7 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-23, 22:20   #1051
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A czytaja na pewno
Ale czym my tu cos zlego piszemy
Jasne że czytają i serdecznie ICH pozdrawiamy:r oza:
Co nie zmienia faktu że forum jest nasze

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ale tez liczy se chyba pod biustem, po co z tego ze ktos ma 100 w jak ma np 80 pod. Liczy się cyckowa roznica
Kasia ma 75-więc jest spora różnica

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hallo
A się Klaudeczka rozpisała dziś

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Mya... a ile w biuście Ci przybyło po op?? Tak się zastanawiam ile mi wyjdzie...
Przed operacjami miałam 84. Po pierwszej operacji 86 w porywach do 87 Teraz mam 91- i słowo daję więcej bym nie chciała. Zaraz po operacji miałam 94- i to już było za dużo, nie miałam tyle miejsca na klacie cycuchy ograniczały mi ruchy. Pod biustem mam 71.
Wszystkie wymiary są rzeczywiste czyli zdejmowane normalnie- nie tak jak każą mierzyć do staników

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 22:25   #1052
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki za rady i opinie. Dobrej nocy bo ja uciekam
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 22:36   #1053
Agatau88
Zakorzenienie

A ja mierze w biuście normalnie w pod biustem na ciasno

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-23 o 22:38
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 22:53   #1054
klaudeczka2010
Zadomowienie

hi hi..hejka dziewczynki!!!jak mnie tu nie ma 1 dzień to tęsknię
MAYA myslałam że nikt nie zauważył...pisałam z komórki-sprawdzałam... i już wiem jak,,he he he..więc do kliniki nie muszę lapa brać jak mam tą opcjębo wiadomo ze jak będę mogła ruszać rękami to zaraz napiszę do was

KURDE dziewczyny co to za akcja z dr???ale pewnie wszystko się wyjaśni jutro po telefonie

co do staników to AGATA i mayu macie rację w triumph-ie nie mają 65Gale miała fajny 70 A ale po co mi??

MAYA to ty masz taki rozmiarek piersi a mi przewidujesz taki sam???pamietam jak mówiłaś że koło 90 mi wyjdzie..ciekawe i mam nadzieję że C wizualne jak mówisz uzyskami nawet z tym ryżem jakbym nie mierzyła to ni cholery 90 nie ma..tak 88cm...ciekawe

acha i RODZYNKO I MAYU macie rację że jak się nie zrobi teraz to można tak odkładać w nieskończoność...ale mam nadzieję że jednak wypali,największą moją głupotą było to że umówiłam się na op i nie miałam odłożonej kasiory,chociaż było to w okresie gdzie miałam nadzieję w kilka miesięcy naskrobać plus tż dołoży(myslałam)i luzik...ale jak wiemy problemy nastały i są wiecznie teraz ważniejsze sprawyi dlatego takie to popieprzone..ale jest nadzieja!!!aż mnie kręci w brzuchu jak to piszęi nawet myślę że jak dojdzie co do czego.. ze stchórzę jak MIRAN i co wtedy???????????????????? ?????????????wiecz orem się boję i sobie wkręcam a w ciągu dnia mogę od razu z marszu iść do klinikibezsensu!!!

a teraz pędzę do albumów zaległości oglądać
Stary 2011-10-24, 01:21   #1055
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
a ja dwa pushapy bym potrzebowała No, no, no!- 100 to już jest konkret
normalnie mam 98-99.. teraz tak jakoś szczególnie napuchły do 101 chyba przez okres... hmm no chyba że urosły, to bym się nie pogniewała jakby tak zostało
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 06:49   #1056
Olivkaa200
Zakorzenienie

SweetMegi 25.10 - JUTRO
krokus26 08.11 - 15
grazia78 14.11-21
joasi 17.11 - 25
kajuja1 17.11 - 25
klaudeczka2 010 28.11-34
Nadinka2 19.12- 56
malinkac 19.12- 56
sherry.b 26.04.2012r-184
Olivkaa200 12.07.2012r-262

Witam wszyskich z rana

Agatau zdjęcia niestety nie zrobiłam bo jak przyszli goście to ja jeszcze latalam w dresach jak zwykle zresztaa oni juz popijali wiec jak sie uszykowałam to juz z tych zdjec nic nie wyszlo Ale ubiore sie w tygodniu i wstawie mi sie podobało jak wygladalam jaka ja skromna

Trzymajcie za mnie kciuki dzis mam male kolokwium mam nadzieje ze weszło mi do głowy te prawo pracy
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 08:53   #1057
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
o ja pierrrrrrr az 101..masz kawał 'cycka' hehe sie umywam

dziewczynki stosowaliscie antydral czy dricol pod paszki?
wiecie ..po tej OP cos mi sie porabało..myślałam że mi sie orgaznim ureguluje a tu lipka, poce sie jak dziki koń choc np. MARZNĘĘĘ...... szlak mnie trafia bo nie moge nosic pewnych ciuchow bo zaraz plamy masakryczne eh
Mirabellko ja stosowałam Etiaxil, kupiłam dla męża ale pare razy użyłam i rzeczywiście działa, nie muszę stosować żadnych deo a nawet jak sie spocisz przy wysiłku to zupełnie bezwonnie jedyna wada to szczypania po nałożeniu, nie ma szans posmarować tym ogolonej pachy bo wściec sie można od swędzenia

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Megi nie pokazała się przez weekendzik a to już jutro ciekawe jak samopoczucie i humorek przed??

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Mya przegnałaś piwkiem choróbsko?? zdrówka życzę a sposobikprzyjemny masz bardzo i dołączam się do dziewczynek, Twoje rady są rzeczywiście bezcenne dla nas gdyby nie Ty to gadałybyśmy tu sobie jak głupi z głupszym
Stary 2011-10-24, 09:54   #1058
korinka
BAN stały

Precelka1 witaj wśród cycolinek...no przyszych cycolinek Precelek wiadomo, że operacja to poważna rzecz i każda z nas się stresowała...Ale jak już będziesz miała to za sobą to sama zobaczysz, że nie było sensu tak się nakręcać Zresztą nie Ty pierwsza robisz taką operację - nie ostatnia Dobrze będzie

SweetMegi - gotowa jesteś? jutro Twój wielki dzień! spakowana, przygotowana psychicznie?
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 10:25   #1059
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Mirabellko ja stosowałam Etiaxil, kupiłam dla męża ale pare razy użyłam i rzeczywiście działa, nie muszę stosować żadnych deo a nawet jak sie spocisz przy wysiłku to zupełnie bezwonnie jedyna wada to szczypania po nałożeniu, nie ma szans posmarować tym ogolonej pachy bo wściec sie można od swędzenia

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Megi nie pokazała się przez weekendzik a to już jutro ciekawe jak samopoczucie i humorek przed??

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Mya przegnałaś piwkiem choróbsko?? zdrówka życzę a sposobikprzyjemny masz bardzo i dołączam się do dziewczynek, Twoje rady są rzeczywiście bezcenne dla nas gdyby nie Ty to gadałybyśmy tu sobie jak głupi z głupszym

aa tak tak , slyszalam..za to zakupiłam ten antidral ..jest słabszy..wczoraj zastosowałam i dam wam relacje ale chyba już widze różnice

i tez wyczytałam ze nie można na ogolone pachy więc nie depilowałam przed wczorajszym nałożeniem i nic nie szczypało a tak na to czekałam haha

Klaudeczko ja to mam tylko nadzieje że zobacze twoje nowe cycuchy!!!!!!! i koniec he
Stary 2011-10-24, 10:41   #1060
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny ja piszę szybciutko w sprawie zamiesznia jakie wybuchło dookoła dr P. Dzwoniłam PL, FR, CZ... ech aż mnie język boli od gimnastyki i muszę Was wszystkie uspokoić Wszystko jest oryginalne i na gwarancji więc proszę o zachowanie spokoju na sali Pzd i owocnego nowego tygodnia... SweetMegi 3mam kciuki
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 10:44   #1061
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Już po 1 kąpieli Jak cudnie było ahh... Zdjęcia dodane! Zrobiły mi się pod łopatkami wżerki od gum stanika proszę dajcie znać czy byście to czymś smarowały czy tylko przemywały bo boję się że może się gorzej rozpaprać P.S.Brzuszek nadal napuchniety a stanik tak mocno trzyma że zaczęłam się garbić
Dziendoberek
Mowilam, ze bedzie bosko po pierwszej kapieli
Piersi masz tak urocze i dobrane do Twojej drobniutkiej figurki, ze bylam drugi raz juz w albumie
Popros meza zeby Ci troche gume rozciagnal, tylko nie za bardzo Troszke bedzie luzniejszy po mocniejszym pociagnieciu
Stary 2011-10-24, 10:45   #1062
maluszki_dwa
BAN stały

Wracam po długiej nieobecności. Małe zakręty na prywatnej drodze sprawiły, że nie miałam do niczego głowy... oczywiście problemy sercowe jeszcze złożyły się ze zdrowotnymi... Teraz już wraca wszystko do normy także wracam do was! buziaki !
maluszki_dwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 10:53   #1063
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Przed operacjami miałam 84. Po pierwszej operacji 86 w porywach do 87 Teraz mam 91- i słowo daję więcej bym nie chciała. Zaraz po operacji miałam 94- i to już było za dużo, nie miałam tyle miejsca na klacie cycuchy ograniczały mi ruchy. Pod biustem mam 71.
Wszystkie wymiary są rzeczywiste czyli zdejmowane normalnie- nie tak jak każą mierzyć do staników
Ej to mamy podobnie (ja mam 72 i 92) a Twoje piersi sa taaakie duze do moich

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez maluszki_dwa Pokaż wiadomość
Wracam po długiej nieobecności. Małe zakręty na prywatnej drodze sprawiły, że nie miałam do niczego głowy... oczywiście problemy sercowe jeszcze złożyły się ze zdrowotnymi... Teraz już wraca wszystko do normy także wracam do was! buziaki !
Witaj
Dobrze, ze wszystko zaczyna sie ukladac I milo Cie poznac

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
SweetMegi 25.10 - JUTRO

Megi kochana powodzenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:cm ok:
Stary 2011-10-24, 11:00   #1064
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ja piszę szybciutko w sprawie zamiesznia jakie wybuchło dookoła dr P. Dzwoniłam PL, FR, CZ... ech aż mnie język boli od gimnastyki i muszę Was wszystkie uspokoić Wszystko jest oryginalne i na gwarancji więc proszę o zachowanie spokoju na sali Pzd i owocnego nowego tygodnia... SweetMegi 3mam kciuki
Nitka świetnie, że to sprawdziłaś, ucięłyśmy łeb plotkom i nikt już niczego nie musi się bać bo wracałaby ta sensacja jak bumerang Ty jak prawdziwy śledczy aż w trzy miejsca dzwoniłaś???? jak znajdziesz chwile to podaj konkrety z rozmów

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

witaj maluszki
jesteś przed czy po??
Stary 2011-10-24, 11:03   #1065
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzieki kochana Ja i tak bylam spokojna, tylko moj TZ sie nabijal, ze mam woreczki z piaskiem w sobie
A tak na powaznie, to moze nastepnym razem jak ktos cos na doktora wymysli, to najpierw sie pofatyguje i sprawdzi, czy to prawda, czy kolejny wymysl zazdrosnych i moze zdesperowanych lekarzy

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Nitka świetnie, że to sprawdziłaś, ucięłyśmy łeb plotkom i nikt już niczego nie musi się bać bo wracałaby ta sensacja jak bumerang Ty jak prawdziwy śledczy aż w trzy miejsca dzwoniłaś???? jak znajdziesz chwile to podaj konkrety z rozmów

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

witaj maluszki
jesteś przed czy po??
Witaj Jooasi
Niestety to nie pierwsza i nie ostatnia plotka Doktorek jest slawny hehehehe
Stary 2011-10-24, 11:07   #1066
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ej to mamy podobnie (ja mam 72 i 92) a Twoje piersi sa taaakie duze do moich
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:cm ok:
ej to ja też mam podobnie... ale tylko pod
macie zupełnie inne te piersiątka i trudno ocenić po zdjęciu które są większe, Myusi są napewno starsze więc i inaczej się układają, Twoje Zabusiu to dopiero nastolatki niesfornie sterczące
Stary 2011-10-24, 11:09   #1067
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

maluszki_dwa witaj znowu dobrze, że wszystko sie ułożyło!

Nitka_I jesteś prawie jak szerlok holmes dobrze, że koniec plotek. Wiemy już co i jak.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 11:10   #1068
chinka1987
Przyczajenie

dzien dobry wszystkim
jooasi myslisz ze sa prosto? jezeli nawet to i tak same sutki ale Twoja wyjsciowka jest sliczna! mi takie po operacji nie wyjda. gdybym miala takie piersi nawet nie myslalabym o operacji pewnie.
dodalam do albumu zdjecia z ryzaczkami. lepszy efekt osiagam pushupami
Stary 2011-10-24, 11:17   #1069
jooasi
Wtajemniczenie

Zabek tyle dobrze, że te ploty tak naprawde odwrotny skutek przynoszą i coraz bardziej go rozsławiają ja jeszcze zanim na forum trafiłam to już program o nim w tv oglądałam i na wp czytałam. ma przerób jak fabryka to i koło pióra mu robią podli zazdrośnicy

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

chinka to ja bym nie robiła jakbym miała takie jak Ty, uwielbiam jędrne maluszki, za to niecierpie flaczków pewnie, że są równiutkie i patrzą ładnie do przodu, będzie ślicznie
Tobie mało z tym ryżem?? ja już obejrzałam i dla mnie jest w sam raz, tylko jak ogólnie wiadomo ja fankom tych mniejszych piersi jestem dosyp do 300 dla własnej satysfakcji i będzie cudnie, naprawde a doktor napewno nie bedzie miał żednych objekcji

mnie ciekawi jaki biust by Ci odpowiadał, doładuj tego ryżu tyle żeby Ci się podobało i pstryknij jeszcze raz

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-24 o 11:23
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 11:23   #1070
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabek tyle dobrze, że te ploty tak naprawde odwrotny skutek przynoszą i coraz bardziej go rozsławiają ja jeszcze zanim na forum trafiłam to już program o nim w tv oglądałam i na wp czytałam. ma przerób jak fabryka to i koło pióra mu robią podli zazdrośnicy[COLOR="Silver"]
My po operacji lzej te plotki traktujemy, dziewczyny przed, ktore nie wplacily zaliczki tez , bo moga inneg lekarza szukac, ale wiem jak sie czuja dziewczynki przed, ktore wplacily zaliczke i czekaja na spelnienie marzen Naprawde nikomu nie sa potrzebne dodatkowe nerwy No ale teraz nasze 3 oczekujace moga byc spokojne
Stary 2011-10-24, 11:32   #1071
chinka1987
Przyczajenie

ja rowniez nie jestem fanka wielkich, bylabym w sodmym niebie gdybym miala twoje piersi. ufam dr i wiem ze ma wielka wiedze i wybierze dla mnie takie implanty z ktorymi bede sie dobrze czula, nie zalowala operacji i nie wygladala komicznie
a tak wogole to gdybym nie czytala tego forum to nie wiedzialabym ze cos takiego jak paszport implantow istnieje(wstyd) pielegniarka z ktora mialam konsultacje nic mi o tym nie wspomniala
Stary 2011-10-24, 11:51   #1072
jooasi
Wtajemniczenie

żaden wstyd, ja też nie wiedziałam lekarze o tym nie mówią, tylko wręczają po operacji

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

tak sobie przypominam historie Anek i myślę, że jak nie będziesz miała z doktorem wcześniej ustalonego rozmiaru to może być problem w dniu operacji bo nie bedzie miał wybranego modelu na stanie jak nic nie pomieszałam to Anek była cofnięta już z drogi bo ktoś popełnił błąd i nie było dla niej implantów
Stary 2011-10-24, 12:02   #1073
amelia222
Raczkowanie

Kochane zapraszam do albumu, dodalam nowe foteczki Pozdrawiam wszystkie cycatki
Stary 2011-10-24, 12:23   #1074
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelia222 Pokaż wiadomość
Kochane zapraszam do albumu, dodalam nowe foteczki Pozdrawiam wszystkie cycatki
Sa piekne Masz tak pelny dekold, ze tylko pozazdroscic
Napisz prosze swoje wymiary Masz ten sam implant, a takie wielkie cycuchy
Stary 2011-10-24, 12:48   #1075
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Sa piekne Masz tak pelny dekold, ze tylko pozazdroscic
Napisz prosze swoje wymiary Masz ten sam implant, a takie wielkie cycuchy
cudze chwalicie swego nie znacie... macie równiusie te cycki jak w morde strzelił tylko Amelki są jeszcze bliżej siebie
Stary 2011-10-24, 13:11   #1076
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej..całe szczęście POLAKOWE dziewczyny że się wyjaśniłokurde wiecie że ja mam do niego niedalekomoże jeszcze zmienię opcję i do niego pojadę,oleję zaliczkę ...a i tak mnie taniej wyjdzie..mogłabym pomyślećile płaciłyscie przeliczając na złotówki???i robi anatomy też??bo większość widzę okrągłe

WIDZICIE REKLAMA JUŻ DZIAŁA..NAWET MI SIĘ ZACHCIAŁO DO POLAKA JECHAĆ

ŻABO a ja miałam się już kiedys pytac/.jesteś zadowolona z rozmiaru??jakbys miała robić jeszcze raz to zrobiłabyś takie same czy większe,mniejsze???

a ja jestem znów tak nakręcona że mojemu chłopu to wiercę dziurę w brzuchu!!!!!póki co jestem dobrej myśli....kurcze termin 28list byłby idealny.kilka dni po miesiączce,teraz antybiotyk biorę więc może ewewntualne dziadostwa w sobie załatwię jakieś....no i do świąt będę miała czas się zregenerować,no idealny termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

JOASI,CHINKA ja tez nie wiedziałam o paszportach..i pewnie wiele z nas nie wiedziało!!!

MIRABELKO noo trzymaj kciuki by mi termin nie przeskoczył!!!pleas e!!!!
Stary 2011-10-24, 13:17   #1077
zabulek1
Wtajemniczenie

Hej Klaudyneczko

Ja wzielabym wieksze mimo tego iz przed operacja uwazalam , ze 400 bedzie za duzo Po operacji byly duze i czasem myslalam, ze sa za duze, a teraz sa takie male Chyba tylko ja je male widze Mysle, ze te 50ml wiecej bym chciala, ale ogolnie i tak jestem szczesliwa z moimi groszkami
Polak chyba tylko okragle robi, nigdy nie slyszalam, zeby jakies anatomki od niego wyszly..... A Ty kochana juz nie kombinuj, masz lekarza , termin, wybrane implanty i teraz wracaj do zdrowka i spelniaj marzenia:ehem :
Stary 2011-10-24, 13:24   #1078
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczko wwiercja się brzuch TZ do bólu i nie odpuszczaj. ma być 28XI i koniec kropka bo Ty się zamęczysz tymi cyckami zanim je zdobędziesz, jesteś tu chyba najbardziej nakręcona na nie ze wszystkich
tylko uwazaj przy ewentualnych zmianach bo czytałam, że tylko mentora anatomki są takie rześkie, że okrąglaski przypominają z innych firm mogą być trochę klapciate bo są miękciejsze i mniej wypełnione

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Żaba to za to, że Ci mało cycolinko
przy większych miłabyś je jeszcze bliżej siebie a już narzekałaś na odległość malutką
Stary 2011-10-24, 13:31   #1079
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]Żaba to za to, że Ci mało cycolinko
przy większych miłabyś je jeszcze bliżej siebie a już narzekałaś na odległość malutką

Ty to wiesz jak mnie z rana popiescic
Stary 2011-10-24, 13:42   #1080
jooasi
Wtajemniczenie

Ach bo piękne te cycki macie a ciągle narzekania słyszę, to za mało, to krzywo, za blisko, za daleko, za wysoko, za nisko, za bardzo na boki buuuuuuuuuuuuu a nie łaska przypomnieć sobie co w dekolciku siedziało przed operacją i docenić różnicę fakt faktem, że babie to się nie dogodzi i zawsze sobie jakieś ale znajdzie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości