|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
zawsze mam racje
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ja na szczęście nie żyje od do, co nie znaczy, że ceny wszystkiego mnie nie dobijają, oj dobijają
![]() ![]() A dzisiaj duże zakupy- pokończyło się wszystko normalnie- i proszku dwa muszę kupić, płyn do płukania, płyn do naczyń, ajax do kuchni i nie wiem co jeszcze ![]() Bylam wczoraj po czeskiej stronie i napadłam na dm, czemu tego w Polsce nie ma? ![]() ![]() ![]() ![]()
#2312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, kanapowanie dzisiaj chyba zostawiam Tobie, bo muszę w końcu zacząć ogarniać mieszkanie przed weekendowymi gośćmi. Poza tym między 16 a 18 ma przyjść jakiś ktoś licznik zalegalizować (jakby nie mógł beze mnie ![]() ![]() Uśmiech wywołał, a jakże ![]() Choć za moment przykro mi się zrobiło, że bidul siedzi w klatce ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Cóż za piękny dzień - Ijaa zgadzam sie z Tobą. ![]() Nam wreszcie założyli internet w pracy ![]() U mnie póki co ok, wyzdrowiałam TŻ też. Dzisiaj obydwoje mamy dyżur, ale jakoś przeleci. A w weekend wybieramy sie do Wawy na konferencje i oczywiście na zakupy. Cały miesiąc oszczędzałąm to teraz troche poszaleje. CO do chemii gospodarczej to się zgadzam - kończą się naraz i to zupełnie niespodziewanie. A kanapowanie to ja wczoraj z Wami uprawiałam i to tak skutecznie, że nie wiem kiedy usnęłam. O 3 obudziłam się żeby wyłaczyć T i poszłam spać dalej. Troche złą jestem, bo oglądałam Boską i nie wytrzymałam do końca. Aaby nie smuć się, wszystkie problemy jakoś sie rozwiążą. ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-10-25 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daję lewą rękę, że dłużej. ![]() Wiesz... on tam wszedł tylko na chwilę, żeby nam uśmiech wywołać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Wredna!
![]() I co? I co? I jak już pan Leszek z drapakowej firmy przesyłkę nadał, tak DPD ją zgubiło. Na moje pytanie do pani w centrali "Czyli zaginęła?" usłyszałam odpowiedź "No też jest taka możliwość". Koty są bez drapaka, części zaginęły, a moje nerwy mocno się postrzępiły.
#2316 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my wczoraj nie widzieliśmy "Boskiej" bo byliśmy na ostatniej części przeglądu filmów dokumentalnych Macieja Cuske i spotkaniu z reżyserem, ale rodzice M. oglądali i mieli nam nagrać na dvd więc jakby co to mogę Ci pożyczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój wczorajszy: -śI: bułka (pszenna) z serkiem (coś jak almette), szynką i pomidorem - śII: miseczka wieśniaka z pomidorkiem i rzodkiewką - jogurt owocowy - obiadokolacja I: mały talerz rosołu (roboty teściowej ![]() - obiadokolacja II: łyżka ryżu, buraczki + mięso pieczeniowe Jest sukces, bo nie było nic słodkiego! Ale i tak sobie zdaję sprawę, że daleko mi do ideału... Cytat:
Co do dermatologa to liczę na to, że pomoże ![]() Ja postanowiłam wziąć sprawy z swoje ręce. Co prawda ostatnio dermatolog nawet mi pomógł i teraz myślę, że więcej pomogła by mi kosmetyczka, ale plan opracowałam taki: Gdy skończą mi się kremy na noc (czyli pod koniec listopada) kupuję: Avene Triacneal, tonik Bioderma Hydrabio i krem bioderma Hydrabio. Do tego jakiś łagodny żel do mycia twarzy i zaczynam kurację. Będę musiała niestety wydać na to około 200 zł, jak nie lepiej, ale zaczerpnęłam informacji w internecie, na yt i wizażu, że warto ![]() Także myślę, że od początku grudnia zacznę działać. Od lutego planuję regularne wizyty u kosmetyczki i mam nadzieję, że do ślubu będę miała piękną cerę ![]() Co do sytuacji z Ł. to trzymam kciuki, żeby szybko się ułożyło ![]() ![]() Wygląda słodko, ale podobnie jak Aaby nie podoba mi się, że siedzi w tej klatce... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Noo i dzień dobry ![]() Wczorajsze wracanie z uczelni praktycznie nocą nie działa na mnie zbyt dobrze... Nie lubię zaczynać zajęć po południu. Za to dzisiaj wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Planów na dzisiaj brak, poza spacerkiem z psiakiem i doprowadzeniem paznokci do porządku ![]() ![]() Iii jeszcze tylko kilka dni do wypłaty! Szkoda tylko, że się tak szybko kurczy... ![]()
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Avene Triacneal też kiedyś dla Ł. myślałam, ale - jak to facet - nie lubi kosmetyków, tym bardziej, żeby było widać, że czegoś używa ( ![]() ![]()
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to u nas San Patric jest chyba tylko w Madonnie, a tam nawet nie wchodzę, bo nie chcę na zawał zejść ![]() ![]()
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ale zwróć uwagę, że tylko lewa rękę dałam. ![]() Cytat:
![]() W takim razie naprawienie błędu poniżej: ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od razu byłam nastawiona na wypożyczenie - i ani przez chwilę nie żałowałam tego kroku! ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ![]()
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Cię dalej pomęczę ![]() Kurczę dałaś mi do myślenia z tym wypożyczaniem... Bardzo podobają mi się suknie Pronovias... ale cena pewnie koło 7 tys, więc nawet na wypożyczenie mnie średnio stać ![]()
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Pronovias też sobie zęby ostrzyłam, ale że znalazłam tę, to już Pronovias sobie odpuściłam. I prawdę mówiąc nie orientowałam się w cenach. Zawsze możesz zadzwonić do Madonny i zapytać, jak wygląda wypożyczenie ($). Dobra, bo nas laski za off wyrzucą ![]()
![]() |
#2325 |
Konto usunięte
|
Ja to mam pytanie:
gdzie jest Ala i Danusia? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2327 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć. Chciałabym napisać dzień dobry, ale wcale taki nie jest. Od wczoraj nic nie jest dobrze i już nie będzie ![]() Jestem zmęczona po zajęciach, a muszę jeszcze robić zadania na statystykę. Humor do niczego, leje cały dzień, gość od zleceń jeden nie płaci dalej kasy mi należnej, drugi wciąż wysyła jakieś zażalenia do zleceń, więc z kilku zrezygnowałam, bo poświęciłam na nie tyle czasu, że te kilka złotych może sobie wsadzić ![]() Na uczelni materiału od groma i obawiam się, że przeceniłam swoje umiejętności. Będzie ciężko, a nawet bardzo ciężko. Wczoraj też zasypiałam z płaczem i podejrzewam, że dziś będzie podobnie i tak do przyszłej środy ![]() Przepraszam, że marudzę, ale jak się wali to wszystko naraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym dołem coś ostatnio jest. Ja może doła nie mam, ale kilka ostatnich wieczorów jest smutne. Siedzę i jest mi po prostu smutno. Bez powodu. Ogólnie. Nigdy nie odczuwałam takiego pustego smutku. I nie wiem, co jest. I jeszcze niefajnie między mną a Ł. Ma teraz drugie zmiany i wymiany smsów wychodzą nam idealnie, jest fajnie. Ale jak wróci, zamienimy trzy zdania i kłótnia gotowa. Może powinniśmy od siebie odpocząć... Cytat:
![]() Co do uczelni - zawsze przychodzi kryzys. Nie poddawaj się jemu, bo z jakim nastawieniem będzie tam chodzić, tak będzie. Wiesz, to działa jak takie czarnoksięstwo. Pamiętaj, że studia to jedynie pewien etap w naszym życiu i nie może on całego życia nam zmarnować ![]() A student bez poprawki jest jak... ![]() ![]() Zgodnie z Twoim życzeniem nie napiszę nic, ale... Ty wiesz ![]() Trzymaj się Mała i śmiało pisz ![]() Ja po pracy zrobiłam małe zakupy. Zjadłam obiad (z przerwą na wymianę gazomierza), potem kanapowe lenistwo (ijaa, wykrakałaś, leniuchowałam prawie godzinę ![]() ![]() ![]() Paczka na chwilę obecną wciąż zaginiona. Kłaki obrażone za brak drapaka. Ja zła.
![]() |
#2330 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() co do Sylwestra to ja się już wypowiedziałam ![]() a jeśli chodzi o smutki, smuteczki to witam w klubie ![]() ![]() ![]() dzisiaj za to mam wieczór dla siebie, niedawno wróciłam z wydawnictwa i zajadam się pysznymi kanapkami z wędzoną makrelą na którą już dawno miałam ochotę i ogórkiem konserwowym oraz gotuję zupę pomidorową na kolejne dni bo już dawno za mną chodziła ![]() później zrobię sobie jakieś spa i obejrzę przepis na życie w internecie i tyle z tego dnia ![]() aaa miałam Wam mówić, że od listopada będziemy chodzić 1x w tygodniu z M. na basen, sam mi to dziś zaproponował bo marudziłam, że przytyłam i ze jestem zastana ![]() ![]() Cytat:
ściskam, ściskam, ściskam i życzę dużo sił! ![]() Nuruś, Hania a co u Was? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie dzisiaj apetyt napadł. Zjadłam wszystko co miałam do jedzenia do jutra do 13.
![]() Ten dół to chyba się tak przenosi z jednej na drugą bo ja miałam doła cały zeszły tydzień i dopiero jak się wyspałam to jakoś sie czuje. Ale zauważyłam, że o godzinie 20 to mi się już oczy zamykają. Czy Wy też tak macie?
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i dobry wieczór ![]() ostatnio jakoś nie umiem sie wbic w rozmowe, ale watek dzielnie nadrabiam ![]() Cały zeszły tydzien siedziałam u rodzicow, bo było to lakierowanie, w niedziele wrocilismy do siebie i caly czas czuc w powietrzu ten zapach ![]() ![]() I śpimy na sofie w salonie, własciwie cale nasze zycie toczy sie w jednym pokoju, ciagle jest bajzel niesamowity ![]() ![]() ![]() No, ale jeszcze troche smród ucieknie a podłogi juz beda słuzyc na lata - no mam nadzieje przynajmniej ![]() dzis zrobilismy duze zakupy - kupilismy meble dla Lenki, i łozeczko z całym arsenałem i zamówilismy tą nieszczesną obraczke ![]() ![]() Ale na wypisie ze szpitala wyczytałam straszne Zagrożenie przedwczesnego porodu i od razu mi się instykt wicia gniazda załączył ![]() ![]() No a pozatym dzien świstaka o którym pisze kash to najlepsze okreslenie mojego dotychczasowego życia. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Konto usunięte
|
Hania musisz pamiętać, ze u Ciebie to tymczasowe i że Twoja sytuacja jest wyjątkowa
![]() ![]() a jeszcze a propo ciąży to pamiętam, że moja przyjaciółka ta od bliźniaków pod koniec ciąży już się tak nudziła, że ciągle powtarzała "niech te dzieci się już urodzą" a jak się urodziły to już po miesiącu mówiła- Boże ile ja bym dała żeby one znów były w środku a ja mialabym chwile dla siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() po wątkowego pojękiwania moge się przyłaczyć. jak wracam do domu po 10 godzinach pracy i szkoły to nic mi sie nie chce. NIC. dzisiaj byliśmy z Radkiem na zakupach- wydaliśmy ponad 300 zł, ale mamy zapasy na 1,5 miesiąca co najmniej. jeśli któraś lubi winogrona to w tesco promocja 4,79 za kg ![]() aaby- nie mogę z tą przesyłką;/ a po jakim czasie można się ubiegać o zwrot kosztów? dodajka- wiem bidulko co czujesz, ale pomyśl sobie że zima szybko zleci, potem lato, piąty rok pisanie pracy i już po studiach ![]() ![]() ![]() ze zleceniodawcą masakra... trzymam kciuki żeby jak najszybciej kasa pojawiła się na koncie. danaee- ![]() kash- fajnie że M. ma tyle energii i jest tak kreatywny. super facet ![]() pochwale się jeszcze że mój pomysł przeszedł kolejny etap w konkursie na biznesplany i chyba szykuje mi się 3 dniowe szkolenie w warszawie. choć też mi się nie uśmiecha opuścić 3 dni na uczelni. zawsze coś.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wieczorem to właśnie jestem pełna energii. Największe zmęczenie dopada mnie po pracy, po obiedzie, koło 16-17. Wtedy mogłabym spać do wieczora ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo! ![]() ![]() Witam w ten ciemny poranek. Wczoraj zrealizowałam większą część planów. Mieszkanie z grubsza ogarnięte, koty mają czysto i świeżo, Ł. miał ciepłą kolację po pracy... Do weekendu powinnam okno w sypialni umyć, bo dzieją się na/w nim straszne rzeczy, a tam będzie siostra ze szwagrem spać, ale nie wiem, czy dziś będzie mi się chciało ![]() Pomijam fakt, że naprawdę nie wiem, kiedy pouczę się na egzamin ![]() ![]() Finansowo kiepsko. Wydatków niestety nie podliczam, ale zakupy robię z kartką (chyba że takie codzienne zakupy pieczywowo-dodatkowe - to bez kartki ![]() Chciałabym już grudzień 2012 ![]()
![]() |
#2336 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() cieszę się, że drapak się "jakby" znalazł ![]() ![]() Ssnow ![]() ![]() Dzień dobry ![]() środa to niby mała sobota, środa minie- tydzień zginie ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Donoszę, że u mnie po staremu. Ogólnie samopoczucie nie nastraja mnie na pisanie, więc się nie odzywam. Jedyne co mnie bardzo dołuje to cena benzyny i jak tak dalej będzie z nowym rokiem będziemy instalować gaz w aucie. Także niestety Sylwester w naszym przypadku z większą pompą odpada. Ogólnie musimy się jeszcze zastanowić czy cośkolwiek wchodzi w grę. Miało być lepiej, jednak niestety życie znów weryfikuje wszystko i dalej trzeba oszczędzać od 10 tego do 10 tego. Wystarczy taki wydatek jak np znicze, czy prezenty na Gwiazdkę i niestety ściubienie pozostaje. Miłego dnia
#2338 | ||||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Pada deszczyk pada, pokapuje równo, raz spadnie na kwiatek, drugi raz na... ![]() Nanana. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej ja tak mam, że potrzebuję odsapnięcia, dłużej chwili dla siebie, czasem przemyślenia sobie czegoś i.. "wracam" jakaś taka nowsza i pozytywniejsza. ![]() Eeee to nie tak źle. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ambitnie zakładamy wizyty 2x w tygodniu. ![]() ![]() ![]() Liczę, że zapał nam nie minie bardzooo szybko. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szłam dzisiaj do pracy w nocy. ![]() Przez ten deszcz było rano niesamowicie ciemno, a ktoś kto zarządza przyciskami włączającymi i wyłączającymi latarnie w mieście chyba się ciut pośpieszył. ![]() ![]() Muszę, MUSZĘ zarządzić sobie lekkostrawną dietę. To już nawet nie chodzi o odchudzanie, ale coś dziwnego dzieje się ostatnio z moim brzuchem, jakiś bóle, pęcznienia, dziwne odczucia, więc wypadałoby go po oszczędzać. Może jakieś ziółka tez popiję. ![]() Jak poprawy nie będzie, to będę musiała wybrać się do lekarza. ![]() Miłej deszczowej środy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ważne że jest blizej niż dalej ![]() ![]() [COLOR="rgb(153, 50, 204)"] Proszę tutaj nie mówić o pielgrzymkach do Pana profesora tylko przysiąść po godzince co dzień i mieć za sobą. docenisz jak inni oprócz kucie na sesje i pisania pracy będą musieli zaliczać jeszcze ten przedmiot. ja tez teraz sobie nabrałam na głowę dużo projektów, ale zrobie wszystko do świąt i potem będę mogła się skupiać na innych rzeczach[/COLOR] [COLOR="rgb(0, 255, 255)"] tulę bo wiem jak to jest- u nas też zakupy tylko to co potrzebne, a i tak się nazbiera zawsze jakaś spora sumka[/COLOR] Cytat:
![]() środa, mała sobota ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() W sensie na wątku, nie ogólnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.