|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
zjedz chipsy, przejdzie
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczy które Ci sprzyjają kolor żółty owoc poziomka kamienie szafir cyfra 0 liczba 41 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 12% psychoruchowa 19% logiczna 12% werbalna 21% wizualna 22% twórcza 14% Kilka faktów na Twój temat Nie jesteś konfliktowy, ale dbasz o to, by twoje zdanie także było brane pod uwagę Znasz się na ludziach, zwykle od razu wiesz kto zasługuje na zaufanie, a kto nie Gdy obdarzysz kogoś zaufaniem, jesteś wiernym i oddanym przyjacielem W życiu kierujesz się uczciwością, przestrzegasz przepisów i postępujesz zgodnie z prawem Nie jesteś pedantem, ale lubisz gdy otacza cię ład i porządek, nawet w tzw. artystycznym nieładzie Lubisz wyróżniać się z tłumu, bycie szarą myszka to nie dla ciebie yyy...chyba mi się niewiele sprawdza ![]() a tak w ogóle to czeeeeeeeeeeść ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- TŻ jest niezły. Pytałam go co robimy w weekend i czy zaprosimy kogoś w sobotę. TŻ na to że woli w piątek...miała być niespodzianka, ale mówię: "wiesz, w piątek masz imieniny i chciałam spędzić romantyczny wieczór we dwoje" a on na to: "ooo nawet nie wiedziałem że mam imieniny, haha " ![]() Wysprzątałam chatę, spakowałam się, zaraz idę golić nogi i się pięknić, a wieczorem wpadają koleżanki z roku
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli się zgadza
Cytat:
a normalnie on jej już nic nie mówi tylko chciał się odciąć za to że uważam że kupił kobiecą czapkę trzymałam język za zębami jak pokazał mi zdjęcie ale jak dziś ją założył to nie wytrzymałam
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
o czapkę się złościć ?
Mój TŻ mojej zimowej nienawidzi ![]() Dobra zdycham |
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ale jemu się nie podobają niektóre moje rzeczy i co z tego... nie ma sensu w tym, żebym zachwycała się tą czapką bo ona ma być funkcjonalna a nie męska i seksowna, teraz pewnie nie będzie jej nosił i będzie mi podciągał nosem nad głową ![]() mam nadzieję że tabletka pomoże
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa aż taka zła ta czapka?
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
daszek ma więc skojarzyła mi się z zimową czapką z daszkiem którą ja miałam i powiedziałam mu o tym, nie myślałam że zrobi się wielkie halo :/
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, co Ty na to:
modelo-135_a-jesus-peiro-2010.jpg modelo-135_c-jesus-peiro-2010.jpg modelo-135_b-jesus-peiro-2010.jpg |
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ją znalazłaś? Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2011-10-26 o 19:15 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.mlodaimoda.pl/wyprzedaz-sukni-slubnych.html
Takim jak w Mon Cheri 110146? http://slub-wesele.pl/i/galerie/sukn...ri-2010-04.jpg Czy jakiś bardziej krzywy? ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Na necie Coś szukałam i wpadła mi w oko (Tzn "Jak na Aleks szyta "), ale oryginały chodzą po 4 tysie :/---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Aleks a nie chciałabyś przymierzyć tylko ten Mon Cheri? Wydaje mi się, że pięknie byś w niej wyglądała
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-26 o 19:17 |
|
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
Jusia : tez dziś na chłopa czekałam z książką:P
Najka: sny rządzą, gratuluję fantastycznego przeżycia ![]() Aleks: dobra informacja z tymi kredytami, dzięki ![]() Carmi gdzie byłaś na obiadku? Podoba mi się ta sukienka z czarnym paskiem, a właściwie jej dół, koronkowa góra moim zdaniem do niej nie pasuje. Ale dół boski Med ta ostatnia obłedna Maja gratulejszyn ![]() Capri dobrej zabawy % ![]() Zwies fajne te kiecki ![]() W ogóle to wróciłam dopiero do domu. Miałam dzisiaj spotkanie pierwsze po wakacjach z naszym seminarzystą i miałam stresa bo koleś jest bardzo wymagający, a ten sobie całkiem zapomniała co ja piszę i zachwycał się każdym moim zdaniem przy czym dodał, że wszystko to co było powodem jego zachwytu - sam przed wakacjami mi podsunął Tak więc wyszłam na geniusza i stwierdziłam dodatkowo, że chyba przestanę się nim przejmować skoro ma takie zaniki pamięci:P a potem byłam na dobrej gorącej czekoladzie i czekałam na TŻ aż skończy pracę i pojedziemy do domu i teraz padam na twarz. Miałam jeszcze iść do koleżanek z liceum na ploty bo mieszkają dwa bloki dalej, ale chyba już nie mam siły ubrać butów![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- A i nie wiem Carmi czy Ty pytałaś o ceny Hermsa? Siostra mojego TŻ-ta w zesłzym roku brała ślub - w styczniu i kupowała sukienkę Hermsa z przeceny za chyba 1.300? W cambelinie na Długiej. Wychodzi na to, że to właśnie były te zimowe przeceny, więc można chyba popytać, z resztą tam na Długiej i na Filipa jest nagromadzenie salonów, więc pewnie i tak się tam pojawisz
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...86&postcount=1 - zdjecia z mojej konkursowej stylizacji, ktora nie wygrala
![]() a teraz czytalam Twoj Styl nowy i jest tam sesja stylizowana na lata 40-ste i bardzo podobne zdjecie do https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1319572001 i tego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1319649253 znaczy tez dziewczyna stoi na balkonie oparta o balistrade a za nia widac miasto
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maju Gratulację ![]() Ilsa to było wyjątkowo dziecinne. olałam dwa wykłady i spotkałam się z TŻ jeszcze 2 dni i 4 dni wolnego
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pycha! ![]() W sensie, że z promotorem ? Gratuluję udanego występu, nie ma to jak dobry PR
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te są fajne ale nawet po przecenie wykraczają poza granice zdrowego rozsądku wg. mnie. http://www.mlodaimoda.pl/images/stor...11/jp-1062.jpg http://www.mlodaimoda.pl/images/stor...10/jp176-1.jpg |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie byłam w tej knajpie ale brzmi świetnie:P Lubię za to bardzo Grecką Helladę przy Królewskiej, jak nie znasz to koniecznie kiedyś
|
|
|
|
|
#2538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli sie nei chce typowo slubnych sukien to mysle, ze jak sie poszuka w koktajlowo - wieczorowych to mozna znalezc w normalnej cenie.... ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
I zalatwiac trzeba w UP w miejscu zameldowania czyli na jego terenie ow staz musialby sie odbywac... ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
rewelacyjna sprawa
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, Mamma mia fajna? Pamiętam, że Nowicki lekko ją obsmarował. Chyba tylko jedno danie mu tam smakowało, bo było bez smietany, a reszta ociekała śmietaną albo była bez smaku itp.
I zawsze się zastanawiałam, czy on ma dobry gust kulinarny. Więc chyba nie do końca, bo Twojemu podniebieniu zawierzam choć nie lubię tortilli i cukinii ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Ilsa, nie widzę na poczcie fotek pytań z tej książki o małżeństwie, które miałaś wrzucić. Usunęłaś już? |
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi mąż kazał przekazać podziękowanie za natchnienie mnie na hamburgery
![]() Maju super, że przedłużyli Ci umowę Tż i Orfi idą na wieczorny spacer a ja idę poleżeć w wannie
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi pysznie a ja jestem głodna i nie wiem co zjeść, bo mam pusta lodówkę a nie opłaca się robić zakupów bo jutro jadę
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
ja w piątek chcę zrobić tagliatelle z kurczakiem.
|
#2547 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak bardzo się cieszę, bo z tych cv, które wysłałam nikt się nie odezwał, a mało co się pojawia więc to jest normalnie gwiazdka z nieba ![]() Cytat:
![]() powiem Ci, że najbardziej miło mi się zrobiło jak moi przełożeni powiedzieli, że są ze mnie bardzo zadowoleni i nie żałują decyzji..od samego początku właśnie na tym mi zależało i na szczęście się sprawdziłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() ![]() kurczę..tak patrzę na te wszystkie suknie co wrzucacie i ja też chcę już szukać, planować, organizować ![]() wredny Cz. jak on tak może mnie pozbawiać tej przyjemności ![]() poza tym Elena, wszystkiego najlepszego na nowej drodze żebyś zawsze byłą szczęśliwa pięknie wyglądałaś |
||||
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Yhhhhh. Nie pisałam smsa, bo nic jeszcze nie wiem... JUTRO mają mi powiedzieć... Ja w tej pracy wyrobię całą normę nerwo-sraczki ;/ Powiadomienie smsem nadal aktualne
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam na stronę mojej ulubionej projektantki
i znalazłam coś co mi się spodobało (tylko te rękawy trzeba by zmienić) http://www.kasiazapala.com/tl_files/...ctory/3/4a.jpg i coś co w bieli i za kolano było by super jak dla mnie http://www.kasiazapala.com/tl_files/...ory/23/22a.jpg
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja marzę o wannie.. u mnie jest w łazience strasznie zimno i jak wchodzę pod prysznic to tak mogę pod nim stać godzinę i się "wyparzać", bo uwielbiam gorącą wodę.. a niestety nie mam jak się położyć w brodziku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

zjedz chipsy, przejdzie
13.03.2008

a normalnie on jej już nic nie mówi tylko chciał się odciąć za to że uważam że kupił kobiecą czapkę
trzymałam język za zębami jak pokazał mi zdjęcie ale jak dziś ją założył to nie wytrzymałam 

Pycha! 
najs