Top Model - część II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 07:57   #2401
agravvka
Zadomowienie

Dot.: Top Model - część II

Wg mnie zdjęcie Doroty wcale nie było najlepsze, a Natalia na pewno miała lepsze ujęcie niż takie z dłonią zasłaniającą prawie jej całą twarz. Podobnie było ze zdjęciami podczas finału, kiedy to dziewczyny były pod wodą. Papierska miała najładniejsze zdjęcie, a zdjęcie pozostałych 2 dziewczyn, wyglądało jakby jakiś amator ot tak sobie cyjnął. Po prostu jest ustalone kto ma odpaść.

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 08:34   #2402
Mitsukki
Naczelny Hipster

A ja nie rozumiem problemu z wątrobą, byczymi jądrami i innymi dziwnymi rzeczami. Naprawdę. Trzymać kawał mięcha, faktycznie straszne.
Rozumiałam lęk przed zwierzętami, ja się panicznie boję skorpionów, ale nie dlatego, że są skorpionami, tylko wyłącznie dlatego, że są jadowite.

A Gessler w ogóle nie lubię, wkurzyła mnie z tą wątrobą, to miało być dobre zdjęcie czy cokolwiek byleby z 8kg? To fotograf powinien tam rządzić, nie ona.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 08:41   #2403
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
mi sie zdjecie Oliwi nie podobalo, jakies takie zwyczajne...
za to wg mnie najlepiej wyszla Olga ale rozsmieszylo mnie zdjecie na stronie top model z podpisem "Dorota pozuje z watroba"
Zgadzam się, zdjęcie Olgi było najlepsze.
Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
joanna w ogole nie zapada w pamięć. Przez pierwsze dwa odcinki zastanawialam sie która to wgl jest. Teraz tez, albo jest albo nie , program nie ucierpi .
Prawda. W tej sesji miała niesamowicie łatwe i kreatywne zadanie, mogła przecież jakoś wymazać się, oczywiście subtelnie i seksownie tą czekoladą a ta siedziała jak manekin, kiepska na każdym zdjęciu..
Cytat:
Napisane przez Sugarbomb Pokaż wiadomość
Zgadzam się, może dziewczyna z tego wszystkiego zapomniała się przedstawić a on ją zrugał jakby niewiadomo co powiedziała Takie teksty "dziecko" "źle wychowana dziewczynka", "zwariowałaś" też nie są szczytem dobrego wychowania.
Jak to oglądałam, to normalnie było mi wstyd za niego i szkoda Olgi. Miałam wrażenie jakby był już uprzedzony co do niej i po prostu przy byle okazji powiedział co o niej myśli. Brak kultury.
W ogóle Ewa Minge, niegdyś piękna kobieta, wyglądała strasznie, jak te potwory po nieudanych operacjach, co ona ze sobą zrobiła..
Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
A Gessler w ogóle nie lubię, wkurzyła mnie z tą wątrobą, to miało być dobre zdjęcie czy cokolwiek byleby z 8kg? To fotograf powinien tam rządzić, nie ona.
Właśnie, widać było zmieszanie tego fotografa, powiedział co myśli, ta warknęła, to jej przytakiwał, masakra.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość
Wg mnie zdjęcie Doroty wcale nie było najlepsze, a Natalia na pewno miała lepsze ujęcie niż takie z dłonią zasłaniającą prawie jej całą twarz. Podobnie było ze zdjęciami podczas finału, kiedy to dziewczyny były pod wodą. Papierska miała najładniejsze zdjęcie, a zdjęcie pozostałych 2 dziewczyn, wyglądało jakby jakiś amator ot tak sobie cyjnął. Po prostu jest ustalone kto ma odpaść.
Coś w tym jest.
Stary 2011-10-27, 09:10   #2404
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez Magiciatko Pokaż wiadomość
moglaby mowic o niebo
lepiej. Mi byloby wstyd tak zaciagac i dazylabym do perfekcji, zwlaszcza ze to nic trudnego.

Olga na twarzy wyglada na grubsza niz jest. Moze powinna zmienic diete? Poza tym jej tok myslenia mnie rozwala. Wszyscy mysla ze jest zarozumiala, bo ma taka twarz? Hmm, a moze cos sie z tej twarzy "wydobywa", czyli moze ludzie bardziej zwrcaja uwage na to co mowi?
Mogłaby mówić lepiej, ale nie ma takiego obowiązku i bez sensu jest się o to czepiać. Grunt, żeby się dogadała.

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Jak to oglądałam, to normalnie było mi wstyd za niego i szkoda Olgi. Miałam wrażenie jakby był już uprzedzony co do niej i po prostu przy byle okazji powiedział co o niej myśli. Brak kultury.
Widział ją pierwszy raz w życiu na oczy, jak miał być do niej uprzedzony?
To, że dorosła dziewczyna podbija do kogoś i nie przedstawiając się zaczyna temat 'JA, JA i JA" jest dla mnie jakieś niesmaczne. Zarozumiałe właśnie.

Cytat:
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Stary 2011-10-27, 09:18   #2405
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Widział ją pierwszy raz w życiu na oczy, jak miał być do niej uprzedzony?
To, że dorosła dziewczyna podbija do kogoś i nie przedstawiając się zaczyna temat 'JA, JA i JA" jest dla mnie jakieś niesmaczne. Zarozumiałe właśnie.
Nie wiem czy pierwszy, czy nie pierwszy, mogła mu czymś podpaść nawet podczas imprezy. Nie mówię, że Olga zachowała się wybitnie kulturalnie ale potraktował ją bardzo ostro. Moim zdaniem za ostro.
Stary 2011-10-27, 09:25   #2406
joanna453
Wtajemniczenie

Olga została zmieciona przez Tomusia :P szkoda mi się jej zrobiło, wg mnie słusznie, że Natalia odpadła, kiepsko wychodziła na zdjęciach.

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 09:31   #2407
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Nie wiem czy pierwszy, czy nie pierwszy, mogła mu czymś podpaść nawet podczas imprezy. Nie mówię, że Olga zachowała się wybitnie kulturalnie ale potraktował ją bardzo ostro. Moim zdaniem za ostro.
To Jacyków. Naprawdę kogokolwiek dziwi jego zachowanie?
Przecież on nigdy nie miał problemu z otwarciem gęby i wypowiadaniem dziwnych rzeczy. Dziewczyna zachowała się niekulturalnie, on też, tylko, że o nim wszyscy wiedzieli, że taki jest xD

Cytat:
Stary 2011-10-27, 09:33   #2408
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
A tu żale hmm ścisłowca
Anje bym rozgrzeszyła, jednak na co dzień nie posługuje się językiem polskim... należy być wdzięcznym że w ogóle coś nie coś sensownie a nawet merytorycznie wypowie
No żartujesz chyba? Jakoś mi się automatycznie pojawił przed oczyma wyobraźni obraz Polaka, który po 3 miesiącach pracy np. we Włoszech ma już "problemy" z językiem ojczystym

Gdyby jeszcze Anja wyjechała w wieku kilku lat z Polski i nie miała z językiem żadnego kontaktu... Ale nie ma takiej mocy, która spowodowałaby, że człowiek wychowywany w Polsce przez kilkanaście lat (ona wyjechała z Polski "na dobre" dopiero przez osiemnastką) nagle w wieku 28 lat zacząłby kaleczyć język ojczysty. Jeśli Anja ma problemy z formułowaniem poprawnych wypowiedzi, to wychodzi na to, że za dużo lekcji w szkole opuszczała. Ale to nie jest wina pobytu za granicą przez ostatnie lata.

Co do kontaku z językiem ojczystym - z rodzicami, rodzeństwem, przyjaciółmi z kraju chyba nie rozmawia po angielsku?

Może w ogóle powinniśmy być jej "wdzięczni" za to, że łaskawie przemawia po polsku?

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 09:40   #2409
megamag
BAN stały

To fakt, ludzie czasem wyjeżdżają w wieku kilku lat z kraju i na starość jeszcze mówią płynnie w języku ojczystym. Anja tak zapomnieć by nie mogła. Czyli albo jest z tych, którzy po miesiącu w Stanach już mówią tylko po amerykańsku :p albo nigdy nie potrafiła poprawnie formułować zdań. Są pewne typy ludzi, u których mnie to nie dziwi np. robotnicy na budowie, żule sprzed sklepu i lachony w białych kozaczkach
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 09:54   #2410
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Też się podzielę wrażeniami z wczorajszego odcinka. To było do przewidzenia, że odpadnie Natalia. Miała kiepskie zdjęcie. Ogólnie zdjęcia mi się nie podobały. Doroty szczególnie Za to pan Jacyków pokazał swój kompletny brak kultury, rozumiem, że Olka nie zaczęła tak jak powinna, czyli przedstawić się, zagaić jakoś, fajna muzyka, jedzenie i tym podobne, jak się Panu podoba, a nie tak z grubej rury, ale on ją strasznie potraktował, dobrze, że nie Ankę, bo nie wiem, czy by to wytrzymała. Anka i te jej teksty do Minge, żeby nawet zdania płynnie nie powiedzieć, jestem w szoku Honorata wygrała to zadanie zasłużenie. No i shopping miała udany
Stary 2011-10-27, 10:02   #2411
solll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Ale to jest szoł bizness i nie ma zmiłuj. Jakieś zasady obowiązują zwłaszcza jeśli dana osoba chce się wybić. Owszem można być pyskatym i bezczelnym ale "do końca" a nie jedno zdanie i już rumieniec, łzy w oczach i czarna rozpacz.
dokładnie- jakieś zasady obowiązują wszędzie. I jeśli mam porównać zachowanie Olgi z zachowaniem tego pana, to jej zachowanie było lekko niekulturalne (zapewne wynikało ze stresu, czy nieobycia, pewnie po prostu nie pomyślała, co powiedzieć i zaczęła gadać bzdury), ale zachowanie Jacykowa było takie raczej chamskie, co pewnie wynika z tego, że ma o sobie bógwiejakie mniemanie. Może słusznie, może niesłusznie- nie wiem, nie znam ani jej ani jego, ale mimo wszystko uważam, że od Jacykowa możemy spodziewać się większej kultury (przed kamerami!) niż od nieznanej być może przyszłej tvnowej tapmadl, która nieobyta w świecie show-biznesu ma jakieś tam prawo do popełnienia gafy.

Cytat:
A ja nie rozumiem problemu z wątrobą, byczymi jądrami i innymi dziwnymi rzeczami. Naprawdę. Trzymać kawał mięcha, faktycznie straszne.
Rozumiałam lęk przed zwierzętami, ja się panicznie boję skorpionów, ale nie dlatego, że są skorpionami, tylko wyłącznie dlatego, że są jadowite.

w zasadzie to się zgadzam z Tobą. Tak w ogóle to nie rozumiem, po co tę całą Gessler wzięli do programu? Co ona ma wspólnego z modą? Jesli dobrze zrozumiałam to prowadzi jakiś kuchenny program, więc

solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 10:32   #2412
201605021613
Konto usunięte

Mam luz w pracy więc oglądam Tap Madl

Mam dosyć reklamy perfum Aguilery, ciągle tylko psikają i o dziwo każda zachwycona zapachem
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 10:33   #2413
iziczek88
Raczkowanie

Magda Gessler prowadzi program kulinarny w TVN, także "top model" promuje swoje "gwiazdki" a co ma piernik do wiatraka to inna sprawa. szkoda Natalii , że odpadła. najbardziej sympatyczna dziewczyna
iziczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 10:35   #2414
201605021613
Konto usunięte

Minge, Rosatii, Baczyńska. OK

Ale po ciul tam ten ,,podróbkaż'' Jacyków????
Stary 2011-10-27, 10:35   #2415
Mitsukki
Naczelny Hipster

Gessler jest "gwizdką" TVNu, jej występ w TopModel, które ma największą chyba oglądalności zareklamuje program Gessler - więcej kasy dla TVNu xD
Ale Gessler nie lubię tak czy inaczej. Raz widziałam jeden odcinek jej programu, dla mnie to wieksza żenada niż TopModel, naprawdę xD

Cytat:
Stary 2011-10-27, 10:36   #2416
_vixen_
Zakorzenienie

Dżoana Krupa, taka bojowniczka o prawa zwierząt, a sesja z elementami jakby nie było zwierząt, wcale jej nie raziła?
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 10:37   #2417
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez edziorek 203 Pokaż wiadomość

Mam dosyć reklamy perfum Aguilery, ciągle tylko psikają i o dziwo każda zachwycona zapachem
Taaaak! W kółko zbliżenia na buteleczki Aguilery, a już całkowicie zabiło mnie jak w jednym z pierwszych odcinków była pięknie wyreżyserowana scena "-A co tam masz? -Nowe perfumy Christiny Aguilery!" <tu następuje seria obwąchiwań i zachwytów>

Cytat:
Stary 2011-10-27, 10:49   #2418
201605021613
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Dżoana Krupa, taka bojowniczka o prawa zwierząt, a sesja z elementami jakby nie było zwierząt, wcale jej nie raziła?

Może nie miała gdzie pod publikę się popisać, a z reszta ona lubi afery futrzane, tzn. norki , lisy, szynszyle...

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Moj ojciec nie cierpi Gessler i jej włosów

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Może mam zwidy ale dla mnie Olga ma coś z ,,tych'' Kaczyńskich.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Biedna Olga... chciała dobrze, choć rzeczywiście gafę strzeliła, nie podchodzi się od razu i gada na swój temat oczekując opinii czy wskazówek. To tak jak podejść na przyjęciu do nie znanej osoby, o której wiesz, że jest np. psychologiem i poprosić o radę co do nieśmiałości czy zamknięcia w sobie.

Ale Jacyków też cham, mógł grzeczniej zwrócic uwagę , zwłaszcza, że sam kulturą nie błyszczy...
Stary 2011-10-27, 10:56   #2419
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Anka i te jej teksty do Minge, żeby nawet zdania płynnie nie powiedzieć, jestem w szoku Honorata wygrała to zadanie zasłużenie. No i shopping miała udany
Anka wzbudza litość i dlatego po niej nie pojechali.... ale jak tak by się zachowała w pracy to byłoby po niej...

Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość
I jeśli mam porównać zachowanie Olgi z zachowaniem tego pana, to jej zachowanie było lekko niekulturalne (zapewne wynikało ze stresu, czy nieobycia, pewnie po prostu nie pomyślała, co powiedzieć i zaczęła gadać bzdury), ale zachowanie Jacykowa było takie raczej chamskie, co pewnie wynika z tego, że ma o sobie bógwiejakie mniemanie. Może słusznie, może niesłusznie- nie wiem, nie znam ani jej ani jego, ale mimo wszystko uważam, że od Jacykowa możemy spodziewać się większej kultury (przed kamerami!) niż od nieznanej być może przyszłej tvnowej tapmadl, która nieobyta w świecie show-biznesu ma jakieś tam prawo do popełnienia gafy.
Dokładnie... za ostro ją potraktował, taki burak z niego wyszedł Anka by się rozryczała i uciekła, Olga dała radę

A z sesji zdjęcie Olgi było dobre. Nie wiem czemu dziury tak promuje Dorotę - to zdjęcie było cienkie. Nawet zdjęcie Natalii było lepsze.

A Gessler była na tych samych zasadach co Martyna

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:31   #2420
klaki
Zadomowienie

Ja nie mogę z Ani
klaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:51   #2421
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
No żartujesz chyba? Jakoś mi się automatycznie pojawił przed oczyma wyobraźni obraz Polaka, który po 3 miesiącach pracy np. we Włoszech ma już "problemy" z językiem ojczystym
no raczej, zapomniałam emotikona dodać na koniec. Ale tak na poważnie to nie wiedziałam, że Anja aż do 18-stki mieszkała w Polsce
Cytat:
Napisane przez edziorek 203 Pokaż wiadomość

może faktycznie ładnie i uniwersalnie pachną?
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:53   #2422
Sugarbomb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Gdyby jeszcze Anja wyjechała w wieku kilku lat z Polski i nie miała z językiem żadnego kontaktu...
Ona od dziecka mieszkała za granicą z rodzicami (w Grecji, Kanadzie i RPA) a i tak po polsku mówi sto razy lepiej niż Krupa, przynajmniej ma coś sensownego do powiedzenia :P Podejrzewam że gdyby w rodzinnym domu Krupy ktokolwiek mówił po polsku to nie miałaby takiego problemu z językiem.
Sugarbomb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:54   #2423
Mitsukki
Naczelny Hipster

Właśnie mnie uderzyło, że w tym sezonie nie jedzą na okrągło Nestle Fitness
Za to myją zęby jakąśtam pastą.
Btw, ja rozumiem, ze sponsorzy, reklama, ale te zbliżenia na pastę do zębów czy Aguilerę są jakieś niesmaczne wg mnie xD

Cytat:
Stary 2011-10-27, 11:58   #2424
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiciatko Pokaż wiadomość
Na miejscu tego fotografa to bym dorwala jakis tasak i odciela odpowiedni kawalek z tej watroby. Nie rozumiem czemu Gessler sie tak oburzyla na grzeczne pytanie, tak jakby byla jego (bardzo zarozumialym) szefem?
Ja nie rozumiem czemu Gessler rządziła się na planie. Rozkazywała nawet fotografowi Co ona ma wspólnego z modą, sesjami zdjęciowy? Z tego co wiem, to fotograf robi zdjęcia i decyduje jak mają wyglądać.
Co raz bardziej ta baba mnie wkurza. Nieprzyjemna. Kariera niektórym na prawdę uderza do głowy.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:01   #2425
Narrhien
Zakorzenienie

Ja ogólnie uważam,że Top Model to jest jeden wielki spot reklamowy, z czego połowa reklam to produkty, a połowa to "gwiazdy" TVNu, które chcą się wypromować.

Aczkolwiek akurat występ Martyny Wojciechowskiej uważam za korzystny i przydatny, dawała dobre rady, dobrze dziewczyny oceniła, jej udział był przydatny, poza tym ja tę kobietę zwyczajnie lubię, nie lansuje się na imprezach jak inne gwiazdki, tylko ma swój program, który jest jej pasją, jeździ po świecie, spełnia się, nie jest taka zmanierowana... mam wrażenie, że jest sympatyczną i swojską osobą. No a poza tym odważną

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem czemu Gessler rządziła się na planie. Rozkazywała nawet fotografowi Co ona ma wspólnego z modą, sesjami zdjęciowy? Z tego co wiem, to fotograf robi zdjęcia i decyduje jak mają wyglądać.
Co raz bardziej ta baba mnie wkurza. Nieprzyjemna. Kariera niektórym na prawdę uderza do głowy.
Mój TZ na to samo zwrócił uwagę i cały czas komentował, że Gessler to tam z dupy sie znalazła.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:09   #2426
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To jest właśnie Jacyków. Jemu brakuje również kultury. Wystarczy posłuchać jak wypowiada się o modzie. Np. krytykując ludzi na ulicy. Np. jakie zawieszenie ( na dziewczynę z dużą pupą)...Gdyby ktoś to usłyszał na pewno było by mu bardzo przykro.
Fajnie zachowała się Minge. A o Ani już kolejny raz ktoś powiedział, że jest infantylna

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość

w zasadzie to się zgadzam z Tobą. Tak w ogóle to nie rozumiem, po co tę całą Gessler wzięli do programu? Co ona ma wspólnego z modą? Jesli dobrze zrozumiałam to prowadzi jakiś kuchenny program, więc
TVN wita. Wszędzie swoich pchają.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Ja ogólnie uważam,że Top Model to jest jeden wielki spot reklamowy, z czego połowa reklam to produkty, a połowa to "gwiazdy" TVNu, które chcą się wypromować.

Aczkolwiek akurat występ Martyny Wojciechowskiej uważam za korzystny i przydatny, dawała dobre rady, dobrze dziewczyny oceniła, jej udział był przydatny, poza tym ja tę kobietę zwyczajnie lubię, nie lansuje się na imprezach jak inne gwiazdki, tylko ma swój program, który jest jej pasją, jeździ po świecie, spełnia się, nie jest taka zmanierowana... mam wrażenie, że jest sympatyczną i swojską osobą. No a poza tym odważną

.
Popisują sie pod tym.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

ta strona dla mnie to przesada..........
https://www.facebook.com/pages/Jaram...78453242187309

Stary 2011-10-27, 12:10   #2427
Sugarbomb
Raczkowanie

W top model lokowanie produktu jest zawsze bardzo subtelne Rozbawiło mnie szczególnie gdy Ania myła włosy w ogródku
http://topmodel.tvn.pl/wideo,21525,badz-piekna.html
Sugarbomb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:18   #2428
201611241302
Konto usunięte

A nie macie wrażenia, że najwięcej w tym programie jest Ani?
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:20   #2429
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sugarbomb Pokaż wiadomość
W top model lokowanie produktu jest zawsze bardzo subtelne Rozbawiło mnie szczególnie gdy Ania myła włosy w ogródku
http://topmodel.tvn.pl/wideo,21525,badz-piekna.html
Jak zaczeła wąchąc ten szampon...
normalnie jak z taniego filmu erotycznego
Stary 2011-10-27, 12:36   #2430
SuperSztuka
BAN stały

Szkoda,że odpadła Natalia , była zabawna,sympatyczna,nie tak drętwa jak pozostałe dziewczyny .
Ania mnie rozwala totalnie.W rozmowie z Minge tak się zapowietrzała,miałam wrażenie,że zaraz zemdleje
Jej teksty mnie rozwalają

314977_193846630689395_190912847649440_420330_531338837_n.jpg
SuperSztuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości