Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 10:46   #1621
GosienkaC
Rozeznanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
składałam zamówienie w poniedziałek i była dostępna
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Myślę, że spróbuję ją zamówić sobie. Mam nadzieję, że ta paletka 8 cieni z netto jest fajna
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:04   #1622
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Myślę, że spróbuję ją zamówić sobie. Mam nadzieję, że ta paletka 8 cieni z netto jest fajna
jest fajna. Miałam ja, ale ze wzg na duża ilośc cieni dałam kumpeli w prezencie )
Stary 2011-10-27, 11:12   #1623
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Tak, ale w katalogach świątecznych bardzo często jest dzwoneczek, a tak naprawde chodzi raczej o chwyt marketingowy. Nie mówię o wszystkich produktach, ale częściowo tak jest. Dzwoneczek=więcej sprzedanych produktów.
dokładnie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
taką odpowiedź dostałam na reklamację brakujących katalogów

Szanowna Konsultantko,

Niezmiernie nam przykro z powodu braku katalogów, jaki wystąpił w Pana
przesyłce. Mamy nadzieję, że podobne nieprawidłowości nie będą się powtarzać.

Brakujące katalogi wysyłamy do Pana pocztą na adres dostawy paczki.

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

nie wiedziałam, że jestem Panem
Stary 2011-10-27, 11:12   #1624
201608040942
Konto usunięte

Dziewczyny ja znow po porade ;o)

Wczoraj odebralam moje zamowienie. Zamowilam sobie krem do rak i balsam z serii Avon Care Intensive Moisturise czy jak mu tam, ta wersja na zime z gwiazdkami sniegu.

Wczoraj przegladalam KWC czy juz sa i ktos ocenil i natknelam sie na stara serie SOS ( na tej nowej tez pisze SOS i tez jest z brazowym olejem ryzowym). porownalam sklady i sa takie same.
Chodzi o ta serie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ej.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ym.html&next=1

Ja z tej serii mialam tylko krem do twarzy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ym.html&next=1

Ktory jak dla mnie to byl za lekko do suchej cery. idac dalej tokiem myslenia, ze skoro balsam i krem do rak ma taki sam sklad jak seria w linkach to i krem do twarzy tez bedzie mial taki sklad jak stara serie SOS. Ma ktos moze krem twarzowy i moze porownac sklad z ta stara SOS?
Jesli z tej nowej serii krem ma taki sam sklad jak ze starej, to bede z lekka zawiedziona ;o( Liczylam raczej na to ze ten nowy zimowy do cery bardzo suchej, moze byc jak ten zimowy krem
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-c.html&next=1

Udalo mi sie go upolowac w zeszla zime na ebayu ( u mnie juz go nie bylo w katalogu). Wtedy bylam tak wysuszona, ze tez do konca sie nie sprwdzil. wyciagnelam teraz i poki co teraz na noc jest idealny. Licze ze jak bede regularnie uzywac to jednak cos pomoze i mi sie tak geba nie wysuszy i zastanawiam sie co bedzie jak mi sie skonczy ten krem? Ten zimowy jest tresciwszy od starej serii SOS, a jesli ten nowy Intensive Moisturise czy jakos tak sie ta seria nazywa, ta z gwiazdkami sniegu, jest kopia starego SOS to wtopa ;o(
Umiecie mi cos doradzic? Moze jakis inny krem Avonu nadaje sie do cery bardzo suchej i nie ma za lekkiej konsystencji. Moze cos z serii Solutions? Ten z liposomami?
I jeszcze chcialam sie poradzic tych dziewczyn, ktore maja wrazliwa skore glowy i wiekszosc szamponow je podraznia.
Zastanawiam sie od dluzszego czasu na szamponem z Avonu. Rozmyslam nad szamponem nadajacym volumen z serii AT i Naturals. Ktory nie podraznia skory glowy i nieobciaza wlosow? Ja wiem ze u kazdego moze byc roznie, ale sobie pomyslalam, ze jak sa tu dziewczyny z taka skora glowy jak ja i wiekszosc z nich wypowie sie ze ich nie podraznia, to chyba warto bylo by wyporbowac. Niestety w DE nie ma probek i nie mam jak wczesniej wyporbowac, musze poprostu kupic cala butle,a chcialabym sobie oszczedzic kolejnego zwrotu.
Wczoraj gdy odbieralam moje zamowienie, oddalam blyszczyk Anew ten anti age. Tak chwalilyscie, ma taka super konsystencje, bylam przekonana ze nada sie na zime, a tu doopa. Mi zmasakrowal usta w trzy dni ;o( wiec wracam do Glazewear. Cos musi byc w tym blyszczydle co moim ustom nie sluzy, a ma taka fajna tresciwa konsystencje, i to opakowanie... ale nie ma mocnych, nie dla mnie ci on ;o/
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:22   #1625
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Do dziewczyn, które mają biżuterię Moon Shimmer: te kamienie są błękitne, czy raczej mleczne?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:24   #1626
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
nie robisz się marudna, ale każda z nas wnerwia, że są braki czy dlatego, że cos się skończyło, czy dlatego, że ktoś się pomylił i nie zapakował

może zadzwoń do Avon i poproś o numer przesyłki (jak trafisz na miłą osobę to powinna ci podać, numer jest bardzo długi), a potem na stronie inpostu można sprawdzić co się dzieje z przesyłką

i faktycznie możesz mieć paczkomat zawalony i dlatego nie mogą dowieźdź
Firma Inpost ma obowiązek w razie zajętego paczkomatu dostarczyć paczkę pod wskazany dodatkowy adres przez zamawiającego w ciągu dwóch dni.Mają do Ciebie telefon, powinni zadzwonić i dowieźdź paczkę gdzie sobie zażyczysz. masz do tego prawo. Taką opcje mają podpisaną z Avonem. Domagaj sie egzekwowania prawa i produktu przeprosinowego od Avonu, wszak to oni podpisują umowy z Inpostem. ja tak kiedyś miałam, reklamowałam i prezent dostałam, jeszcze Inpost mnie przepraszał.
Stary 2011-10-27, 11:32   #1627
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
I jeszcze chcialam sie poradzic tych dziewczyn, ktore maja wrazliwa skore glowy i wiekszosc szamponow je podraznia.
Zastanawiam sie od dluzszego czasu na szamponem z Avonu. Rozmyslam nad szamponem nadajacym volumen z serii AT i Naturals. Ktory nie podraznia skory glowy i nieobciaza wlosow? Ja wiem ze u kazdego moze byc roznie, ale sobie pomyslalam, ze jak sa tu dziewczyny z taka skora glowy jak ja i wiekszosc z nich wypowie sie ze ich nie podraznia, to chyba warto bylo by wyporbowac. Niestety w DE nie ma probek i nie mam jak wczesniej wyporbowac, musze poprostu kupic cala butle,a chcialabym sobie oszczedzic kolejnego zwrotu.
Melduję się Bardzo wrażliwej nie mam, ale za to suchą i swędzącą cały czas (ze skłonnością do łuszczycy). Do tego mam gęste i ciężkie włosy, więc o objętości marzę po prostu, mi opadają na dół pod wpływem ciężaru po godzinie. Po szamponie nabłyszczającym 2 w 1 nie swędziała mnie bardziej, nie miałam żadnych strupków, nic się nie działo. A włosy były Teraz zamówiłam też ten dodający objętości i przetestuję, jak odbiorę u konsultantki (mamy mojego TŻ-ta ) koło 5 listopada, jak będziemy u niego w domu. Więc dam Ci znać
Stary 2011-10-27, 11:33   #1628
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Noo ja zauważyłam, że np jedne cienie, jakiś czas temu były, że ostatni raz w katalogu, a teraz, że nowość. Jakaś masakra. Coś jest, znika i później pojawia się jako nowe. Mogliby to wyjaśnić.

Ja też dziś odebrałam paczkę. Zamówiłam sobie romantic voyage i normalnie szok! Powąchałam i zaraz mi niedobrze i aż do teraz nie mogę myślec o tym zapachu... a w próbce taki piekny mi się wydawał.
a mnie z próbki nawet duszą i są dla mnie za słodkie, a miałam na nie ochotę, za to mojemu tż spodobał się patrick dempsey 2 i dostanie z progamu believe w prezencie
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Tak, ale w katalogach świątecznych bardzo często jest dzwoneczek, a tak naprawde chodzi raczej o chwyt marketingowy. Nie mówię o wszystkich produktach, ale częściowo tak jest. Dzwoneczek=więcej sprzedanych produktów.
sprawdzałam zeszłoroczny katalog świąteczny i większość faktycznie wycofują niby jest tylko w netto i do wyczerpania zapasów, ale możliwe,że kiedyś wrócą te rzeczy jako nowość
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nieraz jest dzwoneczek, a później się okazuje, że to tylko zmiana opakowania
to bardzo często się zdarza akurat, że odświeżają serię - jak solutions czy extralasting np., a skład taki sam
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:47   #1629
merrus
Przyczajenie

Dziewczyny czy mogę zwrócić to podświetlane lusterko jeśli wyrzuciłam opakowanie?Lusterko to bubel...tak jak i cienie 24k,obsypują się,są słabo napigmentowane i pójdą na zwrot.
merrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:47   #1630
emsik123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Firma Inpost ma obowiązek w razie zajętego paczkomatu dostarczyć paczkę pod wskazany dodatkowy adres przez zamawiającego w ciągu dwóch dni.Mają do Ciebie telefon, powinni zadzwonić i dowieźdź paczkę gdzie sobie zażyczysz. masz do tego prawo. Taką opcje mają podpisaną z Avonem. Domagaj sie egzekwowania prawa i produktu przeprosinowego od Avonu, wszak to oni podpisują umowy z Inpostem. ja tak kiedyś miałam, reklamowałam i prezent dostałam, jeszcze Inpost mnie przepraszał.
Napisałam do nich w tej sprawie. Dziękuję
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:01   #1631
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merrus Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy mogę zwrócić to podświetlane lusterko jeśli wyrzuciłam opakowanie?Lusterko to bubel...tak jak i cienie 24k,obsypują się,są słabo napigmentowane i pójdą na zwrot.
możesz zwrócić bez pudełek, aż takie złe te cienie? a miałam ochotę na te fioletowe, czy któraś ma tą paletkę 6 cieni, która jest w 16, tą z dużą ilością fioletowych odcieni
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:10   #1632
merrus
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
możesz zwrócić bez pudełek, aż takie złe te cienie? a miałam ochotę na te fioletowe, czy któraś ma tą paletkę 6 cieni, która jest w 16, tą z dużą ilością fioletowych odcieni
Ja mam te golden splendour i te dwa jasne są bardzo słabo napigmentowane,próbowałam różnymi pędzelkami,aplikatorami i nic beznadzieja z tego różowego obsypuje się brokat ale taki naprawdę mocny,dwa pozostałe ciemne cienie są mocno napigmentowane,kremowe,ła dnie się nakładają ale co mi po dwóch cieniach w tej cenie..Lusterko malutkie,ciężko je ustawić tak żeby ustało,podśiwetlenie ledowe fajne ale wolałabym większe i stabilniejsze.
merrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:12   #1633
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie , że możesz zwrócić bez pudełka.

Możesz napisać jaką paletkę tych 24 K cieni miałaś ?

O sorki właśnie odpowiedziałaś jak pisałam
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:17   #1634
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
jest fajna. Miałam ja, ale ze wzg na duża ilośc cieni dałam kumpeli w prezencie )
Właśnie wydają się ładne te cienie i cena bardzo zachęcająca
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:51   #1635
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Melduję się Bardzo wrażliwej nie mam, ale za to suchą i swędzącą cały czas (ze skłonnością do łuszczycy). Do tego mam gęste i ciężkie włosy, więc o objętości marzę po prostu, mi opadają na dół pod wpływem ciężaru po godzinie. Po szamponie nabłyszczającym 2 w 1 nie swędziała mnie bardziej, nie miałam żadnych strupków, nic się nie działo. A włosy były Teraz zamówiłam też ten dodający objętości i przetestuję, jak odbiorę u konsultantki (mamy mojego TŻ-ta ) koło 5 listopada, jak będziemy u niego w domu. Więc dam Ci znać

O super, mam nadziej ze zdarzysz umyc wlosy, bo moja konsultantka sklada zamowienie 8 listopada wiec 7 musialabym do nej zadzwonic i dolozyc ewentualnie ten szampon. Zreszta zastanawiam sie nad Super Shockiem w brazie, bo o polowe tanszy u mnie teraz jest, chodz boje sie znow czy ten czarnobrazowy kolor naprawde bedzie taki ciemny.
Bede czekac na twoje domiesienia.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:53   #1636
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
mam poprzednią wersję i daję radę KLIK
myślę, że ta będzie poobna

Cytat:
Ja mam te golden splendour i te dwa jasne są bardzo słabo napigmentowane,próbowałam różnymi pędzelkami,aplikatorami i nic beznadzieja z tego różowego obsypuje się brokat ale taki naprawdę mocny,dwa pozostałe ciemne cienie są mocno napigmentowane,kremowe,ła dnie się nakładają ale co mi po dwóch cieniach w tej cenie..Lusterko malutkie,ciężko je ustawić tak żeby ustało,podśiwetlenie ledowe fajne ale wolałabym większe i stabilniejsze.
ja na początku też chciałam to lusterko, bo akurat klientka zamówiła róż 24k, ale jak zobaczyłam wymiary to zrezygnowałam

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:05   #1637
kufereczkowiaczka
Raczkowanie

Heja, czy może ktoś zrobić zdjęcia tego lusterka podświetlanego?
kufereczkowiaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:27   #1638
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
Który naszyjnik według was jest lepszy z kolekcji "Dare to Dazzle" czy "Spice Market" ?
dare to dazzle
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dzwoneczek wcale nie oznacza, że jest ostatni raz
że niby mogą być do wyczerpania zapasów też.. bo kolejna dostawa za jakiś czas.. tak jak teraz nasze torebeczki z Believe- kolejna ich dostawa u nich przewidziana na początek grudnia.. szok

Cytat:
możesz bez opakowań... myślałam czy brać te lusterko ale chyba nie chcę skoro tak piszesz

Cytat:
Napisane przez kufereczkowiaczka Pokaż wiadomość
Heja, czy może ktoś zrobić zdjęcia tego lusterka podświetlanego?
no właśnie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:35   #1639
Buniat
Zakorzenienie

zobaczcie co mam na strefie:

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W wyniku ogromnego zainteresowania programem dla Konsultantek„Uwierz w siebie, a osiągniesz wszystko” spodziewamy się w najbliższym czasie czasowej niedostępności eleganckiej czerwonej torebki z serii Belive.Torebki powinny dotrzeć do naszych magazynów na początku grudnia.
Serdecznie przepraszamy za utrudnienia
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:36   #1640
justyna0188
Raczkowanie

dziewczyny czy ma któraś z Was zdjęcie czerwonej biżuterii Marilena?
justyna0188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:36   #1641
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
zobaczcie co mam na strefie:

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W wyniku ogromnego zainteresowania programem dla Konsultantek„Uwierz w siebie, a osiągniesz wszystko” spodziewamy się w najbliższym czasie czasowej niedostępności eleganckiej czerwonej torebki z serii Belive.Torebki powinny dotrzeć do naszych magazynów na początku grudnia.
Serdecznie przepraszamy za utrudnienia
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek
a mi przyszła
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:44   #1642
nataszka25
Zakorzenienie

mi też na szczescie doszła, troche nas zaniedbuja, my im nabijamy kase, same bierzemy duzo kosmetykow a oni o nas srednio dbaja, no coz poradzic... dzieczyny a czy te kosmetyki dla dzieci, szampony, plyne do kapieli nadawaja sie dla dzieci ktore maja 2 latka? (mysle tu o mojej malej córci, ma wrazliwa skorke wiec sie obawiam troche)
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:52   #1643
emsik123
Raczkowanie

Dziś odbiorę paczki Leżały w paczkomacie od wtorkua sms-y po prostu nie doszły...Dopiero miła pani w InPost wysłała je jeszcze raz.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
mi też na szczescie doszła, troche nas zaniedbuja, my im nabijamy kase, same bierzemy duzo kosmetykow a oni o nas srednio dbaja, no coz poradzic... dzieczyny a czy te kosmetyki dla dzieci, szampony, plyne do kapieli nadawaja sie dla dzieci ktore maja 2 latka? (mysle tu o mojej malej córci, ma wrazliwa skorke wiec sie obawiam troche)
Moja młodsza córka ma 2 lata i 3 miesiące i myję ją w płynach do kąpieli Avonu i w szamponach(oczywiście dla dzieci) już od dłuższego czasu i nie ma żadnych problemów.
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:53   #1644
Mayasmum
Raczkowanie

Odpisali mi na wiadomość dot braków i felernej czerwonej kosmetyczki (tzn o kosmetyczce napisali wczesniej, ze doślą nową a a propos braków zestawów z kosmetyczką Anew - u części klientek miały pełnić funkcję prezentów, a teraz klientki są "lekko zdenerwowane i mi nic zamawiać nie chcą)

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani e-mail informujemy, że z kolejnym Pani zamówieniem zostaną dosłane Pani produkty przeprosinowe dla pięciu Pani klientek z powodu opóźnień w dostawie składników Ekskluzywnego Zestawu.

Bardzo przepraszamy za niedogodności związane z dostawą produktów.

Z pozdrowieniami,

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Chociaż tyle, mam nadzieję, że te klientki jednak jeszcze będą zamawiały bo one zawsze brały dużo....

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2011-10-27 o 13:54
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:58   #1645
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Ten temat był tutaj wałkowany wiele razy. Avon pisze przy produktach dla dzieci "od 3. roku życia", bo wtedy nie musi płacić za kosztowne atesty. Zawsze można spróbować, ale jednak do wrażliwej skóry bałabym się używać. Szczególnie alergie u dzieci są trudne do wyleczenia i bardzo długie.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:59   #1646
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
a mi przyszła
ja tez dostałam
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 14:14   #1647
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

Cytat:
Napisane przez justyna0188 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ma któraś z Was zdjęcie czerwonej biżuterii Marilena?
za jakas godzinke bede miala paczke, bo brat mi odbierze to moge zrobic zdjecia bo ja zamawiałam

wrrr, a jednak troche wiecej niz za godzine bo sama musze po nia isc. bratu nie chca wydac, bo niepelnoletni ;// wkurzaja mnie takie glupie zasady ;/

Edytowane przez Nana93klb
Czas edycji: 2011-10-27 o 14:19
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 14:29   #1648
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Te wcześniejsze oglądanie katalogów na przód myli mi wszystko
też tak mam Potem się zastanawiam, gdzie co widziałam

Dziękuję bardzo za wrzucenie kat. 1

A moje wrażenia z paczki, na razie kilka rzeczy - zbytnio poszalałam, bo zależało mi na portfelu z serii Believe

- balsam do ust lizakowy - cudo super pachnie i smakuje, dla mnie to bardziej jak guma do żucia niż lizak. Ale jest fantastyczny
- błyszczyk do ust Anew - najpierw zdziwiłam się, czemu taki ciemny, a potem zauważyłam, że zamiast Rose Kissed zamówiłam Radiant Red Ale zostawiam go sobie, ładny kolor i na szczęście nie pachnie jak EL
- naszyjnik Samson - ładny, spodobał mi się od razu, efekt matowego srebra. Do opakowania dołączona jest karteczka, żeby ostrożnie się z nim obchodzić, bo można porysować matowe elementy - jak chciałam go założyć, to spadł mi przez przypadek na podłogę....
- krem do stóp Cynamon i Pomarańcza - świetny zapach, w sam raz na zimowe wieczory

A co do mojej kuracji kremem z serii Clearskin Professional, to zagoiły mi się już te bolące pryszcze, które wyskoczyły zaraz na początku. Cudów jakichś z cerą nie ma, na pewno zmniejszyły się nieco pory. Ciągle mam jakieś małe krostki, takze używam dalej, zobaczymy
I dołączam do pochwał kremu z liposomami - bardzo fajnie odżywia skórę.

Hmmm i jak zwykle nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 15:05   #1649
kasiakaka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
tzn złożyć już chyba wcześniej możesz ale dopiero od czasu obowiązywania katalogu będą wysyłane paczki
w strefie konsultanki jest cały czas tylko możliwość skadania z 15 katalogu poczekam moze za jakis czas wskoczy nastepny
kasiakaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 15:16   #1650
musso4
Zakorzenienie

czy ktoś miał okazję wąhać nową serię spa oliwka i kwiat pomarańczy czy ma taki zapach jak kartka w katalogu bo czję się na masełko, a kartka śmierdzi przeokrutnie pytam, bo krem do stóp pomarańcza cynamon pięknie pachnie a strona zapachowa też jest okropna

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości