|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cytat:
)
|
|
#1623 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1624 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny ja znow po porade ;o)
Wczoraj odebralam moje zamowienie. Zamowilam sobie krem do rak i balsam z serii Avon Care Intensive Moisturise czy jak mu tam, ta wersja na zime z gwiazdkami sniegu. Wczoraj przegladalam KWC czy juz sa i ktos ocenil i natknelam sie na stara serie SOS ( na tej nowej tez pisze SOS i tez jest z brazowym olejem ryzowym). porownalam sklady i sa takie same. Chodzi o ta serie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ej.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ym.html&next=1 Ja z tej serii mialam tylko krem do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ym.html&next=1 Ktory jak dla mnie to byl za lekko do suchej cery. idac dalej tokiem myslenia, ze skoro balsam i krem do rak ma taki sam sklad jak seria w linkach to i krem do twarzy tez bedzie mial taki sklad jak stara serie SOS. Ma ktos moze krem twarzowy i moze porownac sklad z ta stara SOS? Jesli z tej nowej serii krem ma taki sam sklad jak ze starej, to bede z lekka zawiedziona ;o( Liczylam raczej na to ze ten nowy zimowy do cery bardzo suchej, moze byc jak ten zimowy krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-c.html&next=1 Udalo mi sie go upolowac w zeszla zime na ebayu ( u mnie juz go nie bylo w katalogu). Wtedy bylam tak wysuszona, ze tez do konca sie nie sprwdzil. wyciagnelam teraz i poki co teraz na noc jest idealny. Licze ze jak bede regularnie uzywac to jednak cos pomoze i mi sie tak geba nie wysuszy i zastanawiam sie co bedzie jak mi sie skonczy ten krem? Ten zimowy jest tresciwszy od starej serii SOS, a jesli ten nowy Intensive Moisturise czy jakos tak sie ta seria nazywa, ta z gwiazdkami sniegu, jest kopia starego SOS to wtopa ;o( Umiecie mi cos doradzic? Moze jakis inny krem Avonu nadaje sie do cery bardzo suchej i nie ma za lekkiej konsystencji. Moze cos z serii Solutions? Ten z liposomami? I jeszcze chcialam sie poradzic tych dziewczyn, ktore maja wrazliwa skore glowy i wiekszosc szamponow je podraznia. Zastanawiam sie od dluzszego czasu na szamponem z Avonu. Rozmyslam nad szamponem nadajacym volumen z serii AT i Naturals. Ktory nie podraznia skory glowy i nieobciaza wlosow? Ja wiem ze u kazdego moze byc roznie, ale sobie pomyslalam, ze jak sa tu dziewczyny z taka skora glowy jak ja i wiekszosc z nich wypowie sie ze ich nie podraznia, to chyba warto bylo by wyporbowac. Niestety w DE nie ma probek i nie mam jak wczesniej wyporbowac, musze poprostu kupic cala butle,a chcialabym sobie oszczedzic kolejnego zwrotu. Wczoraj gdy odbieralam moje zamowienie, oddalam blyszczyk Anew ten anti age. Tak chwalilyscie, ma taka super konsystencje, bylam przekonana ze nada sie na zime, a tu doopa. Mi zmasakrowal usta w trzy dni ;o( wiec wracam do Glazewear. Cos musi byc w tym blyszczydle co moim ustom nie sluzy, a ma taka fajna tresciwa konsystencje, i to opakowanie... ale nie ma mocnych, nie dla mnie ci on ;o/ |
|
|
|
#1625 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dziewczyn, które mają biżuterię Moon Shimmer: te kamienie są błękitne, czy raczej mleczne?
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo wrażliwej nie mam, ale za to suchą i swędzącą cały czas (ze skłonnością do łuszczycy). Do tego mam gęste i ciężkie włosy, więc o objętości marzę po prostu, mi opadają na dół pod wpływem ciężaru po godzinie. Po szamponie nabłyszczającym 2 w 1 nie swędziała mnie bardziej, nie miałam żadnych strupków, nic się nie działo. A włosy były Teraz zamówiłam też ten dodający objętości i przetestuję, jak odbiorę u konsultantki (mamy mojego TŻ-ta ) koło 5 listopada, jak będziemy u niego w domu. Więc dam Ci znać
|
|
#1628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1629 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy mogę zwrócić to podświetlane lusterko jeśli wyrzuciłam opakowanie?Lusterko to bubel...tak jak i cienie 24k,obsypują się,są słabo napigmentowane i pójdą na zwrot.
|
|
|
|
#1630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam te golden splendour i te dwa jasne są bardzo słabo napigmentowane,próbowałam różnymi pędzelkami,aplikatorami i nic beznadzieja z tego różowego obsypuje się brokat ale taki naprawdę mocny,dwa pozostałe ciemne cienie są mocno napigmentowane,kremowe,ła dnie się nakładają ale co mi po dwóch cieniach w tej cenie..Lusterko malutkie,ciężko je ustawić tak żeby ustało,podśiwetlenie ledowe fajne ale wolałabym większe i stabilniejsze.
|
|
|
|
#1633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Możesz napisać jaką paletkę tych 24 K cieni miałaś ? O sorki właśnie odpowiedziałaś jak pisałam
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O super, mam nadziej ze zdarzysz umyc wlosy, bo moja konsultantka sklada zamowienie 8 listopada wiec 7 musialabym do nej zadzwonic i dolozyc ewentualnie ten szampon. Zreszta zastanawiam sie nad Super Shockiem w brazie, bo o polowe tanszy u mnie teraz jest, chodz boje sie znow czy ten czarnobrazowy kolor naprawde bedzie taki ciemny. Bede czekac na twoje domiesienia. |
|
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KLIKmyślę, że ta będzie poobna Cytat:
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Heja, czy może ktoś zrobić zdjęcia tego lusterka podświetlanego?
|
|
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że niby mogą być do wyczerpania zapasów też.. bo kolejna dostawa za jakiś czas.. tak jak teraz nasze torebeczki z Believe- kolejna ich dostawa u nich przewidziana na początek grudnia.. szok Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie co mam na strefie:
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W wyniku ogromnego zainteresowania programem dla Konsultantek„Uwierz w siebie, a osiągniesz wszystko” spodziewamy się w najbliższym czasie czasowej niedostępności eleganckiej czerwonej torebki z serii Belive.Torebki powinny dotrzeć do naszych magazynów na początku grudnia. Serdecznie przepraszamy za utrudnienia Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ma któraś z Was zdjęcie czerwonej biżuterii Marilena?
|
|
|
|
#1641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
mi też na szczescie doszła, troche nas zaniedbuja, my im nabijamy kase, same bierzemy duzo kosmetykow a oni o nas srednio dbaja, no coz poradzic...
dzieczyny a czy te kosmetyki dla dzieci, szampony, plyne do kapieli nadawaja sie dla dzieci ktore maja 2 latka? (mysle tu o mojej malej córci, ma wrazliwa skorke wiec sie obawiam troche)
|
|
|
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Dziś odbiorę paczki
a sms-y po prostu nie doszły...Dopiero miła pani w InPost wysłała je jeszcze raz.![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
Odpisali mi na wiadomość dot braków i felernej czerwonej kosmetyczki (tzn o kosmetyczce napisali wczesniej, ze doślą nową a a propos braków zestawów z kosmetyczką Anew - u części klientek miały pełnić funkcję prezentów, a teraz klientki są "lekko zdenerwowane i mi nic zamawiać nie chcą)
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani e-mail informujemy, że z kolejnym Pani zamówieniem zostaną dosłane Pani produkty przeprosinowe dla pięciu Pani klientek z powodu opóźnień w dostawie składników Ekskluzywnego Zestawu. Bardzo przepraszamy za niedogodności związane z dostawą produktów. Z pozdrowieniami, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Chociaż tyle, mam nadzieję, że te klientki jednak jeszcze będą zamawiały bo one zawsze brały dużo.... Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2011-10-27 o 13:54 |
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten temat był tutaj wałkowany wiele razy. Avon pisze przy produktach dla dzieci "od 3. roku życia", bo wtedy nie musi płacić za kosztowne atesty. Zawsze można spróbować, ale jednak do wrażliwej skóry bałabym się używać. Szczególnie alergie u dzieci są trudne do wyleczenia i bardzo długie.
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrrr, a jednak troche wiecej niz za godzine bo sama musze po nia isc. bratu nie chca wydac, bo niepelnoletni ;// wkurzaja mnie takie glupie zasady ;/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822038<- ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822261 <-kosmetyki http://pannakolczykowa.blogspot.com <-- blog Edytowane przez Nana93klb Czas edycji: 2011-10-27 o 14:19 |
|
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
też tak mam
Potem się zastanawiam, gdzie co widziałam![]() Dziękuję bardzo za wrzucenie kat. 1 A moje wrażenia z paczki, na razie kilka rzeczy - zbytnio poszalałam, bo zależało mi na portfelu z serii Believe ![]() - balsam do ust lizakowy - cudo - błyszczyk do ust Anew - najpierw zdziwiłam się, czemu taki ciemny, a potem zauważyłam, że zamiast Rose Kissed zamówiłam Radiant Red Ale zostawiam go sobie, ładny kolor i na szczęście nie pachnie jak EL ![]() - naszyjnik Samson - ładny, spodobał mi się od razu, efekt matowego srebra. Do opakowania dołączona jest karteczka, żeby ostrożnie się z nim obchodzić, bo można porysować matowe elementy - jak chciałam go założyć, to spadł mi przez przypadek na podłogę.... - krem do stóp Cynamon i Pomarańcza - świetny zapach, w sam raz na zimowe wieczory A co do mojej kuracji kremem z serii Clearskin Professional, to zagoiły mi się już te bolące pryszcze, które wyskoczyły zaraz na początku. Cudów jakichś z cerą nie ma, na pewno zmniejszyły się nieco pory. Ciągle mam jakieś małe krostki, takze używam dalej, zobaczymy ![]() I dołączam do pochwał kremu z liposomami - bardzo fajnie odżywia skórę. Hmmm i jak zwykle nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać |
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś miał okazję wąhać nową serię spa oliwka i kwiat pomarańczy
czy ma taki zapach jak kartka w katalogu bo czję się na masełko, a kartka śmierdzi przeokrutnie pytam, bo krem do stóp pomarańcza cynamon pięknie pachnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

)

Teraz zamówiłam też ten dodający objętości i przetestuję, jak odbiorę u konsultantki (mamy mojego TŻ-ta 

a sms-y po prostu nie doszły...Dopiero miła pani w InPost wysłała je jeszcze raz.
czy ma taki zapach jak kartka w katalogu
pytam, bo krem do stóp pomarańcza cynamon pięknie pachnie
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012