Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :) - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 17:31   #2041
justka3107
Raczkowanie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)

Pati: widzę, że wróciłam na listę ale dalej do mamuś starających się:p
tp. o3.05.2012
justka3107 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:37   #2042
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Wózek dostalismy od brata TŻta, nie było w nim żadnego matercyka, dlatego sie zastanawiam. Tak samo nie było foli.

Co do fotelika, to mam taki typowy do samochodu, ale to chyba jak wyjdziemy ze szpitala to w tym można dziecko nieść, nie bede kupowała specjalnych nosidełek, bo to i tak zima będzie , a jak zacznie sie ładnie robic to bedzie za duze na nosidełko

Mam wybranego sprzedawce na allegro i u niego chce kupic wiekszosc to co potrzeba, ale kuszą rózne takie pierdołki, niby tanie, a po podliczeniu kupa kasy na to wychodzi.
zoska troche zle sie wyrazilam, mialam na mysli to, ze wozek jest juz dostosowany do wozenia w nim dziecka i nie trzeba dokupowac materaca tak jak lozeczka na przyklad. Bo jak w wozku nie ma takiego wyjmowanego materacyka to na ogol jest w srodku gruby material, mozna polozyc na niego kocyk, zeby dziecko nie zabrudzilo wozka jak sie uleje albo cos, ale materaca nie potrzeba. A folia p. deszczowa powinna byc do kazdego wozka, moze zapomnieli Ci ja dac albo sie zniszczyla?
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:40   #2043
aguu00
Zadomowienie

Zosiu, no niestety dziecko nie jest tanie.. ale po porodzie jest łatwiej bo nie trzeba na raz wydawać bóg wie ile.

Folia się przydaje zwłaszcza zimą bo jakby ciągle śnieg padał a trzeba wyjść to żeby nie przemókł.
Stary 2011-10-27, 17:40   #2044
zajunia
Raczkowanie

muffinka90- No własnie widzę, ten sam rocznik. U mnie w szkole w klasie były 3. Moja mama mi powiedziała że jak się rodziłam to była moda na to imię. To strasznie oryginalna ta moja mamuśka hehe.

Nie mam czasu za bardzo wchodzić i pisać W domu brak neta (chwilowo) a w pracy jakoś ostatnio duży ruch. Dziś mój maluszek pierwszy raz mnie tak kopnął że aż się złożyłam w pół.
zajunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:46   #2045
muffinka90
Zakorzenienie

zajunia to teraz bedzie tylko gorzej

tez tak sie zastanawialam, czy to nie moda jakas byla ja mialam byc Zuzia na szczescie nie jestem...

a tu ja, Karo, Karla, zabcia i ty... nie pominelam nikogo?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:57   #2046
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
zajunia kolejna Karolina na watku

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez justka3107 Pokaż wiadomość

Pati: widzę, że wróciłam na listę ale dalej do mamuś starających się:p
tp. o3.05.2012
Oo gratulacje Już poprawiam!
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:10   #2047
Patiisia
Wtajemniczenie

Co tu tak cicho?

Boże mały mnie wykończy. co godzinę jak nie mniej woła o jedzenie.. a mi głowa pęka niesamowicie dziś, ech nie wiem co się dzieje.
Stary 2011-10-27, 20:33   #2048
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Co tu tak cicho?

Boże mały mnie wykończy. co godzinę jak nie mniej woła o jedzenie.. a mi głowa pęka niesamowicie dziś, ech nie wiem co się dzieje.
Oj niestety takie sa poczatki :/ Noworodki nie maja unormowanych por jedzenia, jak maly sie "wyrobi", to bedziesz miala wiecej luzu. Trzeba przeczekac.
Wiem, ze jest ciezko, ale niestety nic nie poradzisz. A dajesz malemu smoczek? Bo moze nie tyle jest glodny co chce zaspokoic odruch ssania?
Stary 2011-10-27, 21:04   #2049
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

myślałam, że jak zawitam to muffinka i agnesuk będą już rozpakowane, a tu nic..
miałam koszmarne dwa dni.. z przeprowadzki nic nie wyszło, znaleźliśmy świetne ogłoszenie, ale oczywiście okazało się przy oglądaniu, że cena była o połowę wyższa..
mieliśmy z tż'tem straszliwy kryzys..
dwie noce praktycznie przepłakałam.

Dzisiaj wchodzimy w 17 tydzień. Ale mi przez ten tydzień brzuch się powiększył.. jestem w szoku.. nic nie było widać jeszcze tydzień temu, a teraz..
Na uczelni oczywiście już zaczęły się głupie komentarze za plecami i ukradkowe spojrzenia, ale jakoś szczególnie się tym nie przejmuję. Mam zamiar dotrwać do sesji, zdać wszystkie egzaminy i pokazać im, że w ciąży też można, a co

i od 3 dni mam straszliwą, wręcz chorobliwą chcicę na maślankę !

Edytowane przez ZacpanaRapem
Czas edycji: 2011-10-27 o 21:13
ZacpanaRapem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:12   #2050
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Oj niestety takie sa poczatki :/ Noworodki nie maja unormowanych por jedzenia, jak maly sie "wyrobi", to bedziesz miala wiecej luzu. Trzeba przeczekac.
Wiem, ze jest ciezko, ale niestety nic nie poradzisz. A dajesz malemu smoczek? Bo moze nie tyle jest glodny co chce zaspokoic odruch ssania?
Daję smoczek ale wypluwa go i dalej szuka jakby piersi.. i wkłada potem piąstki do środka.

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
miałam koszmarne dwa dni, teraz na szczęście jest już lepiej.
No niestety.. coś nam się dzieciaczki nie śpieszą

Można spytać co się działo?
Stary 2011-10-27, 22:16   #2051
aguu00
Zadomowienie

Pati może zmień smoczka ? może kształt mu nie pasuje.

och ten wynalazek jest genialny daje mi dodatkową godzinę snu
Stary 2011-10-27, 22:27   #2052
Ostrovia
Raczkowanie

Cytat:

Dzisiaj wchodzimy w 17 tydzień. Ale mi przez ten tydzień brzuch się powiększył.. jestem w szoku.. nic nie było widać jeszcze tydzień temu, a teraz..
Na uczelni oczywiście już zaczęły się głupie komentarze za plecami i ukradkowe spojrzenia, ale jakoś szczególnie się tym nie przejmuję. Mam zamiar dotrwać do sesji, zdać wszystkie egzaminy i pokazać im, że w ciąży też można, a co

i od 3 dni mam straszliwą, wręcz chorobliwą chcicę na maślankę !
Ja się właśnie najbardziej boję tych komentarzy na studiach... Jeśli ze mną i maluchem wszystko będzie ok to chciałabym zdać sesję zimową, letnią i jeszcze się obronić (pogadam z dziekanem - może pozwoli mi trochę wcześniej np. pod koniec maja) nie wiem tylko czy wytrzymam psychicznie te wszystkie spojrzenia i ciągłe szepty za plecami...

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Patiisia dziękuję, że mnie wpisałaś na pierwszą stronę Jutro po wizycie u gina podam Ci termin porodu wg. moich obliczeń będzie to 26/27 czerwiec 2012 a licząc od dnia OM to 22.06.2012.

Edytowane przez Ostrovia
Czas edycji: 2011-10-27 o 22:28
Ostrovia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 22:45   #2053
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ostrovia Pokaż wiadomość
Ja się właśnie najbardziej boję tych komentarzy na studiach... Jeśli ze mną i maluchem wszystko będzie ok to chciałabym zdać sesję zimową, letnią i jeszcze się obronić (pogadam z dziekanem - może pozwoli mi trochę wcześniej np. pod koniec maja) nie wiem tylko czy wytrzymam psychicznie te wszystkie spojrzenia i ciągłe szepty za plecami...
oby Ci się udało tak jak chcesz
a gadaniem czy spojrzeniami się nie przejmuj tacy są ludzie nic się nie da na to poradzić a nie ma się co przejmować ciesz się ciążą i olewaj innych
Stary 2011-10-27, 23:12   #2054
Ostrovia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aguu00 Pokaż wiadomość
oby Ci się udało tak jak chcesz
a gadaniem czy spojrzeniami się nie przejmuj tacy są ludzie nic się nie da na to poradzić a nie ma się co przejmować ciesz się ciążą i olewaj innych
postaram się i dziękuję za słowa otuchy

Właśnie luknęłam że urodziłaś synka w dniu mojego ślubu - GRATULUJĘ i zarazem strasznie Ci zazdroszczę, że masz malutkiego już przy sobie i ogólnie wszystkim, rozpakowanym mamusiom...

Edytowane przez Ostrovia
Czas edycji: 2011-10-27 o 23:19
Ostrovia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 23:53   #2055
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pati może zmień smoczka ? może kształt mu nie pasuje.

och ten wynalazek jest genialny daje mi dodatkową godzinę snu
Ogółem smoczek mu pasuje, ale jak się uprze że chce cyca to nie ma to tamto

Cytat:

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Patiisia dziękuję, że mnie wpisałaś na pierwszą stronę Jutro po wizycie u gina podam Ci termin porodu wg. moich obliczeń będzie to 26/27 czerwiec 2012 a licząc od dnia OM to 22.06.2012.
Spojrzeniami się nie przejmuj, mi to na początku przeszkadzało, ale potem dumnie chodziłam z brzuszkiem. Tu chodzi o Was, o Ciebie i maluszka, a ludzie to zawsze będą gadać.

Ok, dopiszę jak dasz znać
Stary 2011-10-28, 00:37   #2056
muffinka90
Zakorzenienie

A co ty Pati nie spisz? Swoja droga to synio charakterek juz pokazuje

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

ZacpanaRapem ale juz wszystko ok miedzy wami?
pokaz brzucha i gratulacje z okazji nowego tygodnia
a my jeszcze two in one jak widzisz i cos mi sie widzi, ze u mnie to jeszcze potrwa...

Ostrovia nie przejmuj sie gadaniem, tez sie spodziewalam glupich komentarzy itd, jak konczyla sie sesja letnia, to po mnie nie bylo jeszcze widac (chociaz to juz 23tc byl) i jeszcze sporo osob nie wiedzialo o malym, ale teraz po wakacjach jak juz ledwo sie tocze to nie da sie ukryc wszyscy sa dla mnie mili, zadnych glupich uwag nie slysze, kazdy chce pomoc jakbym potrzebowala notatek itd, czy jak przyjde pozaliczac to chetni na malego spojrzec w miedzyczasie, naprawde jestem zaskoczona na plus

a ja sie przewalam na lozku od 22:00, wszystko mnie wkur..., nie moge sie ulozyc, brzuch przeszkadza, a jak mi wygodnie to malemu nie i sie wierci strasznie, skurcze sie przyplataly jakies... nie da sie spac, zrobilam sobie herbate i siedze, moze mnie zmuli troche...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-10-28 o 00:40
Stary 2011-10-28, 00:45   #2057
martynka89
Zakorzenienie

Pati to jezeli chcesz pospac, wpakuj malemu smoka do buzi i poloz sie razem z nim, tak, zeby czul ze jestes obok. Bo jemu chyba nie tyle chodzi o jedzenie co o zaspokojenie odruchu ssania i Twoja obecnosc. Dziwne, zeby co godzine byl glodny
Stary 2011-10-28, 01:06   #2058
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
Pati, Pati w Twojej wolnej chwili ja też chętnie wskoczę na listę
tp. 9.06.2012 r.
rodzimy w ten sam dzien

Cytat:
o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Wróciłam niedawno z małym od lekarza. Wszystko w porządku, moje słoneczko utyło już ładnie Teraz jak pośpi chwilę to kładę się spać bo jestem wykończona nocką.. Jutro przyjdzie odwiedzić mnie położna, mam sobie przygotować pytania jakie mam jej do zadania.. kurcze zupełnie nie mam pomysłu o co ją spytać, wszystko praktycznie już wiem.
super

Maz dzisiaj byl w domu wiec bylismy zalatwic pare spraw .. i .. troche Was oklamalam juz w poniedzialek 31go bede miala usg cos mi sie pokrecilo .. dzownili dzisiaj potwiedzic wizyte i sie dokladnie dopytalam co i jak ... takze odliczam dni do wizyty

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 01:19   #2059
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Pati to jezeli chcesz pospac, wpakuj malemu smoka do buzi i poloz sie razem z nim, tak, zeby czul ze jestes obok. Bo jemu chyba nie tyle chodzi o jedzenie co o zaspokojenie odruchu ssania i Twoja obecnosc. Dziwne, zeby co godzine byl glodny
Ech to chore.. o 23 pił z butelki, teraz niedawno znowu trochę i domaga się jeszcze pokarmu z piersi.. jak daję mu smoczki to się złości.. teraz go zostawiłam żeby trochę sobie popłakał i się zmęczył, bo cholera mam już dość. Od godziny karmię go, przewijam, tulę, przystawiam do cyca, a on nic, jutro rano muszę szybciej wstać i oczywiście nie da mi pospać.. moja cierpliwość do niego się wyczerpała.. Ciągle płacze, niby chce jeść, a ja już nie wiem O CO mu chodzi. Masakra. Normalnie mam dość.
Stary 2011-10-28, 01:27   #2060
muffinka90
Zakorzenienie

Pati

zabcia tez mam w pon wizyte ale juz chyba bez usg... nastepnym razem jak zobacze moje dziecie to juz chyba na zywo bedzie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-28, 01:34   #2061
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

zabcia tez mam w pon wizyte ale juz chyba bez usg... nastepnym razem jak zobacze moje dziecie to juz chyba na zywo bedzie
fajnie ale Ty swoja dzidzie juz zaniedlugo bedziesz na zywo widziec

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:49   #2062
muffinka90
Zakorzenienie

zabciu mam nadzieje, ze za niedlugo... :roleyes:

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-28, 08:10   #2063
martita_891
Zadomowienie

Patisiu Filipek jest maleńki, dopiero uczy się życia - teraz dla niego jesteś najważniejsza Ty Jeśli chce ssać pierś co godzinę to mu ją podaj, takie maleństwa wypijają malutko i muszą się nauczyć 'najadania ' piersią. Nie wiem, może masz mało pokarmu, może z tych nerwów jest go mniej? Kiedy odwiedzi Cię położna zapytaj ją Mi położna w szpitalu mówiła, że karmienie piersią + butelką to dobre rozwiązanie dla dziecka, które ma 3-4 miesiące bo wcześniej zaburza się u niego odruch ssania piersi Smoczek nie podpasuje każdemu dziecku, często te na piersi nie chcą ich ssać ale jeśli Ci zależy to faktycznie są różne kształty Ja gdyby Miłek nie chciał smoka pewnie bym się cieszyła bo z tym później wiele zachodu (próchnica, krzywy zgryz, problemy z odstawieniem)
Musisz być cierpliwa Wszystko się za jakiś czas unormuje, zaczniesz się wysypiać i wszystko się ułoży
Kurcze, nie wiem czy takie zostawianie płaczącego noworodka to dore rozwiązanie...może połóż się obok niego, przytul, weź na ręce wtedy poczuje się bezpiecznie

Zośka folię do wózka taką uniwersalną można dokupić a wydaje mi się, że na 'zimowe' dziecko warto - czy śnieg, czy deszcz. Ja nawet jak był silny wiatr kiedy byliśmy nad morzem jak Miłek miał 5,5 miesiąca to też zakładaliśmy i mu nie wiało. Ten naciągany śpiworek czy osłonka (mam na myśli to zakładane na gondole i takie na spacerówkę tez jest) to też dobre rozwiązanie na chłodniejsze dni
Co do tych wszystkich podkładów, majtek i podpasek to najlepiej skontaktować się ze szpitalem bo u mnie wszystko było na miejscu a w domu pewnie tych gigantycznych podpasek nie wykorzystasz

Zaaaabcia
dokładnie, w czerwcu będziemy się ścigać

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:03   #2064
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
postaram się i dziękuję za słowa otuchy

Właśnie luknęłam że urodziłaś synka w dniu mojego ślubu - GRATULUJĘ i zarazem strasznie Ci zazdroszczę, że masz malutkiego już przy sobie i ogólnie wszystkim, rozpakowanym mamusiom...
o rzeczywiście nim sie obejrzysz i Ty bedziesz miala obok siebie
ps. Gratuluje jak sie czujesz jako młoda mężatka

Pati, tez miałam krzyk nie wiadomo o co, co doprowadza do szalu ale po tygodniu sie to unormowało

Agnes

Edytowane przez aguu00
Czas edycji: 2011-10-28 o 10:13
aguu00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:21   #2065
Karo89
Zakorzenienie

Hejo.
Ja dzisiaj też na chwilę bo zaraz na uczelnie się zbieram. Usg 3d mamy 14 listopada
Przeczytałam, ale pewnie nadrobię jak będę mieć trochę więcej czasu

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:01   #2066
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
Patisiu Filipek jest maleńki, dopiero uczy się życia - teraz dla niego jesteś najważniejsza Ty Jeśli chce ssać pierś co godzinę to mu ją podaj, takie maleństwa wypijają malutko i muszą się nauczyć 'najadania ' piersią. Nie wiem, może masz mało pokarmu, może z tych nerwów jest go mniej? Kiedy odwiedzi Cię położna zapytaj ją Mi położna w szpitalu mówiła, że karmienie piersią + butelką to dobre rozwiązanie dla dziecka, które ma 3-4 miesiące bo wcześniej zaburza się u niego odruch ssania piersi Smoczek nie podpasuje każdemu dziecku, często te na piersi nie chcą ich ssać ale jeśli Ci zależy to faktycznie są różne kształty Ja gdyby Miłek nie chciał smoka pewnie bym się cieszyła bo z tym później wiele zachodu (próchnica, krzywy zgryz, problemy z odstawieniem)
Musisz być cierpliwa Wszystko się za jakiś czas unormuje, zaczniesz się wysypiać i wszystko się ułoży
Kurcze, nie wiem czy takie zostawianie płaczącego noworodka to dore rozwiązanie...może połóż się obok niego, przytul, weź na ręce wtedy poczuje się bezpiecznie
Próbowałam tego przez godzinę.. nic na niego nie działało. Próbowałam go usypiać w nosidełku nawet bo mogłam go tam pobujać trochę ale to też nic nie dało.. w rezultacie zasnęłam dziś koło 6
Stary 2011-10-28, 12:14   #2067
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Z dzidzią dobrze, Pani dr mnie zbadała, wszystko dobrze, posłuchałam serducha
za wizytę
Cytat:
Ojj bardzo różnie. Cały czas mi się chce spać, nie mogę się na niczym skupić, rano mam olbrzymie mdłości i cały czas problemy z zaparciami
Wg. moich obliczeń to koniec 5 tygodnia - ale jutro idę do ginekologa i dowiem się wszystkiego na 100%.
pamiętam jak mi się chciało spać na zaparcia brałam xenne daj znać po wizycie

Cytat:
miałam koszmarne dwa dni.. z przeprowadzki nic nie wyszło, znaleźliśmy świetne ogłoszenie, ale oczywiście okazało się przy oglądaniu, że cena była o połowę wyższa..
mieliśmy z tż'tem straszliwy kryzys..
dwie noce praktycznie przepłakałam.

Dzisiaj wchodzimy w 17 tydzień. Ale mi przez ten tydzień brzuch się powiększył..
dzieciaki dalej w brzuchach siedzą z Tżem już lepiej? wszystko wyjaśnione?
pokaż zdjęcie!

Cytat:
a ja sie przewalam na lozku od 22:00, wszystko mnie wkur..., nie moge sie ulozyc, brzuch przeszkadza, a jak mi wygodnie to malemu nie i sie wierci strasznie, skurcze sie przyplataly jakies... nie da sie spac, zrobilam sobie herbate i siedze, moze mnie zmuli troche...
skąd ja to znam...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Maz dzisiaj byl w domu wiec bylismy zalatwic pare spraw .. i .. troche Was oklamalam juz w poniedzialek 31go bede miala usg cos mi sie pokrecilo .. dzownili dzisiaj potwiedzic wizyte i sie dokladnie dopytalam co i jak ... takze odliczam dni do wizyty
no to super! do poniedziałku już blisko

Cytat:
tez mam w pon wizyte ale juz chyba bez usg... nastepnym razem jak zobacze moje dziecie to juz chyba na zywo bedzie
Oby

Cytat:
Agnes
taaaaaaak? jestem, jestem

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj też na chwilę bo zaraz na uczelnie się zbieram. Usg 3d mamy 14 listopada
Szybko zleci

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:23   #2068
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Próbowałam tego przez godzinę.. nic na niego nie działało. Próbowałam go usypiać w nosidełku nawet bo mogłam go tam pobujać trochę ale to też nic nie dało.. w rezultacie zasnęłam dziś koło 6
A nie ma problemów z wypróżnianiem ? gazami albo czymś? bo przez to też może marudzić.

Agnes no już miałam nadzieje że Cię nie będzie

ja lecę po smażony ser.. ajć ostatni tak za mną chodzi, że nie wiem. A korzystam dopóki ładną pogodę mamy.
Stary 2011-10-28, 12:31   #2069
martita_891
Zadomowienie

Proszę mi tu nie mówić o jedzeniu...zapomniałam zabrać jabłka do pracy i teraz pokutuję a wyjść mi się nie chcę

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:48   #2070
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
dzieciaki dalej w brzuchach siedzą z Tżem już lepiej? wszystko wyjaśnione?
pokaż zdjęcie!
Cytat:
ZacpanaRapem ale juz wszystko ok miedzy wami?
pokaz brzucha i gratulacje z okazji nowego tygodnia
a my jeszcze two in one jak widzisz i cos mi sie widzi, ze u mnie to jeszcze potrwa...

Ostrovia nie przejmuj sie gadaniem, tez sie spodziewalam glupich komentarzy itd, jak konczyla sie sesja letnia, to po mnie nie bylo jeszcze widac (chociaz to juz 23tc byl) i jeszcze sporo osob nie wiedzialo o malym, ale teraz po wakacjach jak juz ledwo sie tocze to nie da sie ukryc wszyscy sa dla mnie mili, zadnych glupich uwag nie slysze, kazdy chce pomoc jakbym potrzebowala notatek itd, czy jak przyjde pozaliczac to chetni na malego spojrzec w miedzyczasie, naprawde jestem zaskoczona na plus
no wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest dobrze w sumie... chyba nawet lepiej niż było..
no zdjęcie zrobię tylko aparat mi się musi podładować

ciekawe, która z was będzie pierwsza

no u mnie niby też każdy chce pomagać-dostarczać notatki, jakieś zagadnienia, ale i tak wiem, że jesteś nieźle obgadana za plecami..

ser smażony, mniam

Edytowane przez ZacpanaRapem
Czas edycji: 2011-10-28 o 12:52
ZacpanaRapem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości