|
|
#2401 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak na marginesie...Jej historia jest dla mnie bardzo budująca, pozwala wierzyć, że są jeszcze myślący faceci ![]() Cytat:
Moim zdaniem to on jest strasznie rozpieszczony i wszystko robi z łaski. Ale nikt go nie będzie prosił, żeby chodził do pracki, no bez przesady. Na pewno poczekaj teraz trochę czasu, może coś do niego dotrze Cytat:
Gdyby to było prawdą, to miałabyś caaaałe dnie zajęte. Nie wiem, ale dla mnie jeśli facet wierzy w takie rzeczy w takich ilościach, to nie do końca racjonalnie myśli. Cytat:
![]() Ciekawe jak tam mój... Dzisiaj nic się nie odzywał, widziałam go na FB, więc bywa tam, ale status na razie niezmieniony - może nic nie będzie, zobaczymy
|
|||||||
|
|
|
#2402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam to samo napisać.. dorosłość polega też między innymi na czytaniu ze zrozumieniem.. ehhh.. szkoda nerwów..
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam nocka ?
![]() ja sie dzisiaj z moim widze
|
#2405 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za Wasze spotkanie
![]() Nocka była ciężka... Śniły mi się jakieś głupoty. Nadal strasznie tęsknię, ale to dopiero 4 dzień od rozstania. Dobrze, że niedługo idę na uczelnię. Tam, dzięki moim wspaniałym przyjaciółkom, chociaż na chwilę udaje mi się zapomnieć... Edytowane przez Morello Czas edycji: 2011-10-27 o 09:47 |
|
|
|
#2406 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Manja - zerwałaś, o bosz, o rany, o jejku, chyba doniosę Malli i się dzisiaj za to upijemy
![]() Cytat:
Zgadzam się, że zrywanie żeby coś uświadomić jest totalną piramidalną bzdurą i takim gówniarstwem, że brak słów. Ale. To, że się tęskni za idiotą, chamem, burakiem, prostakiem, debilem, damskim bokserem, alkoholikiem, zdrajcą...jest jak najbardziej naturalne. To są emocje, na nie nie mamy wpływu, jeśli się kogoś kochało to cholernie trudne tak po prostu się otrzepać i iść dalej. I rozpacz w pierwszych dniach po rozstaniu jest normalna, dopuszczalna i nie ma nic wspólnego z dorosłością czy też jej brakiem. Jak udzielałam się w tym wątku regularnie, to tłukłam dziewczyny po tyłkach jak zaczynały przeginać i pławić się za długo w tej swojej rozpaczy, jak bawiły się w rozstania i powroty po piętnaście razy i ciągnęły temat w cholerę czasu - wtedy tak, wtedy to już jest przegięcie. Ale obiektywnym okiem to co piszesz wygląda na brak empatii i nieznajomość ludzkich emocji
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie dziekuje za kciuki ![]() i dobrze , najwazniejsze to zajac sie czyms w dzien zeby nie myslec, bo w nocy to wiadomo jak jest a ja juz 2 dzien sama w domu, dopiero po 18 mama wroci i wtedy mi sie jakos lepiej robi
|
|
#2408 | |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia, daj znać koniecznie, jak to wyglądało i co z tego wyniknie
Tylko pamiętaj, masz być twarda! ![]() Cytat:
Tyle, że śnił mi się eks jak żywy dosłownie i to nie było pozytywne, chociaż przekaz snu był dobry Cholercia, tylko wstałam z takim bólem głowy, że ledwo na oczy widzę, trzeba jakąś pigułę wziąć |
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
o Jezu dziewczyny jak ja się dziś tragicznie czuję, brzuch mnie napierdziela jestem cała spuchnięta a to wszystko przez "wiecie co"
śniły mi się dziś jakieś koszmary i po tej nocy jestem gorzej zmęczona. nie mam dzi,ś w ogóle humoru bleeeee
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo a odzywał sie od tamtego smsa ? czy dla Ciebie to juz bez roznicy , bo nie chcesz do Niego wracac ? wszystko potem opowiem , mam nadzieje ze nie zmieni planow nagle Cytat:
ojj mi sie nic nie snilo ![]()
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
talkshit jak tam nastrój przed spotkaniem?
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
stresuje sie
boje sie ze nie powiem tego co chce .. chociaz teraz mam wszystko w głowie ułozone . No i napisalam do Niego czy na 17 sie wyrobi i nie odpisal jeszcze.edit . odpisal ze jedzie dzisiaj po samochod do mechanika [ wiem ze z tym nie kłamie , wczoraj do roboty jechał samochodem ojca ] i ze jak cos to da mi znac.
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-10-27 o 11:55 |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie, na wątku nie udzielałam się zbyt dużo, nie chciałam się uzależnić.
Nie udzielałam się ale wczytywałam się w wasze posty które podnosiły mnie na duchu. Jednak jakieś pół roku temu opowiedziałam wam tu swoją "historię". Dla przypomnienia i w dużym skrócie, pół roku temu zostawił mnie narzeczony a mieliśmy mieć ślub we wrześniu tego roku. Historia jednak z byłym nie zakończyła się, mieliśmy cały czas kontakt, w pracy jak i przez telefon.. Strasznie go kochałam.. Teraz jesteśmy ponownie razem, 2 miesiące po rozstaniu zaczął się starać aby mógł wrócić aż do skutku. W lipcu już byliśmy razem. Jestem szczęśliwa, staram się nie wspominać tego bólu jak mnie zostawił bez powodu, z słowami "nie kocham Cię już", choć wiedziałam , że to niemożliwe to strasznie mnie zranił. Wybaczyłam mu, staram się teraz zapomnieć a on stara się żebym jak najszybciej wymazała te chwile. A nasz ślub? Nie doszedł do skutku ponieważ tak zadecydowałam, że nie chce go teraz ale planujemy wspólną przyszłość na spokojnie i rozważnie, a co najważniejsze samodzielnie - bez przyszłych teściów. W tej chwili mogę powiedzieć , że czasem warto"wejść do tej samej rzeki." |
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę Wam szczęścia i abyś nie musiała więcej wracać do tego wątku
|
|
#2416 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mój nie odzywał się nic od tamtego esa, w którym przepraszał, że wszystko smsami załatwiał Staram się o nim nie myśleć za bardzo. Daję temu czas, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Jeśli będzie to za długo trwało, będę musiała wyleczyć się z miłości do niego i poszukać nowej miłości. Chociaż post koleżanki poniżej jest bardzo optymistyczny i zdecydowanie podnosi na duchu ![]() Cytat:
Jak miło przeczytać, że niektórzy po takich rzeczach potrafią jednak dojść do porozumienia i się zejść Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na przyszłość Cytat:
|
||||
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
bo trzeba być twardym a nie mieNtkim i nie mieNtkiej gry
![]() były chce się ze mną spotkać yyy ale chyba tego nie zrobię... talkshit masz nam zdać relację po powrocie ze spotkania, ja mam pewne przeczucia ale nie powiem jakie ![]() p.s muszę rzucić fajki fuuuuj
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-10-27 o 13:44 |
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam.
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-10-27 o 14:12 |
|
|
|
|
#2419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odniosłam się do Twojej wypowiedzi, gdzie napisałaś,że głupotą jest zrywanie ,bo tŻ ,,niedobry", i że nie wolno za nim tęsknić,a te co tak robią to jakieś niedorosłe są i wielki bulwers.(Caps locka też chyba nikt Ci nie powiedział ,kiedy się używa). Na czym opierasz tą swoją wielką dorosłość - nie wiem,ale moim zdaniem niczym się nie różnisz od tych dziewczyn tu co tygodniami/miesiącami przeżywają ,tęsknią,a nawet gorzej,bo ,,paprałaś" się w pseudozwiązku wiele lat i dlatego nie masz prawa oceniać w taki sposób i to jeszcze z krzykiem. |
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z TOBĄ NIE BĘDĘ DYSKUTOWAĆ -wiem kiedy użyć CAPSLOCKA-właśnie teraz ![]() pogrubione-właśnie na tym opieram swoją dorosłość, że nie skomentuję bo jak pisałam wcześniej jesteś chyba zbyt sfrustrowana,żeby zrozumieć co i po co ktoś pisze
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Rozeznanie
|
Dupa dupa cycki dupa
Witam
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#2422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niby też miałabym się czym zająć, ale jakoś nie mogę się zmobilizować. Ile czasu musi minąć, zanim przejdę nad tym rozstaniem do porządku dziennego? Póki co wciąż mam nadzieję, że on coś zrozumie...
Edytowane przez Morello Czas edycji: 2011-10-27 o 20:29 |
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
hej nie widzialam sie z nim dzisiaj , mam nadzieje ze jutro nam sie uda , od rana nie mamy kontaktu i nie chce juz nic pisac dzisiaj
wiem tylko ze odebral samochod , bo widzialam jak bylam teraz z psem ze wracał nim i zatrzymal sie pod sklepem pewnie do kumpli skoczył . Jutro do Niego napisze , jesli sie nie spotkamy to sobie to daruje wszystko ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ja tez bym chciala rzucic , ale ciezko mi ...
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
gadalam z kumplem ktory ma dostac moje rzeczy od exa i sie pytam czy juz je ma. ponoc ma je dostac jutro
aleeee oczywiscie moj ekspowiedzial, ze nie ma mojej karty do aparatu bo ponoc mi ja oddal jasne jasne, zaloze sie, ze nie chce isc po Nia do swojego ojca bo wlasnie jego tato ma ja w aparacie wiec napisalam SMS'a:'czesc. odnosnie karty do aparatu to racja Ty jej nie masz, ma ja Twoj tata, dla przypomnienia sa na Niej mapy Niemiec, wiec prosze nie zapomnij o tym . pozdrawiam. na razie.'![]() moze jestem wredna ale chce swoje rzeczy - wszystkie!
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-27 o 21:18 |
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz, jak czytam ze ktos sie odezwal po 2 miesiacach , 3 ... to mi tak jakos lepiej sie robi ![]() a ile czasu musi minąć nie mam pojecia ja po ostatnim rozstaniu z ex , pozbieralam sie w miare szybko , moze dlatego ze to sie sypalo bardzo długo i widzialam ze juz mu nie zalezy itp a tutaj juz jest gorzej.
|
|
#2426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nic wiecej...
|
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nic najgorsze ze namiot nie byl moj i musialam go odkupic znajomym , a kase ktora mu pozyczylam musialam oddac rodzica ... ale najwyrazniej mial gdzies ze teraz ja bede musiala wydawac kase za niego ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- ojj moj ex co mnie zdradził ostatnio napisal mi ze poprostu chcial czegos innego , chcial byc sam a z nia tak jakos wyszlo samo i ze mnie nie zdradzał .. jasne sratat tata
|
|
#2428 |
|
Rozeznanie
|
Z ostatniej chwili:
Eks napisał do mnie, że odebrał nasze bilety do teatru, które zarezerwowaliśmy sobie jeszcze przed rozstaniem i chce iść ze mną na tę sztukę. Będzie ona grana za tydzień w sobotę. No i po co Ja wcale nie chcę utrzymywać z nim kontaktu.
|
|
|
|
#2429 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. bylo mi glupio sie odezwac do Niego pierwsza ale doszlam do wniosku, ze czym predzej sie to zalatwi tym bedzie lepiej dla mnie, bo dlaczego ma miec te rzeczy? sa moje. jeszcze bym zrozumiala jakbysmy sie rozstali spokojnieto bym moze odpuscila, ale jak on burak to ja nie chce miec nic z Nim wspolnego ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mu powiedz ze nie masz ochoty z nim pojsc. ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

wiecie co wzięłam się od dzisiaj za szlifowanie mojego angielskiego.i to mi bardzo dobrze robi gdyż myśli mam zaprzątnięte słówkami itd i nei myśle o nim. to fantastyczna sprawa zająć się czymś pożytecznym co zajmuje myśli i jeszcze wyjdzie na dobre

. Z iloma facetami się spotkałyście, którzy byli wobec was, tak na dobrą sprawę bardzo w porządku, nie dostając miana 'świnia'?

boje sie ze nie powiem tego co chce .. chociaz teraz mam wszystko w głowie ułozone .