|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() ![]() Cwaniaczek z Ciebie no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale cena- rewelacja! ![]() ładnie to nas tak szczuć????? ![]() ![]() oo taak, nie codziennie, ale w szpitalu miał 3x w ciągu dnia ![]() ![]()
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Haniula takie male przekladane nutella
![]()
#693 | |
Zakorzenienie
|
W 28 tyg waży 1050 gram
![]() Cytat:
![]() Kochanie temp 36,2 jest jak najbardziej dobra! Położna mi mówiła- bo w szpitalu często miałam taką(pytałam się siostry, czy już umieram ![]() ![]() ![]() już już... coś nie mam dziś nastroju i jestem dziwna ![]() ![]() Obudziłam się przed 10 wyspana, ale usiłowałam dalej zasnąć i zabalowałam do 13, potem film przyrodniczy na TVP1 z Filipkiem oglądaliśmy, usiadł mi w moim rozkroku ![]() ![]() ![]() Myślę, że to pierwsze i ostatnie dziecko u mnie, bo ja sama wszystko muszę przechodzić, robić, A. za granicą, sprzątać muszę, bo denerwuje mnie ciągłe proszenie się kogoś aby coś zrobił... niby ciąża, stan błogosławiony, powinno mnie wszystko cieszyć w życiu, a tak nie jest. Bo nic się nie zmieniło. Smutno mi ![]() ![]()
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam było bardzo przyjemnie ale dzisiaj czuje sie wyssana ze wszystkich sił, teraz chyba znów z tydzień przerwy na regeneracje, chociaż moje libido w ciązy straszliwie wzrosło, juz nawet tz czasem nie daje rady ![]() łóżka nie rozwaliliśmy wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny mam pytanie.... ile przybraliście w obwodzie brzuszka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
pocytowałam nie pocytowało i jeszcze napisałam a tu mi zniknęło wszystko
![]() ![]() po obiadku obiecałam Lilce że pójdziemy się położyć bo mi sie wierci malutko (pewnie tez zmęczona biedulka) a na obiad mam nie pierogi ![]() ![]() co do butelek to tez się decyduję na lovi medica+(ponoć nie oducza ssania piersi a moja córcia 2dni w tyg będzie się musiała obyc bez mamy... pearl ja też mam taaaką chęć do nauki jak ty ![]()
#696 |
Zakorzenienie
|
ultraviola łącze sie w bólu
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak dam rade bo normalnie w ciagu dnia robie sobie drzemke albo co chwila przerwy, a tu caly czas siedziec znowu ![]() Jestem jakas wykonczona dziś ![]() ![]() Troche sie przeraziłam bo tych na 62cm zajeło mi 1,5 komody, a gdzie reszta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie! Wreszcie mam weekend
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Hmmm narazie to nie bardzo jest z kim bo jestem w trakcie rozwodu ....
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i boli teraz już codziennie cokolwiek się ruszam, nawet jak leżę, to czuję ![]() a kucanie, schylanie się itp., to abstrakcja w tym przypadku ![]() Cytat:
![]() ______________________ Co za dzień... najpierw zakupy (wyszłam tylko po włoszczyznę, a wiadomo jak to się idzie tak tylko ![]() ![]() Aaaaa....przez to wszystko ledwo się wyrobiłam z obiadem, ale zupy wyszło tyle, że na dwa dni spokojnie będzie ![]()
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
Agatku moj tzt jest tu a czuje jakby go nie bylo i musze ropbic wszystko sama i jeszcze gotowac;/ nie lam sie bedzie lepiej
![]()
![]() |
#702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie zamówiłam wieszaczki na sukienki i lampke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie!
Pisze z telefonu bo niestety wyladowalam w Krakowie w szpitalu ;( szyjka skraca sie coraz bardziej, pessar nie pomaga i zatrzymali mnie. Siedzę pod kroplowka na skurcze i dostałam leki na rozwój płuc. No po prostu masakra a jestem dopiero w 31 tyg. Mala waży 1496g rozwija sie dobrze tylko ze do tp raczej nie dotrwam:/ Dam wam znać co i jak. Póki co idę was nadrabiac i z góry przepraszam ze nie bede cytowac ale cieżko jest mi pisać z telefonu. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zadomowienie
|
Mój synuś nawet kilka razy dziennie o ile to jest czkawka, ale to takie regularne, że myślę, że tak
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
Cześć Mamusie
![]() Do mamuś z Bydgoszczy w MSWiA ubranka dla maluszków są szpitalne tylko na wyjście swoje a i dowiedziałam się że nawet podpaski poporodowe dają mamusią ciocia męża bardzo zadowolona i gorąco poleca ![]() Byłam dziś u ginki niby dobrze że cukrzycy nie mam za to od początku ciąży bujam się z grzybicą jakąś wstrętną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze niedawno rozmawiałyśmy o wyprawce ![]() ![]() Boże jak Ci dali zastrzyk na rozwój płuc to mogą chcieć wywołać, albo cesarka ![]() ![]() ![]() TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE I LEŻ!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#708 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie stresuj się, będzie lepiej .. TZ przecież nie zawsze będzie siedział w DE i nie będziesz zdana tylko na siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja bym się nie odważyła - maleńkie dziecko i do tego jeszcze działalność - i obie sytuacja nowe, nieznane ![]() ![]() Ale musisz sama zdecydować ... Cytat:
![]() ![]() Ale co z tego, jak zaraz będzie ciemno ![]() Eh, TZcik pojechał do pracy, nie wiem czy się nie spóźnił bo go wyciągnęłam na szybkie oglądanie mebli po drodze ...... Teraz trochę odpoczywam, bo się ostałam przy obiedzie, a potem może trochę posprzątam ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Agatku, nie strasz jej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie w glowie mi teraz szkola i nauka, bo caly czas mysle o dzidzi i totalnie nic nie zapamietuje, a jak zapamietuje, to tak wiem, ze gdzies dzwony dzwonia, ale w ktorym kosciele to juz nie ![]() Czubasek, to Ty niezly dzikus jestes ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a poduche-kojec masz? moze sprobuj porobic jakies delikatne cwiczenia rozciagajace i wzmacniajace kregoslup? basen tez jest wskazany na takie dolegliwosci ![]() Nikotynko, jejuuuu, biedna jestes strasznie ![]() Trzymaj sie dzielnie i mysl o tym, ze dzidzia wynagrodzi ten caly trud. Jestesmy z Toba. Odzywaj sie i dawaj znac, jak sie sytuacja rozwija. Posylam tysiac buziakow i usciskow!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak Ci zaraz bacikami dupsko zloje, ze wszystkie smutki z glowy uleca !!! Mysle, ze kazda dopadaja takie dni zwatpienia i chandry, ale mam nadzieje, ze jak juz Zajaczek przyjdzie na swiat, to zapomnisz o wszytskich tych przykrych momentach, bedziecie juz razem z A. i w koncu przyjdzie pora na Zajaczka#2 ![]()
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Nikotynka
![]() ![]() noi poklocilam sie z tztem... mam dosc ![]()
#713 |
Wtajemniczenie
|
agawoo , wiem i tego się boję, czy sobie ze wszystkim bym poradziła, tylko ,że w tym roku jest jeszcze możliwość otrzymania dotacji dla osób z terenów wiejskich
ah sama nie wiem, TŻ na to sceptycznie patrzy, jakoś go to wszystko nie przekonuje, a nie chce potem się męczyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- No dobra już nie będę ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No nie wiem .. musisz sie dobrze zastanowić, bo potem jeszcze więcej problemów będzie, jak nie dasz rady utrzymać działalności ... Poza tym to dodatkowy stres i newrym których i tak ci nie brakuje...
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej,
ja znowu byłam w lumpku dzisiaj i kupiłam kilka fajnych rzeczy za śmieszne pieniądze ![]() do tego mama wróciła od siostry i też przywiozła trochę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i mój Olek też duży, z usg termin dwa tygodnie szybszy wychodzi przez te pomiary. Ale lekarz właśnie powiedział, że im starsza ciąża tym błąd pomiaru większy, więc nie przejmować się tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za info o MSWiA ![]() ahhhh, co się porobiło?? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
Z jednej strony to jest kusząca propozycja. Miałabym jednak macierzyński, który w obecnej chwili mi sie nie należy, miałabym własne jako takie dochody, mam doświadczenie w tym co bym robiła, sęk w tym, że musiałabym płacić składki przez rok to zusu zeby nie musieć oddawać tych pieniedzy, czyli po prostu firma musi działac przez rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
nikotynka nie martw sie kochana, jestes w dobrych rekach i napewno wszystko bedzie dobrze !
A malutka niech jeszcze siedzi w ciepłym brzuszku ! Robie ciacha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby udało Ci się jak najdłużej donosić ciążę! Bądź dzielna!! Cytat:
Inutil, kiedy idziemy zobaczyć porodówkę? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no wiem, wiem, ale ja za dużo się nawidziałam i wiem czym to grozi ![]() Normalnie przeżywam pobyt nikotynki ![]() ![]() ![]() co to się robi... nie można spokojnie przejść tych 9 miesięcy?? ![]() ![]() Cytat:
![]() nie chcę straszyć, ale wiem co to może przepowiadać... jeju aby wszystko było dobrze i żeby dotrwała chociaż do tego 36-38 tygodnia ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-28 o 16:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.