|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
Srebrnych jest dużo, za dużo ![]() No ale wiadomo, nie ma co wybrzydzać ![]() Ja często i długo rozmawiam z rodzicami Mimo, że dość często się widujemy to i tak zadzownię o pierdołę a rozmowa potrafi przeciągnąć się do godziny Ja w ogóle mam bardzo dobre i zazyłe stosunki z rodzicami
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
nadia- pewnie, że warto mieć dobre relacje z rodzicami, super sprawa to jest
Ja mam też z babcią bardzo dobre - prawie codziennie do niej dzwonię, ta od strony taty jest mi bardzo bliska ![]() Punto fajny avvvvvv ![]() Posiedziałabym, ale mam zmęczenie materiału lecę spać, bo oczy mi siadają. do jutra
|
|
#3183 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pije piwo i czekam za Tżtem. Mały jeszcze nie śpi bo walnął sobie drzemke koło 17 stej.
My się czailiśmy na to starsze punto, mielismy nawet okazje kupić nie drogo od wuja Tżta, zadz nam wieczorem, że chce sprzedać i na drugi dzień mieliśmy mu dać odpowiedź. No i d**a wyszła bo skąd z dnia na dzień mam 2500 zł wziąc. Mógł wcześniej dac znać to jeszcze byśmy coś może wykombinowali, a tak gó**o
|
#3184 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Móóóój ![]() Dobranoc Lilik, niech Ci się przyśnią aniołki ![]() Czekam na te zakupy... jeszcze 9 minut mają ![]()
|
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś moi rodzice mieli Punciaka Faaajny był ![]() Cytat:
Punto a co dobrego kupiłaś ?
|
|
#3186 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Spożywka, chemia i chlanie
![]() W poniedziałek mamy "ważnego" gościa i będę musiała się postarać Jak nie dam rady to zapcham go ciachami
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() wiem, że kilka dni się nie odzywałam ale zaraz wam opowiem tylko nadrobie wszystko )
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam 3 ciacha w lodówce bo kupiłam dziś jak jechałam do taty na kawę, okazało się ze tata ma ciacha i mi oddał moje. teraz leżą i kuszą Jabłecznik z cynamonem ![]() Chyba zjem jutro na śniadanie
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jabłecznik mmmmmmmm
|
|
|
#3192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pychotkaaa musi być ten sernik cappucino
|
|
|
#3193 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() współczuje strasznie ![]() hehe ja to rozumiem bo ja w tym tygodniu liczyłam strasznie dokładnie ile mi wyszło godzin w tym miesiacu zeby wejsc na wyzsza stawke godzinowa i udało sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
masakra jakas ![]() nie było mnie bo pracowałam i chodziłam na zajecia zeby tak jak mówiłam wyrobic te 60h aby byc na wyzszej stawce ale juz na szczescie ostatni dzien dzis byłam w tej firmie i od nastepnego tygodnia bede pracowac w Pentorze ![]() mam jeszcze dobra historie do posmiania sie ![]() dzis w naszej galerii handlowej byly wyprzedaze od 20 i tak oto kupilam podnie a potem poszlam po buty ale nie ma tak dobrze upatrzyłam piekne cudne i w ogole-25% SUPER prosze o drugiego buta i co?? pol godziny szukania i nie ma rozumiecie nie ma drugiego buta i to w małym sklepie nie jakims wielkosci ccc pytam sie jak to mozliwe?? no i zeby moze dobrze poszukaly po kolejnych 20minutach doszly do tego, że dzis te buty sprzedaly wiec nie maja ich w systemie wiec co?? sprzedaly zamiast dwoch butow JEDNEGO!! myslalam ze tam padne
|
||||||
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzylaby się ![]() Ja nie mogę doczekać się zakupów listopadowych. Na urodziny zaczaleję bo już mam taki deficyt w ciuchach jesienno - zimowych że głowa mała Gratuluję nowej pracy
|
|
#3195 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Także ciężko u mnie z kremami Wiele przetestowałam, a jedynie ten się sprawdził. Na noc coś się jeszcze znajdzie ale dla mnie wyszukać krem na dzień to zadanie, że fiu fiu ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() Ja narazie jestem mocno zadowolona z żelu z hialuronem bionect
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
Nurek mama czeka za telefonem od nich bo składała później cv.
Ja zaraz do pracy, nie chce mi się już tam chodzić. Tż wrócił wczoraj o 1 w nocy do domu bo kończyli montaż i o 6 jechał dalej do pracy. To on dopiero musi byc zmęczony. żal mi go nawet. Nie wiem co mi jest ale ciągle budze się zlana potem. Nie wiem czy to przez @, ale od tygodnia tak mam. Masakra jakaś.
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez sie wkurzylam na te buty bo baaardzo mi sie podobały ![]() dzień dobry ja już na chodzie na dzis planów brak ale jutro jade z tata na wies a tak mi sie nie chce ze szok a co do mojego "teścia" to już lepiej ale w niedziele było bardzo źle był pod tlen podłączony dwie doby i w ogole strachu się najedlismy że masakra |
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja też już na chodzie ![]() Rozpogadza się ![]() Musze pomalować paznokcie i wypić kawę Miłego dnia
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Od 7 jestem na nogach. Zmęczenie wylazło ze mnie...Padnięta jestem. Dzisiaj na 6 godzin do pracy i jadę do rodziców. Nie byłam w domu chyba od czerwca... Muszę się spakować zaraz, a bardzo tego nie lubię ![]() Ludzi w pracy tyle, że obroty dosyć duże. Jest nadzieja, że plan wyrobimy i będzie dodatkowa kasa. Jednak wychodzę z pracy nosem po ziemi. A jacy ludzie są upierdliwi i marudni Inna babka potłukła 2 rzeczy i nawet nie powiedziała przepraszam, ani nie zapytała czy zapłacić za to... Kolejna klientka stwierdziła, że my przecież nie mamy pracy w ogóle więc możemy jej doradzać ile się jej podoba, w tym momencie pełna księgarnia ludzi i z 20 kartonów do rozpakowania. Nie wytrzymałam i jej powiedziałam grzecznie, że my doskonale wiemy co mamy do pracy i czy ją mamy czy nie - no i się wielce obraziła. Innych ciekawych przypadków też było sporo...A to pewnie dopiero początek. Do tego wszystkiego dochodzi kierowniczka, która robi dookoła siebie sajgon i jest roztrzepana. Dzisiaj śpimy godzinę dłużej ![]() Miłego dnia
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-10-29 o 09:29 |
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety ludzie czasem przesadzają, zachowują się jak bydło lub uważają się za pępki świata A ten facet chyba nie myślał że wspaniałomyślnie wyłożycie mu gotówkę za benzynę Święta tuż tuż więc ruch będzie coraz większy ![]() Nigdy nie wydziałam takich rękawiczek - musi być fajne Właśnie! Prezenty.. Chciałam to jakoś rozłożyć i w listopadzie już część prezentów kupić coby w grudniu aż tak nie odczuć nagłego odpływu gotówki. Muszę podpytać rodziców co by im się przydało.
|
|
#3201 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzięki
![]() Ale akcja z tymi butami! To tak jak u mnie z butami... masakra ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętam Wiesz co, po prostu nie każdy może być kierownikiem... mój TŻ jak pracował w galerii sztuki to miał taką tępą strzałę. Ale ona dostała tę pracę bo córeczką góry była ![]() U mnie luzzzzz, ładna pogoda, chyba jakieś foty porobię dzisiaj... zobaczymy ![]() Miłego Niewiasty ![]()
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja od 8 na nogach, ale już sklep i drogerię zaliczyłam ![]() W sumie kupiłam takie wszystko i nic Trochę wątróbki, ser żółty, 5 parówek, szynkę, pasztet na wagę,filety, waciki, mydło dla małej , chusteczki,buraczki, kartę do tel, 2 napoje i 1 sok ![]() 90 poszłooooo w niepamięć
|
|
#3203 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
No jak ma to nie boleć jak dziąsło przebija ![]() No żeby starym być i sobie ząbkowac i cierpieć Ale ma ketonal i tż mi zaraz doniesie dentosept, także bedę uratowana ![]() Ja na takie bóle z braku innych rzeczy płucze płynami z alkoholem, bo to bakteriobójcze i pomaga na ból, pytanie czy tak robić można. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Ja się boję mojej wody kranowej, nie chcę skończyć z kamieniami nerkowymi jak mój tata np
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda to tak
![]() http://www.weltbild.pl/kalendarz-adw...p11240371.html |
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-29 o 10:15 |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3208 |
|
zawsze mam racje
|
Ja kupuję 5 litrówki w biedro
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Był taki czas, że też kupowałam, ale później jakoś zaprzestałam
|
|
#3210 |
|
zawsze mam racje
|
Ja ostatnio wielbię białe auta, szczególnie jeśli chodzi o takie suvy-kolosy
Kiedyś białe auta uważałam za szczyt przypału Ale i auta były inne i biel nie taka ładna.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

lecę spać, bo oczy mi siadają. do jutra 
Jak nie dam rady to zapcham go ciachami 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)