SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 21:35   #3181
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Mi właśnie sie podobają czerwone, złoty metalic, srebrne no i czarne i grafitowe też. Ciemno zielone i bordowe też są fajne. Ale my potrzebujemy czegos taniego i na chodzie to nie ma co wybrzydzać, nawet białe wezme byly by coś bylo od biedy
ciemno zielone jest mega
Srebrnych jest dużo, za dużo
No ale wiadomo, nie ma co wybrzydzać

Ja często i długo rozmawiam z rodzicami Mimo, że dość często się widujemy to i tak zadzownię o pierdołę a rozmowa potrafi przeciągnąć się do godziny
Ja w ogóle mam bardzo dobre i zazyłe stosunki z rodzicami Od lat tam mam i strasznie się z tego cieszę. Oczywiście jako nastolatka przechodziłam okres buntu, ale jak zmądrzałam i zrozumiałam parę spraw to rodzice stali mi się bardzo bliscy i potrafimy rozmawiać o wszystkim. Każdemu z całego serca życzę takich stosunków z rodzicami i sama chciałabym aby moje dziecko miało takie ze mną

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:37   #3182
lili1987
Zakorzenienie

nadia- pewnie, że warto mieć dobre relacje z rodzicami, super sprawa to jest
Ja mam też z babcią bardzo dobre - prawie codziennie do niej dzwonię, ta od strony taty jest mi bardzo bliska

Punto fajny avvvvvv

Posiedziałabym, ale mam zmęczenie materiału lecę spać, bo oczy mi siadają. do jutra

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:44   #3183
effie22
Wtajemniczenie

Ja pije piwo i czekam za Tżtem. Mały jeszcze nie śpi bo walnął sobie drzemke koło 17 stej.

My się czailiśmy na to starsze punto, mielismy nawet okazje kupić nie drogo od wuja Tżta, zadz nam wieczorem, że chce sprzedać i na drugi dzień mieliśmy mu dać odpowiedź. No i d**a wyszła bo skąd z dnia na dzień mam 2500 zł wziąc. Mógł wcześniej dac znać to jeszcze byśmy coś może wykombinowali, a tak gó**o

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:51   #3184
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle mam bardzo dobre i zazyłe stosunki z rodzicami Od lat tam mam i strasznie się z tego cieszę. Oczywiście jako nastolatka przechodziłam okres buntu, ale jak zmądrzałam i zrozumiałam parę spraw to rodzice stali mi się bardzo bliscy i potrafimy rozmawiać o wszystkim. Każdemu z całego serca życzę takich stosunków z rodzicami i sama chciałabym aby moje dziecko miało takie ze mną
Ja z mamą. Jest moją prawdziwą przyjaciółką

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

Punto fajny avvvvvv
Móóóój

Dobranoc Lilik, niech Ci się przyśnią aniołki

Czekam na te zakupy... jeszcze 9 minut mają

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:00   #3185
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pije piwo i czekam za Tżtem. Mały jeszcze nie śpi bo walnął sobie drzemke koło 17 stej.

My się czailiśmy na to starsze punto, mielismy nawet okazje kupić nie drogo od wuja Tżta, zadz nam wieczorem, że chce sprzedać i na drugi dzień mieliśmy mu dać odpowiedź. No i d**a wyszła bo skąd z dnia na dzień mam 2500 zł wziąc. Mógł wcześniej dac znać to jeszcze byśmy coś może wykombinowali, a tak gó**o
No z dnia na dzień ciężko..
Kiedyś moi rodzice mieli Punciaka Faaajny był

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ja z mamą. Jest moją prawdziwą przyjaciółką

Móóóój

Dobranoc Lilik, niech Ci się przyśnią aniołki

Czekam na te zakupy... jeszcze 9 minut mają
A ja to raz miałam z tatą lepszy kontakt, później z mamą a teraz z obojgiem

Punto a co dobrego kupiłaś ?

Stary 2011-10-28, 22:08   #3186
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Punto a co dobrego kupiłaś ?
Spożywka, chemia i chlanie
W poniedziałek mamy "ważnego" gościa i będę musiała się postarać Jak nie dam rady to zapcham go ciachami

Stary 2011-10-28, 22:14   #3187
nurek119
Zakorzenienie

dobry wieczór
wiem, że kilka dni się nie odzywałam ale zaraz wam opowiem tylko nadrobie wszystko)
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:15   #3188
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Dziś zaczęłam ten antybiotyk, poczekam trochę i zobaczymy

Pani doktor powiedziała, że jak się położę to nie wstanę

Tobie również

Dawno takiego nie miałam

Super

Najważniejsze, że do przodu Od 15 - 20 minut się zaczyna, miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej

Golden jest guru kwiatkowym Ja się niestety nie znam

A długo już jesteś w UK?

Gadałam z mamą ze 3 godziny Kable to jednak fajna sprawa
3 lata jestem

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:16   #3189
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Spożywka, chemia i chlanie
W poniedziałek mamy "ważnego" gościa i będę musiała się postarać Jak nie dam rady to zapcham go ciachami

Ciacha zawsze się sprawdzają

A ja mam 3 ciacha w lodówce bo kupiłam dziś jak jechałam do taty na kawę, okazało się ze tata ma ciacha i mi oddał moje. teraz leżą i kuszą
Jabłecznik z cynamonem
Chyba zjem jutro na śniadanie

Stary 2011-10-28, 22:23   #3190
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Ciacha zawsze się sprawdzają

A ja mam 3 ciacha w lodówce bo kupiłam dziś jak jechałam do taty na kawę, okazało się ze tata ma ciacha i mi oddał moje. teraz leżą i kuszą
Jabłecznik z cynamonem
Chyba zjem jutro na śniadanie
ale kusicie tymi ciastami jabłecznik mmmmmmmm

- Marilyn Monroe
Stary 2011-10-28, 22:28   #3191
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
ale kusicie tymi ciastami jabłecznik mmmmmmmm
Zapraszam

No rzeczywiście o tej porze kusić słodkościami to grzech
Ja już sie nie mogę doczekać moich urodzin - będę piekła sernik o ten

Stary 2011-10-28, 22:30   #3192
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Zapraszam

No rzeczywiście o tej porze kusić słodkościami to grzech
Ja już sie nie mogę doczekać moich urodzin - będę piekła sernik o ten
myślę, że sernik mogłby nie przeżyć drogi

pychotkaaa musi być ten sernik cappucino

- Marilyn Monroe
Stary 2011-10-28, 23:07   #3193
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Troche się martwie dojazdami do nowej pracy, ale licze na to, że z kimś się bede zabierała.
a mama nie bedzie jednak pracowała na słuchawkach?

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Tradycyjnie szefowa. Kobieta nas już dobija totalnie. Ostatnio wyjęła 200 zł żeby wpłatę do banku zrobić. Liczymy kasę i się nie zgadza. Nie wiedzieliśmy, że wyjęła. W końcu do niej zadzwoniliśmy zrezygnowani, że 200 zł brakuje i będziemy pewnie dokładali do kasy. A ona "a tak, nie zgadza się, bo wyjęłam 200 zł i zapomniałam, miałam w kieszeni i pojechałam z tym do domu". Osiwieć można
bez komentarza

Cytat:
Rozmawiałam z tą koleżanką co poroniła. Boże...jak mi mówiła co i jak to dla mnie jakiś kosmos. Był jakoś blisko termin porodu, ale się okazało, że odkleiło łożysko i serduszko dziecka nie biło i dwa dni po terminie rodziła naturalnie martwe dziecko. Mówiła, że żyła jak księżniczka w ciąży, miała super wyniki, usg ok. Za dwa cykle mogą znowu próbować i mają taki plan. Mówiła, że dopóki nie urodzi żywego dziecka to się nie pozbiera, ale z drugiej strony gdyby drugi raz się to zdarzyło to tego nie przeżyje. Siedzę i ryczę i nie mogę się ogarnąć. A co dopiero ona musi przeżywać.
ja tez sobie nawet nie wyobrazam co się przezywa w takim momencie
współczuje strasznie

Cytat:

Uwaga - liczę Nadgodziny nie wydatki wyjątkowo
hehe ja to rozumiem bo ja w tym tygodniu liczyłam strasznie dokładnie ile mi wyszło godzin w tym miesiacu zeby wejsc na wyzsza stawke godzinowa i udało sie teraz pozostaje mi tylko czekac do 15 listopada

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
no to się chwalę

zdj. 1 - tak to wyglądało na początku, tzw. zestaw startowy
zdj. 2 - w trakcie pracy, ofc z SPD na tapecie
zdj. 3, 4 - tak mi wyszło

i teraz wiem, co zrobiłabym inaczej, ale jak na pierwszy raz to chyba jest o.k. to mniejsze jest na świeczkę, przez dziurki przewlekam wstążkę i wiążę z tyłu, ale dla potrzeb zdjęć jest bez wstążki

zabieram się za pakowanie i czekam na P. i jak się uda, to wyjeżdżamy dziś i do następnej soboty będzie mnie mniej. cały tydzień z małym
masz talent dziewczyno

Cytat:
Ścięło mnie Nie bez powodu jestem na zwolnieniu... choroba jednak daje znać
zdrówka

Cytat:

Właśnie przeglądam oferte pożyczkową skoku stefczyka. Miała któraś jakiś kredyt u nich??
Bo my musimy wziąć na samochód,a banki typu PKO i wbk odpadają. W wbk nie mamy konta, a w pko mam ja, ale studenckie tylko.
ja nie brałam w skoku (tzn nigdzie nie brałam)ale podobno własnie ten skok to najwieksze główno.

Cytat:

Czy Wam też tak dni zapitalają ?
masakra jakas

nie było mnie bo pracowałam i chodziłam na zajecia zeby tak jak mówiłam wyrobic te 60h aby byc na wyzszej stawce ale juz na szczescie ostatni dzien dzis byłam w tej firmie i od nastepnego tygodnia bede pracowac w Pentorze tez na słuchawkach ale na ankietach wiec bardzo mi to odpowiada i lepiej płaca
mam jeszcze dobra historie do posmiania sie

dzis w naszej galerii handlowej byly wyprzedaze od 20 i tak oto kupilam podnie a potem poszlam po buty ale nie ma tak dobrze upatrzyłam piekne cudne i w ogole-25% SUPER
prosze o drugiego buta i co??
pol godziny szukania i nie ma
rozumiecie nie ma drugiego buta
i to w małym sklepie nie jakims wielkosci ccc
pytam sie jak to mozliwe??
no i zeby moze dobrze poszukaly
po kolejnych 20minutach doszly do tego, że dzis te buty sprzedaly wiec nie maja ich w systemie wiec co?? sprzedaly zamiast dwoch butow JEDNEGO!!
myslalam ze tam padne
Stary 2011-10-28, 23:13   #3194
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
a mama nie bedzie jednak pracowała na słuchawkach?

bez komentarza

ja tez sobie nawet nie wyobrazam co się przezywa w takim momencie
współczuje strasznie

hehe ja to rozumiem bo ja w tym tygodniu liczyłam strasznie dokładnie ile mi wyszło godzin w tym miesiacu zeby wejsc na wyzsza stawke godzinowa i udało sie teraz pozostaje mi tylko czekac do 15 listopada

masz talent dziewczyno

zdrówka

ja nie brałam w skoku (tzn nigdzie nie brałam)ale podobno własnie ten skok to najwieksze główno.

masakra jakas

nie było mnie bo pracowałam i chodziłam na zajecia zeby tak jak mówiłam wyrobic te 60h aby byc na wyzszej stawce ale juz na szczescie ostatni dzien dzis byłam w tej firmie i od nastepnego tygodnia bede pracowac w Pentorze tez na słuchawkach ale na ankietach wiec bardzo mi to odpowiada i lepiej płaca
mam jeszcze dobra historie do posmiania sie

dzis w naszej galerii handlowej byly wyprzedaze od 20 i tak oto kupilam podnie a potem poszlam po buty ale nie ma tak dobrze upatrzyłam piekne cudne i w ogole-25% SUPER
prosze o drugiego buta i co??
pol godziny szukania i nie ma
rozumiecie nie ma drugiego buta
i to w małym sklepie nie jakims wielkosci ccc
pytam sie jak to mozliwe??
no i zeby moze dobrze poszukaly
po kolejnych 20minutach doszly do tego, że dzis te buty sprzedaly wiec nie maja ich w systemie wiec co?? sprzedaly zamiast dwoch butow JEDNEGO!!
myslalam ze tam padne
Jednego buta
Wkurzylaby się

Ja nie mogę doczekać się zakupów listopadowych. Na urodziny zaczaleję bo już mam taki deficyt w ciuchach jesienno - zimowych że głowa mała

Gratuluję nowej pracy

Stary 2011-10-28, 23:40   #3195
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Pewnie jakiegoś składnika nie tolerujesz i czy 10 czy 200 zł to jak on jest to się nie sprawdza

Dokładnie tak, np nie mogę mieć w składzie glikolu propylenowego, silikonów, parafiny, wysoko gilceryny.

Także ciężko u mnie z kremami Wiele przetestowałam, a jedynie ten się sprawdził. Na noc coś się jeszcze znajdzie ale dla mnie wyszukać krem na dzień to zadanie, że fiu fiu

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:

Rozmawiałam z tą koleżanką co poroniła. Boże...jak mi mówiła co i jak to dla mnie jakiś kosmos. Był jakoś blisko termin porodu, ale się okazało, że odkleiło łożysko i serduszko dziecka nie biło i dwa dni po terminie rodziła naturalnie martwe dziecko. Mówiła, że żyła jak księżniczka w ciąży, miała super wyniki, usg ok. Za dwa cykle mogą znowu próbować i mają taki plan. Mówiła, że dopóki nie urodzi żywego dziecka to się nie pozbiera, ale z drugiej strony gdyby drugi raz się to zdarzyło to tego nie przeżyje. Siedzę i ryczę i nie mogę się ogarnąć. A co dopiero ona musi przeżywać.
Myślę, że póki co jest w fazie szoku i zaprzeczania, dlatego tak planuje to drugie dziecko na szybko, najgorsze niestety przed nią.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:

o benzynie nawet nie wspominam, w ciągu tamtego weekendu machnęliśmy 630 km a w ten będzie 520... wczoraj P zalał auto za 170 zł. i to ma starczyć na wyjazd i powrót i jeszcze ma zostać. musi.
Jak macie bardzo mało palące auto to wystarczy i zostanie, tak to się obawiam, że niestety nie.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
kobietasukcesu ja mogę Ci polecić jeden kremik choć nie jest on tani sama długo wahałam się czy go kupić bo po 1 bardzo drogi a po 2 co będzie jak ten mi też nie podpasuje. I kupiłam dwa tygodnie temu po przetestowaniu chyba 5 próbek i jestem zadowolona choć płaczę nad ceną. Ale z czystym sumieniem mogę polecić ja mam cerę wrażliwą i przetłuszczają najgorsza mieszanka. poczytaj sobie o Snail Extract Regenerating Gel - Cream tutaj.
mogłabyś cyknąć fotkę składu i wstawić tutaj?

Ja narazie jestem mocno zadowolona z żelu z hialuronem bionect Kosztuje koło 20 paru zł, a mnie naprawdę cerę polepszyło.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:55   #3196
effie22
Wtajemniczenie

Nurek mama czeka za telefonem od nich bo składała później cv.

Ja zaraz do pracy, nie chce mi się już tam chodzić. Tż wrócił wczoraj o 1 w nocy do domu bo kończyli montaż i o 6 jechał dalej do pracy. To on dopiero musi byc zmęczony. żal mi go nawet.

Nie wiem co mi jest ale ciągle budze się zlana potem. Nie wiem czy to przez @, ale od tygodnia tak mam. Masakra jakaś.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:16   #3197
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Jednego buta
Wkurzylaby się

Ja nie mogę doczekać się zakupów listopadowych. Na urodziny zaczaleję bo już mam taki deficyt w ciuchach jesienno - zimowych że głowa mała

Gratuluję nowej pracy
dziekuje mam nadzieje, ze bedzie lepsza niz ta
ja tez sie wkurzylam na te buty bo baaardzo mi sie podobały

dzień dobry
ja już na chodzie na dzis planów brak ale jutro jade z tata na wies a tak mi sie nie chce ze szok
a co do mojego "teścia" to już lepiej ale w niedziele było bardzo źle był pod tlen podłączony dwie doby i w ogole strachu się najedlismy że masakra
Stary 2011-10-29, 09:23   #3198
Nadia5
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja też już na chodzie Wykąpana, wybalsamowana teraz siedzę z maską regenerującą na głowie. Obwiązałam dodatkowo ręcznikiem
Rozpogadza się Dziś chyba też zafunduję sobie dłuugi spacer

Musze pomalować paznokcie i wypić kawę
Miłego dnia

Stary 2011-10-29, 09:25   #3199
Kelpie
Zakorzenienie

Cześć.

Od 7 jestem na nogach. Zmęczenie wylazło ze mnie...Padnięta jestem.
Dzisiaj na 6 godzin do pracy i jadę do rodziców. Nie byłam w domu chyba od czerwca...
Muszę się spakować zaraz, a bardzo tego nie lubię

Ludzi w pracy tyle, że obroty dosyć duże. Jest nadzieja, że plan wyrobimy i będzie dodatkowa kasa. Jednak wychodzę z pracy nosem po ziemi.
A jacy ludzie są upierdliwi i marudni Sprzedajemy taki kalendarz adwentowy w postaci małych rękawiczek z numerkami i one są na tasiemce przyczepione żeby np. nad kominkiem zawiesić. Wczoraj przyszedł facet z awanturą, że były 23 rękawiczki zamiast 24 i że on 17 zł na paliwo wydał itd. Z 15 min stał i tak nawijał...Jakbyśmy conajmniej ukradły tę rękawiczkę albo miały za to paliwo oddać. Nawet pani, która w kolejce stała mówiła, że bez przesady i nikt mu specjalnie wybrakowanego nie sprzedał.
Inna babka potłukła 2 rzeczy i nawet nie powiedziała przepraszam, ani nie zapytała czy zapłacić za to...
Kolejna klientka stwierdziła, że my przecież nie mamy pracy w ogóle więc możemy jej doradzać ile się jej podoba, w tym momencie pełna księgarnia ludzi i z 20 kartonów do rozpakowania. Nie wytrzymałam i jej powiedziałam grzecznie, że my doskonale wiemy co mamy do pracy i czy ją mamy czy nie - no i się wielce obraziła. Innych ciekawych przypadków też było sporo...A to pewnie dopiero początek.
Do tego wszystkiego dochodzi kierowniczka, która robi dookoła siebie sajgon i jest roztrzepana.

Dzisiaj śpimy godzinę dłużej

Miłego dnia

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-10-29 o 09:29
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:43   #3200
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Od 7 jestem na nogach. Zmęczenie wylazło ze mnie...Padnięta jestem.
Dzisiaj na 6 godzin do pracy i jadę do rodziców. Nie byłam w domu chyba od czerwca...
Muszę się spakować zaraz, a bardzo tego nie lubię

Ludzi w pracy tyle, że obroty dosyć duże. Jest nadzieja, że plan wyrobimy i będzie dodatkowa kasa. Jednak wychodzę z pracy nosem po ziemi.
A jacy ludzie są upierdliwi i marudni Sprzedajemy taki kalendarz adwentowy w postaci małych rękawiczek z numerkami i one są na tasiemce przyczepione żeby np. nad kominkiem zawiesić. Wczoraj przyszedł facet z awanturą, że były 23 rękawiczki zamiast 24 i że on 17 zł na paliwo wydał itd. Z 15 min stał i tak nawijał...Jakbyśmy conajmniej ukradły tę rękawiczkę albo miały za to paliwo oddać. Nawet pani, która w kolejce stała mówiła, że bez przesady i nikt mu specjalnie wybrakowanego nie sprzedał.
Inna babka potłukła 2 rzeczy i nawet nie powiedziała przepraszam, ani nie zapytała czy zapłacić za to...
Kolejna klientka stwierdziła, że my przecież nie mamy pracy w ogóle więc możemy jej doradzać ile się jej podoba, w tym momencie pełna księgarnia ludzi i z 20 kartonów do rozpakowania. Nie wytrzymałam i jej powiedziałam grzecznie, że my doskonale wiemy co mamy do pracy i czy ją mamy czy nie - no i się wielce obraziła. Innych ciekawych przypadków też było sporo...A to pewnie dopiero początek.
Do tego wszystkiego dochodzi kierowniczka, która robi dookoła siebie sajgon i jest roztrzepana.

Miłego dnia
O! Dobrze, że mi przypomniałaś

No niestety ludzie czasem przesadzają, zachowują się jak bydło lub uważają się za pępki świata A ten facet chyba nie myślał że wspaniałomyślnie wyłożycie mu gotówkę za benzynę
Święta tuż tuż więc ruch będzie coraz większy

Nigdy nie wydziałam takich rękawiczek - musi być fajne

Właśnie! Prezenty..
Chciałam to jakoś rozłożyć i w listopadzie już część prezentów kupić coby w grudniu aż tak nie odczuć nagłego odpływu gotówki.
Muszę podpytać rodziców co by im się przydało.

Stary 2011-10-29, 09:45   #3201
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
zdrówka
Dzięki

Ale akcja z tymi butami!

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Także ciężko u mnie z kremami
To tak jak u mnie z butami... masakra

Cytat:
Nie wiem co mi jest ale ciągle budze się zlana potem. Nie wiem czy to przez @, ale od tygodnia tak mam. Masakra jakaś.
A nie masz za gorąco w pokoju po prostu?

Cytat:
a co do mojego "teścia" to już lepiej ale w niedziele było bardzo źle był pod tlen podłączony dwie doby i w ogole strachu się najedlismy że masakra
Dobrze, że już przeszło...

Cytat:
Ja też już na chodzie Wykąpana, wybalsamowana teraz siedzę z maską regenerującą na głowie. Obwiązałam dodatkowo ręcznikiem
Wszystko przede mną... ale dopiję kawę i poodkurzam i dopiero się wypięknię

Cytat:
Pamiętam
Wiesz co, po prostu nie każdy może być kierownikiem... mój TŻ jak pracował w galerii sztuki to miał taką tępą strzałę. Ale ona dostała tę pracę bo córeczką góry była

U mnie luzzzzz, ładna pogoda, chyba jakieś foty porobię dzisiaj... zobaczymy
Miłego Niewiasty

Stary 2011-10-29, 09:55   #3202
lili1987
Zakorzenienie

Witam
Ja od 8 na nogach, ale już sklep i drogerię zaliczyłam
W sumie kupiłam takie wszystko i nic
Trochę wątróbki, ser żółty, 5 parówek, szynkę, pasztet na wagę,filety, waciki, mydło dla małej , chusteczki,buraczki, kartę do tel, 2 napoje i 1 sok
90 poszłooooo w niepamięć

Stary 2011-10-29, 10:07   #3203
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

dziewczyny co gotujemy na święta BN? pasowałoby menu ustalić, pogotować przed BN i na święta błysnąć talentem swoją podstawową listę mam, leży w szufladzie ale może coś nowego by się spróbowało
ja mam zamiar pierniczki lukrowane spróbować, w zeszłym roku robiłam bez lukru i super wyszły więc podstawę mam
Ja nie obchodzę, więc jedzenie jak co dzień

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
Zdycham ząb mnie tak boli, ze masakra, zyc mi nie daje a wizyte mam dopiero na pon

Mnie ostatnio ósemka się przebija, więc łącze się w bólu
No jak ma to nie boleć jak dziąsło przebija

No żeby starym być i sobie ząbkowac i cierpieć

Ale ma ketonal i tż mi zaraz doniesie dentosept, także bedę uratowana

Ja na takie bóle z braku innych rzeczy płucze płynami z alkoholem, bo to bakteriobójcze i pomaga na ból, pytanie czy tak robić można.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:

Witam się bez kawy, bo odkręcam kran, a tu wody nie ma
Ja się boję mojej wody kranowej, nie chcę skończyć z kamieniami nerkowymi jak mój tata np

<3 <3 <3
Stary 2011-10-29, 10:11   #3204
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie wydziałam takich rękawiczek - musi być fajne
Wygląda to tak

http://www.weltbild.pl/kalendarz-adw...p11240371.html
Stary 2011-10-29, 10:13   #3205
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się boję mojej wody kranowej, nie chcę skończyć z kamieniami nerkowymi jak mój tata np
Ja jak kiedyś będę na swoim to sobie filtr sprawię

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-10-29 o 10:15
Stary 2011-10-29, 10:24   #3206
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Stary 2011-10-29, 10:27   #3207
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Super
Tylko kominka w domu brak
Stary 2011-10-29, 10:28   #3208
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja jak kiedyś będę na swoim to sobie filtr sprawię

Ja kupuję 5 litrówki w biedro

<3 <3 <3
Stary 2011-10-29, 10:30   #3209
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupuję 5 litrówki w biedro
Był taki czas, że też kupowałam, ale później jakoś zaprzestałam

Stary 2011-10-29, 16:00   #3210
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja ostatnio wielbię białe auta, szczególnie jeśli chodzi o takie suvy-kolosy

Kiedyś białe auta uważałam za szczyt przypału Ale i auta były inne i biel nie taka ładna.

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości