![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak żyć po ZDRADZIE męża? Pomocy!!!
moim zdaniem wracając do niego dałaś mu nauczkę...że ma się bardziej pilnować na drugi raz jak Cię będzie zdradzał. I tylko tyle. Udowodniłaś mu, że jesteś w tanie wybaczyć, że sobie na to pozwalasz, i że można Cię 'przebłagać' żebyś wróciła. Lepiej odejdż od niego jak najszybciej, zanim zmarnujesz sobie resztę życia tymi przykrymi wspomnieniami. Ten człowiek Cię nie szanuje. Już szybciej zrozumiałabym jakiś szybki seks po akoholu z nieznaną laską, niż takie planowane z premedytacją spodkania, a nawet utrzymywanie kochanki. Nie przełknełabym tego. Co on ma w głowie?? I taki człowiek ma wychowywać dziecko, skoro nie ma żadnych zasad moralnych? Przecież ona ma ochotę na nastoletnie dziewice. O, nie. Brak mi słów.
![]() |
#92 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak więc już postanowione: zostaje przy męzu. Nie wiem jak Wy, ale ja spadam stąd.
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
To nie jest tak że On po zdradzie się nie staral!! (Ja tam nie napisalam tego), bo wrecz przeciwnie! Przez dobre 4miesiące był CUDOWNY, idealny, juz dawno sie tak wspaniale nie zachowywał dla mnie, ale ja nie umiałam tego docenic i trzymac geby na kłódkę, tylko co raz moje miłe zachowanie przeplatało się z byciem zołzą, czesto mu wypominałam, trułam, pytałam, płakałam, wrecz zadręczałam Go, On mimo ataku z mojej strony konsekwentnie BYŁ MIŁYM CUDOWNYM PARTNEREM, wyrazajacym ogromny zal, starał się zrozumiec mnie i moje zachowanie zołzowate, pesymistyczne, jednoczesnie to wszystko działo się akurat wtedy jak pojawiały się coraz wieksze stresy i problemy w jego firmie. W koncu stopniowo co raz bardziej zaczął gorzej znosic moje zołzowate zachowanie, az w koncu gdzies od miesiąca i On poczuł że juz sie wykancza tą moją postawą. W ekstramalnych kłótniach mąż płacze z braku sił, widze ze go zamęczam, czuje się winna, kocham go strasznie., nie mam rodzenstwa tylko mamę jesli chodzi o rodzine, jego i synka. Nie jestem typem kobiety która po rozwodzie znajdzie sobie nowego przydupasa, generalnie jestem niesmiała do męzczyzn, bardzo zle nawiazuje kontakt, nie jestem flirciara, wrecz przeciwnie,jestem pewna ze jesli od niego odejde albo on ode mnie, to bede samotnie wychowywac synka, tak jak mama wychowywała mnie po odejsciu ojca, moje serce jest zajete przez męża juz na zawsze, zreszta nawet jesli by ktos jakims cudem o mnie zabiegał (o kobiete z dzieckiem...phh) to ja sie bede bala zwiazac bo mam strach przed zdrada.[/QUOTE]
Zrobisz jak zechcesz, ale będzie pewnie tego żałować. On jeszcze nie raz Cię zdradzi. Nie wiem jak możesz być z nim po czymś takim. I jeszcze masz poczucie winy że mu to wypominasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
LilianaX- idealnie powiedziane.
Autorko- skoro Twój mąż ma tyle stresów w firmie, to ja zaproponowałabym mu aktorstwo. Świetny jest! Na dwa Oscary. A Ty jak chcesz to marnuj sobie życie, ale wspomnisz za jakiś czas ten wątek.
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zostało napisane,widzę,że nieźle Cię urobił
![]() Idź za jego rada i udaj się do seksuologa spytać czy to powszechne zachowanie bo tak Ci mąż powiedział - mina seksuologa bezcenna ![]() I przyjmij jedno do wiadomości : to jak żyjesz i na co sobie pozwalasz to Twoja sprawa, ale bynajmniej nie rób z tego normy - rozumiem,ze łatwiej Ci to przełknąć jak sobie wmawiasz,że wszyscy tak żyją, ale tak nie jest (na szczęście) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
każdy facet interesuje się nastolatkami?/Hmm.....,to mój jest jakiś dziwny, bo jednak się nie interesuje...
![]() Współczuję męża,,jednak rozumiem,że go kochasz, poza tym macie dziecko, więc w sumie dobrze,że dłaś mu szansę,mimo wszystko...Jeśli ją wykorzysta to świetnie, a jeśli jednak Cię zawiedzie, to już chyba sama zrozumiesz,że nic z tego nie będzie... To,że mu to co zrobił wypominasz w kłótniach jest zrozumiałe,ale niezbyt dobre do tego,by zacząć odbudowywać związek,by to zrobić z sukcesem,trzeba się odciąć od przeszłości,a to łatwe nie jest i wymaga czasu i pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
lilianaX
skąd wzięłaś te wypowiedź zdradzonej? jestem w szoku. Na nic nasze rady. W zaciszu domowym, płacząc do poduchy ona i tak wie, że mamy rację. To wszystko, co tu napisała, jest na pokaz. Nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() W życiu bym czegoś takiego nie wybaczyła!!!
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jak już pisałam, teraz to 18-latki, potem będą młodze jeszcze bardziej niewinne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Robił to praktycznie na Twoich oczach wtedy nie plakal. Nie miał wyrzutów sumienia do czasu az to odkryłaś. Za co Cie miał wtedy ciekawe.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
zal mi Cie autorko, ale nie wspolczuje Ci. Zal mi Cie ze jestes taka ..... sama sobie krecisz bicz na siebie, ale to przeciez swietny facet jest, a Ciebie nikt nie zechce.
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zajrzyjcie na drugą stronę, tam są posty autorki. Może przechodziły przez moderację i dlatego się pokazały z opóźnieniem...
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Straszne to jest, patologia 100%.
Rzucaj typa, i niech płaci kasę na synka. Dobrze że dziecko jest na tyle małe, że (jeśli odejdziesz) nie przesiąknie chorymi wzorcami. Jeśli nie odejdziesz- pokażesz że pozwalasz, żeby Cię tak traktowano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro ZAWSZE gustował w młodych ciałkach myślisz, że nagle mu się to zmieni ![]() Mój eks też się roztył i nigdy go nie krytykowałam w seksie miał więcej niż miał do momentu poznania mnie, bo w związku jestem małą nimfomanką. Latami po rozstaniu zastanawiałam się dlaczego więc mnie zdradzał(często z mniej atrakcyjnymi dziewczynami) TERAZ JUŻ WIEM, że musiał udowadniać sobie swoją atrakcyjność, że każdą może mieć I ŻE BĘDZIE TO ROBIŁ W KAŻDYM ZWIĄZKU. Cytat:
Mój eks też wysyłał mnie do psychologa i żałuje,że wtedy nie poszłam, bo miałam szansę, że ktoś mi przemówi do rozsądku i pomorze uwolnić się z toksycznego związku(niestety wtedy nie znałam wizażu ![]() 1- Wpadniesz kobieto w kompleksy i one cię zniszczą! 2- I tak cie będzie zdradzał a ty całe zycie będziesz bawić się w detektywa czy tego chcesz czy nie, bo będzie to od ciebie silniejsze... Oj żebyś ty znała mojego eksa ![]() ![]() Dla mnie też"potrafił" być taki, że myć mu stopy z uwielbienia ![]() I mam w ![]() ![]() Tkwisz w TOKSYCZNYM związku (nie ważne, że mąż potrafi być cudowny) DLA CIEBIE ten związek JEST toksyczny!!! bo zatruwa ciebie całą jak TRUCIZNA!!! - zastanów się nad tym ![]()
Konto nieaktywne-wtajemniczeni wiedzą ![]() Edytowane przez kaskaderka Czas edycji: 2011-10-29 o 12:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-10-29 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda tylko,że nie jest ujmujący tylko dla ciebie, ![]() prawdziwy mąż i ojciec rodziny powinien być tylko dla ciebie w całosci oddany żonie.to ty powinnaś być jest gwiazdą i najwazniejsza osobą.tylko ciebie powinien kochać i wielbić. jesli nie przeszkadzają ci konkurentki,a jego zalety sa wqaaniejsze niz twoja godność to popdaj publicznie jego numer tel,czy gg ,a napewno chętne się znajdą. podziel się takim skarbem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Autorko, nie daj sobą manipulować! Jak czytam Twoje posty to mi ręce i nogi opadają. On Cię wykorzystuje, krzywdzi i jeszcze zrzuca winę na Ciebie. Udusiłabym, gdybym się dowiedziała, że jestem 'stara i przeruchana'. Nie męcz się, odejdź od niego. Co z tego, że się od czterech miesięcy stara? Kiedy znów mu zaufasz-on znów poleci do jakiejś nastolatki. Poszukaj psychologa/domu samotnej matki, tam z pewnością Ci pomogą. Tutaj też z chęcią Ci pomożemy. Tylko musisz chcieć tej pomocy.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko wątku, dopilnuj tylko, aby za kilka / kilkanaście lat koleżanki Waszego dziecka nie zostawały same w jego towarzystwie. Ja bym się bała, autentycznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też spadam, bo to nic nie da.a tak na koniec, to zgarzam się z tym:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Teraz Ci jeszcze bardziej współczuje. Masz mózg wyprany do cna. Skoro Twój mąż jest taki idealny, to po co mu wypominasz zdradę? No przecież on jest wspaniały.
Twoje myślenie jest starszne. Twój mąż Cię poniżył, zdradził z premedytacją, jest bezczelny,a Ty go bronisz. Żal mi Ciebie. Czy Ty naprawdę nie czujesz do tego człowieka obrzydzenia? Ja go nie znam, a czuję do niego ogromny wstręt, bo zdradził swoją żonę. Co Ci po tej figurze, skoro mąż i tak woli młodsze (bardzo młode raczej) dziewczyny. Myślę, że jesteś wychowana po wiejsku, czyli "mąż, nie ważne co robi, ważne, aby był", i dodatkowo "kto by mnie z dzieckiem chciał". To jest wieś w myśleniu. Współczuję Ci Twojej głupoty oraz nieświadomości. Uważam, że nie ma się co więcej tutaj produkować, bo autorka ma umysł wypaczony przez partnera. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-29 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze pewnie z kumplami sie z Ciebie naśmiewa jak mu łatwo to przeszło
![]() aaa no i masz odmianę tego syndromu sztokholmsiego, że jako pokrzywdzona bronisz tego, który krzywdę Ci wyrządził
A że ją Pan Bóg stworzył, a szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszną i świętą ![]() Polskie literki? -Brak ![]() Edytowane przez Bayka Czas edycji: 2011-10-29 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Autorko. Twoj maz to buc jakich malo. Na temat tego oblesnego palanta wiele juz zostalo powiedziane, wiec nie musze dodawac nic od siebie. Chce tylko napisac, ze smutno, naprawde smutno mi sie robi jak widze tak slaba kobiete, ktora goscia ktory pozbawil jej godnosci i zamienil zycie w pieklo nazywa cudownym. Widac nie tylko on jest nienormalny. Jakby jakas moja kolezanka postapila jak ty, uslyszalaby ode mnie pare przykrych slow. Cudowny dziwkarz? Wspanialy, lubujacy sie w dziewicach ojciec? Moze liczy na to, ze jak syn podrosnie to razem beda chodzic na dziwki? Rozumiem probe ratowania malzenstwa, ale na milosc boska, jak mozesz pisac o nim w samych superlatywach? Kobieto nie dawaj tak soba pomiatac. Nie tworz swojemu dziecku takiej patologii w domu. Ciekawe co na to Twoja rodzina i znajomi, swoja droga. Moj post i tak pewnie do ciebie nie dotrze, bo jestes nieprawdopodobnie zaslepiona. Cala sprawa jest jakas chora. Nie chce mi sie wierzyc w istnienie takich ludzi.
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
im więcej czytam takich wątków tym bardziej zniechęcam się do miłości, związków i takich tam
![]() autorko, ten Twój facet to chyba najbardziej beznadziejny psycholog o jakim przyszło mi czytać ![]() ![]() ale jak już zauważyłam dalej, pan mąż już Cię urobił. mam nadzieję tylko, że nie będziecie patologicznie kłócącymi się rodzicami dla swojego dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Kuźnia inspiracji
|
Świat sie przewraca, że znajdują się dziewczyny, które chętnie sie sprzedają za takie rzeczy. Jestem w szoku po prostu. A może zostałam wychowana po staroświecku?
Meritum: mąż tak zgrabnie zmanipulował autorkę, że nie widzi tego, że zdradził i pewnie zrobi to ponownie. Dla mnie byłby to wystarczajacy argument do odejścia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
LilianaX dodała swój komentarz, z którym się zgadzam i który zacytowałam. O co kaman?
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-10-29 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.