Zazdrośnice - część 43 ^^ - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 19:55   #3811
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wiecie co, znowu wpadam w jakiś maniakalno-depresyjny nastrój i nie ma w tym nic z euforii... Cycki mnie bolą okropnie, ale tylko od dołu/boku, nie czuję żadnych zgrubień, gruczołów itp., a od góry jakby nic się nie działo. Ząb chce mi rozwalić buzię, a raczej to, co po zębie zostało, na dodatek caaaała głowa, twarz i szyja mnie swędzi i dostałam mega uczulenia!!! Nie wiem, na co. Podejrzewam, że na tabletki przeciwbólowe albo coś... No normalnie prawy policzek mam zdrapany prawie do krwi, głowę też a wypiłam wapno! Co jeszcze mogę zrobić???
kurcze...ale masz przejścia współczuję...
skoro brałaś ostatnio sporo p.bólowych to mogło coś zareagować i stąd uczulenie. Żeby wypłukać toksyny itp pij więcej wody.
Ja ostatnio miałam wysypkę/pokrzywkę na trutkę na zęba mimo, że wcześniej wielokrotnie miałam zatruwane zęby, więc w każdej chwili coś może uczulić.

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Hej ho
Masakra z tym Halloween, nie wiem co się z tym krajem dzieje
Najpierw w pracy dziewczyna opowiada że jej dziecko ma zabawę halloweenową w przedszkolu i jakaś babka się zapytała tego dziecka gdzie się zapala świeczkę 1 listopada, a te dziecko "w dyni!"
Potem wracamy do domu ze sklepu z Wojtkiem, a tu idzie koleś jakiś wysoki w płaszczu jak z nocy żywych trupów, z kapturem dużym na głowie, i masce na twarzy z dłuuugim nosem i tak po ulicy normalnie szedł :/
Potem chcę iść do właścicielki mieszkania zapłacić czynsz, a ona mi otwiera drzwi z cukierkami w ręce i mówi że już myślała że znowu jakieś dzieci po cukierki przyszły z okazji halloween

No, jeszcze brakuje żebyśmy na 11 listopada zaczęli piec indyki
28 listopada jak już
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:55   #3812
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dobre! gorzej jak czasem znajdziesz, a on będzie na Ciebie patrzył
Ja tam raczej nie wchodze - tyle co w drzwiach stane i sobie pogadamy Poza tym jesli powiem A. "Nie pozwol mi costam costam" to on jak lew tego costam costam bedzie bronil i mi nie da
Stary 2011-10-31, 19:56   #3813
Ilsa Lund
Zakorzenienie

zakłada któraś w klubie wątek, w którym będziemy wyrzucać sobie ile zjadłyśmy ?

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
28 listopada jak już
A nie 24. w tym roku ? Bo w USA dziękczynienie musi być w ostatni czwartek listopada

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:57   #3814
carmelova
Zakorzenienie

Tadam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post30252823
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:58   #3815
justyna_dt
Zakorzenienie

Frezi, mi tam nic nie zryłaś, ja ostatnio mam beznadziejny nastrój

Ok, spróbuję coś wymyślić, umyję buzię, zażyję zyrtec... i chyba pójdę spać, żeby się nie zadręczać.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:01   #3816
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
A nie 24. w tym roku ? Bo w USA dziękczynienie musi być w ostatni czwartek listopada
no fakt - ja zawsze byłam przekonana, że u nich to sztywne święto
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:02   #3817
butterfly20
Zakorzenienie

A jeszcze otwarłam jakąś stronę a tam taki ✂✂✂utny kalkulator BMI wyskoczył.

No żesz faken
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 20:03   #3818
carmelova
Zakorzenienie

Motylku fajny jest Kinect? Masz porównanie do PS move? Myślimy, żeby sobie sprezentowac pod choinkę jakąś konsolę z detektorem ruchu i nie wiem czy nasz pokój nie jest za mały :/
Stary 2011-10-31, 20:03   #3819
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ja tam raczej nie wchodze - tyle co w drzwiach stane i sobie pogadamy Poza tym jesli powiem A. "Nie pozwol mi costam costam" to on jak lew tego costam costam bedzie bronil i mi nie da
no to pięknie, że masz w nim takie wsparcie!

Cytat:
zakłada któraś w klubie wątek, w którym będziemy wyrzucać sobie ile zjadłyśmy ?
a po co w klubie.... niech wszyscy widzą jakie są nasze postępy i zazdroszczą

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Frezi, mi tam nic nie zryłaś, ja ostatnio mam beznadziejny nastrój

Ok, spróbuję coś wymyślić, umyję buzię, zażyję zyrtec... i chyba pójdę spać, żeby się nie zadręczać.
połóż się i mam nadzieję, że szybko uda Ci się usnąć
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:06   #3820
Zuzik06
Wtajemniczenie

Józia Cet Alergin, Zyrtec cokolwiek antyalergicznego bez recepty w aptece...? Z domowych sposobów niewiele mi przychodzi na myśl, bo jak ja mam atak alergii to właściwie tylko szybko działające wziewne leki mogą pomóc. A własnie byłam dziś z Tżtem u niego w domu a tam jest kot. Ja strasznie znoszę kocie futro, ale zwykle zanim zacznę reagować mija 30 min - godzina. A tu tyle co weszłam za próg i myślałam że mózg wysmarkam, tak mnie wzięło. W zasadzie tylko wzięliśmy co mięliśmy wziąć i pojechaliśmy.

Skimosku też mam Wojtka

na temat odchudzania nie gadam, bo ja przez całe życie mam niedowagę. Teraz już małą bo ok 10kilo Wcześniej wyglądałam jak trup. Mam 180 wzrostu, a ważę niecałe 60kilo

Jak przyjechaliśmy do Tżta to widzieliśmy dwie bandy przebierańców z dyniami więc pobiegłam szybko wyjąć z szafki słodycze i czekałam z nadzieją, ale nikt nie przyszedł.

Robię sobie szalo-komin i już kończę. Wygląda przytulnie. Mama się w końcu do mnie odezwała. Przypomniała sobie chyba, że żyję i w związku z tym
Mam rozkminę świąteczną. Nie wiem czy nie wypadnie tak, że będę musiała w naszym małym mieszkanku zrobić Wigilię i zaprosić mamę i braci. W sumie mogliby potem spać u brata bo mieszka niedaleko, ale i tak tu jest trochę ciasnawo.
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:07   #3821
butterfly20
Zakorzenienie

Carmi nie mam porównania.Mój brat miał Wii,ale to zupełnie coś innego.
A Kinnect super,polecam

Ostatnio po boksie miałyśmy zakwasiki w bicepsach

Dobra,trzeba wziąć się za siebie i rozpocząć ćwiczenia,które sobie narzuciłam na wątku odchudzeniowym.
Idę pomęczyć mojego śpiącego już małża.
Chociaż i tak ma u mnie przechlapane za te 1600 zł.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2011-10-31 o 20:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 20:09   #3822
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość

na temat odchudzania nie gadam, bo ja przez całe życie mam niedowagę. Teraz już małą bo ok 10kilo Wcześniej wyglądałam jak trup. Mam 180 wzrostu, a ważę niecałe 60kilo

no to zapisz się do naszego wątku, tylko twoim celem będzie dieta, która pozwoli uzyskać Ci odpowiednią wagę
Stary 2011-10-31, 20:11   #3823
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Carmi nie mam porównania.Mój brat miał Wii,ale to zupełnie coś innego.
A Kinnect super,polecam

Ostatnio po boksie miałyśmy zakwasiki w bicepsach

Dobra,trzeba wziąć się za siebie i rozpocząć ćwiczenia,które sobie narzuciłam na wątku odchudzeniowym.
Idę pomęczyć mojego śpiącego już małża.
Chociaż i tak ma u mnie przechlapane za te 1600 zł.
A jak się ma jednego Kinekta to on wykrywa ruchy dwóch osób?
Stary 2011-10-31, 20:14   #3824
Zuzik06
Wtajemniczenie

Frezi nie da się ja w ogóle nie patrzę na to co jem. Uwielbiam tak jak Carmi makarony pizzę, słodycze. Maksymalnie udało mi się ważyć kiedyś 63.5 kilo, ale to był jakiś czas dobrobytu. Mnie waga skacze samoistnie z tych 60 kilku do 59. Zwykle to jest 3-4 kilo różnicy. Ale w sumie dobrze się teraz czuję. Wiem, że to kwestia mojego metabolizmu. Jem normalnie, nie wyglądam jak anemik. Czasem, jak mam wzmożony okres aktywności to ktoś wypala 'boooże ale ty schudłaś' to lecę do lustra z przerażeniem, bo dziwnie tak... a tak to spoko.

Simply trzymam mocno Jak możesz to potrzymaj w zamian za moje lale. A nóż widelec zostanę wziętym rękodzielnikiem?

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-10-31 o 20:16
Stary 2011-10-31, 20:14   #3825
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy od gry.
Sa gdy gdzie mogą grać nawet 4 osoby
Stary 2011-10-31, 20:19   #3826
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Wykrywa, ale by moc w dwie osoby naraz grac to trzeba miec bardzo duzo przestrzeni Ja Kinect lubie, ale wkurza mnie bo jak robie niektore cwieczenia np. wyciaganie prawej reki do przodu i lewej nogi do tylu to przez meble, Kinect nie wychwytuje mi stopy i dloni i krzyczy, ze zle robie Teraz wychodzi Sport 2 i chyba kupie bo takie granie w siatke czy skakanie przez opony to niby tylko zabawa a jednak cos tam miesniom robi

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

38 minut do konca aukcji i wlasnie stracilam jednego z podgladaczy Not nice...

2500 post!
Stary 2011-10-31, 20:21   #3827
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cześć wszystkim i czołem Miałam do nadrobienia chyba z 60 stron Ale już będę mieć w Rzeszowie Internet więc takie zaległości mi nie grożą.
Frezi gratuluję zakupu pierwszego kremu na zmarszczki, których na pewno nie masz. To na pewno była dla Ciebie wyjątkowa chwila- od teraz nic nie będzie już takie samo
Arrakis musisz mieć strasznie ciekawe te zajęcia- sama bym na takie poszła
Tośka piona za rubinowe pierścionki Widzę, że Twój tż ma niezłe tempo związkowe- oj długo Ty panną nie pobędziesz
Capri gratuluje wyniku egzaminu. Zaręcz się w końcu, kobieto
Stefka, zakochałam się w Twoich włosach- cudne są
Karola, gratuluje podwyżki. Widzisz- mówisz i masz
Stygm wyrazy współczucia… Tulę mocno
Pony, przykro mi z powodu pracy. Trzymaj się. Na pewno znajdziesz coś lepszego
Witam wszystkie nowe zazdrośnice Widzę, że wraz z końcem roku przybywa nas, żałosnych desperatek
Z tego, co nadrabiałam:

Nie odeszłabym od tżta z powodu braku zaręczyn. Gdybyśmy przestali się dogadywać, nie byłabym szczęśliwa w związku to tak. Ale nie dlatego, że się nie oświadczył. Dla mnie najważniejsze jest wzajemna miłość, poczucie, że kocham i jestem kochana. Ślub nie jest dla mnie priorytetem.
Atmosfery świątecznej jeszcze nie czuję, świąt nie lubię i nie czekam na nie. Dla mnie to tylko kolejna przymusowa rozłąka z tżtem i kilkudniowa awantura w domu. Dobrze, że od kilku lat nie ubieramy już choinki to chociaż nie ma udawania, że jest dobrze, gdy jest całkowicie inaczej
Ze zwierząt i dylematu pies/ kot zdecydowanie wybieram kota i na szczęście w tej kwestii zgadzam się z tżtem bo on koty uwielbia i ma jednego w domu. Sama mam tylko jedną świnkę morską bo na żadne ,,biegające po mieszkaniu” zwierzątko mama nie chce pozwolić. Ale świnka jest, cieszy się, gdy wracamy do domu i zawsze jest się do kogo potulić
Co do snów to ostatnio śnił mi się mój ślub Miałam wyjść za jakiegoś kolesia z arystokratycznej, warszawskiej rodziny. Był powóz z białymi końmi, koronkowa suknia i welon do ziemi. Ale mi wybranej nie podpasował, bo to nie był tż i ostatecznie zwiałam ze ślubu

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

U mnie tydzień obfity w uczucia i wydarzenia. Byliśmy z tżtem na 18-nastce jego siostry. Wybawiłam się za wszystkie czasy. Młodzież piła wódkę a my tańczyliśmy Potem młodzież wódkę zwracała a my nadal tańczyliśmy Tyle, że w końcu tż też wypił te parę kieliszków za dużo…
Jak był lekko wstawiony to odstawił taką akcję, że już myślałam, że się oświadczy Siedziałam na schodach, żeby ochłonąć po tańcach. On przyszedł, klęknął przede mną i zaczyna: ,,Joanno Mario, jestem z Tobą bardzo szczęśliwy, emocjonalnie żyję w chmurach, kocham Cię bardziej niż kogokolwiek innego i jesteś moim miłością mego życia”. Pytam go, czy mi się oświadcza. A on po chwili ciszy: ,,Nie, próbę robię”
Wróciliśmy nad ranem i tż był już wtedy całkowicie pijany. Przeważnie wszystkie imprezy w jego wydaniu, gdzie pije, kończą się zatruciem alkoholem. Rano nie miał siły nawet podnieść się, by wypić herbatę. Żeby rozgrzać jakoś żołądek dawałam mu herbatę łyżeczką a drugą trzymałam głowę. W końcu tż wzruszony moją opieką popłakał się, że tak się nim zajmuję, nazwał swoim aniołem i obiecał dać mi wszystko, o czym zamarzę :dziękuję:
Generalnie imprezę uważam za udaną choćby dlatego, że mamy z niej więcej zdjęć niż przez 3 lata razem wzięte
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:22   #3828
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

co do odchudzania to ja na szczescie nie mam tu wagi... ale tez sie musze wziac za siebie bo widze po odbiciu w lustrze ze przybralam znow w brzuchu

jakies 3-5 kilo mam do zrzucenia na bank...... tylko mi tu w ogole tgrudno jakas sensowna diete trzymac
Stary 2011-10-31, 20:36   #3829
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Frezi nie da się ja w ogóle nie patrzę na to co jem. Uwielbiam tak jak Carmi makarony pizzę, słodycze. Maksymalnie udało mi się ważyć kiedyś 63.5 kilo, ale to był jakiś czas dobrobytu. Mnie waga skacze samoistnie z tych 60 kilku do 59. Zwykle to jest 3-4 kilo różnicy. Ale w sumie dobrze się teraz czuję. Wiem, że to kwestia mojego metabolizmu. Jem normalnie, nie wyglądam jak anemik. Czasem, jak mam wzmożony okres aktywności to ktoś wypala 'boooże ale ty schudłaś' to lecę do lustra z przerażeniem, bo dziwnie tak... a tak to spoko.
rozumiem

nasuwa mi się, żeby napisać: "zazdroszczę metabolizmu", ale niedowaga to jednak nie dobrze

uważaj na siebie

Cytat:
38 minut do konca aukcji i wlasnie stracilam jednego z podgladaczy Not nice...

2500 post!

za posty

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Frezi gratuluję zakupu pierwszego kremu na zmarszczki, których na pewno nie masz. To na pewno była dla Ciebie wyjątkowa chwila- od teraz nic nie będzie już takie samo
U mnie tydzień obfity w uczucia i wydarzenia. Byliśmy z tżtem na 18-nastce jego siostry. Wybawiłam się za wszystkie czasy. Młodzież piła wódkę a my tańczyliśmy Potem młodzież wódkę zwracała a my nadal tańczyliśmy Tyle, że w końcu tż też wypił te parę kieliszków za dużo…
Jak był lekko wstawiony to odstawił taką akcję, że już myślałam, że się oświadczy Siedziałam na schodach, żeby ochłonąć po tańcach. On przyszedł, klęknął przede mną i zaczyna: ,,Joanno Mario, jestem z Tobą bardzo szczęśliwy, emocjonalnie żyję w chmurach, kocham Cię bardziej niż kogokolwiek innego i jesteś moim miłością mego życia”. Pytam go, czy mi się oświadcza. A on po chwili ciszy: ,,Nie, próbę robię”
pogrubione - świetnie to napisałaś

co do drugiego pogrubionego -
Stary 2011-10-31, 20:47   #3830
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
pogrubione - świetnie to napisałaś

co do drugiego pogrubionego -
Oj, ciekawie z tym było Nawet dwa zęby poszły na tej imprezie bo koleś wpadł na stół
A to pogrubione drugie to niestety była próba No ale ponoć po pjaku ludzie są szczerzy więc kto wie co się może wkrótce zdarzyć...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-10-31, 20:49   #3831
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ciekawie z tym było Nawet dwa zęby poszły na tej imprezie bo koleś wpadł na stół
A to pogrubione drugie to niestety była próba No ale ponoć po pjaku ludzie są szczerzy więc kto wie co się może wkrótce zdarzyć...

ałć

ale to było słodkie "próbę robię" fajowo
Stary 2011-10-31, 20:49   #3832
kasia0912
Zakorzenienie

Mój po % też ma masę wyznań i chcę się całować i przytulać

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:51   #3833
SimplyDivine
Zakorzenienie

6 minut i nikt nie licytuje...
Stary 2011-10-31, 20:54   #3834
skimos
Zakorzenienie

ej no bo u nas nie ma święta dziękczynienia, ale czemu by nie zmiksować ich Independence Day z Dziękczynieniem i zacząć piec indyki na 11 listopada...

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:54   #3835
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
6 minut i nikt nie licytuje...
poczekaj na ostatnie minuty.....
Stary 2011-10-31, 20:54   #3836
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
ale to było słodkie "próbę robię" fajowo
Byleby nie próbował w nieskończoność bo w końcu zechce się oświadczyć na poważnie a ja nie uwierzę
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-10-31, 20:55   #3837
BYou
MBZ♥

wzmożone

hej Gothko próba wyszła świetnie, niech klęka

Zuz uważaj na siebie a badałaś tarczycę?

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 20:56   #3838
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Byleby nie próbował w nieskończoność bo w końcu zechce się oświadczyć na poważnie a ja nie uwierzę
E tam, skoro próby robi, to znaczy że jego plan jest już na zaawansowanym poziomie Trzymamy za niego kciuki

Byou tak, wieki temu co prawda, ale raczej mi nic nie jest, moja mama też bardzo długo była szczupła. Teraz ma 45 i nigdy nie miała dużej nadwagi. Podejrzewam, ze taka nasza rodzinna uroda

Simply jak się nie uda, to wystaw jeszcze raz, albo na Allegro, czy nie chcesz ryzykować z przesyłką?

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-10-31 o 20:58
Stary 2011-10-31, 20:56   #3839
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
skimos mi przypomniała że w tym roku obchodzimy w rodzinie 11 listopada 12. bo 11 to piątek i mama nie wiedziała że i tak jest dyspensa a przecież na 11. listopada się je golonki
Ej serio macie taką tradycję?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:58   #3840
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
poczekaj na ostatnie minuty.....
Eh, nikt nie kupil a takie piekne, nowe, z pudelkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11971.jpg (78,0 KB, 31 załadowań)

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości