![]() |
#3811 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
![]() skoro brałaś ostatnio sporo p.bólowych to mogło coś zareagować i stąd uczulenie. Żeby wypłukać toksyny itp pij więcej wody. Ja ostatnio miałam wysypkę/pokrzywkę na trutkę na zęba mimo, że wcześniej wielokrotnie miałam zatruwane zęby, więc w każdej chwili coś może uczulić. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Ja tam raczej nie wchodze - tyle co w drzwiach stane i sobie pogadamy
![]() ![]()
#3813 |
Zakorzenienie
|
zakłada któraś w klubie wątek, w którym będziemy wyrzucać sobie ile zjadłyśmy ?
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A nie 24. w tym roku ? Bo w USA dziękczynienie musi być w ostatni czwartek listopada |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Frezi, mi tam nic nie zryłaś, ja ostatnio mam beznadziejny nastrój
![]() Ok, spróbuję coś wymyślić, umyję buzię, zażyję zyrtec... i chyba pójdę spać, żeby się nie zadręczać.
![]() |
#3816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze otwarłam jakąś stronę a tam taki ✂✂✂utny kalkulator BMI wyskoczył.
No żesz faken ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Motylku fajny jest Kinect? Masz porównanie do PS move? Myślimy, żeby sobie sprezentowac pod choinkę jakąś konsolę z detektorem ruchu i nie wiem czy nasz pokój nie jest za mały :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
Józia Cet Alergin, Zyrtec cokolwiek antyalergicznego bez recepty w aptece...? Z domowych sposobów niewiele mi przychodzi na myśl, bo jak ja mam atak alergii to właściwie tylko szybko działające wziewne leki mogą pomóc. A własnie byłam dziś z Tżtem u niego w domu a tam jest kot. Ja strasznie znoszę kocie futro, ale zwykle zanim zacznę reagować mija 30 min - godzina. A tu tyle co weszłam za próg i myślałam że mózg wysmarkam, tak mnie wzięło. W zasadzie tylko wzięliśmy co mięliśmy wziąć i pojechaliśmy.
Skimosku też mam Wojtka ![]() na temat odchudzania nie gadam, bo ja przez całe życie mam niedowagę. Teraz już małą bo ok 10kilo ![]() Jak przyjechaliśmy do Tżta to widzieliśmy dwie bandy przebierańców z dyniami więc pobiegłam szybko wyjąć z szafki słodycze i czekałam z nadzieją, ale nikt nie przyszedł. Robię sobie szalo-komin i już kończę. Wygląda przytulnie. Mama się w końcu do mnie odezwała. Przypomniała sobie chyba, że żyję ![]() Mam rozkminę świąteczną. Nie wiem czy nie wypadnie tak, że będę musiała w naszym małym mieszkanku zrobić Wigilię i zaprosić mamę i braci. W sumie mogliby potem spać u brata bo mieszka niedaleko, ale i tak tu jest trochę ciasnawo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Carmi nie mam porównania.Mój brat miał Wii,ale to zupełnie coś innego.
A Kinnect super,polecam ![]() Ostatnio po boksie miałyśmy zakwasiki w bicepsach ![]() Dobra,trzeba wziąć się za siebie i rozpocząć ćwiczenia,które sobie narzuciłam na wątku odchudzeniowym. Idę pomęczyć mojego śpiącego już małża. Chociaż i tak ma u mnie przechlapane za te 1600 zł. Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2011-10-31 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zapisz się do naszego wątku, tylko twoim celem będzie dieta, która pozwoli uzyskać Ci odpowiednią wagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
Frezi nie da się
![]() ![]() Simply trzymam mocno ![]() ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-10-31 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Wykrywa, ale by moc w dwie osoby naraz grac to trzeba miec bardzo duzo przestrzeni
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- 38 minut do konca aukcji i wlasnie stracilam jednego z podgladaczy ![]() 2500 post! ![]() ![]()
#3827 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim i czołem
![]() ![]() Frezi gratuluję zakupu pierwszego kremu na zmarszczki, których na pewno nie masz. To na pewno była dla Ciebie wyjątkowa chwila- od teraz nic nie będzie już takie samo ![]() Arrakis musisz mieć strasznie ciekawe te zajęcia- sama bym na takie poszła ![]() Tośka piona za rubinowe pierścionki ![]() ![]() Capri gratuluje wyniku egzaminu. Zaręcz się w końcu, kobieto ![]() Stefka, zakochałam się w Twoich włosach- cudne są ![]() Karola, gratuluje podwyżki. Widzisz- mówisz i masz ![]() Stygm wyrazy współczucia… Tulę mocno ![]() Pony, przykro mi z powodu pracy. Trzymaj się. Na pewno znajdziesz coś lepszego ![]() Witam wszystkie nowe zazdrośnice ![]() ![]() Z tego, co nadrabiałam: Nie odeszłabym od tżta z powodu braku zaręczyn. Gdybyśmy przestali się dogadywać, nie byłabym szczęśliwa w związku to tak. Ale nie dlatego, że się nie oświadczył. Dla mnie najważniejsze jest wzajemna miłość, poczucie, że kocham i jestem kochana. Ślub nie jest dla mnie priorytetem. Atmosfery świątecznej jeszcze nie czuję, świąt nie lubię i nie czekam na nie. Dla mnie to tylko kolejna przymusowa rozłąka z tżtem i kilkudniowa awantura w domu. Dobrze, że od kilku lat nie ubieramy już choinki to chociaż nie ma udawania, że jest dobrze, gdy jest całkowicie inaczej ![]() Ze zwierząt i dylematu pies/ kot zdecydowanie wybieram kota i na szczęście w tej kwestii zgadzam się z tżtem bo on koty uwielbia i ma jednego w domu. Sama mam tylko jedną świnkę morską bo na żadne ,,biegające po mieszkaniu” zwierzątko mama nie chce pozwolić. Ale świnka jest, cieszy się, gdy wracamy do domu i zawsze jest się do kogo potulić ![]() Co do snów to ostatnio śnił mi się mój ślub ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- U mnie tydzień obfity w uczucia i wydarzenia. Byliśmy z tżtem na 18-nastce jego siostry. Wybawiłam się za wszystkie czasy. Młodzież piła wódkę a my tańczyliśmy ![]() ![]() Jak był lekko wstawiony to odstawił taką akcję, że już myślałam, że się oświadczy ![]() ![]() ![]() Wróciliśmy nad ranem i tż był już wtedy całkowicie pijany. Przeważnie wszystkie imprezy w jego wydaniu, gdzie pije, kończą się zatruciem alkoholem. Rano nie miał siły nawet podnieść się, by wypić herbatę. Żeby rozgrzać jakoś żołądek dawałam mu herbatę łyżeczką a drugą trzymałam głowę. W końcu tż wzruszony moją opieką popłakał się, że tak się nim zajmuję, nazwał swoim aniołem i obiecał dać mi wszystko, o czym zamarzę :dziękuję: Generalnie imprezę uważam za udaną choćby dlatego, że mamy z niej więcej zdjęć niż przez 3 lata razem wzięte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
co do odchudzania to ja na szczescie nie mam tu wagi... ale tez sie musze wziac za siebie bo widze po odbiciu w lustrze ze przybralam znow w brzuchu
![]() jakies 3-5 kilo mam do zrzucenia na bank...... tylko mi tu w ogole tgrudno jakas sensowna diete trzymac ![]() ![]()
![]() |
#3829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasuwa mi się, żeby napisać: "zazdroszczę metabolizmu", ale niedowaga to jednak nie dobrze ![]() uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do drugiego pogrubionego - ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Oj, ciekawie z tym było
![]() ![]() A to pogrubione drugie to niestety była próba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ałć ![]() ale to było słodkie "próbę robię" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
Mój po % też ma masę wyznań i chcę się całować i przytulać
![]()
#3833 |
Zakorzenienie
|
6 minut i nikt nie licytuje...
![]()
#3834 |
Zakorzenienie
|
ej no bo u nas nie ma święta dziękczynienia, ale czemu by nie zmiksować ich Independence Day z Dziękczynieniem i zacząć piec indyki na 11 listopada...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Byleby nie próbował w nieskończoność bo w końcu zechce się oświadczyć na poważnie a ja nie uwierzę
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Byou tak, wieki temu co prawda, ale raczej mi nic nie jest, moja mama też bardzo długo była szczupła. Teraz ma 45 i nigdy nie miała dużej nadwagi. Podejrzewam, ze taka nasza rodzinna uroda ![]() Simply jak się nie uda, to wystaw jeszcze raz, albo na Allegro, czy nie chcesz ryzykować z przesyłką? Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-10-31 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Eh, nikt nie kupil
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.