![]() |
#1411 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() do swiat nie uzbieram kasy wiec myslalam o marcu wtedy chyba jest ok 3 tyg wolnego ![]() gwendolinka - ogladalam fotki, cycuszki sa super!!!! Bardzo naturalne, wyjsciowka podobna jak moja wiec mam nadzieje ze efekt bedzie rowniez taki fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Ja sobie nakleilam plaster anty... i mam takie wielkie cycki! Najlepsze że mi jakoś tego gruczołu sie dużo zrobiło -teraz faktycznie jak macam to ten implant mało czuć
![]() ![]()
#1413 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki jestem nowa na forum i zadaję pewnie banalne pytania, więc proszę wybaczcie mi
![]() Dlaczego zdecydowana większość z Was wybiera implanty okrągłe??? Ja po konsultacji zdecydowałam się na anatomiczne, ale teraz nie jestem tego dalej pewna?! |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w środę szukam fryzjera i kupię zapasik na miesiąc ![]() włoski mi się już dzisiaj strasznie podobają... wczoraj wyszłam z kosmetycznego i apteki z zapasami na miesiąc... Cytat:
![]() i jakoś nie wiem, jak to umknęło ... ![]() Cytat:
![]() większość z nas chce osiągnąć efekt pełnych piersi u góry i chyba dlatego wybór pada na okrągłe... i nie ma znaczenia, jak się już wiele razy przekonałyśmy, czy się już rodziło czy nie, i w jakim stanie są piersi przed operacją ![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale miałam dziś piekny sen dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też miałam takie sny... a przed samą op to co sen, to inne powikłanie... koszmar ![]() ![]()
![]() |
#1417 | |
Raczkowanie
|
Witaj Violinka-jakoś wcześniej nie było widać Twojego posta pojawił się jakoś niedawno więc podejrzewam, że większość o=dziewczyn go nawet nie zauważyła...co do Twoich wątpliwości-najważniejsza kasa, którą już masz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1418 | |
Zadomowienie
|
Ja byłam zdecydowana na anatomy bo nie chciałam efektu piłek a nie mialam prawie wcale własnej tkanki żeby to przykryła... poszłam na konsultację i Pani Dr mi wytłumaczyła , że dla mnie bedą lepsze okrągłe i wcale nie ma potrzeby wkladać anatomów i to co mówiła Daga - anatomy się mogą przekręcić i rekonwalescencja jest dłuższa, przy okrągłych można chyba na początku szybciej pewne rzeczy wykonywać.
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak usteczka? ![]()
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
dagaa81...dzięki za odpowiedź!!!Właśnie nie wiem czemu tyle godzin nie było widac mojego postu...
Sama nie wiem co robic w tej sytuacji...nie mam mozliwosci nie pojechac na swieta...musialabym sie rozchorowac bo innej wymowki nie wymysle:/ ja bym sie chetnie wyprowadzila na grudzien, ale na poczatku roku to rodzice maja sie wyprowadzic, wiec nie moge z siebie robic kretynki... Jedyne wyjscie, ktorego chcialam uniknac, ale chyba jednak nie da rady, to zwolnienie z pracy od 12 grudnia. Wiem, ze nie bedzie latwo i nie bedzie to mile widziane, bo pracuje dopiero od sierpnia, ale trudno ![]() ![]() ![]() Dziewczyny miala ktoras taki rozmiar jak ja?Tzn.305 okragle?Jestem ciekawa jaki efekt moze z tego wyjsc...bo mi naprawde nie zalezy na duuuuzych cyckach, tylko na tym, zeby byly ![]() gwendolinka ja tez robilam permanentny ust z wypelnieniem...pamietam, ze lzy mi z bolu lecialy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
znów usuwam powtórzony post...dlaczego one się pojawiają po tylu godzinach?!:/
Edytowane przez violinka69 Czas edycji: 2011-11-02 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Jak już mowa o rodzaju implantu okragly czy anatomiczny to ja ciagle sie zastanawiam czemu dotkor odradzil mi okragle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wyjściówka ogromna ![]() ![]() ![]() naprawdę miałam nędzę, a okrągłe sprawdziły się rewelacyjnie ![]() Jeśli myślisz o okrąglaskach, to wybierz się jeszcze na konsultację u innego Dr ... moja koleżanka u Dr JJ dowiedziała się, ze moze mieć tylko anatomki, bo inne wyjdą sztuczne, będą się odznaczały krawędzie implantów, itd... wybrała się jeszcze do Dr W i jest szczęśliwą posiadaczką okrągłych, które wyglądają tak, ze nikt się nie zorientował, żeby cokolwiek przy nich kombinowała ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Olivka, mam taki sam kolor włosków jak TY ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już się nie mogę doczekać efektu ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-11-01 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
a nieee ... coś Ty! żadne "zaszalałam" bedzie kolor bardzo naturalny taki w beż wpadający tylko sie właśnie zastanawiam czy na korekcie nie dodać jakiejś kropli różu czy mi nie będzie za "ponuro-takie beze" Mogłoby to jakoś tak swieżo wyglądać ...ale co ja mam kolor oceniać jak nie mam strupy
![]()
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widać cokolwiek przez nie? jakiś zarys linii i barwy?
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Widziałam w albumiku twoje usta! Super. Zazdroszczę bo ja muszę teraz czekac i się bujać. Do korekty to zejdzie bo dopiero 20.11
Kontur mam po swoim konturze a kolor bedzie takie beżowaty :P troche tam widać ale jestem ciekawa jak zejda te strupy i ten barwnik wybije (bo na poczatku tez nie widać dopiero po kilkunastu dniach -tak mówiła ta laska)
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz już jest ślicznie ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-11-01 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Gwendolinko byłam w albumie i widzialam wyjsciowke i musze powiedziec że nie byłaś zupełnie pozbawiona piersi. Ja nie mam nic że tak powiem jestem "płaska jak deska". Moja wyjscioke widziala Agatau i Zabulek wiec moge potwierdzic.
Horo ta radość mam nadzieje spowodowana jest tym że podoba Ci sie mój kolorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wyjściówkę mogłabyś wstawić do albumu... wtedy będzie można coś Tobie doradzić ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Andrea, podaj jeszcze swoje wymiary... może nie są jakimś decydującym kryterium, ale pozwalają choć w przybliżeniu określić wielkość impalntów ![]()
![]() |
#1432 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki przed chwilą wrzuciłam swoją wyjściówkę. Dodam tylko że mam 172 cm, waże 58kg a pod biustem mam 75. Proszę doradźcie mi jaka wielkość i kształt powinnam wybrać żeby zarkęcić się koło pełnego C lub małego D.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod biustem mierz się baaardzo ciasno ![]() Ale 325 i do tego anatomki nie dadzą u Ciebie zadowalającego rozmiarku... ja bym celowała w okrągłe i to ok. 400 cc ![]() podpowiedz jeszcze u kogo robisz op? i czy znasz jakieś szczegóły dotyczące implantów , które masz mieć?
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-11-01 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=horo;30265427]kochana,
pod biustem mierz się baaardzo ciasno ![]() Ale 325 i do tego anatomki nie dadzą u Ciebie zadowalającego rozmiarku... ja bym celowała w okrągłe i to ok. 400 cc ![]() Popieram w 100% ![]()
#1435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Przyczajenie
|
Wstępnie wybrałam Sebbin anatomiczne 325ml. Projekcja 55. Wysokość 105mm, szerokość 115mm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
Kochane moje dziewczynki mam do was prosbe . Na pewno kazda z was ma konto na fejsbuku
![]() ![]() ![]() ![]()
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
hejos
![]() OLIVKA....25DNI..ku...a jak to dojdzie do skutku to łłłłoszalejeeeeeeeeee:hap py:....i pani z kliniki pewnie będzie dzwoniła żeby mnie umówić na badania..tydz przed styknie???..wtedy pojechałam na 2tyg przed ![]() HORO daj znać czy to dostałaś?? ![]() ANDREA witaj ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.