|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wszystkie 38 punktów? ![]() ![]() ![]() ![]() no brawo ![]() ![]() no właśnie u nas było tak mega mgliście że mieliśmy z Tatą problem by wyjechać z tego naszego zadupia ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Aaby mamy listopad przypomniam Ci o naszym postanowieniu zapisywania wydatków i panowania nad budżetem ![]() ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-11-02 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A świąteczne porządki mam swoje, zatem z tej jakże kuszącej propozycji nie skorzystam ![]() Listopad listopadem, ale dla mnie miesiąc zaczyna się z chwilą otrzymania przelewu, czyli 10-tego. Aczkolwiek plan ambitny jest ![]() W sobotę po południu przyjeżdża do nas moja przyjaciółka ze swoim facetem i myślę, co by tu przygotować. Będzie kawka i winko, i pytanie, co do jedzenia. Może szaszłyki drobiowe? I co jeszcze? Najlepiej jak najtaniej ![]() ![]()
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj z tż do późna oglądaliśmy Kac Vegas w Bangkoku. Nawet fajny i pośmiałam się, choć pierwsza częśc dużo lepsza ![]() Wstaliśmy po 9. Tż zrobił śniadanko, a ja zmieniłam pościel z naszych pokoi. Muszę też potem ogarnąć kurz, odkurzyć, zrobić mopowanie, bo po weekendzie z gośćmi zrobiło się nieciekawie. Ja czuję się już lepiej, normalnie oddycham i nawet potrafię funkcjonować ![]() Dziś nie pojechałam na uczelnię, bo mam dziś o 15 wizytę u gastrologa, na którą czekałam od lipca. Nie mogłam pozwolić żeby mi przepadła, szczególnie, że znowu źle się dzieje. Zobaczymy co mi dziś powie. W ten weekend muszę mocno przysiąść do nauki, bo tyle mi się tego nazbierało, a 15 mam pierwsze kolokwium ![]() U mnie piękne słońce i może z tż pójdziemy na spacer w związku z moją wizytą u lekarza, potem może do rodziców na kawkę wpadniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie miałam nigdy problemów jak robiłam wszystko wg ulotki więc zrobiłam tak jak tam napisane, w pierwszym dniu krwawienia nakleiłam plaster mam nadzieję, że przygód żadnych nie będzie po drodze ![]() to chyba nie dla mnie takie zabawy na stare lata ![]() aaby ![]() a co do mieszkania... to u nas mimo, ze bloki nie wybudowane to już są mieszkania zarezerwowane i nie ma w czym wybierać, a jeszcze jak są w cenach przystępnych więc radziła bym się jak najszybciej zastanawiać no chyba że tylko u nas tak jest, że mieszkania idą jak świeże bułeczki ![]() Bry włączyli neta, włączyli ![]() pogoda piękna a ja w tej pracy muszę gnić urlopu nie można wziąć bo tzw sezon i wielkie halooo mają jak się wspomni coś na ten temat musze w domu jakieś porządki zimowe zarządzić, przydało by się gruntowne szorowanie kafli, ale jakoś się za to zabrać nie mogę, okna proszą już o umycie i też nie ma kiedy, bo zawsze coś wypada ![]()
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, a czy te problemy nie mają powiązania z nerwami i stresem? U nas też już piękne słońce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może nie jak świeże bułeczki, ale na bieżąco - w blokach oddawanych w grudniu tego roku są prawie wszystkie wykupione. Kompleks, który nas interesuje ewentualnie, jest oddawany w grudniu przyszłego roku - kilka mieszkań jest zarezerwowanych. Prawdę mówiąc wolałabym, żeby był oddany np. rok później - mielibyśmy dużo stabilniejszą sytuację i pewnie decyzja byłaby łatwiejsza... Mamy jeszcze sporo czasu, ale chyba mocno trzeba rozważyć wszelkie za i przeciw ![]() Porządki świąteczne ![]() ![]() Żeby zrobić wszystko, co bym chciała, potrzebowałabym co najmniej 3 dni urlopu...
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() ja już siedze na uczelni ale chyba na dwa wykłady nie pójdę bo cos sie zle czuje i chyba najlepiej bedzie jak pojde do domu a po drodze kupie jakis gripex ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co tak naprawdę to już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Lekarz załamuje ręce. Wyniki mam dobre, nic nie wskazuje na jakiekolwiek nieprawidłowości
![]() ![]() ![]() Spacerek był krótki, ale chociaż tyle. Kaszel mnie coś teraz męczy ![]() Dziś całe mieszkanko wysprzątałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Raczkowanie
|
To i ja się nieśmiało dołączę, jak tak fajnie sobie gadacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dobrze się najpierw warto dowiedzieć jak wyglądają dojazdy, bo czasami na tych obrzeżach jest masakracja dojazdowa i mega korki w każdą stronę ![]() Ja się przeniosłam o niecałe 3 km i autobusem to już jest nie 15 min jak poprzednio do centrum a 28-30 ![]() Ja bym nie chiciała zdecydowanie mieszkac na obrzeżach, te 10 km które mam do centrum to już dla mnie maks, tyle że ja akurat potrzebuje być w ścisłym centrum często ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziołchy. Dzisiaj miałam kocioł w pracy. Napisałam 10 wypisów
![]() Kash ja się do Was dołączam z zapisywaniem wydatków. Przeholowaliśmy troche w październiku i musimy trochę się ograniczyć. Dodaja trzymam kciuki za lekarza. Aaby respect co do porządków. U mnie ze zdrowiem coraz lepiej. Mam nadzieje, że wreszcie wyjdę na prostą. Na ogólne objawy przeziębienia pomógł mi Sambucol, ale on kosztuje 20 zł - troche dużo ![]() U mnie dzisiaj nie było mgły - nareszcie wyszło słońce. Jakby wczoraj tak nie mogło być ![]() Kocie napisz coś o sobie ![]()
#2472 |
Zakorzenienie
|
Kocie witaj
![]() ![]() ufff i wieczor poniedzialek zlecial, a jutro juz sroda ![]() ogoadam wlasnie slodki biznes na TLC, robia tam torty na zamowienie i slinka mi cieknie niemilosiernie ![]() chyba wciagnela bym czekolade a w sobote bilard ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Ala mnie się dzisiaj spodobał tekst w radio -" lubię jak poniedziałek jest w środe "
![]()
#2474 |
zawsze mam racje
|
Ja w takie przymusowe święta to nie wiem co ze sobą zrobić, już wolę dni robocze
![]() Chociaż kiedyś lenić się umiałam na 5 z plusem, pamiętam wakacje po maturze, wstawałam prosto na kompa w piżamie nawet bez założonych soczewek (na pewno zaprocentuje to większymi zmarszczkami od mrużenia oczu w przyszłości ![]() ![]() Tzn nie całe tak minęły, ale maj podczas matur i czerwiec na pewno ![]() Chociaż czasami trochę pracy mam i tak naprawdę to pracując częściowo w domu ciężko życie od pracy rozdzielić, szczególnie potykając się o teczki i dokumenty to cenię to, że nie mam sztywnych godzin pracy, że jak skończę wcześniej to mam czas dla siebie, a nie siedzę i odliczam minuty do końca. Wolę o 18 skończyć, bo jest sporo do zrobienia niż o 16, ale spoglądając co 5 min na zegarek kiedy koniec. Nienawidzę sztywnych ram czasowych z całych sił. Co się czasu w szkole naodliczałam to do dziś pamiętam.
#2475 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() ![]() aaby- i'm proud of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli o jedzonkowanie na gości chodzi to ciasto francuskie z farszem, właściwie to można wszystko tam w środek włożyć i zapiec. i na słodko. i na pikantno. polecę też opisywaną na tym wątku sałatkę z zupek chińskich i kurczaka. niebo w gębie, a koszt przyzwoity ![]() nurku- nie dane jest nam się spotkać;/ jak dostanę już harmonogram to napisze ci co z tym 30tym ![]() ![]() dodaja- medal wzorowej Panny Domu wędruje do Ciebie za porządki ![]() witaj Kocie ![]() haniula- piękny brzuś ![]() gdzie jest iija??? u mnie kocioł, na szczęście od zajęć mam wolne aż do niedzieli ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Widzę, że przestój na wątku- ijaa gdzie jesteś?? kash i aaby też się opierni**acie z pisaniem ![]() ![]() U mnie młyn. Dostałam w końcu założenia do projektu inż i oczywiście czarna magia. W całej grupie jedna osoba wie co robić, a reszta coś zamula. Prowadzący "nie będzie nam wszystkiego tłumaczył", więc jest po prostu pięknie. Pocieszam się tym, że na tym etapie nie mogę nie zdać :P i jakoś to będzie. Poważnie się zastanawiam nad magisterką na politechnice... Poza tym dzisiaj byliśmy u weta z psiakiem, bo się nawpieprzał trawy, a później jeździł tyłkiem po podłodze, więc przewiduję pasożyty. Jednak po wizycie u wetki, która go wymacała po jajkach (pierwsze takie badanie) był baaardzo zadowolony- my mniej. Wetka zadała kluczowe pytanie: "czy pies był kastrowany?" My oczy jak latarnie i oczywiście, że nieeee... Na co wetka:" W takim razie nie ma jąder..." Okazało się, że nasz Urwis ma schowane genitalia... Nie wykształciła mu się moszna, przez co jedno jajko jest w pachwinie, a drugie nie wiadomo gdzie... Wetka powiedziała, że radzi po skończeniu 2 lat zrobić operację (Diego ma teraz rok). Z jednym jąderkiem nie będzie problemu, ale drugiego "trzeba poszukać"... Dodam, że taki stan jak teraz może prowadzić do nowotworu u pieska co nie nastroiło mnie pozytywnie ![]() Już od dawna twierdziłam, że albo jajek nie ma albo ma bardzo malutkie, a TŻ twierdził, że wymyślam... ale żadne "badać" nie chciało... No i teraz mamy ![]() ![]() Przepraszam Was, że się tak wyżalam, ale nie bardzo mam komu, bo mówiąc koleżankom o tym problemie większość reaguje śmiechem:/ Jedna mnie zrozumiała i dała wsparcie...
#2477 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no zapraszamy, w kupie siła i zmotywować się łatwiej ![]() kuruj się Kochana bo teraz bardzo łatwo się rozłożyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do pieska to faktycznie kiepska sytuacja, nie wiem czemu Twoje koleżanki to śmieszy? ![]() ![]() ![]() ![]() Ssnow gratuluję premii, miło zostać tak docenionym! ![]() witam serdecznie! ![]() ![]() a tymczasem chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia imieninowe Ijii!
![]() Kochana! Przede wszystkim spełnienia marzeń! Miłości od A. w ilościach hurtowychi w takich ilościach także pieniążków! ![]() samych nietuczących kalorii, wielu powodów do uśmiechu i wszystkiego czego Ty sama sobie życzysz! ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-11-03 o 06:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spotkamy sie nawet jakbym miala Cię na sam pociąg odprowadzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do oszczedzania to u mnie już 35zł poszło wczoraj na leki ![]() dzień dobry ![]() od wczoraj leze w łóżku i się wygrzewam, nie powiem całkiem mi z tym dobrze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Ijaa wszystkiego wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2-131104_L.jpg Tak mi się jakoś skojarzyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzisz, ja jeszcze parę lat temu marzyłam o przeprowadzce do większego miasta i cywilizacji. Teraz jednak nie wyobrażam sobie mieszkania w dużym mieście, i jeżeli miałabym się do takiego przeprowadzić, to bardzo chętnie na obrzeża ![]() No ale są różni ludzi. Mi tutaj dobrze i ciężko byłoby mi podjąć decyzję o wyprowadzce. Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuję za pomysły! Kompletnie zapomniałam o cieście francuskim! (choć rano rozmawialiśmy z Ł. i chyba będzie musieli przełożyć to zaproszenie - choćby ze względów $$. Ale pomysły zbieram ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu Diego ![]() ![]() ![]() Ktoś tu podobno cukierkiem rzucić powinien ![]() ijaa, z okazji imienin życzę ogromnego wora pieniędzy, którego zawartość na bieżąco będzie się reaktywowała ![]() ![]() ![]() Bry! Ależ mi się dziś nie chciało wstać ![]() Z wczorajszych planów zarówno prasowaniowych, jak i naukowych, wyszła ![]() Dziś wstałam z ogromnym bólem głowy i strasznie połamana - mam wrażenie, że ten nasz materac niezbyt mi służy. Ból głowy pewnie powiązany jest z nadchodzącym okresem, także niestety zaraz muszę wziąć jakiś Nimesil czy coś. Inaczej ciężko będzie mi wysiedzieć do 15. Dajcie mi kopniaka motywacyjnego, żebym po południu zabrała się za naukę ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-11-03 o 07:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Bry
Jak dobrze, że dziś czwartek, ten tydzień taki ekspresowy, że nawet nie zdążyłam się pracą zmęczyć ![]() ![]() ssnow taka premia i mi by się przydała ![]() ![]() Dusza mam nadzieję, że z psiakiem będzie dobrze ijaa wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ![]() Wczoraj zabiłabym się we własnej wannie ![]() ![]() Dziś wizyta u lekarza, ciekawe co mi wymodzi na te moje zatoki.
#2481 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() To jest przykład tylko. Nie napisałam studentki martwią się tylko tym i tym ale, że chciałabym być czasami studentką martwiącą się o to i to ![]() Tak samo mogłabym napisać, że mierzysz wszystkich prostych zjadaczy chleba jedną miarą, a może ich bycie takimi nie wynika z tego, że są tak prości tylko mają smutne i ciężkie życie i brak sił i środków na kulturę ![]() Ale wiem, że pewnie nie o to chodziło, więc dla mnie też odrobinę zrozumienia proszę ![]()
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
dobry dzień
![]() ![]() ![]() ![]() czeka mnie trochę latania dzisiaj, bo trzeba i podania do dziekanów i ulotki roznieść, ale pogoda piękna, a w ramach odstraszania zimy założyłam krótką spódniczkę i nic mi nie jest straszne ![]() w sobotę chyba poczynię jakieś zakupce ubraniowe (lista rzeczy które sa mi potrzebne "na gwałt" jest nieprzyjemnie długa ![]() ![]() DobraDuszo- bardzo mi przykro z powodu Diega ![]() nurku- trzymam za słowo co do spotkania ![]() ala- dobrze, że nic Ci się nie stało ![]() aaby- tak mi się jeszcze przypomniało, ze jeśli potrzebujesz czegos na ciepło, a szybkiego to zrobienia to crustless pizza lub quiche są niezastąpione i pyszne ![]() a z tymi wykładowcami to zobaczysz, raz dwa wszystko pozaliczasz ![]() iija- spełnienia marzeń!!! ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dlatego jak mówię każdy musi się dobrze zastanowić nad swoimi potrzebami. Jak komuś centrum nie jest potrzebne do szczęścia to spokojnie może mieszkać na obrzeżach. Mnie niestety jest mocno potrzebne i dalszych dojazdów sobie nie wyobrażam ![]() A ja znowu po osobach które znam widzę tendencję przenoszenia się ze spokojniejszych miast do Katowic, bo po prostu dojazdy są wykańczające. Też chciałam mieszkać gdzie indziej, 60 km stąd, ale niestety się nie da, może bym nie musiała jeździć codziennie, ale ze 3 razy w tygodniu tak. Nie tyle dojazd mnie nawet by bolał, bo pociągiem, ale to szlajanie się dla zabicia czasu, bo jedno spotkanie rano o 10 a inne o 18 no i robi się problem ![]() Na szczęście udało się tutaj znaleźć ładniejszą, spokojniejszą dzielnicę i mam w końcu swój mały, prywatny kawałek trawnika więc udało się zrobić w miarę kompromis. A kiedyś mi się wiecie jakie osiedle podobało? Takie które ma widok na centrum handlowe ![]() Z ciekawości zobaczyłam jak się tam żyje ale jak wyszłam na balkon, który ma widok z 3 stron na inne mieszkania i jest na niego 100 okien to podziękowałam ![]() Na innym osiedlu znowu chyba 4 m pomiędzy blokami, widok na to co sąsiad na przeciwko ma na talerzu ![]() Niby dużo miasto a wcale nie było wyboru ciekawych mieszkań. Bo po niektórych doświadczeniach to tylko strzeżone, albo chociaż zamknięte wchodziło w grę i takie do 10 km do centrum. dobradusza: a koleżanek nie rozumiem, nie wiem co w tym śmiesznego, słowo jądra je śmieszy czy co? :/ Idę na sekundę do sklepu i biorę się za pracę. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() Chociaz ostatnio o avanti pamiętałam ale miałam zawalony weekend i nie było szans na zakupy.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-03 o 08:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja kochana skarbnica wiedzy ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-11-03 o 08:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj wieczorem poczytałam książkę, którą zaczęłam nie wiem kiedy i wzięłam długą gorącą kąpiel. Było mi cudownie ![]() ![]() Ja już po śniadanku, teraz piję herbatkę. Dziś chyba wyciągnę rodziców na spacer i od razu odbiorę prawo jazdy ![]() Na obiad wczoraj miałam jakieś takie oszukane łazanki bez pieczarek. Tż wymyślił to miał ![]() Aaby mnie najlepiej wychodzi prasowanie czy też inne prace jak jestem mocno zdenerwowana. Wtedy czas mi leci jak nie wiem ![]() Dobra dusza przykro mi z powodu Diega. Mam jednak nadzieje, że wszystko się ułoży z tą nową lekarką. Ssnow cudnie, że dostałaś premię ! Dzień byłby zdecydowanie lepszy gdyby nie gderająca koleżanka T. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
DobraDusza, a propo tego zarzutu bezpodstawnego
![]() Proszę, pierwsza dziesiątka: czołówka.jpg I tak jesteśmy w czołówce ![]()
#2487 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Smacznego! Obie "zapiekanki" robię bardzo często i zawsze się udają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i przyjemnie jak na zajęcia nie trzeba iść. ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie to trochę dziwne myślenie, choć z drugiej strony jak już coś zaczęłam to chciałabym to dociągnąć do końca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam wrażenie że ostatnio tak mało piszę
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj ja też, z wieeelu względów ![]() Eee, zakaz mogłabyś dostać, gdybyś np. miała 3x więcej postów od następnej na liście osoby ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.