|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
i dobrze widac każdy musi zobaczyć jak to jest wyglądać "inaczej" niz wszyscy![]() Kraven bransoletka bardzo ładna nawet wiem gdzie ją zakupiłas ![]() a co do teatru Bajka to nie wiem czy wiesz ale to dość głosna sprawa, że aktorzy nie mają od kilku miesiecy płacone za przedstawienia a garderobiany i cała obsluga teatru tez, ostatnio nawet jakies przedstawienie sie nie odbyło a własciciel/dyrektor uciekł i słuch po nim zaginał. |
|
|
|
|
#2432 |
|
Konto usunięte
|
Nam weekend minął nudno i leniwie. Dzisiaj od rana miałam imprezę, bo sąsiad tak między 9 a 12 bez chwili spokoju puszczał muzykę na cały regulator. Myślałam, że oszaleję
Za to przed chwilą skończyliśmy wielkie porządki u męża w pokoju. Na razie mała część, a cztery kartony poszły na śmietnik Znalazło się bardzo dużo długopisów piszących, więc zaopatrzę w nie pracę, bo inaczej by się marnowały. Pewnie się spojrzą na mnie jak na idiotkę, jak wparuję z siatą długopisów Jutro powrót do domu |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven- dziękuję
Dodaja- zdrówka życzę ![]() Aaby- super avatar, uwielbiam lemury ![]() Kash- super rocznicę(miesięcznicę ) mieliście a co to będzie na rok bycia razem![]() witam ![]() od zmiany czasu codziennie wstaję o 6 dzisiaj czekałam na Tż aż z nocki wróci bo nie było z kim pogadać![]() dziewczyny, myślicie już o prezentach? ja muszę wcześniej pomyśleć bo czasu mam mało żeby chodzić po sklepach no i pieniążków nie wiele, ale jakiś drobiazg chciałabym każdemu sprawić jest jeszcze jedna kwestia i proszę o kciuki, ale o co chodzi powiem Wam za ok 3 tygodnie
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Anastazja ![]() Ja już zaczęłam mysleć o prezentach. Musze zacząć powoli je kupować bo później będzie szał, będzie drożej i będzie mniejszy wybór.
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później już wszystko będzie przebranetylko nie wiem co komu sprawić żeby i po kieszeni nie poszło i żeby każdy był zadowolony
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U mnie weekend okropny, zły i nieciekawy. Mam okres, jestem chora na całego i jeszcze kłótnie z tż. Wyglądam dziś jak zombie i nie wiem czy uda mi się doprowadzić do stanu używalności żeby pójść na cmentarze. Na noc wypiłam meliskę i dziś wstać nie mogłam Już po śniadaniu, oleje z włosów zmyte i biorę się za pisanie.Życzę Wam miłego dnia Kraven bransoletka śliczna Pochwal się jeszcze płaszczem.
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Plaszcz pokaze jak do domu wroce. Siedze teraz sama u Cioci TZ bo wszyscy pojechalina cmentarz aja jestem troche chora. Tu na cmentarzu jest msza przy grobach, stoi sie 1,5 godziny a nie chcialam sie doprawic bardziej. Mialo byc ladnie a zrobilo sie mgliscie i zimno.
|
#2438 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja: co ten tż tak ostatnio ciągle broi i kłótliwy taki?
![]() U mnie ostatnie dni nadal pracowicie, ale za to ile kcal spalę
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem czy kłótliwy. Po prostu nasza sytuacja jest taka a nie inna i ja sobie z nią nie radzę.
Ja piszę i końca nie widać. Tyłem mnie już boli Skończę to robię obiad i wyruszamy na cmentarze z tż.
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-11-01 o 13:32 |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
heloł :0
jak zwykle w weekend cisza ja nie poszlam na cmentarz bo tz w pracy i pojdziemy wieczorem razem ale juz bylam u rodziców na obiadku i pozniej jade z nimi do babci ![]() dodaja ostatnio widze ze z humorkiem kiepsko mam nadzieje ze niebawem się wszystko wyprostuje i dobry nastrój wróci ![]() kraven zdrowiej kobitko ! Aaa dla chetnych w moim albumie mozna zobaczyć królestwo Lenki i mój ogromny brzuś wczoraj sie wazylam i w ciagu miesiaca przytyłam 5kg
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
zawsze mam racje
|
W ciąży to chyba ciężko przytycie faktyczne zmierzyć
Przecież Lenka rośnie też pewnie jak na drożdżach aktualnie
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak urodzisz to szybko zrzucisz tego Ci życzę![]() ![]() ja siedzę od rana u rodziców i jeszcze z jakieś 2 h, zmuliło mnie trochę ale zaraz znajoma przyjdzie więc może się rozbudzę
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaja zdrówka a na chorobę to ponoć dobre jest piwo z jajkiem z żółtek i cukru robisz kogiel mogiel, piwo podgrzewasz tylko, nie może się zagotować, potem ze dwie łyzki tego piwa wlewasz do tego kogla mogla aby się zagrzało i nie zważyło, jak juz potem całosc wlejesz do piwa to mieszasz robi się ładna pianka i siup z dziób i pod kołdrę do wygrzania
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w moim przypadku itak nie jest źle bo to pierwsze moje kilogramy , bo na poczatku schudłam duzo.chociaz juz 2 osoby mi mowiły ze po twarzy zrobiłam sie szczuplejsza, i ogolnie niby idzie mi w brzuch ![]() ooby ![]() babcia mnie dzis rozwaliła przy stole w towarzystwie całej rodziny wypaliła na głos " Haniu a sutki już hartujesz?" ala piwo z jajem nie piłam, ale jakos nie brzmi zachęcająco
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla babci ja też nie piłam, ale mówią że jest to bardzo smaczna mikstura i jak będzie mnie coś brało to na pewno spróbuję
|
|
#2447 |
|
Konto usunięte
|
Kraven to też mieliście fajny weekend
![]() Dodaja zdrówka Kochana! kuruj się Hania ale masz piękny brzuszek Anastazja w takim razie mocno 3mam kciuki żeby się udało co ma się udać ![]() niedawno wróciłam z cmentarza bo rano byliśmy na mszy ( ja w ramach rytuału i szacunku dla zmarłych bo nie jestem wierzaca ) a teraz pojechaliśmy jak co roku zobaczyć światełka o zmroku, zawsze mam gesią skórkę na ten widok ![]() zaraz będę się pakować bo jutro jadę z Tatą do pracy a pracowity dzień przede mną bo początek miesiąca raporty odsprzedaży dla kontrahentów i klientów same się nie zrobią ale fajnie będzie się szło w środę do pracy myśląc że to poniedziałek
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
kash możesz mi powiedzieć jakich plastrów anty używasz? i czy masz oznaki odklejania się ?
moja gin przepisala mi plastry evra, od wczoraj testuję ale mam ciągle wrażenie że mi się odkleja chyba w zły miejscu przykleiłam tzn może nie do końca zle ale ruchliwe za bardzo, bo na ramieniu dałam sama nie wiem co myśleć
|
#2449 |
|
zawsze mam racje
|
haniula: pytam ponieważ się nie znam: Lenka będzie od początku spała w tym pokoju czy na początku będzie miała kołyskę (tak się to łóżko nazywa dla dzieci
) w sypialni?
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula śliczny brzuszek.
Kash ja też uwielbiam cmentarz o zmroku 1 listopada.
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak to w praktyce wyjdzie to się okaze ![]() Ogolnie w naszej sypialni juz nie ma za wiele miejsca - no moze łozeczko by sie zmiesciło, ale chciałabym zeby ona czuła ze jej pokój - to jej miejsce juz od początku ![]() My tez wieczorem idziemy na cmentarz, ale to pozniej bo tż do 20 jest w pracy
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też mam evrę i z tego co wiem to są to jedyne plastry anty dostępne w PL sorry za takie tłumaczenie ale nie wiedzialam jak to inaczej wyjaśnić z tego co widzę na ramieniu trzyma się najmocniej, do tego stopnia, ze mam aż odparzoną skórę na ramieniu ale jak się posmaruje kremem to 2 dni i jest ok natomiast na brzuchu zawsze się trochę rogi odklejają ale nie ma się czym martwić bo żeby plaster był skuteczny wystarczy by przylegał w 75% do skóry najważniejsze żeby nie przyklejać plastra 2x pod rząd w to samo miejsce bo wtedy odparzenie i swędzenie nie do wytrzymania murowane, dlatego ja zawsze przyklejam na zmianę raz jedno a raz drugie ramie albo na prawą a potem lewą stronę podbrzusza ![]() mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
kash
właśnie tak mi się wydawało, że są jedyne, bo tyle info przeglądałam i zawsze się tylko te jedne pojawiały ja nakleiłam właśnie w taki miejscu, że się trochę ten plasterek rusza, więc może przez to mam takie wrażenie, że zaraz odpadnie mam nadzieję, że jakoś da radę tydzień, a jak nie to trudno, najwyżej to opakowanie testowe będzie swój przykleiłam tak normalnie, więc może to też mały minus następny przykleję w karo tak jak piszesz a jeszcze jeśli się pylę to mnie popraw bo miałam mały problem z załapaniem tego ![]() jeśli naklejam plaster w poniedziałek to jest dzień pierwszy, dzień 8 czyli zmiana plastra wypada też w poniedziałek tak ? czyli jeżeli zaczęłam przyklejać w poniedziałek plaster to zawsze już tak będzie tak? zawiłe to strasznie ![]() wczoraj siedziałam 10 min w łazience i próbowałam otworzyć saszetkę z plastrem potem zastanawiałam się którą stroną mam go przykleić i gdzie straszne jakie to ja mam dylematy
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno wypróbuję, bo lubie takie mieszanki Cytat:
Niestety odezwali się z firmy z Sopotu i nie przeszłam drugiego etapu Nic to, poradzę sobie ![]() Haniula widzę, że niezła agentka z Twojej babci jest My już odwiedziliśmy bliskich, a teraz się grzeję pod kocykiem Z tż jest o wiele lepiej i mam nadzieje, że teraz będzie już tylko dobrze. Szczerze to mam dość tych zawahań, wszystkich wątpliwości i wiecznego martwienia się o jutro. Potrzebuję odpoczynku od tego wszystkiego.
|
||
|
|
|
#2455 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja: ja mam mnóstwo zawahań i to dotyczących szerokiego wachlarza spraw. U mnie jedyne co się sprawdza to całkowite zajęcie sobie czasu pracą, sprzątaniem; serialami, wizażem i innymi bzdetami, bo jak tylko rozmyślać zacznę to koniec
![]() Czekam aż wstanę pewnego dnia i mnie natchnie i będę wiedzieć co mam dalej robić z tym całym żywotem ![]() Po prostu za dużo bym naraz od życia chciała, a nie wszystko da się połączyć, trzeba wybierać że chce się to albo to. I uciska mnie ta cała presja społeczna, że trzeba to, to i to i że dużo ludzi wie lepiej czego mi trzeba do szczęścia.Czasami to bym chciała być studentką na garnuszku rodziny i martwić się tylko o sesję i o to, że nie mam odpowiedniej szminki na imprezę
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety te sprawy tak bardzo mocno mnie pobudzają, siedzą we mnie, że często nie jestem w stanie robić tych wszystkich czynności. Nie mniej jednak często zajęcie się czymś pomaga.
|
|
|
|
#2457 |
|
zawsze mam racje
|
No w wolny dzień mi ciężej, bo tak to się trochę zmęczę bieganiem za różnymi zawodowymi sprawami i akurat sobie odpocznę przy książce itd.
A w dzień wolny za dużo energii zostaje na myślenie Zresztą to w sumie nie pamiętam kiedy ostatnio miałam całkowicie spokojny i wyluzowany umysł (nie licząc stanów po alkoholu w znacznej ilości) A przydałoby się, oj przydało taki mieć ![]() Jak znacie na to przepis to poproszę
|
#2458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) Twoim dniem zmiany/odklejenia plastra
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala- w życiu bym piwa z jajem nie wypiła ![]() Dodaja- wiem co czujesz bo ja też łapię się każdego zlecenia w pracy oby tylko jakiś grosz mieć ![]() Kash- ja też zawsze chodzę na cmentarz wieczorem ![]() witam ![]() ja jak zwykle wstałam o 6 tak już chyba jestem ustawiona![]() Tż wrócił z nocki ale jeszcze nie śpi ![]() ok 8 idę do rodziców bo mamy wynik z tomografii i trochę jest niepokojący ale my się nie znamy więc będę dzwonić do neurologa i neurochirurga żeby umówić się na konsultację, mam nadzieję że pani neurolog mogłaby do nas dzisiaj przyjechać
|
|
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza grillowany ![]() Cytat:
![]() Bry. Miniony weekend (o ile można to tak nazwać) minął ekspresowo. W piątek po powrocie sprzątałam i wykonałam swój plan w 100%. Zdążyłam? Zdążyłam... W sobotę od rana do wieczora byliśmy na zajęciach, wieczorem posiedzieliśmy do 2 z siostrą i szwagrem. Dobrze, że była zmiana czasu, bo budzik dzwonił już o 5.30 i naprawdę nie wiem, jak bez zmiany czasu bym wstała. Pojechaliśmy na uczelnię, napisałam zaliczenie (ssnow, pan prof. nie będę mnie gościł u siebie codziennie, bo zdolna ja napisałam na 4 ) i uznaliśmy, że tak rzadko mamy okazję spotkać się z rodziną, że nie poszliśmy na wykłady, tylko na 13 pojechaliśmy do moich rodziców na obiad. Byli wszyscy i było miło.Wieczorem padłam momentalnie. Poniedziałek w pracy. A wczoraj rano lenistwo, później na mszę na cmentarz, po powrocie obejrzeliśmy film, lenistwa c.d. i spać. Tyle z tych 4 dni. Dziś po raz pierwszy w mojej zawodowej karierze przyszłam do pracy w rozpuszczonych włosach. Ciekawe, czemu wszyscy patrzą na mnie jak na ufo ![]() Poza tym przeprowadziliśmy sporo rozmów mieszkaniowych, mocno nawet rozważamy mieszkanie w Bdg (buduje się piękny strzeżony kompleks Czasu jest sporo - ostatnie bloki oddawane są w grudniu 2012, zatem do przemyślenia. Zawsze są plusy i minusy... Miłego mglistego dnia!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

i dobrze widac każdy musi zobaczyć jak to jest wyglądać "inaczej" niz wszyscy
Znalazło się bardzo dużo długopisów piszących, więc zaopatrzę w nie pracę, bo inaczej by się marnowały. Pewnie się spojrzą na mnie jak na idiotkę, jak wparuję z siatą długopisów 
) mieliście
a co to będzie na rok bycia razem
dzisiaj czekałam na Tż aż z nocki wróci bo nie było z kim pogadać
Już po śniadaniu, oleje z włosów zmyte i biorę się za pisanie.

mam nadzieje ze niebawem się wszystko wyprostuje i dobry nastrój wróci 

przy stole w towarzystwie całej rodziny wypaliła na głos " Haniu a sutki już hartujesz?"
nie piłam, ale jakos nie brzmi zachęcająco 
) w sypialni?
ale jak się posmaruje kremem to 2 dni i jest ok
bo miałam mały problem z załapaniem tego
Zwłaszcza grillowany