![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Listopad - KRYOLAN Anti Shine Powder i wiele innych:) ZAPRASZAM
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Hej dziewczyny ![]() 1. Nie wymieniam się 1:1!!! (oczywiście, jeżeli coś mi się u Was spodoba jestem w stanie oddać bardzo wiele za ten 1 Wasz kosmetyk, ale nie proponujcie mi wymiany błyszczyka na błyszczyk bo to jest po prostu nieopłacalne a ja chcę się jak najszybciej pozbyć tych wszystkich rzeczy). ![]() 2. Wysyłka zawsze listem poleconym, produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem (i tego również oczekuję od Was). ![]() 3. Szczerość (wiem wiem, jestem tu praktycznie nowa ale informuję dokładnie o zużyciu i stanie rzeczy które tu wystawiam i o to samo proszę). ![]() 4. Odpisujemy na zmianę – Ty u mnie, ja u Ciebie. 5. Nie olewamy się wzajemnie – jeżeli o coś pytam, proszę – ODPISZ ![]() rezerwacja - na czerwono wymienione - na szaro Moja wish: - Hydrolaty - Próbki minerałów Lily lolo (podkład warm peach, róże) - Cienie Everyday Minerals: Sea horse, taj mahal, cardamon, on the phone, late checkout, good China, Ginger peach, hot chocolate, spin cycle, Jane eyre, All Spice i wszystkie inne w naturalnych beżowo – różowych, jasnych odcieniach - Róże Everyday minerals: bollywood, nick nach, come what may, waffle cone, snuggle, weekend getway, email me, soft touch (bardzo chętnie przyjmę odsypki!!!) - pięknie pachnące płyny/ kule do kąpieli i żele pod prysznic - wody toaletowe z Avonu: Little Blach Dress, Little White Dress, Tresselle Najbardziej jednak będę chętna na odsypki/ próbki minerałów lub pełnowymiarowe produkty EDM ![]() ![]() Na wymianę mam: ZAPACHY: - Mirage EDP, Oriflame (ubytek jakiś 3 psików), link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...irage-edp.html (oddam tylko za coś z wish!!!) - Odlewka Ambry z Yves Rocher (około 10 ml - sprawdzę to jeszcze) - Puma Create, deo atomizer, 75 ml (pozostało trochę więcej niż połowa) - Yves Rocher, Vanille Noire - próbka 0,7 ml MAKIJAŻ: - puder matujący Anti shine firmy Kryolan - posiadam w woreczkach strunowych 2 x po 30 g plus ewentualnie małe odsypki będę wybredna! - Rimmel Lasting Finish, podkład mineralny (stara wersja), kolorek 103 (true ivory), zostało go niewiele, ale jeżeli ktoś go lubi do dorzucę do wymiany za jaką próbkę czy maseczkę w saszetce - Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczne - Avon Cool Pout – błyszczyk powiększający usta z efektem mrowienia, kolor Iced Latte, myślę że pozostało ok. 50% - Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 40-50% -LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) - Maybelline colorsensational gloss, kolorek exquisite pink, pozostało jakieś 40 % (na oko) - Essence Silky touch blusch, jedwabisty róż, kolorek 10 adorable, zużycie to na moje oko 20 % (bardzo delikatne wglębienie) - Under Twenty - lekki krem plus puder antybakteryjny (krem tonujący), pozostało około 70-80% - My Secret - bezbarwny lakier, zużycie minimalne - Catrice - lakier z serii NUDES. odcień 010 Dance Like a Prima Ballerina, pozostało ok. 90% - H&M Summer Nails - lakierki do paznokci: żółty- 60%, miętowy- 95%, koral- 55%, niebieski- 95%... wymienię tylko w całym zestawie - lakier Nude z firmy Sensique PIELĘGNACJA: - balsam do ust Tisane w słoiczku (3 razy maźnięty) - glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% - maseczka len + czekolada Estien – 90% - Lirene balsam brązujący Body Arabica, Cafe Latte (do jasnej karnacji), pozostało okolo 90% - Emulsja Odżywczo - nawilżająca Olay; skóra tłusta - mieszana (ok. 50%) -La Roche Posay, Effaclar Duo – 8 próbek każda po 2 ml - Be Beauty Hydro Effect - odświeżająco nawilżający żel do mycia twarzy do skóry normalnej i mieszanej, z drobinkami masującymi i ekstraktem z lotosu, 150 ml - pozostało jakieś 85% - krem na zimę babydream, pozostało myślę że 50%, dorzucę do jakiejś większej wymianki ![]() - AKNICARE SR skin Roller (preparat punktowy na pryszcze), jest po terminie (02.2011) ale myślę że nie zaszkodzi, ja go uzywałam ostatnio i jest ok, została połowa Na wymianę mam również urządzenie do manicure widoczne na zdjęciach jest bardzo fajne ale nie mam czasu go używać dlatego chętnie je oddam w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad - KRYOLAN Anti Shine Powder i wiele innych:) ZAPRASZAM
Witaj, nie widzę już napisu wiec mam nadzieję, że można pisać, znajdziesz coś u mnie za Mirage EDP, Oriflame?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mam fajne kostki do kąpieli z sephory i yr, oraz ślicznie pachacy płyn do kąpieli poza wątkiem. Mam też kulki do kapieli(również sephora i yr)
U ciebie podoba mi się: - Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczne - Essence Silky touch blusch, jedwabisty róż, kolorek 10 adorable, zużycie to na moje oko 20 % (bardzo delikatne wglębienie) - H&M Summer Nails - lakierki do paznokci: żółty- 60%, miętowy- 95%, koral- 55%, niebieski- 95%... wymienię tylko w całym zestawie pisz w mym wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ariaa15&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie cos za:
- puder matujący Anti shine firmy Kryolan - posiadam w woreczkach strunowych 2 x po 30 g plus ewentualnie małe odsypki będę wybredna!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem z minerałów mam mam róż soco edm mogę połowę oddać jest też dość jasny i małą odsypkę apple edm. A nie chcesz cieni mineralnych Lucy minerals, albo silk naturals mam ich sporo w wątku, też w brązach jest kilka, bo widzę, że takich szukasz.
Dokładnie mam takie kolorki cieni Lucy minerals: twilight liner- czarny liner błyszczący na niebiesko cloud 9- biały błyszczacy lavender- lawendowy jaśniutki blush beige- średni brąz raczej jaśniejszy i matowy Morning mist- szary Z Silk Naturals mam Amalgam-złotawy i Derby brązowo miedziany Z EDM cieni mam tylko Dandelions - cień sampel taka wanilia 1 g Cotton Tale biały matowy sampel 1 g
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mam 3 kulki yr, malinowe (są lekko wgniecione ale nadal dobre)
żel pod prysznic cytrynowy pół kostki malinowej yr cała kostka sephora miętowa słoneczko do kąpieli z sephory Mam jeszcze perły do kąpieli z pomarańczą i granatem do sporej odsypki(jak bys była zaint.) do kostki miętowej był dołączony krem miętowy(jak byś chciała) pisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Mirage?
Poza wątkiem mam różne małe odsypki pudrów, róży EDM(All Smiles, Nick NackWeekend Getaway, Southern Belle, Theme Park) Cienie: In the Garden, Shady Violets, Boardwalk, Room Addition, Net Surfing, Smokey Eyeliner. Mam też paletkę cieni EDM Everyday Resort - taką ---> http://ladylostris.blogspot.com/2009...-edm-haul.html Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-11-03 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Coś u mnie za -glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% -maseczka len + czekolada Estien – 90%
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej! podoba mi się:
1) Maybelline colorsensational gloss, kolorek exquisite pink, pozostało jakieś 40 % (na oko) 2) LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) 3) My Secret - bezbarwny lakier, zużycie minimalne 4) balsam do ust Tisane w słoiczku (3 razy maźnięty) 5) La Roche Posay, Effaclar Duo – 8 próbek każda po 2 ml Najbardziej zależy mi na 4 i 5. Zajrzyj do mnie, z Twojej wish mam m.in. róż Nick Nack z EDM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Mirage?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj, znajdziesz soc u mnie za LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post28246942 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28223824 KOSMETYKI Odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ja, jeśli już, zdecydowałabym się na pozycje 1, 3, 4, 5 z mojej listy
Oleju Tamanu już nie mam, z pudrem perłowym jest mi się baaaardzo ciężko rozstać..nie wolałabyś bambusowego może? ![]() pozostałe rzeczy mogę Ci oddać na pewno Widzę mniej więcej w jakie kategorie kolorystyczne celujesz, nie zainteresowałby Cię podkład E.L.F.? Jest to też podkład mineralny, ten odcień, który ja mam jest bardzo zbliżony do Light Neutral EDM, tylko odrobinę bardziej złoty. Podobnie jest z osławionym podkładem Bare, daje on tylko większy 'glow' mam też mineralny róż Lumiere Poppy bardzo podobny do Nick Nacka jeśli chodzi o coś 'spod lady' ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- no to zgodziłabym się na taką wymiankę..czyli te rzeczy, które Ty chciałaś ode mnie za rzeczy 1,3,4,5 z mojej listy, które podobają mi się u Ciebie a mogłabyś mi dorzucić ewentualnie próbkę pudru Kryolan? tak na spróbowanie tylko ![]() jeszcze jedna sprawa: jakie są daty ważności błyszczyka, balsamu i kremu? ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- a więc ode mnie: -podkłady EDM: Light Neutral formuła Original Glo (1/3 sampla), Light Neutral formuła Intensive (woreczek strunowy) -róż EDM: Nick Nack (cały sampel) - próbka w woreczku strunowym pudru wykańczającego Natural Reflections Light EDM -hydrolat oczarowy - 50 ml - próbka Poppy Lumiere ![]() od Ciebie: - Maybelline colorsensational gloss, kolorek exquisite pink, pozostało jakieś 40 % (na oko) - My Secret - bezbarwny lakier, zużycie minimalne - balsam do ust Tisane w słoiczku (3 razy maźnięty) - La Roche Posay, Effaclar Duo – 8 próbek każda po 2 ml mam nadzieję na tą próbeczkę Kryolanu ![]() proszę o potwierdzenie i zapraszam na pw Edytowane przez AnnoDomini1991 Czas edycji: 2011-11-04 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nic niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, wymieniasz też kosmetyki na ubrania? bo spodobało mi się kilka... zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej. coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
- Puma Create, deo atomizer, 75 ml (pozostało trochę więcej niż połowa)
-La Roche Posay, Effaclar Duo – 8 próbek każda po 2 ml - balsam do ust Tisane w słoiczku (3 razy maźnięty) -LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) te rzeczy mi się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Odsypki róży są spore - po około 0,5g - czyli połowa sampla, pudry róznie - od sampli do odsypek w strunie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie oddam odsypki meteorytów za wodę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.